موبايل!

خب امکانات خاصی بهمون میده این vip بودن تو سایت سونی اریکسون؟!
شایدم بدرد ایران نمیخوره

نمیدونم امین جان ولی من که داشتم P1 می خریدم یه کارت تو بسته اش دیدم گفتم به چه درد می خوره گفت امکاناتش مال دبی و کلا خارج از ایرانه,در کل چیز زیاد خاصی نیست.

فقط یه چیزی اون موقعی که من گوشیمو گرفتم,گارانتی سیتادل 70 تومن گرون تر از بقیه گارانتی ها مثل کام تل بود که من هم ارزون تره رو گرفتم.

به هر حال گوشی خودش دست و با قابلیتی ه و می ارزه,من که ازش راضیم.

ویرایش:

دوستان تو یه فروم دیدم که p1 دارای gps هم هست!!!!!;) این راسته؟!

من سرعتم خوب نیست چون دیلاپم! میشه یکی این فیلم رو ببینه:
http://youtube.com/watch?v=IXVtc3doLAc

من دیدم.
طرف نشسته تو ماشین داره تو یه مسیری حرکت میکنه و کنار دشبوردش هم P1 رو گذاشته.و داره با استفاده از GPS اون مسیری رو دنبال میکنه.

**ولی زیاد ربطی به امکانات قوی مخابرات کشور عزیزمان نداره!!!!!! همین که بتونی یه تماس برقرار کنی و در حال گفتگو تلفنت قطع نشه یک کار عجیب کردی!!!!!!!

آخرین ویرایش:
دوستان تو یه فروم دیدم که p1 دارای gps هم هست!!!!!;) این راسته؟!

من سرعتم خوب نیست چون دیلاپم! میشه یکی این فیلم رو ببینه:
http://youtube.com/watch?v=IXVtc3doLAc
امين جان اين GPS هم به صورت سخت افزاری تو يه سری از P1 ها بود البته نميدونم الان هم باشه يا نه.
و البته اين پاک اگه اشتب نکنم فقط و فقط مخصوص اروپا بود.باز دقيق يادم نيست

سلام
اره فکر کنم میلاد جان!
تو یه فروم فارسی دیدم که طرف سوئد بود که علاوه بر Gps یه شارژ ماشین هم روش بوده و چند چیزه دیگه;) تازه میگفت 14 روز وقت داری باهاش کار کنی خوشت نیومد پسش میدی:eek: خاک تو سره ایران,بشمار...

GPS روی P1 با نرم افزار WhereIam قابل استفاده هست.من یه مدت روی P1 داشتمش.

در کل جدا از این مشکل آنتن(که دل همه آب من ندارم) خیلی گوشی خوش سرعت و توپیه.حتی از W960 هم بهتره به نظر من.اون که با اون قلم تمام پلاستیکش به درد ... می خوره

فقط هر کی ADSL داره یه WiFi Max بخره که کلی با این P1 حال کنه.

سلام
اره فکر کنم میلاد جان!
تو یه فروم فارسی دیدم که طرف سوئد بود که علاوه بر Gps یه شارژ ماشین هم روش بوده و چند چیزه دیگه;) تازه میگفت 14 روز وقت داری باهاش کار کنی خوشت نیومد پسش میدی:eek: خاک تو سره ایران,بشمار...
بابا اونجا که داری ميگه مرکز اصلی سونی اريکسونه ها:دی

اصلاً کيفيت جنساشون فرق ميکنه با بقيه سونی اريکسون ها:دی

اگر آبسال هم از اينجا بخری نخواستی پسش ميدی

فقط هر کی ADSL داره یه WiFi Max بخره که کلی با این P1 حال کنه.

راستی در مورد این adsl و موبایل میشه یکم توضیح بدی که دقیقا چی میخواد و اینا؟!
من فردا پس فردا adsl رو میگیرم خواستم بدونم در موردش...

P1 در کشور های اروپایی تولید France و در بعضی کشور های اروپا China هست.دیگه مثل این که سری P که برای آسیا هست فقط توی China تولید میشه.

راستی در مورد این adsl و موبایل میشه یکم توضیح بدی که دقیقا چی میخواد و اینا؟!
من فردا پس فردا adsl رو میگیرم خواستم بدونم در موردش...

خوب تنها چیزی که می خواد یه Wireless Card یا دستگاه WiFiMax (مخصوص PSP و DS که روی کلیه وسایل WiFi Support کار می کنه) هست و بعد آموزش راه اندازیش هم که توی بخش PSP گذاشتم می تونید بخونید.

بعد از راه اندازیش با P1 اون Access Point که با Wireless Card ساختی رو جستجو می کنی و حالی می بری از اینترنت.

P1 در کشور های اروپایی تولید France و در بعضی کشور های اروپا China هست.دیگه مثل این که سری P که برای آسیا هست فقط توی China تولید میشه.

از قضا تو فرومی که رفتم(پی سی وردلد) طرف که سوئدی بود گوشیش چینی بود!:) یعنی تو سوئند گوشی چینی میدن ملت:biggrin1: و تا جایی که تحقیق کردم P1 فقط ساخت چین هست و جای دیگه ای نزدش...

خوب تنها چیزی که می خواد یه Wireless Card یا دستگاه WiFiMax (مخصوص PSP و DS که روی کلیه وسایل WiFi Support کار می کنه) هست و بعد آموزش راه اندازیش هم که توی بخش PSP گذاشتم می تونید بخونید.

بعد از راه اندازیش با P1 اون Access Point که با Wireless Card ساختی رو جستجو می کنی و حالی می بری از اینترنت.

هیچی نفهمیدم!:biggrin1:
یعنی من غیر از خوده گوشی که wi-fi ساپورت کنه و مودم وایرلس چیزه دیگه ای هم میخوام؟!
این Wireless Card یا دستگاه WiFiMax دقیقه چیه؟!قیمتش چنده؟:-"

از قضا تو فرومی که رفتم(پی سی وردلد) طرف که سوئدی بود گوشیش چینی بود!:) یعنی تو سوئند گوشی چینی میدن ملت:biggrin1: و تا جایی که تحقیق کردم P1 فقط ساخت چین هست و جای دیگه ای نزدش...

هیچی نفهمیدم!:biggrin1:
یعنی من غیر از خوده گوشی که wi-fi ساپورت کنه و مودم وایرلس چیزه دیگه ای هم میخوام؟!
این Wireless Card یا دستگاه WiFiMax دقیقه چیه؟!قیمتش چنده؟:-"

P1 ساخت فرانسه توی کشور های درجه 1 هست.پسر خاله خودم توی London خریده Made In France

اگر مودمت وایرلس هست دیگه نیازی به اون کارت نداری.قیمتش هم 45000 تومان هست اون 2تا قطعه.

اگر می خوای با فن خاص درستش کنی این کار رو کن : یه گوشی نوکیا سیمبین بردار و سیم کارتت رو بذار توش.باهاش یه اس ام اس بزن به یه جایی بعد سیم کارتت رو بذار توی P1 و روشن کن.من اینطوری مشکل رو حل می کنم.
اگر تو هم مشکلت رو اینجوری حل می کنی ، که باید بگم ، منم مشکلی ندارم... تازه من ایرانسل هم همینطوری میبرم تو شبکه :biggrin1: ... البته مشکل تماسهای دریافتی هنوز پابرجاست : بعد از فشردن Yes گوشی در همون حالت می مونه و تنها تغییری که داره ، غیر فعال شدن Yes و No هستش.

راستی پدرام جون یذره بیشتر راجع به شبکت توضیح بده.
منم می خوام یه Wlan درست کنم ، ولی من 360 رو هم می خوام تو شبکه داشته باشم....
نظر خودم اینه که 2 تا WiFi Adapter برای PC بگیرم ، یکی برای 360 ، یکی برای P1 ... البته با اینکار باید از حالت Bridge تو استفاده کنم ، که یذره دردسرش زیاده... کارتی نیست که در آن واحد بتونه به 2 تا Client متصل بشه؟!
در ضمن چون این بحثه Off Topic هست ، یه تاپیک دیگه برای بحث معرفی کنید ، اونجا ادامه بدیم...

آخرین ویرایش:
اگر تو هم مشکلت رو اینجوری حل می کنی ، که باید بگم ، منم مشکلی ندارم... تازه من ایرانسل هم همینطوری میبرم تو شبکه :biggrin1: ... البته مشکل تماسهای دریافتی هنوز پابرجاست : بعد از فشردن Yes گوشی در همون حالت می مونه و تنها تغییری که داره ، غیر فعال شدن Yes و No هستش.

راستی پدرام جون یذره بیشتر راجع به شبکت توضیح بده.
منم می خوام یه Wlan درست کنم ، ولی من 360 رو هم می خوام تو شبکه داشته باشم....
نظر خودم اینه که 2 تا WiFi Adapter برای PC بگیرم ، یکی برای 360 ، یکی برای P1 ... البته با اینکار باید از حالت Bridge تو استفاده کنم ، که یذره دردسرش زیاده... کارتی نیست که در آن واحد بتونه به 2 تا Client متصل بشه؟!
در ضمن چون این بحثه Off Topic هست ، یه تاپیک دیگه برای بحث معرفی کنید ، اونجا ادامه بدیم...

خوب منم همین مشکل Yes و No رو دارم.این حل بشه که دیگه ردیفه.

واسه WLan هم توی بخش اینترنت توی تاپیک مربوط به ADSL جوابت رو می گذارم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or