مقایسه گرافیکی Resident Evil 5 بین PS3,XBOX360

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
البته الان (فالکون) همه مدل ها دارن...
تا جایی که من شنیدم مایکروسافت تو مادربوردای جدیدش این پورت رو نمیزاره!(فالکون که برا 1 سال پیشه)

بنظر من تا وقتی که شرایط عکس ها مساوی نیست(مثلا موقعیت عکس،تلویزیون تست شده با دو کنسول،تنظیمات tv و ....) نمیشه قضاوت کرد.

آخرین ویرایش:
من میگم اصلا قضاوت نکنیم و هرکی هرچی دوست داشت بگیره و بازی کنه بابا بس کنید دیگه آدم بزرگ میشه هر وقت دموی جفتش اومد اونا که دارن جفتش رو وقتی بازی کردن بیان نظر بدن

دموی هر دو نسخه رو بازی کردم ، طبق این عکسها که که خودم گرفتم ، نسخه 360 از لحاظ وضوح و کیفیت بافت بهتره . البته نسخه 360 از لحاظ Vertical Sync مشکل داره که ممکنه توی تلویزیونهای Plasma و یا CRT که بالای 100 HZ هستن این مشکل وجود نداشته باشه ، چون من با LCD قضاوت میکنم ، ( متاسفانه این مشکل Vertical Sync که در هنگام حرکت ، شکستگی و خطوط در تصویر بوجود میاد ، چیزی نیست که با عکس نشون بدم )

mm3jn5.jpg

1j46qq.jpg

دموی هر دو نسخه رو بازی کردم ، طبق این عکسها که که خودم گرفتم ، نسخه 360 از لحاظ وضوح و کیفیت بافت بهتره . البته نسخه 360 از لحاظ Vertical Sync مشکل داره که ممکنه توی تلویزیونهای Plasma و یا CRT که بالای 100 HZ هستن این مشکل وجود نداشته باشه ، چون من با LCD قضاوت میکنم ، ( متاسفانه این مشکل Vertical Sync که در هنگام حرکت ، شکستگی و خطوط در تصویر بوجود میاد ، چیزی نیست که با عکس نشون بدم )
http://www.eurogamer.pt/gallery.php?game_id=5106&article_id=400801

درسته ، این عکسها هم کاملا کیفیت بهتر بافتها روی 360 رو نشون میده ، البته اختلاف اونقدر ها زیاد نیست ولی نسبتا محسوسه .
امیدوارم این مشکل VSync هم در نسخه نهایی برطرف بشه ، چون نسخه PS3 حداقل توی دمو این مشکل رو نداره .

من هر دورو امتحان کردم اما تو نسخه ps3 بعضی جاها فریم بدجور افت میکرد! (اول لول اولیه)
در کل فرق زیادی نمیکنن خوب پورت شدن

مشکل نسبتا محسوس بافتها رو منم احساس کردم، ولی افت فریم (که خیلی نگرانش بودم) رو دو تا کنسول چیزی نظرمو جلب نکرده بود، سورسی هست که تایید کنه؟

مشکل نسبتا محسوس بافتها رو منم احساس کردم، ولی افت فریم (که خیلی نگرانش بودم) رو دو تا کنسول چیزی نظرمو جلب نکرده بود، سورسی هست که تایید کنه؟
من رو co-op این مشکل رو داشتم و البته یکبار فقط رو ps3 بازی کردم شاید استثنا بوده!

دوستان اوایل(صفحه ی اول)یه صحبت هایی میکردن میگفتن نسخه ی PS3 افکت حرارت نداره یا حداقل نسبت به 360 کمتره...واقعاً همینطور هست یا نه؟ چون من فقط دموی 360 رو بازی کردم...

دوستان اوایل(صفحه ی اول)یه صحبت هایی میکردن میگفتن نسخه ی PS3 افکت حرارت نداره یا حداقل نسبت به 360 کمتره...واقعاً همینطور هست یا نه؟ چون من فقط دموی 360 رو بازی کردم...
این مسئله که کاملا تو عکسایه نیما مشخصه!
یه نیگا به دودایی که تو نسخه 360 هست (بالای صفحه) اما تو نسخه ps3 نیست بنداز!
البته اینقدر افکت بی ارزشی هست که به چشم نمیاد!
حرارت رو هم بچه ها از توی اون قسمت که زامبیا دارن سر اون بدبخت رو میزنن کشف کردن که هنوز من به شخصه افکت حرارت رو اونجا ندیدم

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or