Fallen Soul
کاربر سایت
از نظر CPU فت کارایی بهتری داره ولی از نظر چراغ زردی بگیم اسلیم بهرته و نگه داری فت سخت تره . منم که از چراغ زردی میترسم اسلیم میگیرم .
اونوقت این چراغ زردی چیه ؟ جریان چیه ؟از نظر CPU فت کارایی بهتری داره ولی از نظر چراغ زردی بگیم اسلیم بهرته و نگه داری فت سخت تره . منم که از چراغ زردی میترسم اسلیم میگیرم .
خسته نباشیدمن که می گم بخر. خودم همینو تیر ماه خریدم. بسیار عالیه :d اسلیم تو ایران الکی گرونه. ویژگی های فت رو هم نداره. فقط کمتر داغ می کنه.
اتفاقا یه سر تو نت چرخ بزنی می بینی 80 کمترین آمار خرابی رو داره.
من از هرکی پرسیدم میگه اسلیم بهتره خرابی کم تری داشته . میشه توضیح کامل بدید ؟خسته نباشید
تو کدوم نت ؟!! من دارم تجربی میگم
80 و 20 بیشترین خرابی رو دارن
میتونین تشریف ببرین توپخونه و از تعمیرکارای طبقه دوم لباف بپرسین
منطقی باشیم
چون شما خریدی و خوب هم برات کار کرده دلیل نمیشه که همشون خوبن
در ضمن اشتباه بعرض رسوندن
اسلیمها بدلیل فضای کمترداخلی و کم شدن یدونه فن بمراتب ( حداقل 7 درجه سانتیگراد در شرایط مشابه) از فت بیشتر داغ میکنن!!
لطفا بیشتر تحقیق بفرمایید
برخلاف مورد اول این رو چون خودم هم فت و هم اسلیم دارم بعینه هر روز مشاهده میکنم و دنبال دلیلشم رفتم که عرض کردم
چراغ زرد خرابی مثل 3 چراغه x360 هستاونوقت این چراغ زردی چیه ؟ جریان چیه ؟
مرسی بابت راهنمایی.
من هم به زودی PS3 دار میشم
بله دوست عزيز...YLOD رو هیچ جوره نمیشه با افقی گذاشتن و عمودی گذاشتن جلوشو گرفت ولی کلا یه بار توی یه سایتی دیدم با دوربین حرارتی عکس گرفته بودن PS3 در حالت افقی کمتر گرم میشه.در حالت عمودی فشار بیشتری به درایو میاد که با اینکه گرماش محسوس نیست ولی به درایو بیشتر فشار میاد کلا پیشنهاد میشه که کنسولو افقی قرار بدین مخصوصا اسلیم
میشه مزایای هر کدوم رو بگید ؟؟بله دوست عزيز...
بحث افقي يا عمودي بودن رو نميشه خيلي علمي و دقيق برسي و ثابت كرد...به جز طراحاي فني سوني هيچ كس نميتونه نظر قطعي بگيره...از اونام بپرسي ميگن ما جوري ساختيم كه هر دو سمت بشه استفاده كرد...همه حسي يا تجربي ميگن اينجوري بهتره...
والا دستگاه رو من باز كردم و نحوه قرار گرفتن قطعه ها رو روي برد اصلي ديدم. و علت اصليه خرابي رو شل شدن پايه هاي CPU يا GPU عنوان كردن و بايد سشوار صنعتي بگيري روي اونا تا دوباره پايه ها وصل شن ...من به اين نتيجه رسيدم وقتي دستگاه عمودي هست و گرما زياد توليد ميكنه به مرور زمان وزن CPU خودشو به سمت پايين ميكشه و احتمال جدا شدن پايه ها رو نسبت به حالت افقي افزايش ميده...اين ها تجربه خودم هست و وقتي درستش كردم به اين نتيجه رسيدم...
براي منم 80 گيگ هم سري 60 گيگ ها بود...1.5 سال هم هست كه اسليم دارم هم صداي بيشتري داره هم گرماي بيشتري توليد ميكنه...ولي در كل فت و اسليم هر كدوم مزايا و معايب خودشونو دارن..يه حالت بالانسي بينشون هست نميشه قطعي گفت كدوم بهتره...اما در شرايط فعلي اسليم رو پيشنهاد ميدم بگيرين...
خسته نباشید
تو کدوم نت ؟!! من دارم تجربی میگم
80 و 20 بیشترین خرابی رو دارن
میتونین تشریف ببرین توپخونه و از تعمیرکارای طبقه دوم لباف بپرسین
منطقی باشیم
چون شما خریدی و خوب هم برات کار کرده دلیل نمیشه که همشون خوبن
در ضمن اشتباه بعرض رسوندن
اسلیمها بدلیل فضای کمترداخلی و کم شدن یدونه فن بمراتب ( حداقل 7 درجه سانتیگراد در شرایط مشابه) از فت بیشتر داغ میکنن!!
لطفا بیشتر تحقیق بفرمایید
برخلاف مورد اول این رو چون خودم هم فت و هم اسلیم دارم بعینه هر روز مشاهده میکنم و دنبال دلیلشم رفتم که عرض کردم
من نگفتم اسلیم بهتره یا فت بهترهمن از هرکی پرسیدم میگه اسلیم بهتره خرابی کم تری داشته . میشه توضیح کامل بدید ؟
چراغ زرد خرابی مثل 3 چراغه x360 هست
چه جوریه فت کم تر داغ میکنه بیشتر چراغ زرد میشه ؟؟؟؟من نگفتم اسلیم بهتره یا فت بهتره
من گفتم اسلیم از فت داغتر میشه
نه دیگه ببین دو تا موضوع رو باهم مخلوط کردییعنی چی کدون نت؟ چه سوال بی معنی ای! یه چرخ بزن تو گوگل می فهمی کدوم نت!
منبع
دوست من، من slim ندارم. داشتم هم نمی تونستم انقدری که تو نت اطلاعات می گیرم از تجربه ی شخصیم اطلاعات درست در بیارم. من برام مهم بود پولمو نریزم دور. کلی چرخیدم توی اینترنت. دهها ویدیوی یوتیوب دانلود کردم برای فرق بین slim و fat و برای فرق بین fat های منفاوت. قریب به اتفاق می گفتن 80 گیگ بهترین مدله. ضمن اینکه مدلیه که ps2 رو هم پشتیبانی می کنه.
من هنوز هم می گم اسلیم تو ایران بی معنیه. چون کیفیت و همه چیش که همونه، فقط برق کمتری مصرف می کنه و کمتر داغ می کنه، اما پول خون باباشونو می گیرن این مغازه دارها. در حالی که قصد Sony ارزون تر کردن کنسولش بوده. تازه رو اسلیم لینوکس نصب نمی شه (اگه کسی براش مهمه) و بازی ps2 هم ران نمی شه. حرف من اینه.
برای همین سرپا یا خوابیده گذاشتن هم باز کلی سرچ کردم. خیلی ها می گن هیچ فرقی نمی کنه. ولی باز اکثرا می گن (اگه باز کسی شک داره کدوم نت براش لینک بذارم) اتفاقا سرپا بهتره از لحاظ کمتر داغ شدن. من هیچ نتیجه ی علمی ندیدم (یکی از بچه ها می گفت ویدیو داره با ترمومتر حرارت رو اندازه گرفتن که امیدوارم بذاره) ولی همین نظر مردمی که 5-6 سال از من بیشتر PS3 داشتن برای من همیشه مفید بوده.
عزیزم اسلیم بخاطر این بیشتر داغ میکنه که فضای کمتری داخل کنسول جهت تهویه هوا هست ( فشردگی بیشتر ) وهمچنین قدرت فنش هم پایین اومده و هم یدونه شده( تو فتها دو تاست )چه جوریه فت کم تر داغ میکنه بیشتر چراغ زرد میشه ؟؟؟؟
من الان واقعا بین یک فت تمیز و اسلیم موندم کدوم رو بخرم .
آره آقا انجام بدهآقا این حرکت که کلیدهای پاور و اجکت رو با هم بگیریم که گرد و خاکش پاک شه کار خوبی هست؟ انجام بدیم؟