خب امکانات خاصی بهمون میده این vip بودن تو سایت سونی اریکسون؟!یه چیز بیخود.
به عنوان عضو VIP سایت SonyEricsson.Com شناخته میشی.
شایدم بدرد ایران نمیخوره:confused:
خب امکانات خاصی بهمون میده این vip بودن تو سایت سونی اریکسون؟!یه چیز بیخود.
به عنوان عضو VIP سایت SonyEricsson.Com شناخته میشی.
خب امکانات خاصی بهمون میده این vip بودن تو سایت سونی اریکسون؟!
شایدم بدرد ایران نمیخوره:confused:
خب امکانات خاصی بهمون میده این vip بودن تو سایت سونی اریکسون؟!
شایدم بدرد ایران نمیخوره
دوستان تو یه فروم دیدم که p1 دارای gps هم هست!!!!!این راسته؟!
من سرعتم خوب نیست چون دیلاپم! میشه یکی این فیلم رو ببینه:
http://youtube.com/watch?v=IXVtc3doLAc
امين جان اين GPS هم به صورت سخت افزاری تو يه سری از P1 ها بود البته نميدونم الان هم باشه يا نه.دوستان تو یه فروم دیدم که p1 دارای gps هم هست!!!!!این راسته؟!
من سرعتم خوب نیست چون دیلاپم! میشه یکی این فیلم رو ببینه:
http://youtube.com/watch?v=IXVtc3doLAc
بابا اونجا که داری ميگه مرکز اصلی سونی اريکسونه هاسلام
اره فکر کنم میلاد جان!
تو یه فروم فارسی دیدم که طرف سوئد بود که علاوه بر Gps یه شارژ ماشین هم روش بوده و چند چیزه دیگهتازه میگفت 14 روز وقت داری باهاش کار کنی خوشت نیومد پسش میدی
خاک تو سره ایران,بشمار...
راستی در مورد این adsl و موبایل میشه یکم توضیح بدی که دقیقا چی میخواد و اینا؟!
من فردا پس فردا adsl رو میگیرم خواستم بدونم در موردش...
P1 در کشور های اروپایی تولید France و در بعضی کشور های اروپا China هست.دیگه مثل این که سری P که برای آسیا هست فقط توی China تولید میشه.
خوب تنها چیزی که می خواد یه Wireless Card یا دستگاه WiFiMax (مخصوص PSP و DS که روی کلیه وسایل WiFi Support کار می کنه) هست و بعد آموزش راه اندازیش هم که توی بخش PSP گذاشتم می تونید بخونید.
بعد از راه اندازیش با P1 اون Access Point که با Wireless Card ساختی رو جستجو می کنی و حالی می بری از اینترنت.
از قضا تو فرومی که رفتم(پی سی وردلد) طرف که سوئدی بود گوشیش چینی بود!یعنی تو سوئند گوشی چینی میدن ملت:biggrin1: و تا جایی که تحقیق کردم P1 فقط ساخت چین هست و جای دیگه ای نزدش...
هیچی نفهمیدم!:biggrin1:
یعنی من غیر از خوده گوشی که wi-fi ساپورت کنه و مودم وایرلس چیزه دیگه ای هم میخوام؟!
این Wireless Card یا دستگاه WiFiMax دقیقه چیه؟!قیمتش چنده؟![]()
اگر تو هم مشکلت رو اینجوری حل می کنی ، که باید بگم ، منم مشکلی ندارم... تازه من ایرانسل هم همینطوری میبرم تو شبکه :biggrin1: ... البته مشکل تماسهای دریافتی هنوز پابرجاست : بعد از فشردن Yes گوشی در همون حالت می مونه و تنها تغییری که داره ، غیر فعال شدن Yes و No هستش.اگر می خوای با فن خاص درستش کنی این کار رو کن : یه گوشی نوکیا سیمبین بردار و سیم کارتت رو بذار توش.باهاش یه اس ام اس بزن به یه جایی بعد سیم کارتت رو بذار توی P1 و روشن کن.من اینطوری مشکل رو حل می کنم.
اگر تو هم مشکلت رو اینجوری حل می کنی ، که باید بگم ، منم مشکلی ندارم... تازه من ایرانسل هم همینطوری میبرم تو شبکه :biggrin1: ... البته مشکل تماسهای دریافتی هنوز پابرجاست : بعد از فشردن Yes گوشی در همون حالت می مونه و تنها تغییری که داره ، غیر فعال شدن Yes و No هستش.
راستی پدرام جون یذره بیشتر راجع به شبکت توضیح بده.
منم می خوام یه Wlan درست کنم ، ولی من 360 رو هم می خوام تو شبکه داشته باشم....
نظر خودم اینه که 2 تا WiFi Adapter برای PC بگیرم ، یکی برای 360 ، یکی برای P1 ... البته با اینکار باید از حالت Bridge تو استفاده کنم ، که یذره دردسرش زیاده... کارتی نیست که در آن واحد بتونه به 2 تا Client متصل بشه؟!
در ضمن چون این بحثه Off Topic هست ، یه تاپیک دیگه برای بحث معرفی کنید ، اونجا ادامه بدیم...