مقایسه ای بین تک دموی Elemental - Unreal Engine 4 بر روی PS4 و PC

hmd2009

کاربر سایت
di-AQB8.jpg

درود

روز گذشته شاهد بودیم که Epic در کنفرانس رونمایی از PS4 از انجین جدید خود UE4 که بر روی PS4 اجرا شد رونمایی کرد و این فوق العاده بود که ما میتوانستیم شاهد اجرای یک چنین انجینی برروی کنسول نسل بعد سونی باشیم اما چیزی باعث شد تا جذابیت آن کم شود. چیزی که ما احساس کردیم نسبت به آن دمویی که ما بر روی pc دیدیم متفاوت است. به نظر میرسد ما هم مانند کاربران NeoGAF and Reddit که نفاوت های مختلف بین دو ورزن تک دموی the Elemental را بر شمرده بودند درست حدس زده ایم. حقیقت اینست که تک دموی the Elemental انریئل انجین 4 بر روی PC بسیار تاثیرگذار تر و زیباتر از همتای کنسولی خود بنظر میرسد. برای درک بهتر نگاهی به این تفاوت ها میاندازیم.

در تصویر زیر شما چندین مورد از دلایلی را که باعث برتری pc در اجرای تک دموی the Elemental بنسبت به PS4 میشود را مشاهده میکنید. تصاویر بالا مربوط به ورژن PC و تصاویر پایین مربوط به ورژن PS4 است.

di-FVIF.jpg

di-CAYY.jpg

همانطور که مشاده میکنید ورژن PC دارای افکت ذرات بیشتری نسبت به PS4 است البته عده ای ممکن است بگویند که همین مقدار افکت نیز برای PS4 کفایت میکند اگر چه یکی از مواردی که واقعا ما را تحت تاثیر قرار داد به تک دموی the Elemental در سال 2012 و مقدار افکت ذرات آن باز میگردد و حقیقت اینست که PC به آسانی از عهده ی آن بر آمده بود.
نیز بنظر میرسد نور پردازی در ورژن PC بهتر است . فقط این نیست. به چشمان شوالیه توجه کنید .
شما بطور کاملا واضح میتوانید ببینید که چشمان او در حال سوختن است اما یک چنین چیزی در ورژن PS4 هیچ کجا دیده نمیشود.
و به دلیل فقدان همین ویژگی است که چشمان شوالیه در ورژن PS4 به وحشتناکی چشمان شوالیه در ورژن PC نیست.
یکی از کاربران وبسایت Reddit نیز گفته است : که در گوشه دیوار جایی که در قرار دارد سایه ای وجود ندارد و بنظر میرسد در واقع هیچ انعکاس نوری نیز وجود ندارد و سایه در آن نواجی گم شده است.
اضاقه بر اینکه نقاط نورانی یا درخشندگی کرکتر در ورژن PC بهتر به نظر میرسد. در ورژن PS4 بازتاب های نور بسیاز مصنوعی و کم شدت هستند علاو ه بر آن به نظر میرسد که در ورژن PS4 شوالیه نور غیز مستقیم کمتری را میگیرد در حالی که ما به راحتی میتوانیم نور ابی که بطور غیر مستقیم به زره شوالیه تابید هاست را مشاهده کنیم. چیزی که در ورژن ps4 دیده نمیشود.
تکستچر ها نیز از کیفیت کمتری در ورژن PS4 بر خوردار هستند این مورد به وضوح بر روی زره شوالیه، تکه های یخ و در قابل مشاهده است. و بله در ها واقعا در تک دمو روی PS4 افتضاح بنظر میرسند.
همچنین فقدان DOF Effect یا افکت های عمق میدان نیز یکی از کاستی ها ویزگی های این تک دمو بر روی PS4 است در حالی که در ورژن PC این ویژگی موجود است. هر چند کمبود این ویژگیها که Epic در ورژن PS4 استفاده نکرده است از برخی از جهات ممکن است خوشحال کنند نیز باشد . افکت های دود نیز به حداقل خود رسیده اند چیزی که به خوبی در تصویر دوم قابل تامل است.
شما به راحتی میتوانید بگویید تک دموی Elementa که ورژن PS4 نسبت به ورژن PC تنزل پیدا کرده است برای اثبات این ادعا شما میتوانید دو ویدئو هر دو ورژن را ببینید ولی باید این نکته از هم مد نظر داشته باشید که تک دموی Elemental توسط GTX680 بر روی PC اجرا شده است ما همچنین میدانیم که این تک دمو بر روی 1080P و با 60 فرم در ثانیه اجرا شده است.
Epic هنوز چیزی را در مورد فرم ریت PS4 فاش نکرده است اما انتظار میرود که بر روی 1080P و 30 فرم در ثانیه باشد.

Unreal Engine 4 Elemental Demo

Unreal Engine 4 "Elemental" demo for PlayStation 4

آخرین ویرایش:
با آغاز نسل باید یه PC 5 میلیونی بست و 2 سال دیگه هم به 1 میلیون ارتقا و 2 سال بعدش دوباری ارتقا...
تازه pc دردسرای دیگه هم داره ولی کنسول بازی میخری اجرا میشه PC معلوم نیس بات راه بیاد. کلا کنسول به نظرم واسه مردم طبقه متوسط عاقلانه هست اما PC مال کساییه که یا دیوانش هستن یا مایه دارن.

دوستان دوتا نصویری که پایین قرار گرفته اصلا توی تریلیر این طور نیست...یعنی توی اون بازه زمانی که دوتا اسکرین شات های PS4 گرفته شده اصلا افکت ذره ای نیست!!تصاویر با زیرکی انتخاب شدند..
البته منکر تفافت ها نمیشم ولی تفافت از نظر افکت ذرات ناچیز هست..که میشه گفت اصلا توی پچشم نیست..درکل مشکل از تصاویری هست که بازیرکی و بانیت شومی:d گرفته شده است.!
برای ثابت شدن ایم مطلب حتما تریلر رو ببینید

CRYSIS 3
خواهشا جوک نگید حال نداریم بخندیم
دمو KZ اونقدرها هم قوی نبود یه نورپردازی سبک HALO داشت و بس....در ضمن امروز کرایتک انتشار کرایسیس 3 برای PS4 رو تایید کرد.
جوک محض رو شما میگی عزیز متاسفانه کسی حال نداره بیاد این وسط مطلبو واست باز کنه شما داری واسه خودت ادامه میدی !
تو یه تاپیک دیگه یک عزیزی اشاره کرد اثر raytracing تو دمو KZ دیده شده یکم برو راجب این تکنیک بخون ببین اجرا Real time اوون چه اثراتی میزاره
با سابقه ای هم که سازنده KZ داره مطمئناً تا زمان عرضه از همه نظر بازی پیشرفت چشمگیر میکنه
وسعت همون یک مرحله کوتاه که نشون دادن میتونه چند برابر مراحل Crysis 3 باشه.نورپردازی سبک Halo !!!
موندم Crysis نبود یه سری افراد چطور حرس خودشون رو خالی میکردن !

با آغاز نسل باید یه PC 5 میلیونی بست و 2 سال دیگه هم به 1 میلیون ارتقا و 2 سال بعدش دوباری ارتقا...
تازه pc دردسرای دیگه هم داره ولی کنسول بازی میخری اجرا میشه PC معلوم نیس بات راه بیاد. کلا کنسول به نظرم واسه مردم طبقه متوسط عاقلانه هست اما PC مال کساییه که یا دیوانش هستن یا مایه دارن.
مایه دار همشو داره! کدوم مایه داری حاضره از عناوین انحصاری کنسول ها بگذره!؟

اصلا هیچ دقت کردید که دموی نمایش داده شده در پی اس میتینگ دقیقا دنباله تک دموی Elemental هست که چند ماه پیش اپیک به نمایش درآورد؟ یعنی نقطه اشتراکی داخل این تریلر غیر از چند ثانیه آخر بین تک دموی قبلی از آنریل انجین و چند ثانیه اول در تک دموی جدید وجود نداره که بخواد به مقایسه بکشه !
اینطور هم که مشخصه من فکر میکنم یه سری از دوستان هیچ کدوم از Tech Demo ها رو ندیدن و همینجوری از روی عکس دارن نظر میدن !

آخرین ویرایش:
حالا چرا دعوا میکنید ؟ :d هیچ کس منکر این قضیه نیست که قابلیت های PS4 خیلی بیشتر از این حرفا هست! میگم باید منتظر بازی های شرکت های بزرگ مثل کرایتک EA و ND و quantic dream بود همین Beyond of two souls کی حتی تصورشو میکرد که این بازی بتونه روی PS3 این گرافیک رو داشته باشه؟ انقدر طبیعی خودم باورم نمیشد که این بازی رو PS3 باشه!

di-OXW3.jpg

حالا جدا از بحث گرافیک شما اگه ابر کامپیوتر ناسا هم داشته باشید ولی بازی های انحصاری کنسول ها که هر کدوم از صدتا بازی های pc هم جذاب تره نداشته باشید چه فایده؟
من خودم به شخصه چند نفر رو میشناسم که به خاطر همین بازی های انحصاری pc high end شون رو با کلی ضرر فروختن تا کنسول بگیرن!!!

مقایسه بی معنیه....مشخصه که GTX680 قوی تره!....حساب کن اگه با GTX690 یا GTX Titan مقایسه میکردن اختلاف چقدر بود. تازه دو ماهه دیکه سری 7 انویدیا و سری 8 ای ام دی معرفی میشن
همونطور که کرایتک گفته واسه کنسولهای نسل بعد غیر ممکنه که با PC رقابت کنن جون همین الانشم کارت گرافیک های Mid-Range پی سی مثل GTX660ti از PS4 قدرت پردازش بیشتری دارن

پردازنده گرافیک PS4 1.84TFLOPS هستش و از سری 7 Amd هستش که میشه گفت یه چیری بین 7850 و 7870...و معادل انویدیا اش میشه قوی تر از GTX560ti و ضعیف تر از GTX570
که بد نیست خوبه...اما عالی نیست...من امیدوار بودم یه چیری در حد GTX660 ta GTX670 باشه که حداقل دیگه بازی 30fps نداشته باشه این نسل اما همین Tech Demo آنریل انجین و کیلزون 30fps بودن...که واسه من یه خورده نا امید کننده بود...اما بازم خوبه:)

امیدوارم 8 گیگابایت VRAM از نوع GDDR5 و سی پی یو 8 هسته ای باعث بشه بازی ساز های خوب بتونن تا 30-40 درصد قدرت پردازش و فریم ریت بیشتری نسبت به این دمو ها از PS4 در بیارن

---------- نوشته در 08:45 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:44 PM ارسال شده بود ----------

حالا جدا از بحث گرافیک شما اگه ابر کامپیوتر ناسا هم داشته باشید ولی بازی های انحصاری کنسول ها که هر کدوم از صدتا بازی های pc هم جذاب تره نداشته باشید چه فایده؟
من خودم به شخصه چند نفر رو میشناسم که به خاطر همین بازی های انحصاری pc high end شون رو با کلی ضرر فروختن تا کنسول بگیرن!!!

اون دوستان شما احتمالا پی سی اشون Low End بوده چون با همین وضع قیمت های الان یه کارت گرافیک دسته دوم مثل GTX660 از PS3 و XBOX360 اکبند گرون تره!
بازی های انحصاری رو موافقم اما بازی های مولتی پلتفرم رو نه

کیه که بدش بیاد کرایسیس یا بتلفیلد 3 رو با بالاترین تنظمیات گرافیکی و 16x AA با و کلی افکت های دیگه که کنسول قادر به پردازش اش نیست با رزولوشن 1080p یا بالاتر و مهمتر از همه بالای 60 فریم بر ثانیه که انیمیشن مثل کره روون و واقعی اجرا میشه به کنسول با پایینترین رزولوشن و بی کیفیت و به زور 30 فریم بر ثانیه که آدم چشمش درد میگیره ترجیح بده!

آخرین ویرایش:
این خبرها و عکسا و مقایسه ها اصلا ارزشی ندارن فقط مهم اینه که یه بازی سازی مثل نوتی داگ با 512 مگ رم و گرافیک بازی ای مثل آنچارتد میسازه برای PS4 با این مشخصاتش چی میتونه بسازه..:-o

قصد حمایت یا طرف داری از چیزیو ندارم ولی خداییش واقعأ میخوام بدونم فهمیدن اینکه 680 قوی تره از 7850 یا 7870 این قدر سخته که 5 صحفه هست دارین بحث میکنین؟

تمام نظراتی که می بینی اینکه"درسته PC بهتره ولی به چه قیمتی؟"
خب این تقصیر PC نیست که سازنده های گیم اصلا بهش اهمیت نمیدن و برای فروش بیشتر سعی می کنن تفاوت گرافیکی اصلا تو نسخه های کنسولی و PC نباشه.مسلما اگه سازنده ای پیدا بشه مثل ناتی داگ که تمام توان یک PC قوی رو بیرون بکشه با گرافیکی وحشتناک رو به رو می شیم.گر چه خودم دوست دارم نسل بعد به جای اینکه با گرافیک خودشون رو خفه کنن بیشتر به گیم پلی و داستان پردازی توجه کنن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or