مقایسه ی پلی استیشن فت یا قدیمی با اسلیم

من گیج شدم ای خداااااااااااااااا
یعنی Ps3 فت 40 گیگ به قیمت 330 نخرم!؟برم اسلیم 160 گیگ بخرم 470 تومان!؟چه کنم ممنون میشم راهنماییم کنید با توجه به نکاتی که در تاپیک گفته شده باز گیر کردم

اسلیم اگه این قیمت پیدا کردی، بدو! من 80 گیگ توپخونه قیمت دارم 540! جمهوری 620!

80 گیگ اسلیم وجود نداره !!! 160 گیگ هم 470 هست . کپی خور شده .
..
من خودم فت (ترو تمیز رفرش نشده ) گیر اوردم خریدم . رفرشی ها هم فکر نکنم مشکی داشته باشن چون خود کارخونه سونی درستشون کرده . اگه کپی سخت افزاری بشه فت ساده تر و راحت تر و زود تر میشه . usb3 رو فت میشناسه ولی برای اسلیم باید تبدیل بخری . نگه داری فت ولی سخت تره از اسلیم . تو سخت افزار به نظر من فت بهتر از اسلیم کار میکنه .

..
من خودم فت (ترو تمیز رفرش نشده ) گیر اوردم خریدم . رفرشی ها هم فکر نکنم مشکی داشته باشن چون خود کارخونه سونی درستشون کرده . اگه کپی سخت افزاری بشه فت ساده تر و راحت تر و زود تر میشه . usb3 رو فت میشناسه ولی برای اسلیم باید تبدیل بخری . نگه داری فت ولی سخت تره از اسلیم . تو سخت افزار به نظر من فت بهتر از اسلیم کار میکنه .
فت 40 یا 80 گیگی الان چه قیمته؟

اشتباه می کنم لابد. شاید همون 160 رو می دادن 620. من اول تابستون زنگ زدم مرکز سونی توی جمهوری، گفت فت که نداریم، اسلیم هم 620 و 690! حالا شاید ارزون شده.

فت می خوای برو توپخونه حتما پیدا می کنی.

اشتباه می کنم لابد. شاید همون 160 رو می دادن 620. من اول تابستون زنگ زدم مرکز سونی توی جمهوری، گفت فت که نداریم، اسلیم هم 620 و 690! حالا شاید ارزون شده.

فت می خوای برو توپخونه حتما پیدا می کنی.
بازار کنسول توی روز ه . تو یک روز ارزون گرون میشه . الان 470 همون فروشگاه سونی داره میده .

با این وضعیت دوستان بدونید که دیگر فت پیدا نمیشود مگر اینکه دست دوم خریداری کنید.
چون دیگر جایی فت گیر نیاوردم اگر کسی سراغ داره خبر بده
قیمت اسلیم 160 گیگ هم امروز کپی خور 450 تومان

آقا حالا که زنگ زدم طرف میگه تمام شده
کسی سراغ داره فروشگاهی فت برای فروش داشته باشند!اگر تونستی برو توپخونه 40گیک رو بخر 340تومان
:)
دوست عزیز اونجا هم گیر نمیاد اکثرا میگن استوک هست اگر هم باشد حتی به ریفرش هم راضی هستیم اگر کسی مغازه ای و یا شماره ای داره لطفا بده

آخرین ویرایش:
ریفر

میشه یه توضیح راجب استوک بدی؟
ریفرش چیه؟
یعنی دستگاه کار کرده وبعد دوباره رفته تو کارخانه وسایلش تعویض شده وبعد فن های اسلیم هارو روش گذاشتن و دوباره نو شده این نوع پی اس تری فنش زود روشن میشه وبرچسبش هم قرمزه:)من هم یکی از این ها دارم وراضی ام:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or