عیبی نداره..دستت درد نکنهبهزاد جان راستش این عکس يکی از نوادر بوده ! يعنی اینطوری نيست تو ایران و W800 و W810 چينی هم مشابه مالزی کار میکنند ، راستش عکسی دمه دست ندارم![]()
سلامبهزاد جان شما میتونستی سوالتو از اول همینجا مطرح کنی و من هم بهتر بود یه سری توضیحات رو نمی دادم!
من هم انتظار نداشتم از دوستان اینجا کسی در مورد اون جنس هنگ کنگی که از طرح سونی اریکسون کپی غیرقانونی کرده و البته کلا یک گوشی دیگه ساخته بدونه.
اما متاسفانه شما ۱۰ ٪ حرف های من رو هم متوجه نشدی.
والا خوب چین هم w810 تولید میکنه و زیر نظر خود کمپانی اصلی هستش ! من اصلا منظورم این نبود !
344,914.51 IRRنه جونه خودم . 74 چوپ پاش دادم . تا 1 ماه پیش من قیمت داشتم 50 چوب اما الان ...!!:confused:
یعنی چقدر ؟؟:cheesygri
دوست عزیز هنگ کنگ بعد از سالهایی که تحت سلطه ی انگلیس بود دوباره به حالت قبل برگشتهُEbliser جان این جنس که چينی نيست ، هنگ کنگی هست و اصلا به بازار ایران-اروپا-امريکا نمیرسه ، حالا چرا انتظار داشتی کسی ندونه !؟
این W810 که معرفی کردی به این دليل اینجا راجبه بحث نشد که هيچوقت رنگش رو هم نمیبينيم و از تفاوت هاش با W810 اصلی اینه :
1: دوربين 1.3
2: Mp4 ساپورت نمیکنه
3: مموری 128 مگ همراه
بهزاد موردی نیست و من هم از کلمه ی قلابی ناراحت نشدم ! موضوع این بود که انعکاس شما جوری بود که انگار من همون w810 ساخت چین برای خود سونی اریکسون رو قلابی تلقی کردم در حالی که اصلا اینطوری نیست و خودم با کسانی که میگن جنس اگر چینیه پس باید ریخت دور مخالفم چون اگر کمپانی اصلی معروف باشه و به کیفیت محصولات اهمیت بده مطمئنا نمیذاره محصولش بدون کنترل کیفیت مناسب به تولید انبوه برسه !سلام
والا علی جان نمی دونم کجای حرف هام این معنی رو می ده.....
من کاملا حرف ها شما رو متوجه شدم.....ولی خب فک نمی کردم به کار بردن کلمه قلابی اینقدر ناراحتت کنه.......
در هر صورت شرمنده!
هیچی من برم همون 7710 بگیرم بهتره ! :cheesygri Qtek چیه اه اه :cheesygriTo Hassan
حسن جان گفتی 480.000 قيمت داری !؟ اخه این قيمت که واقعا عجيب هست و واقعا نيمرزه برای 7710 , اخه میگی M600 و W950 رو نگم ، ولی این 3 تا فاکتور به طور کامل تو این 2 تا هست و P990 , خب دوربين هم که مهم نيست باز M600 و W950 مطرح میشند![]()
اره ديگه! قائدتا با مموری بالاتر کندی صورت میگيره ولی اخه این نوکياها مموری درست حسابی که ندارند همشون اکثرا اینطوری هستند![]()
P990 رو اگر بتونی تهيه کنی که خيلی خوب هست , راستی اگر 7710 رنج 470 ، 480 قيمت داری که خب Qtek S200 که من دارم هم این قيمت هست [ البته اگر با ويندوز مبايل راحت نيستی و کار نکردی توصيه نمیشه ]![]()
در مورد گارانتی ، يعنی چی گارانتی نداره !؟
من دقيق قيمت ندارم از 7710 ، 480 گفتی !؟ اگر این قيمت باشه من اینهارو پيشنهاد میکنم![]()
K800 , M600 , W900 , N73 , N80 , I300 , D900 , S200
سلامبهزاد موردی نیست و من هم از کلمه ی قلابی ناراحت نشدم ! موضوع این بود که انعکاس شما جوری بود که انگار من همون w810 ساخت چین برای خود سونی اریکسون رو قلابی تلقی کردم
دوست من یعنی چی منتفی هست ؟ خوبه خود شما بیشتر توضیح دادی و اینکه منم گفتم قطعات چینی هستش ! و غیر از اون خودم اشاره کردم به هنگ کنگی بودن اما به بیان عام از کلمه ی چین استفاده کردم ! ( حتما متوجه شدی اما خوب دلیل دیگه ای برای ادامه ی بحث بوده لابد ) - در ضمن اینکه گوشی اینجا وارد میشه یا نه چه ربطی به اینکه مردم میخرن یا نه داره ؟در نتيجه قضيه چينی منتفی هست اما دلايل اینکه W810 هنگ کنگی ! [ نه چينی که 60% مردم ایران دارن ] هيچوقت ایران نمیرسه :
1: این عکس رو ببين ، تو ایران هيچکسی با این آرم تابلو که نمیخره! و البته هيچ جا هم مشاهده نشده [ نکات مهم رو قرمز خط کشيدم !! ]
2: تو ایران هيچکس با مموری 128 که نمیخره! همه میدونن 512 مگ مموری همراه داره
3: تو ایران هيچ کس W810 با دوربين 1.3 که نمیگيره ! هم موقع خريد تست میکنند و تفاوت رو متوجه میشند هم از روی رزولوشن مشخص هست
سلامEqualize کردين ديگه !؟ قسمت موزيک رو تا به قدرت اصلی پخش موزيک برسين !؟
لینکشو برام بذار...دستت درد نکنه......لینک صفحه هم باشه موردی ندارهبرنامه هم يک سری نقشه تهران ، مشهد و ،،، بود و ديکشنريهای فارسی-انگليسی و بر عکس که چندين صفحه قبل [ فکر کنم خيلی قبل ] لينکشون هست
آره از گاجره گرفتم.....راستی گويا گرون شده پس ، از گاجره گرفتی يا جای ديگه !؟![]()
یکی از مراکز قوی عرضه گوشی و خط و لوازم جانبی تو مشهد هستگاجره چیه کیه؟