موبايل!

دوستان p1 دار ببخشید که این قدر مزاحم میشم:biggrin1: این برنامه روی گوشی نصبه یا باید خودمون نصب کنیم؟!

1428pyf.jpg

دوستان p1 دار ببخشید که این قدر مزاحم میشم:biggrin1: این برنامه روی گوشی نصبه یا باید خودمون نصب کنیم؟!

1428pyf.jpg

نه روش نصب نیست.باید بگردی پیداش کنی و نصب کنی.یه برنامه برای شماره گرفتن هست.فقط همین.

میدونم کارش رو! ولی خوشم از استیل برنامش اومد اتفاقا گشتم چیزی پیدا نکردم !:) میلاد تو بگرد ببینم...

ویرایش:
گویا اسم برنامش Optimobile UniPhone 1.2.4 هست!

a606651.png

http://symbiangear.com/platform_psion/device/Sony+Ericsson/P1i/produkt.html?id=377761&noreload=1

گویا باید مخصوص هر گوشی که داری دانلودش کنی یعنی فکر نمیکنم نسخه ی p990 به p1 بخوره! البته فکر کنم...

آخرین ویرایش:
آقا اینجا تاپیک P1 هست یا تاپیک موبایل!:biggrin1:
اون P1 های که GPS داره قضیه اش از این قراره:
یک سری از این پک ها P1 توی علا الدین من دیدم که همراه با GPS هست.یک قطعه توی جعبه اون پک ها هست که بوسیله بلوتوث با گوشی ارتباط برقرار می کنه و با استفاده از اینترنت میتونید از خدمات GPS به صورت حرفه ای استفاده کنید.(مانند GPS ماشینها).یعنی برای استفاده باید خط ایرانسل داشته باشید.
.....................................................................
در ضمن امین اولین کار برنامه Divx رو روش نصب کن و اگه شو با کیفیت DVD داری به Avi یا divx تبدیل کن و بشین نگاه کن ببین علم چقدر پیشرفت کرده!:biggrin1:
....................................................................
در ضمن این سونی اریکسون چرا اینجوریه,برداشته رو W960 باطری هم قدرت P990 رو گذاشته!
موفق باشید.
کیوان

آخرین ویرایش:
یک سری از این پک ها P1 توی علا الدین من دیدم که همراه با GPS هست.یک قطعه توی جعبه اون پک ها هست که بوسیله بلوتوث با گوشی ارتباط برقرار می کنه و با استفاده از اینترنت میتونید از خدمات GPS به صورت حرفه ای استفاده کنید.(مانند GPS ماشینها).یعنی برای استفاده باید خط ایرانسل داشته باشید.
در ضمن امین اولین کار برنامه Divx رو روش نصب کن و اگه شو با کیفیت DVD داری به Avi یا divx تبدیل کن و بشین نگاه کن ببین علم چقدر پیشرفت کرده!:biggrin1:
در ضمن این سونی اریکسون چرا اینجوریه,برداشته رو W960 باطری هم قدرت P990 رو گذاشته!
موفق باشید.
کیوان

اولا این که این تاپیک مخصوص موبایل هست و هر بحثی درباره موبایل توش آزاد هست.

در ضمن DivX Player روی P1 من دارم.با همه Codec های Avi و DivX سازگار نیست.هرچی کیفیت بهتر باشه افت فریمش بالاتر میره.

در مورد W960 هم باید بگم که این گوشی باطریش تنها ایرادش نیست.ایراد های خیلی زیادی داره.

موفق باشید.
کیوان

جدا میفروشن این gps رو؟!

w960 باطریش که فکر میکنم ضعیف تره;) و از یه نوع نیستن!
شنیدم این باطری p1 خیلی چیز خوفیه و خیلی قویه:love:

جدا میفروشن این gps رو؟!

w960 باطریش که فکر میکنم ضعیف تره;) و از یه نوع نیستن!
شنیدم این باطری p1 خیلی چیز خوفیه و خیلی قویه:love:

من که باطریش رو 4 روز 1 بار شارژ می کنم.یا بعضی مواقع 3 روز 1 بار.

همه چیزش توپه.

من که باطریش رو 4 روز 1 بار شارژ می کنم.یا بعضی مواقع 3 روز 1 بار.

من هم ...
در کل با استفاده زیاد از پلیر ، بلوتوث ، خوندن Pdf ، کلی مکالمه و الکی ور رفتن ، 3 روز راحت میکشه...
بدون استفاده تا 1 هفته هم مشکلی ندارم...

در ضمن DivX Player روی P1 من دارم.با همه Codec های Avi و DivX سازگار نیست.هرچی کیفیت بهتر باشه افت فریمش بالاتر میره.

از برنامه ImTOO DVD to 3GP Converter 4 برای تبدیل فایلها استفاده کن و در قسمت قسمت
Video Size اندازه 320x240 رو انتخاب کن,مشکلت حل میشه;)
به خاطر این افت فریم پیدا میکنه چون cpu ش سایز بزرگ رو نمیکشه!
در ضمن من الان خودم کلی شو توی موبایل دارم ولی فقط مشکلش اینه که سایز avi ها خیلی بزرگه.مثلا هر شو 40 مگ میشه.:(
در ضمن تو برنامه Divx در Option گزینه A/V synch رو روی 0.40- ثانیه بذارید تا مشکل تطابق صدا با تصویر حل بشه!

آقایون نظرتون در رابطه با Iphone چیه ؟
بنظرتون بگیرم ؟
داییم داره میره دبی واسه مغازش جنس ( موبایل ) بیاره بگم یه Iphone برام بگیره ؟

بنظرتون بگیرم ؟
دوست عزيز اگه برای کلاس ميخوای خوبه.تو اين تاپيک يه چند صفحه اي براش بحث شد ميتونی اونا رو بخونی.
در کل چند تا مشکل داره : دوربينش فيلم نميگيره ، بلوتوسش برای تبادل فايل نيست ، بقيشم يادم رفته :دی...
بگردی تو همين تاپيک هست.در ضمن يه تحقيق هم بزنا ببين اين جديداش هک شدند يا نه چون من خيلی وقته ديگه خبر ندارم ازش

بنظرتون بگیرم ؟

دوست عزيز اگه برای کلاس ميخوای خوبه.تو اين تاپيک يه چند صفحه اي براش بحث شد ميتونی اونا رو بخونی.
در کل چند تا مشکل داره : دوربينش فيلم نميگيره ، بلوتوسش برای تبادل فايل نيست ، بقيشم يادم رفته :دی...
بگردی تو همين تاپيک هست.در ضمن يه تحقيق هم بزنا ببين اين جديداش هک شدند يا نه چون من خيلی وقته ديگه خبر ندارم ازش

به نظر من که صبر کنید ورژن جدید بگیرید.

این سایت رو هم برای مسائل مربوط به هکش چک کنید :

http://www.iphone-hacks.com/

واسه چی Bluethoos ش واسه تبادل اطلاعات نیست ؟
یعنی با آپدیت های جدید هم این امکان وجود نداره ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or