مقایسه سخت افزاری بین PS4 و XBOX ONE به نقل از IGN

Triangels

플레이 스테이션 팬
کاربر سایت
تغریبا به نسله بعدی نزدیک شده ایم :) و تب و تابع در مورده اخباره نسل اینده بالا هست و IGN این رو میدونه که چقدر میتونه سخت باشه تا اخبارهای حقیقی رو در این میان انبوه اخبار به گوشه همه برسونه.
IGN قصده داره تا هفته اینده مقایسه دقیقه و کاملی رو در بین دو کنسول نسل بعد انجام بده در همه زمینه ها. روزه گذشته IGN اخباری رو در مورده بازیهای که در زمان عرضه کنسول موجود خواهند بود رو انتشار کرد و امروز :
در مورده سخته افزار کنسولها . در مورده spec ها ... در مورده اندازه و ....
شما میتونید اطلاعات جالبی رو در مورده این کنسول در عکس زیر پیدا کنید :

نکته : همه قوانین و حقوق این عکس مربوط به IGN هست و من فقط یک ترجمه از بعضی قسمتها رو انجام دادم.

قیمت و زمان عرضه

اندازه :

سخته افزار:

کنترل و backward compatibility

دوربین:

IGN قرار هست به زودی مقایسه دقیقتری رو به نمایش بزاره

منبع:
Xbox One vs. Playstation 4: The Console Specs - IGN

تا جایی که من میفهمم ram 8 ddr3 با ddr5 هیچ فرقی نمیکنه ! ps4 حتی از usb هم پشتبانی نمیکنه و نمیشه فیلم یا اهنگ باهاش نگاه کرد!
xbox one از 8 دسته پشتیبانی میکنه این برای کسایی که گیمنت دارند میتونه فوق العاده باشه

در ادامه اضافه کنم DDr3 حدود 50٪ سرعتش از GDDR5 بیشتره و PS4 هم به جز دیسک بازی از هیچی پشتیبانی نمیکنه

هر چی میخای بنویس بره کی به کیه
:d

آخرین ویرایش:
Cloud و Kinect برتری های هستن که هیچ وقت سونی به ان نخواهد رسید و باید تلاش کنه با پایین اوردن قیمت و دادن یک سری امکانات هر چند با ضرر این ضعف رو جبران کنه
دومین ضعف PS4 که معلوم نیست هنوز بخش آنلاین و امکانات این بخش هست که نسل قبل نتونست مقابله ای انجام بده و باید دید سونی چه طوری میتونه در مقابل بزرگترین غول نرم افزاری دنیا که 300.000 هزار سرور برای XO قرار داده مبارزه کنه..؟

باقی قسمت ها هم روند مساوی رو بین دو کنسول دارن
بله ه ه ه .. باقی قسمتها هم روند مساوی رو دارن و شاید با اختلاف کمی ایکس باکس برتر باشه که به خاطر فروتنی و خشوع زیاد طرفدارای مایکرو و خود مایکروسافت قابل چشم پوشیه

Cloud و Kinect برتری های هستن که هیچ وقت سونی به ان نخواهد رسید و باید تلاش کنه با پایین اوردن قیمت و دادن یک سری امکانات هر چند با ضرر این ضعف رو جبران کنه
دومین ضعف PS4 که معلوم نیست هنوز بخش آنلاین و امکانات این بخش هست که نسل قبل نتونست مقابله ای انجام بده و باید دید سونی چه طوری میتونه در مقابل بزرگترین غول نرم افزاری دنیا که 300.000 هزار سرور برای XO قرار داده مبارزه کنه..؟

همین cloud پلی استیشن از کلود وان بنا به دید سایت معتبری ( اگه بعد گفتن این غیر معتبر نشده باشه!) چون ادج بهتر هست!!
ضمنا این اندازه که میگی کلود کلود اول تحقیق کن و ببین چه اندازه در حد این سیستم اطلاع داری و مهمتر این که چقدر کلود پلی استیشن رو میشناسی و چه قدر کلود وان برات شناخته شده هست!! و با چه مبنا و دلیلی داری میگی که کلود وان بهتره!
در بخش آنلاین هم مطمئن باش سونی چیزی کم و کسر نذاشته و اگه بهتر نباشه بدتر هم نخواهد بود!! این برای بار هزارم این نسل سونی بخش آنلاین رایگان داشت و مایکروسافت لایو پولی ارائه می داد!! پول می گرفت وظیفش بود که امکانات بیشتری ارائه می داد! هر چند که معتقدم خیلی هاش برای یک گیمر ارزش هم نداشت!!
باقی قسمت ها در اکثر مواقع مساوی نیستن بلکه این سونی هست که با اختلاف بهتره مخصوصا در مهمترین بخش یعنی سخت افزار که مایکروسافت با کنسولش به گرد پای سونی نمی رسه!

آخرین ویرایش:

شما به همون kinect بچسب چون حتي سيستم cloud هم بر اساس مجله معتبري مثل edge برتري با ps4 هست... البته اگر دوباره اعتبارش زير سوال نره...

تا جایی که من میفهمم ram 8 ddr3 با ddr5 هیچ فرقی نمیکنه ! ps4 حتی از usb هم پشتبانی نمیکنه و نمیشه فیلم یا اهنگ باهاش نگاه کرد!
xbox one از 8 دسته پشتیبانی میکنه این برای کسایی که گیمنت دارند میتونه فوق العاده باشه
کنتور نمی ندازه دیگه هر چی دوست داری بنویس!!!

کلود ایکس باکس هم طبق مقایسه سایتها کم اورده . مقایسه من و شما نه
اون موقع که میگفتید 50٪ کو کجاست الان تو این چند وقته جاشو دیدید:d خوشم میاد بعد از این همه خبر و مقایسه هنوزم xbox 720 رو قابل قیاس با PS4 میدونین

مگه هنوز Cloud راه افتاده که مجله EDGE اون رو تست کرده و نتیجه گیری داشته..؟ به خبر های که مُرغ پخته رو به بریک وا میداره رجوع نکنید خواهشا یکمی هم روش فکر کنید بد نیست

مگه هنوز Cloud راه افتاده که مجله EDGE اون رو تست کرده و نتیجه گیر داشته..؟ به خبر های که مُرغ پخته رو به ریک وا میدارن رجوع نکنید خواهشا یکمی هم روش فکر کنید بد نیست
مجله EDGE تست نکرده ولی تو تست کردی و میدونی کدوم بهتره . EDGE رو هم در جریان اطلاعاتت بزار گمراه نشن

مگه هنوز Cloud راه افتاده که مجله EDGE اون رو تست کرده و نتیجه گیر داشته..؟ به خبر های که مُرغ پخته رو به ریک وا میدارن رجوع نکنید خواهشا یکمی هم روش فکر کنید بد نیست
جون عزیزت بزار به مرگ طبیعی بمیریم :)) تیریپ ورداشتن نمیاد بهت :دی

فقط یه چی میتونم بگم که Xbone در سال 2015 به کل کم میاره و برای اجرا بازیها به مشکل بر میخوره ، هر چند الانشم کم اورده :d مایکرو فقط باید به بخش نرم افزاریش بچسبه . در کل حماقت محض Xbone گرفتن.

im just bout to w8ing for A man A legeng Kratos to RISE again n im prestty sure this time there is no mercy for Xboner fans to be spared their lives . as long as we have sony there is no need to anything else . PS4 <3

مجله EDGE تست نکرده ولی تو تست کردی و میدونی کدوم بهتره . EDGE رو هم در جریان اطلاعاتت بزار گمراه نشن

شما اخبار رو دنبال نمی کنید بی خبر هستین متاسافنه ما هم باید وقت خودمون رو بگزاریم تا شما رو روشن کنیم
ماکرو در مورد Cloud گفته پردازش رو بالا میبره و تیم سازنده FM5 هم گفتن از Cloud در بالا بردن هوش مصنوعی استفاده کردن ولی سونی گفته سیستم ابری این شرکت فقط تو بخش سرور کاربرد داره خوب فکر کنم کسی که سطحی ترین اطلاعات رو هم از دنیایی تکنولوژی داشته باشه (در حد روشن خاموش کردن PC) هم متوجه بشه که کدوم سیستم ابری کاربرد بیشتری داره

ps4 حتی از usb هم پشتبانی نمیکنه و نمیشه فیلم یا اهنگ باهاش نگاه کرد!

usb رو ساپورت میکنه.

• An eight-core X86 AMD Jaguar CPU
  • 1.84-teraflop AMD Radeon graphics engine (with "18 compute units")
  • 8GB of GDDR5 memory
  • 500GB hard drive
  • Blu-ray drive
  • Three USB 3.0 ports
  • 802.11 b/g/n Wi-Fi
  • Ethernet, HDMI, Bluetooth 2.1, optical audio and analog AV out

شما اخبار رو دنبال نمی کنید بی خبر هستین متاسافنه ما هم باید وقت خودمون رو بگزاریم تا شما رو روشن کنیم
ماکرو در مورد Cloud گفته پردازش رو بالا میبره و تیم سازنده FM5 هم گفتن از Cloud در بالا بردن هوش مصنوعی استفاده کردن ولی سونی گفته سیستم ابری این شرکت فقط تو بخش سرور کاربرد داره خوب فکر کنم کسی که سطحی ترین اطلاعات رو هم از دنیایی تکنولوژی داشته باشه (در حد روشن خاموش کردن PC) هم متوجه بشه که کدوم سیستم ابری کاربرد بیشتری داره
این چیزایی که شما میدونی و من نمیدونم رو به نظرت EGDE هم میدونه یا نه ؟ متاسفانه کسی تو دنیا اندازه تو اپدیت نیست:d
ولی همه اینا به کنار از روحیت خوشم میاد همه رفیقات از این جور تاپیکا کشیدن کنار ولی تو هنوزم سره همون حرفایه 6 ماه پیشی

چی میگی باو !! 2 تا پورت usb داره , اطلاعات خوب چیزیه ... بعدش رم 8ddr3 با رم 8gddr5 فرقی نداره ؟! lol

این چیزایی که شما میدونی و من نمیدونم رو به نظرت EGDE هم میدونه یا نه ؟ متاسفانه کسی تو دنیا اندازه تو اپدیت نیست:d
ولی همه اینا به کنار از روحیت خوشم میاد همه رفیقات از این جور تاپیکا کشیدن کنار ولی تو هنوزم سره همون حرفایه 6 ماه پیشی

اولا شما 6 ماه پیش آیا عضو این سایت بودین که بدونید من چی میگفتم..؟
دوما من نظر خودمو رو بر پایه گفته های ماکروسافت و سونی و سازنده های هموچون FM5 و TF گفتم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or