Silenthill_ir
کاربر سایت
دمویی که ازش عرضه شده بودش که ما هم بازی کردیم خیر بازی 720p بودبازی 1080 پی هست ؟
GOOD LUCK
توی اون تریلره که من دیدم توی 360 افکت حرارت بود که تو ps3 نبود اونجا که اون آقای عینکی داره واسه زامبیا حرف میزنه دوربین که میاد عقب اگه دقت کنید میبینید که تو 360 اون عقب داره موج میزنه اینو فقطم من نگفتم خیلی از پیغامای زیر تریلرم دیدم همینو نوشته بودن حالا این من با چشمای خودم دیدم نمیدونم چرا دیگران ندیدن یا شاید من دارم راجب یه تریلر دیگه میگم ولی من همون تریلری که تو gt نشون دادنو دارم میگم.
در مورد اون افکت حرارتی که توی اون صحنه شما و خیلی های دیگه دیدید بگم که اگه دقت کنید این مقایسه در یک صحنه مشابه نیست منظورم اینه که نصف تصویر توی این کنسول بود و نصف دیگه برای اون کنسول که همیشه من این مدل مقایسه ها رو رد می کنم چون خیلی واضحه که یک همچین دیدگاه هایی گفته میشه توش .... اما علت اینکه شما توی اون صحنه یک افکت حرارتی رو میبینی اینه که اون طرف احتمالاَ آتیش روشنه که موج حرارتش در سمت راست تصویر دیده میشه ولی در سمت چپ نه ، پس توصیه می کنم این مقایسه ها رو اینجوری نگاه نکنید و فقط اون قسمتهایی رو نگاه کنید که کاملاَ صحنه ها یکی باشن مثل مبارزه با اون موجود که یک تبر بزرگ در دستش هست .
سلامدر مورد اون افکت حرارتی که توی اون صحنه شما و خیلی های دیگه دیدید بگم که اگه دقت کنید این مقایسه در یک صحنه مشابه نیست منظورم اینه که نصف تصویر توی این کنسول بود و نصف دیگه برای اون کنسول که همیشه من این مدل مقایسه ها رو رد می کنم چون خیلی واضحه که یک همچین دیدگاه هایی گفته میشه توش .... اما علت اینکه شما توی اون صحنه یک افکت حرارتی رو میبینی اینه که اون طرف احتمالاَ آتیش روشنه که موج حرارتش در سمت راست تصویر دیده میشه ولی در سمت چپ نه ، پس توصیه می کنم این مقایسه ها رو اینجوری نگاه نکنید و فقط اون قسمتهایی رو نگاه کنید که کاملاَ صحنه ها یکی باشن مثل مبارزه با اون موجود که یک تبر بزرگ در دستش هست .
این متن رو بخونید و عکسها رو هم ببینید شاید به نظرتون خوب بیاد .
قبل از گذاشتن لینک گفتم این دو نکته رو بگم راجب این مقایسات که خیلی مهمه و مطمئن باشید 99 درصد فرق هایی که اینطوری بودن مربوط به این قضیه هستن و اکثراَ نمیدونن حتی اونایی که مقایسه می کنن ولی خوشبختانه این یکی میدونسته و اونم اینکه اگه 360 و ps3 رو با استفاده از کابل hdmi مقایسه کنید مطمئنن ps3 از نظر کیفیت تصویر بالاتره و علتشم فرق hdmi بکار رفته در ps3 هست و برعکس وقتی از طریق کامپوننت مقایسه کنید 360 بهتره در بعضی مقیاس ها ...
این مقایسه هم بین کامپوننت این دو کنسول هستش پس با دقت هم متن رو بخونید و هم عکس ها رو ببینید .
لینک مقایسه
No screenshot better illustrates the differences but this one, complete with lack of smoke and heat haze on the Playstation 3 version.
برای تو 360 تو نود درصد بهتر بودتوی این لینکی که دادی که 360 تو نود درصد چیزا بهتره از تکسچر و سایه و دود و پارتیکل سیستم و AA و ....
چی داری میگی برای خودت همینجوری میبافی !ps3 افکت حرارت نداره و ... ولی کلا آخرش نوشته باید تا نسخه نهای صبر کرد.
ولی این که شما میگی قضیه مال hdmi و ایناس فکر نکنم دیگه با hdmi به بازی aa و دود و افکت حرارت اضافه بشه!
توی این لینکی که دادی که 360 تو نود درصد چیزا بهتره از تکسچر و سایه و دود و پارتیکل سیستم و AA و ....
ps3 افکت حرارت نداره و ... ولی کلا آخرش نوشته باید تا نسخه نهای صبر کرد.
ولی این که شما میگی قضیه مال hdmi و ایناس فکر نکنم دیگه با hdmi به بازی aa و دود و افکت حرارت اضافه بشه!
لازم به ذکره که فقط تو نسخه elite این کنسول hdmi هست و نسخه اصلی 360 که پرمیوم باشه اصلا این پورت رو نداره!برعکس hdmi 360 اصلاَ در مقابل ps3 حساب نمیاد .