موبايل!

بابا قیمتش خیلی خیلی گرونه! 600 تومن!!!!!!!
اگه میشد از امازون خرید کرد خیلی خوب بود ولی حیف...:(
دیگه چی؟!
بده آمازون برات دو تا سیخ کباب کوبیده هم سر راهش برا شامت بگیره:biggrin1:

ولی دبی خوبه ها امین جون اگه بگیری دیگه خیالت تخته تا عید دست کسی نیست

دوستان من اگر بخوام برام از آمریکا گوشی LG Prada رو بیارن توی ایران Register میشه !؟ اگر میشه سریع به من بگین تا این فامیلمون برام PS3 نگرفته بگم که LG رو بگیره!! (خدا کنه که نگرفته باشه)

دوستان من اگر بخوام برام از آمریکا گوشی LG Prada رو بیارن توی ایران Register میشه !؟ اگر میشه سریع به من بگین تا این فامیلمون برام PS3 نگرفته بگم که LG رو بگیره!! (خدا کنه که نگرفته باشه)

امکان داره توی آمریکا شرکت های مخابراتیشون روش قفل بگذارند.

دقیقا مثل کاری که T-Mobile توی UK کرده بود برای I Phone و O2 و Vodafone ازش شکایت کردن.

PS3 بهتره که ... :biggrin1:

اینجا بدبختی داری برای Register گوشیت.

بگو يدونه آنلاک شده برات بياره مشکلی نيستش.یا PS3 رو اینجا بفروش گوشی بخر:دی

امکان داره توی آمریکا شرکت های مخابراتیشون روش قفل بگذارند.

دقیقا مثل کاری که T-Mobile توی UK کرده بود برای I Phone و O2 و Vodafone ازش شکایت کردن.

PS3 بهتره که ... :biggrin1:

اینجا بدبختی داری برای Register گوشیت.

آخه الان ی 360 دارم و اصلا بازی نمیکنم همش روزی 5 ساعت بازی میکنم :biggrin1:(شوخی) من توی ماه بیشتر از 3-4 ساعت بازی نمکینم .. جدیدا اینجوری شدم که حوصله ندارم /:)

داداشم ی رفیق داره گفت هر گوشی رو که بخوای من برات Register میکنم من دیروز از اون هم پرسیدم که توی ایران میشه یا نه ! گفت میشه Register کردش.

بگو يدونه آنلاک شده برات بياره مشکلی نيستش.یا PS3 رو اینجا بفروش گوشی بخر:دی

مگه الان پی اس 3 چنده ؟ بیخیال حاجی فروختنش کلی بدبختی داره آخر سر هم باید ی پولی از جیب خودم بدم :biggrin1:

آخه الان ی 360 دارم و اصلا بازی نمیکنم همش روزی 5 ساعت بازی میکنم :biggrin1:(شوخی) من توی ماه بیشتر از 3-4 ساعت بازی نمکینم .. جدیدا اینجوری شدم که حوصله ندارم /:)

داداشم ی رفیق داره گفت هر گوشی رو که بخوای من برات Register میکنم من دیروز از اون هم پرسیدم که توی ایران میشه یا نه ! گفت میشه Register کردش.

مگه الان پی اس 3 چنده ؟ بیخیال حاجی فروختنش کلی بدبختی داره آخر سر هم باید ی پولی از جیب خودم بدم :biggrin1:

دوست عزیز هر کسی نمی تونه گوشی رجیستر کنه.

بهتره اگر قرار باشه رجیستر کنی خودت پاشی بری مخابرات.اینطوری مطمئن تر هست.

پسر خالم رو فرستادم علا الدین میگفت فقط یه مغازه پرادا داشته اونم دسته 2 میداده 750 تومن!!!!!!!:biggrin1:

پ.ن:جدیدا زدم تو کاره p 1 :-"

خوشم میاد P1 باز شدی.

برو بخر دیگه.گوشی کار درستیه...ما که داریم راضی هم هستیم.

آفرین پسر خوب :biggrin1:

خوشم میاد P1 باز شدی.

برو بخر دیگه.گوشی کار درستیه...ما که داریم راضی هم هستیم.

آفرین پسر خوب :biggrin1:
اها داری؟!:biggrin1:
خب یکم از مزیتهاش و معایبش بگو:)
مشکل زمان sms هاش هست؟!
اپدیتش کردی؟! شنیدم اپدیت کنی به مشکل برمیخوری...

اها داری؟!:biggrin1:
خب یکم از مزیتهاش و معایبش بگو:)
مشکل زمان sms هاش هست؟!
اپدیتش کردی؟! شنیدم اپدیت کنی به مشکل برمیخوری...

آره دیگه...

آپدیتش کردم هیچ مشکلی نداره.مشکل از مخابرات هست اونم توی تهران.

منو هاش توی آپدیت جدید فول فارسی میشه.

مشکل زمان SMS هم حل شده.

سرعتش هم خیلی عالی شده.

در ضمن مزیتش نسبت به W960 اینه که قلمش بدنه فلزی داره اما W960 قلمش کامل پلاستیکه.بعد مموری 512 هم که باهاشه و یه قلم اضافی و کیف خوشگل و شارژر پایه ای و یه VIP Card.

دیگه چیشو بگم ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or