مقایسه سخت افزاری XBOX One و PlayStation 4

600x-1

یوروگیمر هم نوشته که اون چیپ سمت چپی محتملا South bridge هست:
Wired's first look at the internals of the Xbox one reveal a very clean motherboard with two major chips - the AMD processor on the right and what's likely to be the Southbridge (USB, SATA control etc) on the left. Flanking the processor is the DDR3 RAM.

Spec Analysis: Xbox One • Articles • Eurogamer.net

- - -ویرایش - - -

اینم توضیحی که مایکروسافت تو پورتال xbox در مورد سخت افزار Xbox one گذاشته:

kg1dez4b0f0wjn8nsy7a.jpg

ریسینگ یه سری چیزها نسبت به سایر بازی ها نداره ولی در عوض یه سری چیزهای سنگین داره مثل پردازش موتور فیزیک. بعد اینو هم در نظر بگیر Forza از معدود ریسینگ هایی هست که رو 60 فریم ثابت اجرا میشد و اینم خیلی عامل مهمی هست. یعنی اینقدری هم که فکر میکنی ساده نیست قضیه :دی البته فقط من نبودم که با گرافیکش حال کردم، جاهای دیگه هم بعضا حال کردن :دی
خب فیزیک که به انواع مختلف تو همه ی بازی ها هست و یه چیز جدا نشدنیه :دی مثل فیزیک واکنش اجسام محیط به حرکات گیمر و تخریب پذیری که جزئی از فیزیکه یا تو بازی های ورزشی فیزیک توپ و بدن بازیکن ها و...

فریمش هم که گفتم دلیل عمده ـش این بود که رانندگی تو شب و هوای متغیر نداشت وگرنه GT5 هم رانندگی تو روزش با هوای خوب افت فریم چشم گیری نداشت. (بگذریم که اصلا افت فریم تو بازی 60 فریم تقریبا بی معنیه چون آزار دهنده نیست مثل افت فریم از 30 به پایین) اگه Forza اون رانندگی در شب و آب و هوای متغیر رو داشت و با وجود اون ها افت فریم نداشت اونوقت کارشون میشد یه کار فوق العاده نه اینکه کلا صورت مسئله رو پاک کنن :دی البته الان هم کارشون خیلی خوبه مخصوصا تو یه نگاه همه چی WOW به نظر میاد ولی یه مقدار که میشکافیش متوجه یه سری چیزا میشی دیگه...:دی

بعد کلا هرچیزی که آنونس میشه یه عده کف و خون قاطی میکنن :دی محدود به من و تو و بازیسنتر و ایران نیست. الان شرط میبندم یه سرچ بزنی خیلیا رو پیدا کنی که با گرافیک مرافیک COD: Ghosts هم کلی کف کردن :دی
بی خیال بابا، گرافیک Forza 4 به معنای واقعی Perfect هست، اصلا هیچ رقمه نمیشه زیر سوال بردش
biggrin1.gif
بعدش من منظورم اینه که درسته بازی ریسینگه ولی ساخت همچین گرافیکی کار خیلی ساده ای نیست، اگه بود که همه همچین چیزی میساختن. اون CoD هم اینقدر وضعش خرابه که به نظرم اگه تو کنفرانس نشونش نمیدادن سطح کنفرانس خیلی بالاتر میرفت، عمرا کسی بگه گرافیکش خوب بوده
biggrin1.gif
خب مگه من زیر سوال بردم؟ :دی میگم رانندگی در شب و آب و هوای متغیر رو حذف کردن به جاش فریم رو ثابت کردن و رو باقی مسائل کار کردن. حالا یا این حرف رو قبول داری یا نه :دی که اگه قبول نداشته باشی دوست دارم دلیل نبود اون چیزا تو Forza 4 رو برام توضیح بدی :دی
بعدش من هم نمیگم کار ساده ای هست و هر ننه قمری میتونه گرافیک در حد Forza بسازه فقط میگم کلا بازی ریسینگ گرافیکش اونقدری که بالا به نظر میرسه بالا نیست از نظر فنی :دی نمیدونم گرفتی مسئله رو یا نه.
اگه دقت کرده باشی هم شاید 95% سایت ها و مجله ها و... هم بهترین گرافیک هر سال رو به بازی ریسینگ نمیدن حالا میخواد Forza 4 باشه :دی

آخرین ویرایش:
خب فیزیک که به انواع مختلف تو همه ی بازی ها هست و یه چیز جدا نشدنیه :دی مثل فیزیک واکنش اجسام محیط به حرکات گیمر و تخریب پذیری که جزئی از فیزیکه یا تو بازی های ورزشی فیزیک توپ و بدن بازیکن ها و...

فریمش هم که گفتم دلیل عمده ـش این بود که رانندگی تو شب و هوای متغیر نداشت وگرنه GT5 هم رانندگی تو روزش با هوای خوب افت فریم چشم گیری نداشت. (بگذریم که اصلا افت فریم تو بازی 60 فریم تقریبا بی معنیه چون آزار دهنده نیست مثل افت فریم از 30 به پایین) اگه Forza اون رانندگی در شب و آب و هوای متغیر رو داشت و با وجود اون ها افت فریم نداشت اونوقت کارشون میشد یه کار فوق العاده نه اینکه کلا صورت مسئله رو پاک کنن :دی البته الان هم کارشون خیلی خوبه مخصوصا تو یه نگاه همه چی WOW به نظر میاد ولی یه مقدار که میشکافیش متوجه یه سری چیزا میشی دیگه...:دی

بعد کلا هرچیزی که آنونس میشه یه عده کف و خون قاطی میکنن :دی محدود به من و تو و بازیسنتر و ایران نیست. الان شرط میبندم یه سرچ بزنی خیلیا رو پیدا کنی که با گرافیک مرافیک COD: Ghosts هم کلی کف کردن :دی
بی خیال بابا، گرافیک Forza 4 به معنای واقعی Perfect هست، اصلا هیچ رقمه نمیشه زیر سوال بردش :دی بعدش من منظورم اینه که درسته بازی ریسینگه ولی ساخت همچین گرافیکی کار خیلی ساده ای نیست، اگه بود که همه همچین چیزی میساختن. اون CoD هم اینقدر وضعش خرابه که به نظرم اگه تو کنفرانس نشونش نمیدادن سطح کنفرانس خیلی بالاتر میرفت، عمرا کسی بگه گرافیکش خوب بوده :دی

کوتاکو هم ول کن xone نیست

Kotaku: Only 90% of Xbox One GPU usable for games, PS4 GPU up to 66% more powerful

It was already mentioned in another thread but it didn't get that much attention, although I find it pretty surprising: According to Kotaku, the Xbox One can only access 90% of the GPU ressources for games (1.107 TFLOPS).

So I think if the PS4 doesn't reserve a similar, noticable amount, which doesn't seem to be that far-fetched in my opinion, this would make the PS4 GPU not 50% but 66% more powerful (or the Xbox One GPU 40% less powerful, instead of 33%). Please lock if unnecessary.

اي كاش ميشد كاركردي كه توضيح داده رو بيشتر مي شكافت:d(بايد تا e3 حداقل صبر كرد) :

"We're provisioning for developers for every physical Xbox One we build, we're provisioning the CPU and storage equivalent of three Xbox Ones on the cloud," he said. "We're doing that flat out so that any game developer can assume that there's roughly three times the resources immediately available to their game, so they can build bigger, persistent levels that are more inclusive for players. They can do that out of the gate
يعني اگه متن بالا عملي بشه براي كيفيت بهتر بازي هم كه شده بايد به اينترنت متصل موند(حداقل تو بعضي بازيها)

.

آخرین ویرایش:
یه نکته جالبی که کسی اشاره نمیکنه Cloud ـه:دی از حرفهای مایکروسافت کاملا مشخصه که در نظر دارد تا اواخر نسل پردازش Cloud رو هم به بازیهاش اضافه کنه. یعنی یه سری از پردازش های سنگین (مثل هوش مصنوعی) ممکنه تا 6-7 سال دیگه با کلود انجام بشه و اینجوری دیگه کنسول محدودیت ایجاد نمیکنه (یا کمتر میکنه). امیدوارم وضعیت اینترنت ما تا اون موقع مثل آدم شده باشه...:دی

به نظرتون این گرافیک به این نسل میخوره؟؟چون سازنده ها دست بردار نیستن و میگن برا این نسل عرضه میشه که خب معلومه دروغ میگن.اما اگه همچین گرافیکی برا ابتدای نسل بعد باشه پس قدرت واقعی کنسول های نسل بعد چقدر میشه؟؟تصاویر خودشون با ادم حرف میزنن.بهترین گرافیک یه بازی ریسینگ که تا حالا ساخته شده .واقعا فک براندازه

8lt1t3pqe0k7l390wl.jpg

به نظرتون این گرافیک به این نسل میخوره؟؟چون سازنده ها دست بردار نیستن و میگن برا این نسل عرضه میشه که خب معلومه دروغ میگن.اما اگه همچین گرافیکی برا ابتدای نسل بعد باشه پس قدرت واقعی کنسول های نسل بعد چقدر میشه؟؟تصاویر خودشون با ادم حرف میزنن.بهترین گرافیک یه بازی ریسینگ که تا حالا ساخته شده .واقعا فک براندازه

8lt1t3pqe0k7l390wl.jpg

این الان فک براندازه؟!!
Test Drive واسه PC از این بهتر بود.

این الان فک براندازه؟!!
Test Drive واسه PC از این بهتر بود.

بقیه عکسای اینجاس :تصاویر جدیدی از Project CARS – مرز واقعیت! | وب سایت خبری ، تحلیلی بازی های کامپیوتری | گیمفا

انصافا این عکسا به بازی این نسل میخوره؟؟چون همه تو این قضیه شک دارن . خلاصه اگه برا این نسل هم باشن پس نسل بعد انتظار خیلی خیلی بیشتر از این نسل میشه و دیگه ملت با دیدن 2 تا عکس هایپ الکی هایپ نمیشن

8lt1t3pqe0k7l390wl.jpg

یا مال این نسل نیست ... یا این تصاویر رندر شده ... اگه تو این نسل همچین کیفیت حتی cg میشه ارائه داد چه نیازی به نسل جدید هست

یا مال این نسل نیست ... یا این تصاویر رندر شده ... اگه تو این نسل همچین کیفیت حتی cg میشه ارائه داد چه نیازی به نسل جدید هست

چیزی که از اول معرفی بازی همه رو متعجب کرد همین موضوعه.سازنده ها میگن برا این نسله ولی هیچکس باور نمیکنه یا باورش واقعا سخته.

کوتاکو هم ول کن xone نیست

Kotaku: Only 90% of Xbox One GPU usable for games, PS4 GPU up to 66% more powerful

It was already mentioned in another thread but it didn't get that much attention, although I find it pretty surprising: According to Kotaku, the Xbox One can only access 90% of the GPU ressources for games (1.107 TFLOPS).

So I think if the PS4 doesn't reserve a similar, noticable amount, which doesn't seem to be that far-fetched in my opinion, this would make the PS4 GPU not 50% but 66% more powerful (or the Xbox One GPU 40% less powerful, instead of 33%). Please lock if unnecessary.
اقا چرا هي داره وضع بدتر ميشه واسه xo ....الان داره گفته ميشه قدرت gpu ش 1.1tf هست و 66% كمتر از ps4 !!!!!
الان ديگه اين قضيه براي من كه ps فن هم هستم غير قابل باور

8lt1t3pqe0k7l390wl.jpg

به عنوان تاپیک هم توجه بشه بد نیست!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or