موبايل!

خوب اگه شارژی نیست چه جوری هست ..؟؟؟؟
روزنامه نوشته همون اول که سیم کارت رو تحویل میگیری 20 هزار تومن اعتبار داره که باید از اون استفاده کنی
این رو تو روزنامه دنیای اقتصاد نوشته
یه سوال دیگه؟؟؟ این سیم کارت ها رو از کجا باید بخریم؟؟؟؟ یعنی اگه میشه ماکن های نمایندگی هاش رو بگید
متشکر
کسی جواب منو نمیده؟؟؟

دوستان کسی فرق بین سیستم عامل های یا همون OS Microsoft Windows Mobile 2003 و Windows Mobile 5.0 چیه دقیقا ! ! ؟
برنامه هاش کمترن ! یا با هم نمی سازن ؟

من از یکی از دوستانم سوال کردم گفتش که این ویندوز موبایل های 2003 اطلاعات رو تو RAM ذخیره میکنند اگه باتری کاملا خالی شه همه چیز میپره ! !

چون راستش من با توجه به کم شدن پولم توی فکر I-mate PDA2 هستم ... نظری چیزی ندارین ؟ ؟

ببخشید این سیم کارتها دقیقا مثل تالیا هستن فقط در شهرهای دیگه هم کار میکنن:
علیرضا شما خبری در این مورد نداری؟

نخستين شبکه خصوصی تلفن همراه در ايران

شرکت ايرانسل به عنوان نخستين اپراتور خصوصی تلفن همراه در ايران، فعاليت خود را با فروش سيم کارتهای تلفن همراه در شهرهای تهران، مشهد و تبريز آغاز کرد.

سيم کارتهای ايرانسل بدون پيش پرداخت و به بهای 150 هزار تومان فروخته می شوند.

اين سيم کارتها از نوع اعتباری اند يعنی اينکه پول مکالمات تلفنی بايد از قبل پرداخت شود و سيم کارت تنها به اندازه پولی که از پيش پرداخت شده قابل استفاده است.

شرکت مخابرات ايران نيز تلفنهای همراه اعتباری با عنوان تاليا در اختيار مردم گذاشته اما شرکت ايران سل اعلام کرده که بهايی که برای مکالمه تلفنی تعيين کرده ارزانتر از تالياست.

اما سيم کارتهای تاليا به بهای يکصد تا يکصد و بيست هزار تومان فروخته می شوند که ارزانتر از سيم کارتهای ايرانسل است.

تلفن همراه ايرانسل در حال حاضر تنها در شهرهای تهران، مشهد و تبريز قابل استفاده است و بنابر نقشه هايی که ايرانسل در آگهيهای خود چاپ کرده، پوشش شبکه جديد تلفن همراه بر اين سه شهر کامل نيست و در برخی مناطق آنها، تلفن ايرانسل کارآيی ندارد.

شرکت ايرانسل به صورت رايگان خدماتی همچون انتقال پيامهای کتبی، انتقال تماس (دايورت)، کنفرانس تلفنی، نمايش شماره تماس گيرنده و مسدود کردن تماس را نيز در اختيار مشترکان خود می گذارد.

يکی از مسئولان شرکت ايرانسل اعلام کرده که اين شرکت تا پايان سال جاری خورشيدی (بيستم مارس 2007) با دويست کشور جهان ارتباط رومينگ برقرار خواهد کرد، يعنی تلفنهای ايرانسل در اين کشورها قابل استفاده خواهند بود.

ايرانسل کنسرسيومی است مرکب از دو شرکت ايرانی پرمان ارتباط، وابسته به بنياد مستضعفان و گسترش الکترونيک ايران (صا ايران) وابسته به وزارت دفاع است و گردش مالی آن در طول پانزده سال معادل سی ميليارد دلار برآورد شده که از اين ميان 18.2 ميليارد دلار مستقيماً سهم دولت ايران است.

شبکه جديد تلفن همراه در ايران حاصل سرمايه گذاری مشترک شرکت ايرانسل و شرکت تلفن همراه آفريقای جنوبی (MTN) است.

اين شرکت قرار بود خيلی زودتر از اين موعد کار خود را آغاز کند و آنچه فعاليت اين شرکت را به تعويق انداخت، عمدتاً اختلافات سياسی بود.

قرارداد راه اندازی شبکه جديد تلفن همراه ابتدا با شرکت ترکيه ای ترک سل بسته شد اما کوتاه زمانی بعد از عقد قرارداد، نمايندگان محافظه کار مجلس به رغم ناخرسندی دولت با تصويب طرحی سهام ترک سل را در اين قرارداد از هفتاد درصد به ۴۹ درصد کاهش دادند.

از جمله دلائلی که نمايندگان مجلس برای مخالفت با قرارداد ترک سل عنوان کردند، "مسائل امنيتی" بود.

مصوبه مجلس و همچنين موارد ديگر اختلاف طرفين باعث شد تا سرانجام قرارداد ايرانسل و ترک سل لغو شود و طرح راه اندازی شبکه جديد تلفن همراه به آفريقای جنوبی واگذار شود.

منبع

اینا رو ببینید جالبه:
nokia888_3.jpg

nokia888_2.jpg

nokia888_1.jpg

nokia888_5.jpg

خب من هنوز جواب مشکل بالا رو نگرفتم درخواست بعدیمو هم می دم
من می خوام از طریق کامپیوتر به گوشی ام sms آماده رو بفرستم
یعنی از جایی یا کپی کردم و یا اینکه در یه صفحه txt ذخیره کردم و یا اینکه کلا نمی خوام یه ساعت خیره شم رو گوشی و جمله مورد نظر رو تایپ کنم
حالا با توجه به توضیحات بالا آیا برنامه ای هست که بتونه این کار رو برام انجام بده
خود گوشی و cd همراه چنین کاری رو که نکرد!!!

بهزاد جان من گوشیم موتورولا هست و خودش هم برنامه ای که همراهش داره این کار رو انجام میده
فکر کنم شما هم یه دور دوباره تو همون نرم افزاره بزنی پیداش کنی

بهزاد جان من گوشیم موتورولا هست و خودش هم برنامه ای که همراهش داره این کار رو انجام میده
فکر کنم شما هم یه دور دوباره تو همون نرم افزاره بزنی پیداش کنی
والا خیلی با اون نرم افزار دور زدم...سرم داشت گیج می رفت:)
ولی هیچی پیدا نکردم
اسم خاصی داره؟

(یه نکته جالب تازگی ها تیکه کلام پیدا کردم.....*والا*)

بهزاد گوشیت 2 تا برنامه داره؟!;)
فکر کنم 1 ش واسه ترانسفر فایل ها هست یکی هم واسه همون کاری که شما میخوای!
(البته شاید گوشیه داداشم این طوریه:confused:)
گوشی که یه برنامه جامع داره که می تونی از اون به چند تا برنامه دسترسی داشته باشی
خب حالا اسم همون برنامه ای که تو گوشی ها این کارو می کنه چیه؟ همونو بگو

بهزاد جان من دوستم K750 داره یه برنامه توپ داره واسه همین کارا و کلان مثل pcsuite هست که اسمش هست my explorer حالا یادم نیست تهش sony ericson داشت یا فقط my explorer تنها بود حتی اتفاقا امروز جلو خودم داشت اس ام اس تبریک عید به دوستاش می زد ;)

بهزاد جان من دوستم K750 داره یه برنامه توپ داره واسه همین کارا و کلان مثل pcsuite هست که اسمش هست my explorer حالا یادم نیست تهش sony ericson داشت یا فقط my explorer تنها بود حتی اتفاقا امروز جلو خودم داشت اس ام اس تبریک عید به دوستاش می زد ;)
اینه برنامش؟!
http://www.softpedia.com/get/Mobile-Phone-Tools/Sony-Ericsson/MyPhoneExplorer.shtml

سلام برو بچ(مخصوصا علی رضا :cheesygri )
داداش من رفتم این 7710 رو گرفتم منتها . من خیلی گشتم هم تهران هم آمل که نوشو
بخرم . اما متاسفانه پیدا نشد . مجبور شدم برم دنباله دسته دومش . خوب من الان
دسته 2 گرفتم اینو 285 تومن:cheesygri(از یه آشنا (اینم بگم که پدرم حاضر بود N91 بخرم اما دسته 2 نخرم)
خلاصه سرعتشم بدک نیستاااا . دوربینش که حرف نداره . صداشم که همونیه که خودم میخاستم
بعد فقط همونی که گفتی خیلی تاکید کردن داره :cheesygri که انتقال از کامپیوتر به این دیگه...
خوب من یه رم ریدر می گیرم فکر نکنم یه رم ریدر 7 8 تومن هم بیشتر باشه ! راستی چنده؟
بعدشم مموری فابریکشو می گیرم درسه دیگه;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or