iphone کلا به درد ایرانیها نمیخوره چون که اکثر کارهاش با وب هستش!و اینترنت که...!iPhone 3G الان تو ایران چنده (16MB و 32MB) ؟ ( قیمت iPod رو هم اگر دارید بگید (Touch) )
معایب iPhone به جزء BlueTooth چیه ؟
iPhone ها کلاً همشون Lock هستن ؟
آپدیت فرمور هاش راحته ؟ ( از PSP که سخت تر نیست ؟ )
کلاً iPhone میرزه ؟
ممنون میشم اگر جواب بدید ...
گوشی رو به صورتMS وصل کن به PC و با انتی ویروس اسکن کن اگر جواب نداد بگو تا یه انتی ویروس مخصوص خودِ گوشی معرفی کنم.سلام ببخشيد ميخواستم بگم كه فكر كنم گوشيم ويروسي شده(n73) مموري گوشيم(phone memory) الكي الكي پر ميشه!مثلا 1 مگابايت اهنگ توش بو پاك كردم بعد فضاي خاليه گوشي شد 1.5 مگابايت اما بعدش دوباره شد 100 كيلوبايت!كسي ميتونه كمك كنه؟
رامین به نظر من اگه اهل دوربین هستی از 5800 بگذر چون دوستم داره دوربینش خوب نیست که یه جوری رو اعصابمه (چون خودمم میخواستم بگیرم )دوستان توی تهران یک جای مطمئن میگین که بشه گوش ازش با قیمت مناسب خرید؟
من میخوام Omnia یا 5800 express music بخرم.یک راهنمایی میکنید که کدومش بهتره؟
iPhone 3G الان تو ایران چنده (16MB و 32MB) ؟ ( قیمت iPod رو هم اگر دارید بگید (Touch) )
معایب iPhone به جزء BlueTooth چیه ؟
iPhone ها کلاً همشون Lock هستن ؟
آپدیت فرمور هاش راحته ؟ ( از PSP که سخت تر نیست ؟ )
کلاً iPhone میرزه ؟
ممنون میشم اگر جواب بدید ...
رامین به نظر من اگه اهل دوربین هستی از 5800 بگذر چون دوستم داره دوربینش خوب نیست که یه جوری رو اعصابمه (چون خودمم میخواستم بگیرم )
اگه میخوای همین Omnia مگه چشه ؟:biggrin1: خیلی نازه !!
تازه اگه بودجت میرسه برو HTC HD بگیر خداست لعنتی :biggrin1: خیلی باحاله من دارم پول جمع میکنم بگیرمش فکر کنم 850 باشه ولی میارزه لا مذهب![]()
دوستان توی تهران یک جای مطمئن میگین که بشه گوش ازش با قیمت مناسب خرید؟
من میخوام Omnia یا 5800 express music بخرم.یک راهنمایی میکنید که کدومش بهتره؟
البته پسر داییم Hd داره خریده 890 (البته نمیدونم برا کدوم شرکته ) منم قبول دارم عکسش تو محیط باز خیلی خوبه ولی تو فضای اتاق هم با نور مناسب عکس مناسبی میندازهالبته من اچ دی دارم وباید بگم عکسش در نور روز خیلی عالیه ولی در نور کم و داخل خونه خیلی ضعیفه . فیلمبرداریش هم که زیاد جالب نیست . ولی تا دلت بخواد صفحش و سرعتش فوق العادس و همچنین قیافش .
البته پسر داییم Hd داره خریده 890 (البته نمیدونم برا کدوم شرکته ) منم قبول دارم عکسش تو محیط باز خیلی خوبه ولی تو فضای اتاق هم با نور مناسب عکس مناسبی میندازه
در ضمن منم همین تریپ شکل و سرعتش رو دیدم خاطر خواش شدم واقعا نازه
یعنی فعلا گیر نمیاد تو علاالدین ؟:confused:
خب به نظرت تا اواخر اسفند چقد کاهش قیمت داره ؟ چون اون موقع میخوام بگیرم !
میدونی اولین چیزی که باعث شه من خیلی دنبال HD باشم همین Lcd 3.8 هستش که خیلی هم باحاله و لی همون طور که گفتی حمل ونقلش برام میتونه سخت باشه ولی چیکار کنم که خیلی دلبسته این شدممن بعنوان یه دوست بهت پیشنهاد میکنم که به دایموند هم فکر کنی چون بنظر من با اون سایز و اندازش بعنوان یه ppc یه انتخاب عالی میتونه باشه .من موقع خرید hd بین این گوشی و دایموند خیلی دودل بودم و همین الان هم به دایموند خیلی علاقه دارم چون نسبت به hd خیلی کوچکتر . سبکتر و حمل و نقلش راحتتره . hd درسته که خیلی ظریفه ولی پهناش زیاده که البته بخاطر صفحه 3.8 اینچش طبیعیه و بهمین دلیل حمل و نقل و جاسازیش توی جیب با مشکلاتی همراه . هر چند که همین صفحه موقع فیلم دیدن و وبگردی آخرت هر چی صفحس .
زیاد به دوربین HD دل نبندیناگه برای دوربین می خواین خرید کنید فقط برید طرف omnia.
راستی من گوشی رو گرفتم 860 با گارانتی یاس.بعد که گوشی رو تست کردم 3 تا پیکسل سوخته داشت.خلاصه رفتیم نمایندگی.گفتن باید حداقل 5 تا پیکسل سوخته داشته باشه.دادم به یکی از اشنا ها که تو کار قطعات کامپیوتر و PPC ,... هست و اونم رفت یه آشنا پیدا کرد تو یاس.بعد از یه هفته پاس دادن به هم دیگه بالاخره یه برگه بهش دادن که بره از انبار یدونه نو بگیره
بعد که میره انبار می بینه جا تره و HD نیست
گفتن فعلا موجود نداریم...اینم از شانس ماست دیگه.باز خوبه راضی شدن که تعویض بکنن.