به به،بسیار قیمت قشنگی بودW960 اگر تاچ اسکرین نبود که بهت پیشنهاد نمیدادم.قیمتش 550 تا 580 هست.
G900 هم انتخاب خوبی هست ولی وارد بازار ایران نشده هنوز.سری جدید UIQ هست.
همین w950 خودم رو جور میکنم
به به،بسیار قیمت قشنگی بودW960 اگر تاچ اسکرین نبود که بهت پیشنهاد نمیدادم.قیمتش 550 تا 580 هست.
G900 هم انتخاب خوبی هست ولی وارد بازار ایران نشده هنوز.سری جدید UIQ هست.
به به،بسیار قیمت قشنگی بودول کن بابا حوصله داری از این پول ها زیاد واسه گوشی خرج کردم دیگه فاز نمیده اونقدر خرج کنم
![]()
همین w950 خودم رو جور میکنمدیگه نشد P1 میخرم
![]()
دلربا واسه یه لحظه ـشهمن دستم که گرفتم رفتم فضا...خیلی خوش دسته،ظاهر خیلی قشنگی داره...تازه walkman هم هست
این ویژگی واسم خیلی مهمه خو،یکی از دلایلی که نمیخوام p1 بخرم همین walkman support نبودنشه
چون واقعا خیلی آهنگ گوش میدم با گوشیم...همیشه وقتی بیرونم هدفون گوشیم ازم آویزونه!!! معتاد شدم کلا
![]()
اقا پدرام شما با هک کردن UIQ صدای هدفون P1 رو زیاد کردید؟
نه n800 و خانواده اش فقط اینترنت تیبل هستند و قابلیت تماس ندارندممنون پدرام جان،
یه سوال : با N800 نمیشه زنگ زد ؟ فقط میشه رفت اینترنت باهاش ؟
مدل ها و قیمت های جهانی iPhone رو می شه بگی ؟
احتمالاً سپتامبر بیاد و نوکیا N96 را هم با 760 یورو (1180 دلار) وارد بازار خواهد کرد.کسی نمیدونه قیمت n96 چند اعلام شده ؟
اینقدر مخ منو نزنید دیگهتا 2 روز پیش مطمئن بودم که w950 بخرم
الان به شک افتادم که p1 بخرم
![]()
اقا اگه واکمن می خوای w950 و اگه واقعا اهنگ گوش میدی ارزششو داره w960i بخری 8g حافظه داخلی :biggrin1: واکمن اصل :biggrin1: چه صفایی دارد :cheesygri می تونی سوالتو اینجا بگیاینقدر مخ منو نزنید دیگهتا 2 روز پیش مطمئن بودم که w950 بخرم
الان به شک افتادم که p1 بخرم
![]()
پدرام جان میشه منبع رو ذکر کنید..