مقایسه ای بین تک دموی Elemental - Unreal Engine 4 بر روی PS4 و PC

hmd2009

کاربر سایت
di-AQB8.jpg

درود

روز گذشته شاهد بودیم که Epic در کنفرانس رونمایی از PS4 از انجین جدید خود UE4 که بر روی PS4 اجرا شد رونمایی کرد و این فوق العاده بود که ما میتوانستیم شاهد اجرای یک چنین انجینی برروی کنسول نسل بعد سونی باشیم اما چیزی باعث شد تا جذابیت آن کم شود. چیزی که ما احساس کردیم نسبت به آن دمویی که ما بر روی pc دیدیم متفاوت است. به نظر میرسد ما هم مانند کاربران NeoGAF and Reddit که نفاوت های مختلف بین دو ورزن تک دموی the Elemental را بر شمرده بودند درست حدس زده ایم. حقیقت اینست که تک دموی the Elemental انریئل انجین 4 بر روی PC بسیار تاثیرگذار تر و زیباتر از همتای کنسولی خود بنظر میرسد. برای درک بهتر نگاهی به این تفاوت ها میاندازیم.

در تصویر زیر شما چندین مورد از دلایلی را که باعث برتری pc در اجرای تک دموی the Elemental بنسبت به PS4 میشود را مشاهده میکنید. تصاویر بالا مربوط به ورژن PC و تصاویر پایین مربوط به ورژن PS4 است.

di-FVIF.jpg

di-CAYY.jpg

همانطور که مشاده میکنید ورژن PC دارای افکت ذرات بیشتری نسبت به PS4 است البته عده ای ممکن است بگویند که همین مقدار افکت نیز برای PS4 کفایت میکند اگر چه یکی از مواردی که واقعا ما را تحت تاثیر قرار داد به تک دموی the Elemental در سال 2012 و مقدار افکت ذرات آن باز میگردد و حقیقت اینست که PC به آسانی از عهده ی آن بر آمده بود.
نیز بنظر میرسد نور پردازی در ورژن PC بهتر است . فقط این نیست. به چشمان شوالیه توجه کنید .
شما بطور کاملا واضح میتوانید ببینید که چشمان او در حال سوختن است اما یک چنین چیزی در ورژن PS4 هیچ کجا دیده نمیشود.
و به دلیل فقدان همین ویژگی است که چشمان شوالیه در ورژن PS4 به وحشتناکی چشمان شوالیه در ورژن PC نیست.
یکی از کاربران وبسایت Reddit نیز گفته است : که در گوشه دیوار جایی که در قرار دارد سایه ای وجود ندارد و بنظر میرسد در واقع هیچ انعکاس نوری نیز وجود ندارد و سایه در آن نواجی گم شده است.
اضاقه بر اینکه نقاط نورانی یا درخشندگی کرکتر در ورژن PC بهتر به نظر میرسد. در ورژن PS4 بازتاب های نور بسیاز مصنوعی و کم شدت هستند علاو ه بر آن به نظر میرسد که در ورژن PS4 شوالیه نور غیز مستقیم کمتری را میگیرد در حالی که ما به راحتی میتوانیم نور ابی که بطور غیر مستقیم به زره شوالیه تابید هاست را مشاهده کنیم. چیزی که در ورژن ps4 دیده نمیشود.
تکستچر ها نیز از کیفیت کمتری در ورژن PS4 بر خوردار هستند این مورد به وضوح بر روی زره شوالیه، تکه های یخ و در قابل مشاهده است. و بله در ها واقعا در تک دمو روی PS4 افتضاح بنظر میرسند.
همچنین فقدان DOF Effect یا افکت های عمق میدان نیز یکی از کاستی ها ویزگی های این تک دمو بر روی PS4 است در حالی که در ورژن PC این ویژگی موجود است. هر چند کمبود این ویژگیها که Epic در ورژن PS4 استفاده نکرده است از برخی از جهات ممکن است خوشحال کنند نیز باشد . افکت های دود نیز به حداقل خود رسیده اند چیزی که به خوبی در تصویر دوم قابل تامل است.
شما به راحتی میتوانید بگویید تک دموی Elementa که ورژن PS4 نسبت به ورژن PC تنزل پیدا کرده است برای اثبات این ادعا شما میتوانید دو ویدئو هر دو ورژن را ببینید ولی باید این نکته از هم مد نظر داشته باشید که تک دموی Elemental توسط GTX680 بر روی PC اجرا شده است ما همچنین میدانیم که این تک دمو بر روی 1080P و با 60 فرم در ثانیه اجرا شده است.
Epic هنوز چیزی را در مورد فرم ریت PS4 فاش نکرده است اما انتظار میرود که بر روی 1080P و 30 فرم در ثانیه باشد.

Unreal Engine 4 Elemental Demo

Unreal Engine 4 "Elemental" demo for PlayStation 4

آخرین ویرایش:
این یه تک دمو ـه ک از رو pc پورت شده! دلیل نمیشه ps3 ضعیف باشه!!!! بعضی وقتها پورت به درستی انجام نمیگیره!
مثلا همین کیلزون رو ببینید!!! کدوم بازی رو pc در این حده؟ حتی از همین تک دمو خیلی قویتره کیلزون

این یه تک دمو ـه ک از رو pc پورت شده! دلیل نمیشه ps3 ضعیف باشه!!!! بعضی وقتها پورت به درستی انجام نمیگیره!
مثلا همین کیلزون رو ببینید!!! کدوم بازی رو pc در این حده؟ حتی از همین تک دمو خیلی قویتره کیلزون
CRYSIS 3
خواهشا جوک نگید حال نداریم بخندیم
دمو KZ اونقدرها هم قوی نبود یه نورپردازی سبک HALO داشت و بس....در ضمن امروز کرایتک انتشار کرایسیس 3 برای PS4 رو تایید کرد.

این سونی یک هو هوس کنفرانس و معرفی PS4 کرد و معلوم دیر به شرکتها خبر داده و هیچ کدومشون یک تیزر خیلی خفن نتونستن برای این کنفرانس حاضر کنند..

در کل Epic سیبیلش از طرف ماکرو چرب تر شده و قطعا نمایش بهتره رو گذاشته برای کنفرانس ماکرو..

عزیزم حرف شما جوکه که کیلزون با اون هم افکت نور و سایه رو پایینتر از کرایسیس میدونی! انصافا اون سایه تو کیلزون رو تو کدوم بازی دیدی تا بحال

مقایسه این دو غلطه ولی همه میدونند KZ نسبت به سخت افزار PS4 واقعا ضعیف بود اما بازی DEEP DOWN خیلی خوب بود!!!! بهونه هم نیارید کرایسیس بهتره! البته فن کرایسیس نیستم ولی به چشمام اعتماد دارم

من هنوز دموی UE4 رو ندیدم که در موردش نظر بدم ولی :
برین یه نگاه به نمایش Unreal Engine 3 توی کنفرانس E3 2005 سونی بندازین و با بازی های الآن PS3 مقایسه کنین تا خنده ـتون بگیره ! :دی
یا برین نمایش های اولیه Unreal Engine 3 رو ببینین و با Gears of War 3 (که با همون انجین و روی همون کنسول ساخته شده) مقایسه کنین تا متوجه بشین این جور نمایش ها الزاماً نشون دهنده کل قدرت کنسول نیست.
کنسول ها تفاوتشون با PC در اینه که هر چی بیشتر میگذره ، سازنده ها بیشتر با سخت افزار اون ها آشنا میشن. همین Epic اگه 2 سال دیگه یه Tech Demo برای PS4 بسازه ، احتمالاً از این چیزی که الآن ساختن بهتر میشه.

آخرین ویرایش:
دوستان بعضی حرفاتون به نظر من درست نیست، مثلا اینکه بگیم فلان بازی رو اکس باکس با رم 512 روون اجرا میشه، اما رو پی سی با همون رو نه، حرف درستی نیست، چون به هیچ وجه سیستم عامل یه پی سی با firmware اکس باکس قابل مقایسه نیست و سیستم عاملی مثل ویندوز، به مراتب سنگین تره و رم خیلی بیشتری اشغال میکنه، یا پروسس های پنهان توی پی سی خیلی خیلی بیشتر هست، یا من خودم، اوایل این نسل، یه پی سی برای دوستم خریدم، گرافیکش 9500gt هست، و قیمت خیلی کمتر از اکس باکس درومد، و هنوز که هنوزه، برای هیچ عنوانی احتیاجی به خرید سخت افزار نداشته ویا یه چیزی مثل gtx680 که مثل پردازنده های گرافیکی کنسولها، فقط مختص بازی نیست، میشه باهاش رندر های خیلی پیچیده مدل سازی و یا خیلی کاهای دیگه کرد و قیمتی که میپردازیم برای اینهمه قابلیت هست، اما برای کنسول فقط پول دستگاهی با کاربرد خیلی کم رو میدیم... در کل به نظر من باید توی زمینه قیمت و مشخصات ریز سخت افزاری، پی اس و اکس باکس رو باهم مقایسه کرد و با پی سی مقایسه نکرد...

این مقایسه مسخره ترین مقایسه ای بود که دیدم. اولا دمویی اولیه مال خیلی وقت پیش. دوما به نظر من مال PS4 خیلی بهتر از PC ـه. جالبه اومدن گفتم چشمای اون یارو توی PC براق تره اما نمیگن کل محیط نورپردازیش روی PS4 از PC بهتر و سنگینتره. کلا این دمو اون دموی اولیه نیست و تغییراتی توش ایجاد کردن. در ضمن این تک دمو ضعیف ترین چیزی بود که من توی کنفرانس سونی دیدم. نمایش بازی ها و موتور های دیگه خیلی خیلی قشنگ تر بهتر از این موتور بودن. U4 فیزیک و ذرات خیلی مصنوعی تر از دیگر بازی ها بود. یخ ها خیلی مصنوعی و بی وزن به نظر میومدن.

عزیز من با کل دنیا چیکار دارم. من چیزی که میبینم رو میگم اونم در یک نگاه کلی. بخدا مال PS4 خیلی قشنگتر از صحنه های تاریک PC ـه. حجم نورپردازی روی PS4 خیلی بیشتر از PC ـه. رفلکشن روی لباس کاراکتر خیلی بهتر از PC ـه. جزئیات محیط مثل اون تیکه های موارد مذاب اصلا روی PC نیست. در ضمن بازم میگم این دمویی که روی PS4 اجرا شده همونی نیست که روی PC بوده و تغییراتی توش دادن. یعنی اگه عقل سلیم داشته باشید خیلی راحت متوجه میشید با تغییر یه سخت افزار و پورت ساده، این همه افکت های عجیب غریب روی یه دمویی از پیش ساخته اضافه و کم نمیشه.

گویا شما عکسا رو اشتباه فرض کردین.عکس زیرین برای PS4 هستش.

مقایسه این دو غلطه ولی همه میدونند KZ نسبت به سخت افزار PS4 واقعا ضعیف بود اما بازی DEEP DOWN خیلی خوب بود!!!! بهونه هم نیارید کرایسیس بهتره! البته فن کرایسیس نیستم ولی به چشمام اعتماد دارم
والا هیچ کس نمیدونه شما خودت به این نتیجه رسیدی ظاهرا. کیفیت خوب کیلزون رو پیدا کن ببین بعد. نمیگم در حد خیلی خیلی خفنی بود، نه. اما اصلا هم "واقعا ضعیف" نبود. بزرگی محیط با اون همه جزئیات واقعا باور کردنی نبود. حجم چزئیاتیی که توی شهر بکار رفته بود قابل ستایش بود. بعد از صحنه ای که از هلیکوپتر آویرزون میشه آدم تازه به قدرت گرافیکیش پی میبره.
گویا شما عکسا رو اشتباه فرض کردین.عکس زیرین برای PS4 هستش.
به اندازه موهای سرم تریلر این دمو ها رو دیدم. احمق نیستم که ندونم کودوم مال کودومه. :|

برین یه نگاه به نمایش Unreal Engine 3 توی کنفرانس E3 2005 سونی بندازین و با بازی های الآن PS3 مقایسه کنین تا خنده ـتون بگیره !
نمیخواد اینقدر قضیه رو پیچیده کنی :دی اینجا اکثر سری Uncharted رو بازی کردن، فقط کافیه شماره اول و سوم رو بزاریم کنار همدیگه تا مشخص بشه قدرت واقعی کنسول چند سال بعد از عرضش مشخص میشه (البته همون U1 هم زمان عرضه گرافیک فوق العاده ای داشت ولی خب وقتی با U3 مقایسه کنیم آدم شک میکنه هر دوی اینا دارن رو یه سخت افزار اجرا میشن) :دی منظورم اینه که هر چه جلوتر بریم سازنده ها بازی های خیلی باکیفیت تری رو همون سخت افزار ثابت میسازن.

کیفیت کیلزون رو تا یه ویدیو فول اچ دی ازش نیاد بیرون نمیشه خوب نظر داد...فقط همون تریلر 1 دقیقه ای از بازی کیفیت اچ دی داشت و واقعا هم بی نظیر بود..تو قسمت ها بعدیش تمامش کیفیت sd بود..تمام ویدیو هایی هم که هست الکی زدن فول اچ دی و اچ دی...وقتی دان میکنی میبینی فقط تصویر بزرگتر شده و اصلا کیفیت دار نیست.

تریلر فول اچ دی 7 دقیقه ایش که در واقع بهترین کیفیت رو بین تمام ویدیوهاش داشت با حجم 380 مگ دانلود کردم ولی بازم اچ دی واقعی نبود.

اون زمان که ps3 اومد روی pc بازی ای مثل crysis بود که گرافیکش همین الان از همه بازیای کنسولای این نسل کم و زیاد بالاتره ولی روی pc هیچ وقت سازنده خودشو درگیر سخت افزار نمیکنه اما روی کنسول سازنده مجبور میشه از همه قدرت استفاده کنه بعدش مهم روی کنسول بازیای انحصاریه که هیچ وقت روی pc نمیاد حتی اگر ابر کامپیوتر ناسا دستتون باشه همیشه تو کف اون بازی میمونین!

هیچ شککینیست که سخت افزار های pc اصلا قابل مقایسه نیسسن اونایی هم که مییان pm میذارناینجور و اونجور قطا برای راضی کردن خودشون و و یا میتونه این باشه که ندیده این چیزارو که pc چقد میتونه قویتر از یک کنسول باشه...من اینو خوب میدونم خیلی ها هم اینو خوب میدونن ولی گروهی هستند که نمیخوان بفهمن این موضوع رو ...کجا تا رو بشه که با pc قابل قیاس نیستن...

من یه سوال تخصصی دارم.لطفا دوستان اهل فن جواب بدن.

ممکن هست که این تفاوتها مثلا بخاطر عدم آشنایی کامل با سخت افزار PS4 باشه؟

آخرین ویرایش:
من یه سوال تخصصی دارم.لطفا دوستان اهل فن جواب بدن.

ممکنه هست که این تفاوتها مثلا بخاطر عدم آشنایی کامل با سخت افزار PS4 باشه؟

گذشت زمانی که سونی از cell استفاده میکرد که خیلیها نمیدونستن اون زمان اصلا این چیه!
معماری جدید کنسولها طبق گفته خودشون شباهت بسیار زیادی به pc داره.

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or