مقایسه گرافیکی Resident Evil 5 بین PS3,XBOX360

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
دقیقا همین طوره!این باعث میشه که بازیها از کیفیت بیشتری روی 360 برخوردار باشن.
والا رامین جان قبلا یعنی حدود 1 سال پیش بله این حرف شما کاملا تایید میشه اما الان دیگه فکر نکم اون اختلافات به وضوح دیده بشه. چون الان که بازی سازها هم با PS3 آشنایی کامل پیدا کردن تفاوت در حد حداکثر 5 درصد هستش. که اونم معمولا در نور پردازی میشه.

منم فرق اونچنانی حس نکردم البته من SD دیدم.

والا رامین جان قبلا یعنی حدود 1 سال پیش بله این حرف شما کاملا تایید میشه اما الان دیگه فکر نکم اون اختلافات به وضوح دیده بشه. چون الان که بازی سازها هم با PS3 آشنایی کامل پیدا کردن تفاوت در حد حداکثر 5 درصد هستش. که اونم معمولا در نور پردازی میشه.
فردین جان نباید هم این اختلاف دیده بشه چون الان اگه اون وضعیت بازیهای یک سال پیش وجود داشت که سونی باید واقعا یک فکر اساسی میکرد.(البته الان هم بازیهایی هستن که با پورت بد این جوری از اب در میان.)
من در جواب ایشون که با یک لحنی گفتند که انگار تا الان ps3 همه بازیهاش با اختلاف بالا بهتر هستن در صورتی که این طور نیست و هر دو کنسول عالی هستن.

كلا اين نسل با كپكام خيلي دارم حال مي كنم مخصوصا پورت بازي هاش و موتوري در دست داره كه حتي مشكلش روي pc هم كاملا حل شده
فقط يه فكري به حال اين re5 بكنه بد نيست اخه نامردي كه بازي هيچ حس ترسي نداره

توی اون تریلره که من دیدم توی 360 افکت حرارت بود که تو ps3 نبود اونجا که اون آقای عینکی داره واسه زامبیا حرف میزنه دوربین که میاد عقب اگه دقت کنید میبینید که تو 360 اون عقب داره موج میزنه اینو فقطم من نگفتم خیلی از پیغامای زیر تریلرم دیدم همینو نوشته بودن حالا این من با چشمای خودم دیدم نمیدونم چرا دیگران ندیدن یا شاید من دارم راجب یه تریلر دیگه میگم ولی من همون تریلری که تو gt نشون دادنو دارم میگم.

توی اون تریلره که من دیدم توی 360 افکت حرارت بود که تو ps3 نبود اونجا که اون آقای عینکی داره واسه زامبیا حرف میزنه دوربین که میاد عقب اگه دقت کنید میبینید که تو 360 اون عقب داره موج میزنه اینو فقطم من نگفتم خیلی از پیغامای زیر تریلرم دیدم همینو نوشته بودن حالا این من با چشمای خودم دیدم نمیدونم چرا دیگران ندیدن یا شاید من دارم راجب یه تریلر دیگه میگم ولی من همون تریلری که تو gt نشون دادنو دارم میگم.
چشمان شما چشم سوپر من هست احیانا ؟؟؟!!!

فردین جان نباید هم این اختلاف دیده بشه چون الان اگه اون وضعیت بازیهای یک سال پیش وجود داشت که سونی باید واقعا یک فکر اساسی میکرد.(البته الان هم بازیهایی هستن که با پورت بد این جوری از اب در میان.)
من در جواب ایشون که با یک لحنی گفتند که انگار تا الان ps3 همه بازیهاش با اختلاف بالا بهتر هستن در صورتی که این طور نیست و هر دو کنسول عالی هستن.

اها اونوقت لهن منو از کجا فهمیدی؟:smile:
اگه پست کسی رو نقل قول میکنید کامل بخونیدش :smile:
گفتم شوخی بود! ومن یادم نمیاد این تفاوتها رو دلیلی بر برتری کنسولی به کنسول دیگه ببینم .
ما که نمیتونیم با فن بویای 360 در بیوفتیم :| ببخشید یادم نبود فن بوی 360 نداریم تو سایت !
الانم تو خیلی از بازیها تو خیلی زمینه ها ps3 بهتره(که البته برام اصلا مهم نیست و نبوده)مثل mirrors edge و CoD و ... دقیقا از وقتی که تاپیکهایی با این مضامین دیده نمیشه این اتفاقها داره میافته :دی

مرسی :love:

ما که نمیتونیم با فن بویای 360 در بیوفتیم :| ببخشید یادم نبود فن بوی 360 نداریم تو سایت !
***خفته را خفته کی کند بیدار؟!!***
در ضمن اینجا هر کسی طرف مقابلشو میشناسه پس الکی با این پستهای با ارزشت خودتو خسته نکن.:smile:
2 تا پست توی این تاپیک دادی یک دونش ارزشی نداشت و فقط داری مسخره میکنی.:smile:
حرفی که میزنی با دلیل و منطق بگو نه با خورد کردن چیزای دیگه!
ی بابا چه گیری دادی :laughing:
به نظر منم این پستت خیلی بی ارزش بود ولی :biggrin1:
از این به بعدم پست نمیدم دیگه پستای با ارزش شما رو میخونم فقط :smile:
منم تورو میشناسم رامین جان !
تیکه ای هم اگه انداختم منظورم تو نبودی به خودت نگیر ولی انگار دوست داری بگیری ! :biggrin1:
کی من گیر دادم؟:biggrin1:
نه خواهشا پست بدین ما نیازمند پستهای شما هستیم!:biggrin1:
منم تو رو میشناسم کیا جان!
تیکه انداختن به هیچ کس خوب نیست.

آخرین ویرایش:
***خفته را خفته کی کند بیدار؟!!***
در ضمن اینجا هر کسی طرف مقابلشو میشناسه پس الکی با این پستهای با ارزشت خودتو خسته نکن.:smile:
2 تا پست توی این تاپیک دادی یک دونش ارزشی نداشت و فقط داری مسخره میکنی.:smile:
حرفی که میزنی با دلیل و منطق بگو نه با خورد کردن چیزای دیگه!:smile:

ای بابا چه گیری دادی :laughing:
به نظر منم این پستت خیلی بی ارزش بود ولی :biggrin1:
از این به بعدم پست نمیدم دیگه پستای با ارزش شما رو میخونم فقط :smile:
منم تورو میشناسم رامین جان !
تیکه ای هم اگه انداختم منظورم تو نبودی به خودت نگیر ولی انگار دوست داری بگیری ! :biggrin1:

فکر کنم تمومش کنین بهتره. یه دنیا الان دیگه فهمیدم این دو کنسول سر این بازی هیچ تفاوتی ندارن پس الکی تاپیک رو ادامه ندیم. PS3 هم خدا رو شکر هیچ مشکلی نداره در مورد بازی ها. و رفته رفته داره به دوران اوج خودش هم میرسه. پس بیخیال شین جون من.:love: پیشاپیش ممنونم.

فکر کنم تمومش کنین بهتره. یه دنیا الان دیگه فهمیدم این دو کنسول سر این بازی هیچ تفاوتی ندارن پس الکی تاپیک رو ادامه ندیم. PS3 هم خدا رو شکر هیچ مشکلی نداره در مورد بازی ها. و رفته رفته داره به دوران اوج خودش هم میرسه. پس بیخیال شین جون من.:love: پیشاپیش ممنونم.
حق با تو ـه فردین :smile:
من رسما از همه عذرمیخوام
راستش اصلا خودمم نفهمیدم سر چی دارم بحث میکنم :cheesygri
بعد رامین میگه کی گیر دادم! :biggrin1:
اصولا تو اینجور تاپیکای بی ارزش پست نمیدم
ولی یک شوخی :eek: ببین کارو به پستای بی ارزش کشوند !*

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or