مقایسه سخت افزاری بین PS4 و XBOX ONE به نقل از IGN

Triangels

플레이 스테이션 팬
کاربر سایت
تغریبا به نسله بعدی نزدیک شده ایم :) و تب و تابع در مورده اخباره نسل اینده بالا هست و IGN این رو میدونه که چقدر میتونه سخت باشه تا اخبارهای حقیقی رو در این میان انبوه اخبار به گوشه همه برسونه.
IGN قصده داره تا هفته اینده مقایسه دقیقه و کاملی رو در بین دو کنسول نسل بعد انجام بده در همه زمینه ها. روزه گذشته IGN اخباری رو در مورده بازیهای که در زمان عرضه کنسول موجود خواهند بود رو انتشار کرد و امروز :
در مورده سخته افزار کنسولها . در مورده spec ها ... در مورده اندازه و ....
شما میتونید اطلاعات جالبی رو در مورده این کنسول در عکس زیر پیدا کنید :

نکته : همه قوانین و حقوق این عکس مربوط به IGN هست و من فقط یک ترجمه از بعضی قسمتها رو انجام دادم.

قیمت و زمان عرضه

اندازه :

سخته افزار:

کنترل و backward compatibility

دوربین:

IGN قرار هست به زودی مقایسه دقیقتری رو به نمایش بزاره

منبع:
Xbox One vs. Playstation 4: The Console Specs - IGN

اقا یکی بیاد این قضیه اکسترنال هارد رو روشن کنه :d
ساپورت نمیکنه منظورش برای ریختن بازی و اینا هست دیگه؟از فایل های صوتی تصویری پشتیبانی میکنه دیگه قاعدتا؟مثلا آهنگ بریزیم رو هارد کنسول

تا جایی که من میفهمم ram 8 ddr3 با ddr5 هیچ فرقی نمیکنه ! ps4 حتی از usb هم پشتبانی نمیکنه و نمیشه فیلم یا اهنگ باهاش نگاه کرد!
xbox one از 8 دسته پشتیبانی میکنه این برای کسایی که گیمنت دارند میتونه فوق العاده باشه

امیدوارم کار رم رو توی دستگاه های کامپیوتری بدونید و نیازی به توضیح نباشه، ولی چطور 170 گیگ بر ثانیه با چیزی حدود 70 گیگ بر ثانیه هیچ فرقی نمیکنه؟

باقی قسمت ها هم روند مساوی رو بین دو کنسول دارن

چیا دقیقا؟ :)) پردازنده ی گرافیک؟ رم؟ امکانات کنترلر؟ دقیقا کدوم قسمت ها مساوین؟ یه توضیح میدید؟

PS4 در تمام زمینه ها کاملا برتره
هنوز واسم سواله چرا تکنولوژی باتری قلمی خودش و با تکنولوژی اینده مقایسه میکنه؟
فقط یادتون باشه چیزایی که شما تازه میخواید باهاش مواجه بشید ما سالها پیش تجربه کردیم مثلا : بلوری رام یا باتری داخلی دسته (البته مثل اینکه هنوز تو 2014 ماکرو نمیتونه دست پیدا کنه به این تکنولوژی چون خیلی پیچیدس :x )

شما اخبار رو دنبال نمی کنید بی خبر هستین متاسافنه
Cloud و Kinect برتری های هستن که هیچ وقت سونی به ان نخواهد رسید
میگم شما که اخبار رو دنبال می کنید و اینقدر دقیق هستید یادته که اولین کمپانی که کنسولش رو معرفی کرد کی بود؟ تاریخ فوریه هم بود درسته؟ اون کنفرانس رو دیدی؟ در مورد gaikai و عظمتش و خریدن این سرویس توسط سونی چیزی شنیدی؟ می دونی کارش چیه و برنامه سونی براش چی هست. سیستم Cloud نسل جدید رو اولین صحبت هاش توسط سونی زده شد. من کاری به خوب و بد بودنش ندارم اما اینکه بگی سونی نداره و برای مایکروسافت یکی دیگه از ترول های ناخوشایند روزهای اخیرت هست. میترسم با این وضع اگه ادامه بدی 14 نوامبر دچار مشکلات شدیدی بشی!

PS4 در تمام زمینه ها کاملا برتره
هنوز واسم سواله چرا تکنولوژی باتری قلمی خودش و با تکنولوژی اینده مقایسه میکنه؟
فقط یادتون باشه چیزایی که شما تازه میخواید باهاش مواجه بشید ما سالها پیش تجربه کردیم مثلا : بلوری رام یا باتری داخلی دسته (البته مثل اینکه هنوز تو 2014 ماکرو نمیتونه دست پیدا کنه به این تکنولوژی چون خیلی پیچیدس :x )
دقیقا
این قضیه باطری قلمی هم تبدیل شده به یک کابوس وی ارزو!!!!!!!
چیزی خاصی هم نیست که بگه نمیشه توش گذاشت !
واقعا خجالت اوره !

مگه هنوز Cloud راه افتاده که مجله EDGE اون رو تست کرده و نتیجه گیری داشته..؟ به خبر های که مُرغ پخته رو به بریک وا میداره رجوع نکنید خواهشا یکمی هم روش فکر کنید بد نیست

نه پس شما خودت تست کردی که میگی کدوم بهتره؟ edge هم مشکل نداره که بیاد رو هوا بگه cloud سونی بهتره. البته اگه هنوز معتبر باشه. 4 تا گیمر -4 تا مجله- بچه 15 ساله -4 تا سایت...

میگم شما که اخبار رو دنبال می کنید و اینقدر دقیق هستید یادته که اولین کمپانی که کنسولش رو معرفی کرد کی بود؟ تاریخ فوریه هم بود درسته؟ اون کنفرانس رو دیدی؟ در مورد gaikai و عظمتش و خریدن این سرویس توسط سونی چیزی شنیدی؟ می دونی کارش چیه و برنامه سونی براش چی هست. سیستم Cloud نسل جدید رو اولین صحبت هاش توسط سونی زده شد. من کاری به خوب و بد بودنش ندارم اما اینکه بگی سونی نداره و برای مایکروسافت یکی دیگه از ترول های ناخوشایند روزهای اخیرت هست. میترسم با این وضع اگه ادامه بدی 14 نوامبر دچار مشکلات شدیدی بشی!

The 5 Best Reasons For Buying The Xbox One Instead Of A PS4 - Forbes

مرسی که روشن کردی ما رو واقعا! از این مقایسه ها که ریخته تو اینترنت. درسته Forbes یکی از مجله های قدیمی امریکا هست اما نویسنده این مقاله تنها نظر خودش رو گفته بدون تجربه کردن چیزی و تنها بر مبنای صحبت های دو کمپانی و البته هیچ اشاره ای به سیستم سونی هم نکرده و فقط گفته نسبت به Cloud بده همین. بالاخره یه 4 تا advantage یا disadvantage نباید نوشته بشه؟ منم می تونم تو بازیسنتر خودمون این رو بنویسم یا تو بازینما یه مقاله چاپ کنم بگم بنظر من فلان چیز از فلان چیز بهتره!
دلیل منطقی بیار برای من که ثابت شده باشه و گرنه دوباره مشخص میشه که داستان شما از چه قراره تو این سایت!

اولا شما 6 ماه پیش آیا عضو این سایت بودین که بدونید من چی میگفتم..؟
دوما من نظر خودمو رو بر پایه گفته های ماکروسافت و سونی و سازنده های هموچون FM5 و TF گفتم
اولا نگفتم شیش ماه پیش تو یه حرفی زدی. منظوم این بود که اون موقع هنوز این قضیه COD و BF 4 و NFS و DR3 پیش نیومده بود و هر کی هر چی میگفت از روی اطلاعات خام کاغذ بود
ولی الان همه چی عوض شده . دیگه بازیا اومدن و تفاوت داره دیده میشه کسی نمیتونه بگه این تفاوتها بی اساسن . بله چند ماه پیش همه میگفتن این تفاوت 50٪ و نمیدونم چی چی همش رو کاغذه .

در مورد تایخ عضویت میشه ازش به عنوان یک اهرم خوب برای پیچوندن بحث استفاده کرد .

آخرین ویرایش:
Cloud و Kinect برتری های هستن که هیچ وقت سونی به ان نخواهد رسید و باید تلاش کنه با پایین اوردن قیمت و دادن یک سری امکانات هر چند با ضرر این ضعف رو جبران کنه
دومین ضعف PS4 که معلوم نیست هنوز بخش آنلاین و امکانات این بخش هست که نسل قبل نتونست مقابله ای انجام بده و باید دید سونی چه طوری میتونه در مقابل بزرگترین غول نرم افزاری دنیا که 300.000 هزار سرور برای XO قرار داده مبارزه کنه..؟

باقی قسمت ها هم روند مساوی رو بین دو کنسول دارن

این چطور ضعفیه که معلوم نیست ؟!

روند مساوی دارن ؟ از چه شاخه ای از علم ریاضیات کمک گرفتی که مساوی شدن ؟!

ببین کلا داری OverDose میشی و پستهایی هم که میدی فقط باعث میشه یه سری جوش بیارن و بیان توهین کنن و بن شن ! ولی در واقع یجورایی حق دارن چون واقعا غیر قابل تحملی . خلاصه بگم از این به بعد فقط یکی از این مدل پستهای بی پایه و اساس و بی منطق ازت ببینم با توجه به سابقه ای که داری بن دائم میشی .

ببین کلا داری OverDose میشی و پستهایی هم که میدی فقط باعث میشه یه سری جوش بیارن و بیان توهین کنن و بن شن ! ولی در واقع یجورایی حق دارن چون واقعا غیر قابل تحملی . خلاصه بگم از این به بعد فقط یکی از این مدل پستهای بی پایه و اساس و بی منطق ازت ببینم با توجه به سابقه ای که داری بن دائم میشی .

با اینکه کاملا قبول دارم که ایشون اصلا یه چیزایی میگه تو هیچ قوطی عطاری پیدا نمی شه، ولی فکر نکنم این مسئله ای باشه که واسش بن کردن معنی بده...این که منطق و اساس پشت یه سری حرف ها هست خیلی نسبیه...در کل به نظر من فقط اینکه کسی بیاد یه سری حرف های بی ربط بزنه دلیل خوبی برای این نیست که بقیه بیان توهین کنن. اکثر کسانی که جواب ایشون رو میدن تا اونجا که دیدم قضیه رو به شوخی می گیرن و تو جو اعصاب خوردی نمیرن.

خوب اینارو که همرو میدونستیم فقط این قضیه پشتیبانی نکردن از هارد اکسترنال یکم نامفهومه یعنی اصلا شناسای هم نمیشه تو ps4?

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or