LEERY
کاربر سایت
دقیقا همین طوره!این باعث میشه که بازیها از کیفیت بیشتری روی 360 برخوردار باشن.چون اکثر بازی های مولتی پلتفرم، لیدپلتفرمشون 360 ـه.
دقیقا همین طوره!این باعث میشه که بازیها از کیفیت بیشتری روی 360 برخوردار باشن.چون اکثر بازی های مولتی پلتفرم، لیدپلتفرمشون 360 ـه.
والا رامین جان قبلا یعنی حدود 1 سال پیش بله این حرف شما کاملا تایید میشه اما الان دیگه فکر نکم اون اختلافات به وضوح دیده بشه. چون الان که بازی سازها هم با PS3 آشنایی کامل پیدا کردن تفاوت در حد حداکثر 5 درصد هستش. که اونم معمولا در نور پردازی میشه.دقیقا همین طوره!این باعث میشه که بازیها از کیفیت بیشتری روی 360 برخوردار باشن.
فردین جان نباید هم این اختلاف دیده بشه چون الان اگه اون وضعیت بازیهای یک سال پیش وجود داشت که سونی باید واقعا یک فکر اساسی میکرد.(البته الان هم بازیهایی هستن که با پورت بد این جوری از اب در میان.)والا رامین جان قبلا یعنی حدود 1 سال پیش بله این حرف شما کاملا تایید میشه اما الان دیگه فکر نکم اون اختلافات به وضوح دیده بشه. چون الان که بازی سازها هم با PS3 آشنایی کامل پیدا کردن تفاوت در حد حداکثر 5 درصد هستش. که اونم معمولا در نور پردازی میشه.
وقت گل نی!کی قرار هست این بازی برای کامپیوتر هم بیاد
چشمان شما چشم سوپر من هست احیانا ؟؟؟!!!توی اون تریلره که من دیدم توی 360 افکت حرارت بود که تو ps3 نبود اونجا که اون آقای عینکی داره واسه زامبیا حرف میزنه دوربین که میاد عقب اگه دقت کنید میبینید که تو 360 اون عقب داره موج میزنه اینو فقطم من نگفتم خیلی از پیغامای زیر تریلرم دیدم همینو نوشته بودن حالا این من با چشمای خودم دیدم نمیدونم چرا دیگران ندیدن یا شاید من دارم راجب یه تریلر دیگه میگم ولی من همون تریلری که تو gt نشون دادنو دارم میگم.
فردین جان نباید هم این اختلاف دیده بشه چون الان اگه اون وضعیت بازیهای یک سال پیش وجود داشت که سونی باید واقعا یک فکر اساسی میکرد.(البته الان هم بازیهایی هستن که با پورت بد این جوری از اب در میان.)
من در جواب ایشون که با یک لحنی گفتند که انگار تا الان ps3 همه بازیهاش با اختلاف بالا بهتر هستن در صورتی که این طور نیست و هر دو کنسول عالی هستن.
***خفته را خفته کی کند بیدار؟!!***ما که نمیتونیم با فن بویای 360 در بیوفتیم ببخشید یادم نبود فن بوی 360 نداریم تو سایت !
کی من گیر دادم؟:biggrin1:ی بابا چه گیری دادی :laughing:
به نظر منم این پستت خیلی بی ارزش بود ولی :biggrin1:
از این به بعدم پست نمیدم دیگه پستای با ارزش شما رو میخونم فقط :smile:
منم تورو میشناسم رامین جان !
تیکه ای هم اگه انداختم منظورم تو نبودی به خودت نگیر ولی انگار دوست داری بگیری ! :biggrin1:
***خفته را خفته کی کند بیدار؟!!***
در ضمن اینجا هر کسی طرف مقابلشو میشناسه پس الکی با این پستهای با ارزشت خودتو خسته نکن.:smile:
2 تا پست توی این تاپیک دادی یک دونش ارزشی نداشت و فقط داری مسخره میکنی.:smile:
حرفی که میزنی با دلیل و منطق بگو نه با خورد کردن چیزای دیگه!:smile:
حق با تو ـه فردین :smile:فکر کنم تمومش کنین بهتره. یه دنیا الان دیگه فهمیدم این دو کنسول سر این بازی هیچ تفاوتی ندارن پس الکی تاپیک رو ادامه ندیم. PS3 هم خدا رو شکر هیچ مشکلی نداره در مورد بازی ها. و رفته رفته داره به دوران اوج خودش هم میرسه. پس بیخیال شین جون من. پیشاپیش ممنونم.