موبايل!

بچه ها من این برنامه my explorer رو دی ال کردم ، نصبم کردم ، حالا بعضی قسمتا رو می شناسه ، مثلا توی قسمت calls که میرم مشکلی نداره و شماره هامو میاره ، ولی توی contacts که میرم ارور زیر رو میده ، چیکار باید بکنم ؟؟ :

بچه ها من این برنامه my explorer رو دی ال کردم ، نصبم کردم ، حالا بعضی قسمتا رو می شناسه ، مثلا توی قسمت calls که میرم مشکلی نداره و شماره هامو میاره ، ولی توی contacts که میرم ارور زیر رو میده ، چیکار باید بکنم ؟؟ :
شاید برنامه احتیاج به رجیستر شدن داره؟
جایی واسه رجیستر کردن هست یا خودش میگه رجیستر کن؟

سلام
من که این برنامه رو هنوز نگرفتم....ولی خب مونا ببین اگه اینفرارد داری با اون هم وصل شو...ببین همین ارور رو می ده؟
یا com ها رو تغییر بده...

امین جان اصلا ربطی به رجیتسر نداره ، چون اول برنامه می نوسه که کاملا مجانی هست ،

بهزاد جان من اینفرارد ندارم ، ولی بلوتوث دارم که اونم دست یکی از دوستامه که پسم نداده هنوز
doh.gif

کامشم رو همون اول عوض کردم ، چون اول که اصلا گوشی رو نمی شناخت ، کام رو که عوض کردم بازم گوشی رو شناخت ، ولی حالا این ارور obex رو میده
توی تنظمیاتش این قسمت هست ، ولی من نمیدونم رو چی باید بزارم :

سلام.من اگر بخوام p990رو از دبی بخرم چند در میاد یعنی قیمت این گوشی تو دبی چنده (دقیقا چنده)؟؟من که اخر نفهمیدم قیمت این گوشی از 490 گرفته تا... خواهشا یه راهنمایی کنید مارو که این گوشی اونجا چنده و... واگر بخوام اینجا بفروشم میشه خوب فروخت یا نه؟؟ .مرسی

چند تا سوال.
يك اينكه برنامه اي واسه پنهان كردن فايلها تو W700i هست يا نه؟
2.يه موبايل توپ تو مايه هاي 500 تا 600 چي پيشنهاد ميكنين.اگه مقايسه بزارين كه ديگه واقعا خجالت زده كردين.در هر حال ممنونم...

خوب من تا اونجایی که دیدم دوستم نصب کرده بود مشکل نداشت حالا شاید لینکی که امین جان داده مشکل داشته باشه من اگه شد برنامه رو از دوستم می گیریم واستون آپ می کنم اما فکر کنم خود سایت سونی اریکسون برنامه ها و theme مجانی داشته باشه که اینم برنامه هم جز اونا هست من چک نکردم خودتون زحمتشو بکشین به چک کنید این برنامه واسه سونی اریکسون بهترینه و واقعا خیلی خوب جواب می ده;)

امین جان اصلا ربطی به رجیتسر نداره ، چون اول برنامه می نوسه که کاملا مجانی هست ،

بهزاد جان من اینفرارد ندارم ، ولی بلوتوث دارم که اونم دست یکی از دوستامه که پسم نداده هنوز
doh.gif

کامشم رو همون اول عوض کردم ، چون اول که اصلا گوشی رو نمی شناخت ، کام رو که عوض کردم بازم گوشی رو شناخت ، ولی حالا این ارور obex رو میده
توی تنظمیاتش این قسمت هست ، ولی من نمیدونم رو چی باید بزارم :

سلام

مسلماً با Cable داری وصل می شی
گوشیت هم که k800 هستش اگه اشتباه نکنم

اول از همه چک کن و ببین که این برنامه گوشیت رو ساپورت می کنه یا نه
باید وقتی برنامه رو استارت می کنی یه عکسی از گوشیت بیاره

بهر حال
اول از همه برنامه ی File Manager خود Sony-Ericsson رو که توی CD گوشیت هستش رو نصب کن و ببین اون کار می کنه یا نه (با کابل و یا رابط بلوتوث)
بعد در حین اینکه با File Manager به گوشی وصلی (Icon ش توی Task Tar ت هستش) برنامه ی My Phone Explorer رو run کن و ببین چی میشه

توی setting ش هم از بین com ها، اونایی که اسم Bluetooth و یا USB دارن، اولی (مثلاً COM 4) رو انتخاب کن (البته بستگی داره از چه پورتی وصل بشی که خوب با تغییر تو این مورد پیداش می کنی)
Baudrate رو بزار حداکثر (921600)
OBEX Packetsize رو هم بزار روی 4096

فرقي نميكنه ميخوام بدونم كدوم بهتره...
تو این رنج قیمت Nokia n73 . Nokia n80 . Nokia e70 . سونی اریکسون k800 . w900 . هست;)
که من بودم w900 میگرفتم:)
قیمت هاش هم تو این سایت هست:http://www.shop.ir
ولی اگه صبر کنی گوشی خوبی مثل p990 قیمتش میاد پایین و همچنین N93 :)

توی setting ش هم از بین com ها، اونایی که اسم Bluetooth و یا USB دارن، اولی (مثلاً COM 4) رو انتخاب کن (البته بستگی داره از چه پورتی وصل بشی که خوب با تغییر تو این مورد پیداش می کنی)
Baudrate رو بزار حداکثر (921600)
OBEX Packetsize رو هم بزار روی 4096

سلام
احمد جان...این اعداد و ارقامی که دادی بر چه مبنایی دادی؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or