Fallen Soul
کاربر سایت
YLOD رو چطوری میشه تشخیص داد؟ چراغ زردی هست که خوب همیشه چشمک می زنه. همونه؟ من تازه خریدم.
راههای پیشگیری چیه؟
چجوری میشه درستش کرد تعمیر میشه؟راه پیشگیری خاصی نداره:d به قول معروف SH*T Happens :d
فقط نباید کنسولتو جایی بذاری که گرم بشه
YLOD وقتی میشه اصلا کنسول روشن نمیشه تا روشنش میکنی چراغ زرد میزنه و 3 تا بوقم میزنه و خاموش میشه
من دیشب رفتم یوتیووووب خوب روشن شدم! :d
وقتی دستگاه رو روشن می کنی، چراغ زرد می زنه، بعد بوق می زنه و چراغ دوباره قرمز میشه.
تنها راه جلوگیری هم غیر از لقد نزدن به دستگاه و توی محفظه ی بسته قرار ندادن اون :d، اینه که دل و جیگرش رو بریزیم پایین، سالی به بار، و cpu و gpu رو تمیز کنیم (فن رو همچنین) که اصلا تا خوب نگاه نکردین ویدیوها رو دست به دستگاهتون نزنین که کار هرکسی نیست. بعد فن رو هم باید تمیز کرد به قول خودشون Heat Sink رو از بین برد (نمی دونم شاید اصطلاح غلطی به کار بردم) و paste های روی دستگاه رو تمیز کرد، چون که فضای خارهای مثلا روی سی پی یو خیلی فشرده ست و این کثیفی ها سبب میشه بیشتر از حد هم گرم بشه و ترک مویی ایجاد بشه روش و در نتیجه دیگه کار نکنه. خراب شده باشه دیگه سخت درست میشه (هرچند چند نفر با همین روش تمیز کردن درستش کرده بودند) اما پیشگیری توصیه شده که الحق کار خسته کننده و پیچیده و اعصاب خوردکنیه. اصولا به مدت طولانی نباید گذاشت روشن بمونه (نمی گم این خرابش می کنه، ولی کمک می کنه به ترک های مویی) و وقتی صدای موتور جت ازش بلند شد، ترجیحا اگه ادامه دار بود، دستگاه رو خاموش کنیم تا آسیب نبینه. من خوندم، میانگین دو سال دستگاه هایی که همینطوری (بی مراقبت) استفاده شده بود، عمر کرده بود، ولی خوب نگهداری صحیح شرط سلامت و طول عمر هر چیزیه دیگه.
الان باید حتما دنبال اسلیم باشی فت ها ی تو بازار همه ریفر هستندنیازه . الان فت خوبه یا اسلیم اخرش :d
اون چراغ زرد چراغ هاردت هستYLOD رو چطوری میشه تشخیص داد؟ چراغ زردی هست که خوب همیشه چشمک می زنه. همونه؟ من تازه خریدم.
راههای پیشگیری چیه؟
نخیر اولا که اینطور نیست. بعدشم اسلیم خریدن تو ایران که باید دوبرابر پول اصلشو بدی، همانا حماقته!الان باید حتما دنبال اسلیم باشی فت ها ی تو بازار همه ریفر هستند
آره ممنون، خودم بعدا متوجه شدم.اون چراغ زرد چراغ هاردت هست
من راجع به این حرفتون تو نت جستجو کردم. اینطور نیست. تازه اکثرا می گن عمودی باعث میشه سمت راست کنسول کمتر گرم بشه.تجربه من ميگه كلا كنسول رو افقي اسفاده كنيد تا YLOD نگيرين
موافقم. هرچی بیشتر گیر بدیم و حساس بشیم، انگار زودتر سرمون میاد. همین مثل آدم باهاش برخورد کنیم. هرچند ساعت یه بار خاموشش کنیم و خلاصه خوب تهویه هم داشته باشه، یه چند سالی عمر می کنه. کامپیوتر هم همینه دیگه. کهنه میشه باید آپگریدش کنی. من پارسال 1700 سیستم خریدم، همین الانم جزو سیستم های خفن محسوب میشه، اما 5-4 ساله که اینطور نیست و تازه فرسوده میشه و باید عوضش کرد.در كل زياد رو اين قضيه YLOD حساس نشين...وسيله برقي بهترين كيفيت هم داشته باشه بر اثر اصطكاك و اتفاق هزار ويكي دليل ممكنه خراب شه
من راجع به این حرفتون تو نت جستجو کردم. اینطور نیست. تازه اکثرا می گن افقی باعث میشه سمت راست کنسول کمتر گرم بشه.
اساسا 80 و 20 نخر در هر شرایطی و با هر امکانات و وضعیتیسلام به همه ی بربچ
میخواستم بگم اگه یه PS3 فت سالم، باز نشده، نو، 80 GB گیرم اومد بخرم ؟ یا همون اسلیم بخرم ؟
مرسی
سلام به همه ی بربچ
میخواستم بگم اگه یه PS3 فت سالم، باز نشده، نو، 80 GB گیرم اومد بخرم ؟ یا همون اسلیم بخرم ؟
مرسی
اساسا 80 و 20 نخر در هر شرایطی و با هر امکانات و وضعیتی