موبايل!

من خودم با این تیکه آجر کار کردم (کم اما به اندازه کافی)
گوشی به اندازه خیلی خیلی خیلی عجیبی بزرگ هست
بزرگتر از اونی هم به نظر میرسه که در عکسها هست :eek:
این به نظر من مشکلش بزرگتر از اینه که یه گوشی دوربین داشته باشه
یه دوربین هیچ وقت یه برتری نیست
من الان یه گوشی میخوام بخرم که انتخاب اول فعلا 950 هست که در بازار موجود نیست :-"
اصلا هم برام دوربین نداشتن مهم نیست
برای خیلی ها هم مهم نیست

پ.ن تو یاهو جواب نمیدی؟ :evil:

To Behzad

راستش این نرم افزارها دقيقا يادم نيست کدوم صفحه بود ولی 20 ، 25 صفحه فکر کنم بايد عقب گرد داشته باشين
169.gif

ساير موارد رو پ/خ کار کردم
302.gif

To Action

فکر کنم اگر این 30 صفحه اخر رو بگردی توی 15 صفحه راجبه K750 مطلب باشه !
294.gif

اگر تا 230.000 هم باشه میرزه
287.gif

1: اره ديگه زياد شده [ که مهم نيست! ]
294.gif

2: دمت گرم! احتمالا اشتباه ديدی چون دوربين 2 مگاپيکسل این از 3.2 نوکيا N73 هم سرتره!
308.gif

3: سونی اريکسون
307.gif

To اسي

این عکس که K800 و N93 کنار هم هستند

K800,N93.jpg

این يک عکس مقايسه ای

N93VsK800.jpg

این 1 عکس با N93 گرفته شده

N932.jpg

همين عکس در سايز اريجينال

این 1عکس با K800 گرفته شده

K8002.jpg

همين عکس در سايز اريجينال

راستی W950 امروز به صورت رسمی عرضه شد
300.gif

امین دقت کردی که دو تا کاربر فعال شدی!!
کاربر فعال دوبل!!!

سیم کارتهای 150 هزار تومانی

اپراتور دوم هم بلاخره سر کار اومدن
مشکلشون اینه که فقط در سه شهر فعال هستن که اونهم حودش خیلی زیاده!!

مديرعامل شركت ايرانسل خدمات ارتباطي ايرانسل از آغاز واگذاري و توزيع 350 هزار سيم‌كارت 150 هزار توماني در سه شهر تهران، تبريز و مشهد از روز شنبه 29مهر ماه خبر داد.

عليرضا قلمبر دزفولي در گفت‌وگو با فارس افزود:‌از فردا متقاضيان مي‌توانند با مراجعه به نمايندگي‌هاي مجاز ايرانسل با واريز مبلغ 150 هزار تومان و ارائه ساير مدارك مورد نياز سيم‌كارت‌ خود را همان لحظه دريافت كنند.
وي گفت:‌از آذرماه نيز ماهانه 500 هزار سيم‌كارت 150 هزار توماني به تدريج واگذار خواهد شد. با اين روند تعداد مشتركان ايرانسل تا پايان امسال به 2 ميليون و 300 هزار نفر مي‌رسد.
دزفولي اظهار داشت: در اولين مرحله واگذاري 60 درصد سيم‌كارت‌ها در تهران توزيع مي‌شود.
وي تأكيد كرد: تا پايان سال جاري تمام شهرهاي بزرگ كشور از جمله كرمانشاه، قم و شيراز تحت پوشش اين شبكه قرار مي‌گيرند.
مديرعامل ايرانسل در خصوص سرويس‌هاي ارائه شده توسط سيم‌كارت‌هاي 150 هزار توماني گفت: تمامي اين سيم‌كارت‌ها داراي سيستم ارسال پيام كوتاه، انتقال مكالمات، كنفرانس مكالمات (براي اولين بار در كشور) و تماس با خارج از كشور هستند. اين سرويس‌ها به محض فعال كردن سيم‌كارت داير خواهند بود.
دزفولي با اشاره به توزيع آن‌لاين سيم‌كارت ايرانسل افزود: تمام تلاش اين شركت حذف قرعه‌كشي و پرداخت وديعه است. شايد در ابتدا ازدحام براي دريافت سيم‌كارت بالا باشد ولي با ارائه مداوم سيم‌كارت توسط ايرانسل فكر نمي‌كنيم كه مشكلي در اين زمينه پيش آيد.
وي همچنين از برقراري رومينگ با 200 كشور براي سيم‌كارت ايرانسل خبر داد و گفت: اين امر تا پايان سال عملي خواهد شد.
مديرعامل ايرانسل در زمينه ارائه سيم‌كارت‌هاي اعتباري اين شركت اظهار داشت: در مرحله اول سيم‌كارت‌هاي اعتباري توزيع نخواهد شد. ضمن اينكه ارائه اين سيم‌كارت‌ها را منوط به وجود تقاضا كرده‌ايم.
وي به تعرفه 499 ريالي مكالمه با سيم‌كارت ايرانسل اشاره و عنوان كرد: مشتركان براي جابه‌جايي و تماس از شهري به شهري ديگر هزينه‌اي پرداخت نخواهند كرد. تعرفه سيم‌كارت ايرانسل از متوسط تعرفه اپراتور اول پايين‌تر است.
وي پيش‌بيني كرد كه تعرفه‌هاي فعلي حدود سه ماه به اين شكل باشد.
دزفولي نامبرينگ سيم‌كارت 150 هزار توماني را 0935 و 0936 عنوان كرد و افزود: مشتركان براي دريافت انواع سرويس‌هاي اين نوع سيم‌كارت وجهي پرداخت نخواهند كرد.
وي ظرفيت سيم‌كارت ايرانسل را 64 كيلو بايت بيان كرد و گفت: با اين ظرفيت كه 8 برابر بيشتر از سيم‌كارتهاي اپراتورهاي ديگر است، ايرانسل مي‌تواند سرويس‌هاي جديدي چون GPRS، پست الكترونيك، MMS، اينترنت و انتقال اطلاعات را تا پايان سال به مشتركان خود ارائه كند.
وي از توزيع سيم‌كارت در شهرهاي كرج و ساري نيز طي هفته‌هاي آينده خبر داد.

دزفولي اتصال متقابل سيم‌كارتهاي ايرانسل به اپراتور اول تلفن همراه (PCI)، تاليا، تلفن ثابت و خارج از كشور را يادآور شد و گفت: يكي از كارهاي موفق ايرانسل راه‌اندازي مركز تماس (call center) براي رفع مشكلات احتمالي مشتركان است كه به زودي فعال مي‌شود.

منبع

میشه توضیح بدی که اینم عین تالیا شارژی هست یا قبض داره؟؟؟؟ چون من هر چی گشتم اینا هیچی رو بروز ندادن....
مثلا عین تالیا باید هر ماه 10 هزار زورکی شارژکنی ؟؟؟؟ آخه دو مدل هم دراه مدل 30 هزار تومنی و مدل 150 هزار تومنی یکی منو روشن کنه؟؟؟که اینا چه فرقی با هم دارن
یکی منو روشن کنه چون میخام بخرم ولی تو شک هستم

تا اونجایی که من میدونم هین سیم کارت معمولی هست که مخابرات میده و حتی یه سری کاربری های اضافه هم داره مثل کنفرانس و شما راخت بگیر مثل تالیا هم شارژی نیست
موضوعی که به نظر میرسه اینه کحه با این کار مخابرات ورشکست میشه و احتمالا یه هفته بعد از شروع به کار درش رو تخته میکنن!!

نه این سیم کارت ها مثل سیم کارت های ثبت نامی بودن که خوده مخابرات میده و شارژی نیست. فکر کنم که ایرانسل همون ایراتل هست که مدتی قبل کار و کاسبی ضمانت های گوشی نوکیا تو ایران رو ول کرد. چون از یه سری از رفقا که تو کاره گوشی و خط هستن پرسیدم. که گفتن رفته تو کاره شبکه مخابراتی؟؟؟؟

خوب اگه شارژی نیست چه جوری هست ..؟؟؟؟
روزنامه نوشته همون اول که سیم کارت رو تحویل میگیری 20 هزار تومن اعتبار داره که باید از اون استفاده کنی
این رو تو روزنامه دنیای اقتصاد نوشته
یه سوال دیگه؟؟؟ این سیم کارت ها رو از کجا باید بخریم؟؟؟؟ یعنی اگه میشه ماکن های نمایندگی هاش رو بگید
متشکر

در مورد کدوم !؟ M600 که قبلا راجبش گفته شده
283.gif

نکات مثبت :

1: طراحی جديد ! و فوق الاده زيبا [ جالبه از نظر خيليها خيلی زشت هست ! ]
2: وزن فقط 112 گرم که برای يک گوشی اسمارت واقعا عالی هست
3: کيفيت بينظير صفحه نمايش
4: سايز بسيار مناسب صفحه نمايش
5: صفحه لمسی !
6: کيفيت پخش موسيقی مناسب با 40 کانال
7: 80 مگ مموری داخلی به همراه 64 مگ مموری کارت
8: پيشتيبانی از شبکه 3G
9: بلوتوث 2
10: اینفرارد دارد !
11: USB 2.0 برای سرعت در انتقال داده ها
12: جاوا MIDP 2.0 رو به طور کامل پشتيبانی میکند
13: پرونده های افيس رو میديرت میکند
14: سيستم عامل سيمبين UIQ 3.0

نکات منفی :

1: نداشتن دوربين [ که نمیشه گفت عيب هست چون خيلی ها نيازی ندارند ! ]
2: استفاده از مموری M2 که کمی گرانتر از ساير مموری ها هست
3: خب این نکته مهم هست : سيستم سيمبين این گوشی UIQ 3.0 هست که به همراه P990 از این سيستم استفاده میکنند و میشه با 3250 مقايسه کرد که برنامه و بازيهای مخصوصش کم هست و قديميها يا اجرا نمیشند يا با مشکل اجرا میشند !
4: WiFi نداره

قيمت هم در تهران بايد بگردی بين 400 تا 515 قيمت داره !!
300.gif

چهار راه نايف دوبی يکی از بچه ها گرفته بود 275.000 !!
309.gif

قيمت رسمی خارج از کشور هم 330$
292.gif

sonyericsson-m600.gif

در مورد W950 هم اول 920$ اومد بعد از 2 ساعت به 840$ رسيد و بعد از چند ساعت به 780$ رسيد و بعدش يکمی موند روی 740$ الان اخرين قيمتی که دارم [ خارج از کشور ] 670$ هست
292.gif

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or