kawa-ps3 کاربر سایت Feb 8, 2009 #61 من هم هردوتارو امتحان کردم رو tv خودم ولی xbox مال دوستم بود ولی خدایش مال ps3 یه چیز دیگست خیلی توپه
من هم هردوتارو امتحان کردم رو tv خودم ولی xbox مال دوستم بود ولی خدایش مال ps3 یه چیز دیگست خیلی توپه
FaRd!N Nothing as it Seems کاربر سایت Feb 8, 2009 #62 نوشته شده توسط kawa-ps3: من هم هردوتارو امتحان کردم رو tv خودم ولی xbox مال دوستم بود ولی خدایش مال ps3 یه چیز دیگست خیلی توپه بیشتر... به قول نیما جان که یه زمانی سر یه همچین مسئله ای یه چیزی گفت: شما فوق العاده ای تبریک میگم :smile:
نوشته شده توسط kawa-ps3: من هم هردوتارو امتحان کردم رو tv خودم ولی xbox مال دوستم بود ولی خدایش مال ps3 یه چیز دیگست خیلی توپه بیشتر... به قول نیما جان که یه زمانی سر یه همچین مسئله ای یه چیزی گفت: شما فوق العاده ای تبریک میگم :smile:
LEERY کاربر سایت Feb 8, 2009 #63 نوشته شده توسط kawa-ps3: من هم هردوتارو امتحان کردم رو tv خودم ولی xbox مال دوستم بود ولی خدایش مال ps3 یه چیز دیگست خیلی توپه بیشتر... موفق باشی.:smile:
نوشته شده توسط kawa-ps3: من هم هردوتارو امتحان کردم رو tv خودم ولی xbox مال دوستم بود ولی خدایش مال ps3 یه چیز دیگست خیلی توپه بیشتر... موفق باشی.:smile:
Console ناظم سابق انجمن کاربر سایت Feb 8, 2009 #64 این تاپیک بسته میشه... هر کسی در مورد گرافیک 2 نسخه می خواد بدونه می تونه به پست نیما مراجعه کنه... آخر این تاپیک طبق همیشه جنگ و دعوا میشه.
این تاپیک بسته میشه... هر کسی در مورد گرافیک 2 نسخه می خواد بدونه می تونه به پست نیما مراجعه کنه... آخر این تاپیک طبق همیشه جنگ و دعوا میشه.