مقایسه سخت افزاری بین PS4 و XBOX ONE به نقل از IGN

Triangels

플레이 스테이션 팬
کاربر سایت
تغریبا به نسله بعدی نزدیک شده ایم :) و تب و تابع در مورده اخباره نسل اینده بالا هست و IGN این رو میدونه که چقدر میتونه سخت باشه تا اخبارهای حقیقی رو در این میان انبوه اخبار به گوشه همه برسونه.
IGN قصده داره تا هفته اینده مقایسه دقیقه و کاملی رو در بین دو کنسول نسل بعد انجام بده در همه زمینه ها. روزه گذشته IGN اخباری رو در مورده بازیهای که در زمان عرضه کنسول موجود خواهند بود رو انتشار کرد و امروز :
در مورده سخته افزار کنسولها . در مورده spec ها ... در مورده اندازه و ....
شما میتونید اطلاعات جالبی رو در مورده این کنسول در عکس زیر پیدا کنید :

نکته : همه قوانین و حقوق این عکس مربوط به IGN هست و من فقط یک ترجمه از بعضی قسمتها رو انجام دادم.

قیمت و زمان عرضه

اندازه :

سخته افزار:

کنترل و backward compatibility

دوربین:

IGN قرار هست به زودی مقایسه دقیقتری رو به نمایش بزاره

منبع:
Xbox One vs. Playstation 4: The Console Specs - IGN

خوب اینارو که همرو میدونستیم فقط این قضیه پشتیبانی نکردن از هارد اکسترنال یکم نامفهومه یعنی اصلا شناسای هم نمیشه تو ps4?

چند وقت پیش از تیمسار یوشیدا پرسیدن که " ایا میشه بازی هایی که برای PS4 دانلود می کنیم رو بر روی هارد اکسترنال بریزیم و از طریق هارد اکسترنال بازی کنیم ؟ " که ایشون جواب دادن " نه " . فقط مربوط به بازیه . همین

با اینکه کاملا قبول دارم که ایشون اصلا یه چیزایی میگه تو هیچ قوطی عطاری پیدا نمی شه، ولی فکر نکنم این مسئله ای باشه که واسش بن کردن معنی بده...این که منطق و اساس پشت یه سری حرف ها هست خیلی نسبیه...در کل به نظر من فقط اینکه کسی بیاد یه سری حرف های بی ربط بزنه دلیل خوبی برای این نیست که بقیه بیان توهین کنن. اکثر کسانی که جواب ایشون رو میدن تا اونجا که دیدم قضیه رو به شوخی می گیرن و تو جو اعصاب خوردی نمیرن.

ما نگفتیم توهین آزاده ، من خودم با کسی که توهین کرده برخورد کردم ، ولی دلیل نمیشه یک نفر هر چی دلش خواست بگه و چون توهین نکرده به حال خودش رها بشه ، ایشون سابقه ی خیلی بدی داره و بی منطق بودنش هم نسبی نیست بلکه کاملا مطلقه . تا الان هم باهاش مدارا شده . اینطور نیست که مثلا در کوتاه مدت بخوایم همچین تصمیمی بگیریم .
ضمن اینکه همونطور که قبلا هم گفتم این نوع فعالیت ایشون بیشتر به ضرر خود فنهای MS هست چون تنها کاری که میکنه سوژه دادن جهت ترول و بوکمارک شدنه .

PS4 میتونه تا حدود 1.4 برابر به نسبت Xbox One قدرت گرافکیکی بیشتری داشته باشه + (قیمت کمتر)

در کل قویتر هست فکر کنم (رم GDDR 5 هم که داره)

اما خوب همه چی که قدرت نیست (تازه بحث بهینگی نرم افزاری هم هست)

Xbox One مثلا Kinect داره و و دوربین هم بدون اینکه جداگانه تهیه بشه داره و + ( قیمت بالاتر)

هر کدوم هم انحصاری های خاص به خودشون رو دارند

در کل به نظرم جدای از بحث قدرت و قیمت تقریبا سلیقه ای هم (مثلا بازیهای انحصاری هر کنسول و یا کینکت مثلا) هست و نمیشه دقیقا گفت که مثلا PS4 بهتره یا Xbox One ?

اینهایی که نوشتند به نظرم من از جمله مهمترین تفاوتهای این کنسول هستند

خوب اینارو که همرو میدونستیم فقط این قضیه پشتیبانی نکردن از هارد اکسترنال یکم نامفهومه یعنی اصلا شناسای هم نمیشه تو ps4?
فک کنم در زمان لانچ غیر قابل استفاده باشه و بعدها سونی با یک آپدیتی می تونه این قابلیت رو برا کنسول فراهم کنه!

مرسی که روشن کردی ما رو واقعا! از این مقایسه ها که ریخته تو اینترنت. درسته Forbes یکی از مجله های قدیمی امریکا هست اما نویسنده این مقاله تنها نظر خودش رو گفته بدون تجربه کردن چیزی و تنها بر مبنای صحبت های دو کمپانی و البته هیچ اشاره ای به سیستم سونی هم نکرده و فقط گفته نسبت به Cloud بده همین. بالاخره یه 4 تا advantage یا disadvantage نباید نوشته بشه؟ منم می تونم تو بازیسنتر خودمون این رو بنویسم یا تو بازینما یه مقاله چاپ کنم بگم بنظر من فلان چیز از فلان چیز بهتره!
دلیل منطقی بیار برای من که ثابت شده باشه و گرنه دوباره مشخص میشه که داستان شما از چه قراره تو این سایت!

من یک مقاله معتبر گذاشتم که بدونی این ها نوهمات شخصی من نیست دقیقا این مجله هم حرفهای منو تکرار کرده و نظر من این هست که درسته حرفهای من هم بر اساس گفته های خود سونی که حرفی از پردازش نزده بود و گفته های ماکروسافت و T10 و... هست من از خودم چیز در نیوردم مثلا در مقایسه کینکت و Move هم اعتقاد به برتری کینکت دارن و منم همون بحث ها رو تکرار کردم
ولی شما دنبال وحم (درست نوشتم؟) و خیالین فکر میکنید چون سونی حرفی از پردازش سیستم ابریش نزده پس بعدا اینکارو خواهد کرد..! و سیستم ابری ماکرو هم همش دروغه..! شاید پیشبینی شما بعدا درست در بیاد اما یک قمار 10 - 90 هست چون بر اساس استدلال و منطق پیش بینی میکنن نه فن بازی.

این چطور ضعفیه که معلوم نیست ؟!

روند مساوی دارن ؟ از چه شاخه ای از علم ریاضیات کمک گرفتی که مساوی شدن ؟!

ببین کلا داری OverDose میشی و پستهایی هم که میدی فقط باعث میشه یه سری جوش بیارن و بیان توهین کنن و بن شن ! ولی در واقع یجورایی حق دارن چون واقعا غیر قابل تحملی . خلاصه بگم از این به بعد فقط یکی از این مدل پستهای بی پایه و اساس و بی منطق ازت ببینم با توجه به سابقه ای که داری بن دائم میشی .

در مورد قسمت اول سئوالت چون سیستم آنلاین ماکروسافت تو نسل قبل قوی تر بود و این نسل هم ماکرو تمرکز زیادی رو این قسمت گذاشته و خودش غول نرم افزاری هست احتمال اینکه دوباره این برتری حفظ بشه زیاد هست..

در مورد قسمت دوم صحبتهات من همیشه از روی منطق حرف زدم وهیچ وقت به کسی توهین نکردم و هیچ وقت هم عکس و gif توهین آمیز قرار ندادم بر عکس یک عده کثیری متاسفانه داری از روی فن بازی قضاوت میکنی و حرفهای خودم رو به خودم بر میگردونی من همیشه گفتم یک عده با توهین و قرار دادن عکس مسخره آمیز و قرار دادن اخبار تشنج زا قصد بر هم زدن سایت رو دارن و حالا منی که از صبح تا شب بهم توهین میشه از نظر شما گناه کار شدم و اون افرادی که مثل شما طرفدار سونی هستن همه کار بلد.

Cloud و Kinect برتری های هستن که هیچ وقت سونی به ان نخواهد رسید و باید تلاش کنه با پایین اوردن قیمت و دادن یک سری امکانات هر چند با ضرر این ضعف رو جبران کنه
دومین ضعف PS4 که معلوم نیست هنوز بخش آنلاین و امکانات این بخش هست که نسل قبل نتونست مقابله ای انجام بده و باید دید سونی چه طوری میتونه در مقابل بزرگترین غول نرم افزاری دنیا که 300.000 هزار سرور برای XO قرار داده مبارزه کنه..؟

باقی قسمت ها هم روند مساوی رو بین دو کنسول دارن
مخصوصا سخت افزارش.
ضمنا ما که مشکلی تو انلاین با پلی استیشن3 پیدا نکردیم ... که اگه بود هم برای پینگ ما بود ...ثانبا همین سیستم کلود هم تحت نام گای کای برای سونی خواهد امد که وقتی هر دوشون عملیاتی شدن بحث میکنیم در موردشون ...و در اخر همین سیستم پی اس پلاس رو الان تحت نام گلد دارین تو وان که نسل فعلی ما داشتیم و مایکرو اومد در این زمینه سیاست سونی رو در پیش گرفت ...
حالا شما بیا چنتا از از مشکلاتی که باهاش تو نتورک پلی استیشن برخورد کردی ولی تو لایو نبود رو بهمون بگو تا از این گمراهی آشکار در بیاییم.(باشد که رستگار شویم)

- - -ویرایش - - -

من یک مقاله معتبر گذاشتم که بدونی این ها نوهمات شخصی من نیست دقیقا این مجله هم حرفهای منو تکرار کرده و نظر من این هست که درسته حرفهای من هم بر اساس گفته های خود سونی که حرفی از پردازش نزده بود و گفته های ماکروسافت و T10 و... هست من از خودم چیز در نیوردم مثلا در مقایسه کینکت و Move هم اعتقاد به برتری کینکت دارن و منم همون بحث ها رو تکرار کردم
ولی شما دنبال وحم (درست نوشتم؟) و خیالین فکر میکنید چون سونی حرفی از پردازش سیستم ابریش نزده پس بعدا اینکارو خواهد کرد..! و سیستم ابری ماکرو هم همش دروغه..! شاید پیشبینی شما بعدا درست در بیاد اما یک قمار 10 - 90 هست چون بر اساس استدلال و منطق پیش بینی میکنن نه فن بازی.

در مورد قسمت اول سئوالت چون سیستم آنلاین ماکروسافت تو نسل قبل قوی تر بود و این نسل هم ماکرو تمرکز زیادی رو این قسمت گذاشته و خودش غول نرم افزاری هست احتمال اینکه دوباره این برتری حفظ بشه زیاد هست..

در مورد قسمت دوم صحبتهات من همیشه از روی منطق حرف زدم وهیچ وقت به کسی توهین نکردم و هیچ وقت هم عکس و gif توهین آمیز قرار ندادم بر عکس یک عده کثیری متاسفانه داری از روی فن بازی قضاوت میکنی و حرفهای خودم رو به خودم بر میگردونی من همیشه گفتم یک عده با توهین و قرار دادن عکس مسخره آمیز و قرار دادن اخبار تشنج زا قصد بر هم زدن سایت رو دارن و حالا منی که از صبح تا شب بهم توهین میشه از نظر شما گناه کار شدم و اون افرادی که مثل شما طرفدار سونی هستن همه کار بلد.

شما هر نظر مخالف نظر خودتون رو میگید بهش تشنج زا و توهین ...
خودت تفاوت فریم و مید تون و سایه ها رو توی بتل 4 بین هد دو کنسول میبینی بعدش میایی اینجا میگی دو کنسول هیچ تفاوتی ندارن ...کسی هم بگه نه فورا میری بخش انتقادات میگی بهم توهین کردن ..گیف گذاشتن و ... فلان

قیمت پایین = کار بد
8 سال سرویس مجانی = عدم مشتری مداری
ماهی 7 بازی مجانی = کار بد
AC3 - UC3 - NFS MW - LBP Karting - MGS R - Catherine - ... = بازی های دیرینه
گرافیک BF4 روی PS4 = گرافیک شسته ای
1080p = همون 720p با فاصله ی 1.5 متر از تلویزیون

دیگه تشخیص اینکه شما منطقی هستی یا نه و از روی چی حرف میزنی با شما نیست . من حتی قبل از اینکه این اخطار آخر رو بهت بدم میتونستم بنت کنم چون به اندازه کافی دلیل وجود داشت . اما گفتم این بار هم تذکر بدم . راجع به اینکه من فن بازی در میارم یا نه هم نظر شما مهم نیست ولی قسم میخورم اگه میخواستم از روی فن بازی برخورد کنم خودم که هیچوقت بنت نمیکردم و سعی میکردم مانع بن شدنت هم بشم شما وجودت کاملا به سود فنهای PS ه .
راجع به توهین هم مظلوم نمایی نکن ، هرکسی توهین کرده بن شده ، اگر هم انتظار داری بابت نظرات گهربارت مسخره نشی و خیلی شیک همه با نظراتت کنار بیان خب باید بگم اعتماد بنفس کاذب داری !
ضمنا همه چی توهین نیست ، بعضی از از پستهای شما از توهین بدتره .

راجع به این موضوع هم دیگه بحثی نداریم ، اگه فکر میکنی حقت داره خورده میشه میتونی بری شکایت کنی .

شما یطوری در مورد Cloud حرف میزنی انگار توی Los angles نشستی و داری از اینترنت با سرعت 8 گیگابایت بر ثانیه استفاده میکنی!عزیز شما تو ایرانی و اینترنت ایران استفاده میکنی پس این سیستم هیچوقت بدرد هیشکی تو ایران نمیخوره!
در ضمن این سیتم Cloud مثل اینه که لقمه رو دور سرت بچرخونی مایکروسافت سخت افزار رو قوی نداده حالا میخواد با کلود هوش مصنوعی رو افزایش بده؟خداوکیلی این کاره؟یدفعه اینترنت قطع بشه هوش مصنوعی دشمنا بیاد پایین بازی رو مثل آب خوردن تموم کنی!
Terova جان شما من واقعا شک کردم که مایکروسافت شما رو استخدام کرده!اگه پول میده دست مارو هم بگیر اینجا میشیم فن مایکرو چنان ترول می کنیم که رو دست نداشته باشه.خخخخخخخخخخخخخخ

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or