من موندم هی P1 رو توصيه ميکنيد چی چی نسبت به W950 يا حتی P990 جز يه 64 مگ رم اضافه و يه دوربين 3 مگا پيکسلی اضافه داره.بعد هی ميگيد از رده خارج شده.خو اينا که فرقی ندارند با هم.تازه W950 يه واکمن کامل هستش با 4 گيگ حافظه داخلی
من اصلا P1 رو توصیه نکردم و نمی کنم.
:confused:W960 هم به خاطر Walkman بودن پیشنهاد دادم.
چون FW نميآد که نشد از رده خارج.به 6600 ميگن از رده خارجگوشی W950 کلا از رده خارج هست چون Frimware دیگه براش نمیاد.
ممکنه کسی که می خواد بخری دوربین هم براش مهم باشه...
W950 هم فاقد دوربین هست.در ضمن سرعت و قدرت گوشی P1 بیشتر از W950 هست.
من منظورم با شخص خاصی نبود.منظورم اين بود کسايی که طرفداری اين گوشی رو ميکنند بايد بدونند که P1 يه کپی از رو همين W950 و M600 و P990 هستش (حالا با یه فرق های کوچیک) درست مثل K750 و W800 و W810 ,...
:confused:
من چیزی گفتم؟؟
چون FW نميآد که نشد از رده خارج.به 6600 ميگن از رده خارج
خو بله ولی اين جا جواد گفت دنبال W950 هستش که خو اونم حتماً از قبل قيد دوربين رو زده.و تفاوت سرعت و قدرت اين 2 تا گوشی هم در حد 64 مگ رم اضافه هستش و لا غير.
چه ربطی داره.اين 2 تا ويندوز مال نسل گذشته سيستم عاملند.وقتی مایکروسافت دیگه از Win Me یا 98 پشتیبانی نمی کنه یعنی از رده خارج نیست ؟
خوب سونی اریکسون هم پشتیبانی از این گوشی رو گذاشته کنار دیگه.به همین دلیل اگر باگ هم توی Frimware حال حاضر گوشی پیدا بشه دیگه خبری از حل مشکل توسط سونی اریکسون نیست.پس این هم میشه از رده خارج.
---
جواد جان از من می شنوی اصلا گوشی Touch Screen رو ببوس بذار کنار.یه گوشی بخر که راحت باشی باهاش.من که از این P1 خیری ندیدم.LCD ش هم که ضعیف شده در حد کف دمپایی... :arrowd:
می خوام بعد از مدت ها اگر خدا بخواد بزنم تو برند Nokia...
چه ربطی داره.اين 2 تا ويندوز مال نسل گذشته سيستم عاملند.
وقتی ميگند از رده خارج که ديگه نرم افزار براش نياد ... که ديگه به کار نياد... اکثر گوشی های هم رنج قيمتيش از اون بهتر باشند که به هيچ وجه اينا صادق نيستش.FW هم که فعلاً باگ خاصی نداشته و آخرين FW تقريباً مشکلات رو بر طرف کرده
انتظار نداری که شرکت سازنده تا 4 5 سال گوشی رو از نظر آپديت FW ساپورت کنه؟؟
دوستان اگه من یه N800 از دوبی بیارم باید تو ایران رجیستر کنم یا نه ؟
پدرام جان خودت آشنا داری ؟ شمارشو PM کنبستگی به شانست داره.ممکنه نیاز داشته باشه ممکنه نداشته باشه.باید سریالش رو توی همون فروشگاه برداری و بفرستی یکی برات توی این موبایل فروشی ها چک کنه![]()
پدرام جان خودت آشنا داری ؟ شمارشو PM کن
n96 و xperia x1 کی میاد توو ایران؟؟؟
n96 فکر کنم سه ماهه آخر 2008 میاد که احتمالا مهر برسه ایران شاید هم زودتر.