موبايل!

بابا پدرام من نفهمیدم تو گوشیت بعد از آپدیت مشکل پیدا کرد یا نه؟!
من که بیچاره شدم...
dash2.gif
216.gif

دادم فلشش کنن ، ولی هنوز Firmware غیر رسمی نیومده...
امین جون تو هم اگه گرفتی فعلا آپدیت نکن... نمی ارزه ، یکی از مغازه دارای اینجا 13 تا P1i داشت ، همشو آپدیت کرد! حالا همه گوشی ها به علاوه خود مغازه دار به ** رفتن....
تو نت هم هرچی گشتم ، فقط صورت مسئله بود ، و هیچ جوابی براش نبود...
290.gif

اها! یعنی من که تو کرمانشاهم اپدیت کنم مشکلی نداره؟!
البته شنیدم بودم فقط تو چند محله ی تهران مشکل داره (پونک و ونک و.... فکر کنم اینا بود)

پ.ن:کیف چرمیش هم مشخص باشه چون واسم مهمه

هیچ ربطی نداره که شما کجا آپدیت می کنی ، در هر صورت وصل میشی به اینترنت ، همون Fwـی که ما دانلود کردیم رو دانلود می کنی ، و گوشیت رو و اعصاب خودت رو به گند می کشونی...

فکر نمی کنم که ربطی به منطقه مخابراتی داشته باشه....

کیف چرمیش هم باهاشه ( اینو چون می دونستن که برای تو مهمه ، توش گذاشتن :cheesygri )

بابا پدرام من نفهمیدم تو گوشیت بعد از آپدیت مشکل پیدا کرد یا نه؟!
من که بیچاره شدم...
dash2.gif
216.gif

امین جون تو هم اگه گرفتی فعلا آپدیت نکن... نمی ارزه ، یکی از مغازه دارای اینجا 13 تا P1i داشت ، همشو آپدیت کرد! حالا همه گوشی ها به علاوه خود مغازه دار به ** رفتن....
تو نت هم هرچی گشتم ، فقط صورت مسئله بود ، و هیچ جوابی براش نبود...
290.gif

هیچ ربطی نداره که شما کجا آپدیت می کنی ، در هر صورت وصل میشی به اینترنت ، همون Fwـی که ما دانلود کردیم رو دانلود می کنی ، و گوشیت رو و اعصاب خودت رو به گند می کشونی...

کیف چرمیش هم باهاشه ( اینو چون می دونستن که برای تو مهمه ، توش گذاشتن :cheesygri )

گوشی من هیچ مشکل آنتن دهی نداره.

کلا مشکلش مخابراتی هست و از فریمور نیست.اکثر کسایی که این فریمور رو آپدیت کردن و مشکل داشتن به این دلیل بوده که فریمور World1 با منطقه اون ها نمی خونده.البته این رو توی یه انجمنی خوندم.
این مشکل با فریمور بعدی باید حل بشه اما سونی اریکسون چون این مشکل خیلی شدید نبوده هنوز فریمور نداده بیرون.
من الان تنها مشکلی که دارم اینه که سیم کارت غیر از سیم کارت خودم و سیم کارت ایرانسل رو که روش می گذارم فقط میشه SMS زد.فقط تماس که میگیرم میشه 15 ثانیه حرف زد و تماس هم که باهام میگیرن نمی تونم جواب بدم.

این هم احتمال داره از فریمور باشه.

سلام

من که بیچاره شدم...
dash2.gif
216.gif

من که بگیرم عمرا اپدیتش کنم حداقل تا وقتی یه فریم ویر جدید واسش سونی اریکسون بزنه!
به ریسکش نمی ارزه...
راستی گارانتی داره؟!اگه داره ببرش بده بهشون! البته هر گارانتی غیر سیتادل هیچ کاری برات نمیکنه:cheesygri

منم شنیدم ربط به مرکز مخابرات داره....

من الان تنها مشکلی که دارم اینه که سیم کارت غیر از سیم کارت خودم و سیم کارت ایرانسل رو که روش می گذارم فقط میشه Sms زد.فقط تماس که میگیرم میشه 15 ثانیه حرف زد و تماس هم که باهام میگیرن نمی تونم جواب بدم.

دردی که بیچارمون کرده همینه دیگه...
ولی من با سیمکارت خودم هم مشکل دارم...
مشکل هم 100% از فیرمویره...
حالا یک راه حلی تو ذهنمه که فردا که گوشیم رو از تعمیرگاهه تحویل گرفتم ( اگر درست نشده بود ) عملیش می کنم...

دردی که بیچارمون کرده همینه دیگه...
ولی من با سیمکارت خودم هم مشکل دارم...
مشکل هم 100% از فیرمویره...
حالا یک راه حلی تو ذهنمه که فردا که گوشیم رو از تعمیرگاهه تحویل گرفتم ( اگر درست نشده بود ) عملیش می کنم...

نگاه کن اگر قرار باشه گوشیت درست بشه با تعمیر درست نمیشه.من گوشی رو فلش هم کردم و نشده.به این میگن فریمور چپکی سونی اریکسون.

فشار به خودت نیار.فقط منتظر فریمور باش.

من که بگیرم عمرا اپدیتش کنم حداقل تا وقتی یه فریم ویر جدید واسش سونی اریکسون بزنه!

کار دست رو تو می کنی...
اگر دست نشد من هم باید صبر کنم تا آپدیت جدید بیاد...

راستی گارانتی داره؟!اگه داره ببرش بده بهشون! البته هر گارانتی غیر سیتادل هیچ کاری برات نمیکن

نه نداره...
حرفتون در مورد سیتادل هم درسته...
مثلا نیکاتل باشه ، میگه گوشیت ضربه خورده و کلا از گارانتی خارجش می کنه...

منم شنیدم ربط به مرکز مخابرات داره....

شنیدن کی بوَد مانند دیدن...

نگاه کن اگر قرار باشه گوشیت درست بشه با تعمیر درست نمیشه.من گوشی رو فلش هم کردم و نشده.به این میگن فریمور چپکی سونی اریکسون.

فشار به خودت نیار.فقط منتظر فریمور باش.

پس با چی درست میشه؟! :biggrin1:
باید تعمیر شه درست شه دیگه.... :biggrin1:
در کل می خوام اگه نتونستن درستش کنن ، با CDA W960 آپدیتش کنم ( با XS++ اول Changeـش می کنم ، بعد با SEUS آپدیتش می کنم. فکر می کنی جواب میده؟! )

راستی پدرام جون ، من از عید به بعد دیگه بوشهرم...
کلا مدرسم منتقل میشه بوشهر...
پیام در جریانه...

آخرین ویرایش:
کار دست رو تو می کنی...
اگر دست نشد من هم باید صبر کنم تا آپدیت جدید بیاد...

نه نداره...
حرفتون در مورد سیتادل هم درسته...
مثلا نیکاتل باشه ، میگه گوشیت ضربه خورده و کلا از گارانتی خارجش می کنه...

شنیدن کی بوَد مانند دیدن...

پس با چی درست میشه؟! :biggrin1:
باید تعمیر شه درست شه دیگه.... :biggrin1:
در کل می خوام اگه نتونستن درستش کنن ، با CDA W960 آپدیتش کنم ( با XS++ اول Changeـش می کنم ، بعد با SEUS آپدیتش می کنم. فکر می کنی جواب میده؟! )

راستی پدرام جون ، من از عید به بعد دیگه بوشهرم...
کلا مدرسم منتقل میشه بوشهر...
پیام در جریانه...

در مورد شنیدن کی بود مانند دیدنش که خودم به چشم دیدم.توی بوشهر هلو آنتن میده توی تهران بعضی جاها آنتن میداد بعضی جاها نچ!
بیا تا آثار آنتن ندادنش هم نشونت بدم.

یه بازی سنتری کار درست پیدا شد بیاد بوشهر :biggrin1: . بیا درجا میبرمت خلیج فارس آنلاین یه ADSL بگیری.تازه روش Turbo هم نصب هست.128 میگیری با 40-50 دانلود می کنی

در مورد شنیدن کی بود مانند دیدنش که خودم به چشم دیدم.توی بوشهر هلو آنتن میده توی تهران بعضی جاها آنتن میداد بعضی جاها نچ!
بیا تا آثار آنتن ندادنش هم نشونت بدم.

ببین آخه مسئله اصلا آنتن دهی نیست ، تو شبکه Register نمیشه! وقتی هم که با یه فن خاصی میبرمش تو شبکه ، همون مشکلی گفتم پیش میاد...
یه بازی سنتری کار درست پیدا شد بیاد بوشهر . بیا درجا میبرمت خلیج فارس آنلاین یه ADSL بگیری.تازه روش Turbo هم نصب هست.128 میگیری با 40-50 دانلود می کنی

البته من بوشهر بودم که بعد زدیم بیرون...
ببین اصلیتمون مال برازجون ( برازگون :biggrin1: )ـه! البته بازم نه خودش ، ولی خوب بیشتر عمرم رو اونجا گذروندم.
من تو یه دورانی دنیا اومدم که خونوادم موقتا شیراز بودن ، پس شناسنامم شیرازه ( و همینه که مجبورم کرده امسال اینطوری مدسه عوض کنم ، وگرنه سال دیگه می اومدم )

در یک کلام :
شیراز ( 2 سال )==> برازجون ( 4 سال ) ===> بوشهر ( 1سال) ===> برازجون ( 5 سال ) ===> کرمانشاه ( 1 سال ) ===> تهران ( 1سال ) ===> شیراز ( 2 سال که دیگه آخراشه )....
در کل زندگی پیچیده ای دارم...:biggrin1:
در ضمن به این سیستم خلیج هم Open Bandwith میگن... ( چند؟ )
البته بابام می خواد برای دانشگاه علوم پزشکی ISP راه بندازه ( عضو هیئت علمی دانشگاهه ، اگه طرحش رو بده زمین نمی ذارنش ، خود دانشگاه هم واقعا لازم داره )... اگه بتونم یطوری به ISP دانشگاه نفود کنم ، دردی ندارم...:biggrin1:
:biggrin1:

آخرین ویرایش:
خوب دوستان من قبلنم گفتم اين مشکل يه جوری مشکوکه حالا به ماند از چه نظر.و بهترين کار رفتن به مراکز تعميراتی سيتادل هستش گوشی های تحت گارنتی خودشون رو 100% سالم يا نو جاش تحويل ميداند بقيه هم شايد با زيرميزی سالمش کنند:دی .

ببین آخه مسئله اصلا آنتن دهی نیست ، تو شبکه Register نمیشه! وقتی هم که با یه فن خاصی میبرمش تو شبکه ، همون مشکلی گفتم پیش میاد...
البته من بوشهر بودم که بعد زدیم بیرون...
ببین اصلیتمون مال برازجون ( برازگون :biggrin1: )ـه! البته بازم نه خودش ، ولی خوب بیشتر عمرم رو اونجا گذروندم.
من تو یه دورانی دنیا اومدم که خونوادم موقتا شیراز بودن ، پس شناسنامم شیرازه ( و همینه که مجبورم کرده امسال اینطوری مدسه عوض کنم ، وگرنه سال دیگه می اومدم )

در یک کلام :
شیراز ( 2 سال )==> برازجون ( 4 سال ) ===> بوشهر ( 1سال) ===> برازجون ( 5 سال ) ===> کرمانشاه ( 1 سال ) ===> تهران ( 1سال ) ===> شیراز ( 2 سال که دیگه آخراشه )....
در کل زندگی پیچیده ای دارم...:biggrin1:
در ضمن به این سیستم خلیج هم Open Bandwith میگن... ( چند؟ )
البته بابام می خواد برای دانشگاه علوم پزشکی ISP راه بندازه ( عضو هیئت علمی دانشگاهه ، اگه طرحش رو بده زمین نمی ذارنش ، خود دانشگاه هم واقعا لازم داره )... اگه بتونم یطوری به ISP دانشگاه نفود کنم ، دردی ندارم...:biggrin1:
:biggrin1:

بله به این کار Open Bandwith میگن ولی خوب خلیج اسم تبلیغاتیش رو گذاشته Turbo.

اگر می خوای با فن خاص درستش کنی این کار رو کن : یه گوشی نوکیا سیمبین بردار و سیم کارتت رو بذار توش.باهاش یه اس ام اس بزن به یه جایی بعد سیم کارتت رو بذار توی P1 و روشن کن.من اینطوری مشکل رو حل می کنم.

زود بیا بوشهر که بدجوری حوصله ام سر میره

راستی تو پاکش ایناست دیگه؟!

2h4m0as.jpg

اضافه بر این چیزی داره؟!
راستی این هندسفری بلوتوث که میگین روی گوشیهایی که گارانتیش سیتادل هست وجود داره من پرسیدم گفت نداره! با اینکه گارانتی گوشیه سیتادل بود....

راستی تو پاکش ایناست دیگه؟!

2h4m0as.jpg

اضافه بر این چیزی داره؟!
راستی این هندسفری بلوتوث که میگین روی گوشیهایی که گارانتیش سیتادل هست وجود داره من پرسیدم گفت نداره! با اینکه گارانتی گوشیه سیتادل بود....
رو یه سریش بود که گرونتر

شایذ ذیگه ندارند از اونا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or