موبايل!

دوستان چرا این همه اسم دایموند و HD و اومنیا آوردید ولی اسمی از X1 نیاوردید؟ توی چند تا ریویو و بنچ مارک امنیا و توی یکی دوتا صحنه:دی HD رو هم پشت سر گذاشته!
اومنیا که فقط از لحاظ عددی CPUش از اونا بالاتره. کافیه دوتا برنامه باز باشه اونوقته که وقتی میخواید عکس بگیرید میگه End Of Memory و ضدحال بزرگی میزنه
دایموند هم که سرعتش قربونش برم!
من نمیدونم HTC چه فکری کرده که برای گوشی با دوربین 5 مگاپیکسلی چرا فلش نزاشته

گوشی رو به صورتMS وصل کن به PC و با انتی ویروس اسکن کن اگر جواب نداد بگو تا یه انتی ویروس مخصوص خودِ گوشی معرفی کنم.

همون انتی ویروس بهتره!چی نصب کنم خوبه چون داره کم کم نابودم میکنه!حتی بعضی مواقع اجازه نمیده مسیج هامو بخونم میگه مموری پره1

اینو بگم هیچ یک از گوشی هایی که تو بازار اومدن و میخوان بیان از هر نظر(امکاناتی)به هیچ وجه
کامل نیستن و نخواهند بود چون باید یه کم و کسری این وسط بزارن.

حالا من نمیدونم این گوشی چرا واس دوربین 5pix فلش نذاشته ولی اون مطلب بالایی رو اغلب این گونه موضوعات صدق میکنه.

سلام به همگی!

5800 که افتضاحی بیش نیست .

آقا مهدی بدجوری جو منفی راه انداختی ضد این 5800 ها !! ;) راستش به نظر من نسبت به قیمتش گوشی خیلی خیلی خوبی هستش، درسته جلوی HD و شاید iPhone (مخصوصا HD) کم بیاره اما HD که خودت بهتر میدونی 1 تومنه آخه لامسب!! این کجا و اون کجا !

سلام به همگی!

آقا مهدی بدجوری جو منفی راه انداختی ضد این 5800 ها !! ;) راستش به نظر من نسبت به قیمتش گوشی خیلی خیلی خوبی هستش، درسته جلوی HD و شاید iPhone (مخصوصا HD) کم بیاره اما HD که خودت بهتر میدونی 1 تومنه آخه لامسب!! این کجا و اون کجا !

علاوه بر تایید حرفهای بهنام اینو هم اضافه کنم که نوکیا تازه وارد عرصه تولید گوشیهای Touchscreen شده

و مطمئنآ سابقه ی بعضی از شرکتهای معروف تو عرصه تولید گوشیهای (Touchscreen) رو نداره.

mehdimdi:یفون رو کلا بیخیال شو به دردسراش نمیرزه . تنها نکته مثبتش مولتی تاچ بودنشه . بجز بلوتوث فوروارد نشدن مسیج . نداشتن فبلمبرداری . کیفیت پایین عکس و تعویض نشدن باطری معایبشه . همه لاک هستن و باید لاک بشن . قیمتش هم به نسبت کاراییش خیلی بالاست و نمیرزه .
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

حرفهای شما از نظر منطقی بودن و اشکالات که گفتید کاملا پذیراست ولی ا ااااا ولی شما برو تو دستت بگیر با هاش یه اس ام اس بده می فهمی که حرفایی که زدی در مورد اشکالات گوشی کاملا غیر منطقی بودن :cheesygri
اما پست شما ببخشیدا چند تا اشکال داشت _فوروارد نشدن مسیج حل شده با ابدیت _ یه i phone 3g می گیری مخصوصا unlock فکتوری حله چیزی نیست شما نوشتی به در دسر هاش
نمی ارزه شما ها که دارین تو بازی سنتر پست می زنین یه لحظه به فکرتون خطور کرد که چه بازی هایی داره بازی کردین باهاش نه معلومه نه جدی میگم ( منم به حرفهای شما قبلا فکر می کردم ولی با دست گرفتنش حالا از نظر من این گوشی کامله :love:

منم گفتم دوربینش در نور کم خیلی افتضاحه ولی توی نور روز فوق العادس و میشه گفت از اومنیا هم بالاتره . اینو هم بگم اگه بحث دوربین باشه اصلا نباید طرف ppc رفت .
اتفاقا مال من هم یدونه پیکسل سوخته داره . البته خیلی باید دقت کنی تا ببینیش . پرشین تلکام هم گفت باید 6 تا داشته باشه تا تعویض کنیم . البته یکی دو تا پیکسل سوخته واسه lcd به این عظمت چیزی نیست و میشه گفت کاملا عادیه .
پس یاس هم تموم کرده !!! عجب بازار مسخره ای شده !!! ولی هیچ کس فکر نمکیرد انقدر فروش کنه واسه همین کم آوردن .
راستی دوست عزیز پیکسلهای سوخته گوشی شما چطوری بود ؟ مال من یه نقطه خیلی ریز به اندازه سر سوزنه که توی زمینه مشکی مشخصه و مثل این میمونه که صفحه سوراخ شده و نور زیر صفحه از اون قسمت بیرون میزنه .
3 تا پیکسل من خیلی تو ذوق می زد :دی پیکسل سوختشم عین حالت پیکسل سوخته PSP بود.

XPERIA هم همینطور قیمتش داره میاد پایین و میشه مثل P990 :دی.فقط مثل اینکه کیبوردش یه ذره اذیت می کنه.

سلام به همگی!

نمیدونم شما این گوشی رو داری یا نه ولی قبول کن که عجیبه که نوکیا گوشی رو تولید کرده که از نظر کیفیت ساخت نسبت به گوشیای دیگش خیلی پایینتره . عکساش که اصلا جالب نیست مخصوصا در مقابل 95 . کیفیت بدنه افتضاحه و از نظر سرعت و نرم افزاری هم مشکل داره .
بنظر شما قیمتش مناسبه ؟! اخه مگه غیر از صفحه بزرگ چی داره که ارزشش رو داشته باشه بخریش؟
بنظر من انتخابهای خیلی بهتری واسه خرید یه گوشی وجود داره .

دوستان چرا این همه اسم دایموند و HD و اومنیا آوردید ولی اسمی از X1 نیاوردید؟ توی چند تا ریویو و بنچ مارک امنیا و توی یکی دوتا صحنه:دی HD رو هم پشت سر گذاشته!
اومنیا که فقط از لحاظ عددی CPUش از اونا بالاتره. کافیه دوتا برنامه باز باشه اونوقته که وقتی میخواید عکس بگیرید میگه End Of Memory و ضدحال بزرگی میزنه
دایموند هم که سرعتش قربونش برم!

x1 رو خیلی بزرگ کردن چون اولین گوشی سونس اریکسونه و در ضمن با مشارکت htc ساخته شده . این گوشی هنوز جواب پس نداده و باید منتظر موند که ببینیم چطور از آب درمیاد . اومنیا هم موقع ریلیزش خیلی سروصدا کرد ولی بعد از مدتی که کاربراش زیاد شدن اشکالاتش بیرون افتاد . اکسپریا قیمتش خیلی ارزش اصلیش فاصله داره و با این قیمتهای حال حاضر اصلا نمیرزه .
بنچ مارک رو کلا بیخیال شین که اصلا راه مناسبی واسه مقایسه دوتا گوشی نیست . فقط اینو یادآور بشم که x1 با کمک گرفتن از htc ساخته شده ، اگه به این موضوع کمی فکر کنید متوجه باقی قضیه میشید .
در مورد دایموند هم درسته که رم این گوشی نسبت به اچ دی و یا پرو پایینتره ولی نه انقدر پایین که مشکل خاصی باهاش داشته باشید . بنظر من دایموند یه ppc بینظیره که اینو میشه براحتی از میزان فروشش در دنیا فهمید . اگه قبلا ppc دستتون گرفته باشد با در دست گرفت دایموند اصلا احساس نمیکنید یه ppc دستتونه ، انقدر که این گوشی ظریف و شکیله .

علاوه بر تایید حرفهای بهنام اینو هم اضافه کنم که نوکیا تازه وارد عرصه تولید گوشیهای Touchscreen شده

و مطمئنآ سابقه ی بعضی از شرکتهای معروف تو عرصه تولید گوشیهای (Touchscreen) رو نداره.

مشکل این گوشی تاچ اسکرینش نیست بلکه دوربین . کیفیت ساخت و مشکلات نرم افزاریه .توی این زمینه ها که سابقش خوب بود . نبود؟

mehdimdi:یفون رو کلا بیخیال شو به دردسراش نمیرزه . تنها نکته مثبتش مولتی تاچ بودنشه . بجز بلوتوث فوروارد نشدن مسیج . نداشتن فبلمبرداری . کیفیت پایین عکس و تعویض نشدن باطری معایبشه . همه لاک هستن و باید لاک بشن . قیمتش هم به نسبت کاراییش خیلی بالاست و نمیرزه .
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

حرفهای شما از نظر منطقی بودن و اشکالات که گفتید کاملا پذیراست ولی ا ااااا ولی شما برو تو دستت بگیر با هاش یه اس ام اس بده می فهمی که حرفایی که زدی در مورد اشکالات گوشی کاملا غیر منطقی بودن :cheesygri
اما پست شما ببخشیدا چند تا اشکال داشت _فوروارد نشدن مسیج حل شده با ابدیت _ یه i phone 3g می گیری مخصوصا unlock فکتوری حله چیزی نیست شما نوشتی به در دسر هاش
نمی ارزه شما ها که دارین تو بازی سنتر پست می زنین یه لحظه به فکرتون خطور کرد که چه بازی هایی داره بازی کردین باهاش نه معلومه نه جدی میگم ( منم به حرفهای شما قبلا فکر می کردم ولی با دست گرفتنش حالا از نظر من این گوشی کامله :love:

من نگفتم که فرستادن اس ام اس باهاش حال نمیده و انتقادهای من ربطی به نوشتن sms با این گوشی نداره . مشکلاتی که من گفتم واقعیته و باید قبول کرد که موقعی میخوان ایفون بخرید باید قید یه سری از امکانات خوب رو بزنید و فقط به مولتی تاچ بودنش دل ببندید . دوربین تقریبا افتضاح . فیلمبرداری کلا تعطیل . بلوتوث بی بلوتوث . کیفیت پایین بدنه . تعویض نشدن باطری در صورت خراب شدن و سیستم عاملی که نه تنها در ایران بلکه در خیلی از جاهای دنیا هنوز مرسوم نشده .نقاط قوت این گوشی اول مولتی تاچ بودنش بعدش کیفیت عالی صفحه در نور آفتاب . کیفیت بالای پخش موسیقی در هدفونه و البته صفحه 3.5 اینچی .
در مورد بازی هم بله من بازیاش رو دیدم و باید بگم خیلی عالیه وای هر چه باشه ایفون یه گوشی موبایله و بشخصه اصلا دوست ندارم که بعنوان یه وسیله بازی به گوشی نگاه کنم و واسه همین هم psp گرفتم که از هر نظر یه کنسول همراه و فوق العادس .

3 تا پیکسل من خیلی تو ذوق می زد :دی پیکسل سوختشم عین حالت پیکسل سوخته PSP بود.

XPERIA هم همینطور قیمتش داره میاد پایین و میشه مثل P990 :دی.فقط مثل اینکه کیبوردش یه ذره اذیت می کنه.

اخه مشکل اینجاست که من پیکسل سوخته psp رو ندیدم و واسه همین سوال کرد . نگفتی به چه شکل بود .
در مورد اکسپریا هم دقیقا همینطوره و میشه گفت قیمتش کاذبه و مطمئنا قیمتش سقوط میکنه و مشکل در کیبورد هم وجود داره که بعد از مدت کوتاهی در باز بسته شدنش مشکل پیش میاد .

آخرین ویرایش:
اخه مشکل اینجاست که من پیکسل سوخته psp رو ندیدم و واسه همین سوال کرد . نگفتی به چه شکل بود .
در مورد اکسپریا هم دقیقا همینطوره و میشه گفت قیمتش کاذبه و مطمئنا قیمتش سقوط میکنه و مشکل در کیبورد هم وجود داره که بعد از مدت کوتاهی در باز بسته شدنش مشکل پیش میاد .
یه نقطه سفید تو صفحه مشکی بود.تقریبا همون که خودت گفتی.اگه تو نت بگردی می بینی که یکسریشون یه مشکل دیگه هم داشتن.اونم این که وقتی صفحه سفید میگذاشتن یه نقطه مشکی دیده می شده :دی که این یکی خیلی تخیلیه :دی
ویرایش:
طبق اخبار رسیده یاس HD آورده و دیروز گوشی من رو تحویل گرفتن...

آخرین ویرایش:
نمیدونم شما این گوشی رو داری یا نه ولی قبول کن که عجیبه که نوکیا گوشی رو تولید کرده که از نظر کیفیت ساخت نسبت به گوشیای دیگش خیلی پایینتره . عکساش که اصلا جالب نیست مخصوصا در مقابل 95 . کیفیت بدنه افتضاحه و از نظر سرعت و نرم افزاری هم مشکل داره .
بنظر شما قیمتش مناسبه ؟! اخه مگه غیر از صفحه بزرگ چی داره که ارزشش رو داشته باشه بخریش؟
بنظر من انتخابهای خیلی بهتری واسه خرید یه گوشی وجود داره .
نه آقا 5800 ـرم کجا بود؟! :cheesygri اینو کاملا قبول دارم که نسبت به گوشیهای Touchscreen دیگه سطح پایین تره، اما آخه این گوشی از سری XpressMusic ـه و تو این سری هیچ گوشی ـه سطح بالایی نیست خب! اگه دنبال گوشی سطح بالاش هستید N97 هست با یه قیمت نزدیک به HD مثلا. نرم افزار یا سیستم عاملش هم که Symbian ـه سری 60 ـه 5th Edition ـه که توی N97 هم از همین استفاده شده، البته میدونم چندتا جا هم که review ـش کردن گفتن همون s60 3rd Edition ـه با آیکون های بزرگتر! امکاناتش هم به نظرم چیزی کمتر از بقیه نداره (اگه اشتباه نکنم، راجع به HD چیزی نمیدونم جز رزولوشن ـش!).
خلاصه اینکه به نظرم انتخاب خیلی خوبیه (زیر 500 تومن).

دوستان از نظر مالی من مشکلی ندارم ولی خیلی از امنیا خوشم اومده!امکاناتش خیلی عالیه!
تاچ پرو خوبه؟

ببین رامین جان اومنیا دو اشکال بزرگ داره 1- رم پایین (128) که باعث میشه سرعت گوشیت در باز کردن برنامه ها ، آیکونها و ... پایین بیاد :wallbash:. این 128 مگ اینطوری تقسیم میشه : حدود 70 تا 80 مگ واسه سیستم عامل و بقیش واسه برنامه ها و. .. شما حدود 50 مگ خالی داری :-"که در موقع باز بودن چند برنامه بطور همزمان این حافظه هم اشغال میشه و سرعت گوشیت بشدت پایین میاد و باعث هنگ کردن گوشیت میشه :cursing:. شما درنظر بگیرید که hd یا پرو با 288 مگ رم همیشه با باز کردن کلی برنامه و ... حدود 100 مگ رم خالی داره :eek:
2- صفحه نامتناسب هم از نظر رزولیشن و هم کیفیت پایین :arrowd:.
البته نباید از کیفیت خوب دوربینش غافل بشیم :camera:ولی در ppc حرف اول رو سیستم عامل میزنه :dload:و در واقع شما با خرید ppc میخواید از نرم افزارهای اون استفاده کنید که در اومنیا درسته که cpu خیلی قوی استفاده شده ولی با 128 مگ رم عملا گوشی کم میاره مخصوصا هنگام باز کردن صفحات اینترنت :cursing:.
و اماا تاچ پرو که قبل از اومدن اچ دی حرف اول رو توی ppc ها میزد :censored:. این گوشی همون دایموند البته با صفحه کلید و مهمتر از همه رم 288 مگ هستش :weightlift:(رم دایموند 195 مگ) . این گوشی از نظر سرعت و قدرت دقیقا برابر اچ دی و بسیار سریعه و همچنین صفحه بسیار با کیفیت مثل اچ دی و دایموند . اما اشکالاتش :
1- بدلیل داشتن صفحه کلید وزنش زیاده و همچنین ضخامت زیاد (در مقایسه با دایموند و اچ دی ) .2- صفحه کوچک (2.8 اینچ) :blink:توجه داشته باش که اندازه صفحه در ppc خیلی مهمه مخصوصا اینکه بخوای با قابلیت تاچش حال کنی :wow:.
3- قیمتش نسبتا بالاست :arrowu:.
رامین جان اگه نظر من روی میخوای اومنیا نگیر چون خودمم اول میخواستم بخرمش ولی همین اشکالاتی که گفتم بعلاوه اینکه سامسونگ حالا حالا ها مونده که به پای htc که بزرگترین سازنده ppc هستش برسه و بیخود نبود که سونی اریکسون:hurted1: اکسپریا رو با کمک htc تولید کرد .
اگه میخوای ppc بگیری فقط htc رو انتخاب کن که زیبا ترین و با کیفیت ترین گوشیا رو تولید میکنه :hug:. اگه نمیخوای بیشتر از 600 پول گوشی بدی دایموند رو انتخاب کن که بنظر من فوق العادس :love:و اگه پول واست مهم نیست hd حاکم بلا منازع ppc تو بازاره :cool2:. و البته اگه کیبور واست مهمه پرو و اکسپریا انتخابهای مناسبی هستند .
موفق باشی .

آخرین ویرایش:
همون انتی ویروس بهتره!چی نصب کنم خوبه چون داره کم کم نابودم میکنه!حتی بعضی مواقع اجازه نمیده مسیج هامو بخونم میگه مموری پره1
به این سایت برو و اطلاعات زیر رو وارد کن تا یه رجیستر کد بهت بده.

first name : hamid reza
last name : rahmatollahi
Email :hamid.reza.rahmatollahi@gmail.com
serial : PGEF-0017-5121-0100-3142
IMEI : خودتون IMEI

برنامه رو هم از این لینک دانلود کن.

ببین رامین جان اومنیا دو اشکال بزرگ داره 1- رم پایین (128) که باعث میشه سرعت گوشیت در باز کردن برنامه ها ، آیکونها و ... پایین بیاد :wallbash:. این 128 مگ اینطوری تقسیم میشه : حدود 70 تا 80 مگ واسه سیستم عامل و بقیش واسه برنامه ها و. .. شما حدود 50 مگ خالی داری :-"که در موقع باز بودن چند برنامه بطور همزمان این حافظه هم اشغال میشه و سرعت گوشیت بشدت پایین میاد و باعث هنگ کردن گوشیت میشه :cursing:. شما درنظر بگیرید که hd یا پرو با 288 مگ رم همیشه با باز کردن کلی برنامه و ... حدود 100 مگ رم خالی داره :eek:
2- صفحه نامتناسب هم از نظر رزولیشن و هم کیفیت پایین :arrowd:.
البته نباید از کیفیت خوب دوربینش غافل بشیم :camera:ولی در ppc حرف اول رو سیستم عامل میزنه :dload:و در واقع شما با خرید ppc میخواید از نرم افزارهای اون استفاده کنید که در اومنیا درسته که cpu خیلی قوی استفاده شده ولی با 128 مگ رم عملا گوشی کم میاره مخصوصا هنگام باز کردن صفحات اینترنت :cursing:.
و اماا تاچ پرو که قبل از اومدن اچ دی حرف اول رو توی ppc ها میزد :censored:. این گوشی همون دایموند البته با صفحه کلید و مهمتر از همه رم 288 مگ هستش :weightlift:(رم دایموند 195 مگ) . این گوشی از نظر سرعت و قدرت دقیقا برابر اچ دی و بسیار سریعه و همچنین صفحه بسیار با کیفیت مثل اچ دی و دایموند . اما اشکالاتش :
1- بدلیل داشتن صفحه کلید وزنش زیاده و همچنین ضخامت زیاد (در مقایسه با دایموند و اچ دی ) .2- صفحه کوچک (2.8 اینچ) :blink:توجه داشته باش که اندازه صفحه در ppc خیلی مهمه مخصوصا اینکه بخوای با قابلیت تاچش حال کنی :wow:.
3- قیمتش نسبتا بالاست :arrowu:.
رامین جان اگه نظر من روی میخوای اومنیا نگیر چون خودمم اول میخواستم بخرمش ولی همین اشکالاتی که گفتم بعلاوه اینکه سامسونگ حالا حالا ها مونده که به پای htc که بزرگترین سازنده ppc هستش برسه و بیخود نبود که سونی اریکسون:hurted1: اکسپریا رو با کمک htc تولید کرد .
اگه میخوای ppc بگیری فقط htc رو انتخاب کن که زیبا ترین و با کیفیت ترین گوشیا رو تولید میکنه :hug:. اگه نمیخوای بیشتر از 600 پول گوشی بدی دایموند رو انتخاب کن که بنظر من فوق العادس :love:و اگه پول واست مهم نیست hd حاکم بلا منازع ppc تو بازاره :cool2:. و البته اگه کیبور واست مهمه پرو و اکسپریا انتخابهای مناسبی هستند .
موفق باشی .
مرسی مهدی جان به خاطر توضیحات کامل و جامعت.
مگین دایاموند سرعت سیستم عاملش خیلی پایینه!
یک چیزیه HD که خیلی منو ناراحت میکنه اینه که 65 هزار تا رنگ داره توی ال سی دی!
بعدش HD واقعا به خاطر قیمت بالاش میارزه؟

مرسی مهدی جان به خاطر توضیحات کامل و جامعت.
مگین دایاموند سرعت سیستم عاملش خیلی پایینه!
یک چیزیه HD که خیلی منو ناراحت میکنه اینه که 65 هزار تا رنگ داره توی ال سی دی!
بعدش HD واقعا به خاطر قیمت بالاش میارزه؟

دایموند cpu یکسانی با مدلای دیگه داره فقط رمش 195 هستش که حدود 65 مگ از اومنیا بیشتره و خیالت از بابت سرعتش راحت باشه .
تمام گوشیهای ویندوز موبایل همین مقدار رنگ رو دارند در واقع ویندوز موبایل همین مقدار رنگ رو ساپورت میکنه و نه بیشتر . البته اچ دی و ... صفحشون 256000 رنگه و فقط 65000 رنگ رو ویندوز میتونه ساپورت کنه (در تمام گوشیای ویندوز موبایل). با این حال اگه کیفیت صفحه رو ببینی کفت میبره :eek:.
قیمتش هم بستگی به جیبت داره شما اگه بخوای مقایسه کنی بله میرزه . شما 600 میدی یه ان 96 با اون اشکالات و بدون گارانتی . حلا نمیرزه 860 بدی یه گوشی با امکانات نرم افزاری و سخت افزاری فوق العاده اونم به یک سال گارانتی معتبر ؟
بازم میگم اگه میخوای یه کاربری ساده روی گوشی موبایل داشته باشی و بقولی فقط واست زنگ بخوره و باهاش عکس و فیلم بگیری سراغ ppc نرو چون نوکیا واسه این کارها بهتره .
ولی اگه میخوای از امکانات اینترنت و نرم افزاری و مولتی مدیا و همچنین کلاس بالای یه گوشی بهره ببری برو سراغ ppc .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or