Lich King
Administrator
نمی شه انگار پست نزد.البته من کاملا متوجه شدم یا شایدم شما متوجه پست من نشدی و نمیدونمم چرا توی فروم ملت عادت کردن برای اینکه بحث نکنن میگن شما برو بخون یا متوجه نشدیو از این حرف ها.........................
عزیز سخت افزار 360 قوی هست منتهی بازیسازه که باید بتونه ازش استفاده کنه .....این مسئله خیلی تابلو هستش ببین الان شما به قدرت سخت افزار پی اس 3 که شک نداری؟؟؟؟؟؟؟؟ ولی پس چرا الان نمیتونی یه بازی به درد بخور واسش پیدا کنی ؟؟؟؟؟ مگه شما نمیگی سخت افزار قوی دست بازیساز رو باز میزاره خوب این بازیسازها با این همه دست باز چرا اینطوری میکنن هر چی بازی مشترک واسه 2 تا کنسول میاد هم حتی برای 360 بهتره . چرا ؟؟؟؟ چون بازیساز با سخت افزار پی اس 3 اشنا نیست یا به قول بعضیا مچ نیستن ( البته میدونم از این کلمه مچ بدت میاد :biggrin1: ) خلاصه حرف اخر اینه که اگه مس افکت مثلا سال دیگه میومد مسلما هم گرافیک بازی خیلی بهتر بود و هم اینکه این افت فریم هم دیده نمیشد تو بازی دلیلش هم اینه که توی این یه سال هم با سخت افزار بیشتر اشنا میشدن و هم وقت بیشتری میزاشتن واسه کار ......... در ضمن یعنی واقعا دیگه ما توی چهره پردازی و این صحبت ها گرافیکی از این بیشتر نمیبینیم ؟؟؟ یعنی تا سال 2012 که فرض کنیم پایان این نسل هست دیگه از این بهتر نیست . این حرف منطقی نیست عزیز .
ببین دوست عزیز 360 سخت افزارش قوی هست ولی بعضی ها فکر کردن الان این 360 یا ps3 ته سخت افزار هستن و قدرت رو دست اینا نیست. همین الان قوی ترین کارت گرافیک ها و cpu های PC که اصلا سخت افزار 360 جلوی اونا هیچی نیست تو اجرای Crysis موندن اونوقت مثلا شما انتظاری داری همچین گرافیکی رو توی 360 ببینی؟ در مورد ps3 هم نه خیر من فکر نمی کنم که ps3 ته قدرت باشه چون ps3 یک cpu واقعا ابر قدرتمند داره ولی cpu برای بازی سازی کافی نیست! اون چیزی که باید گرافیک بازی رو پردازش کنه GPU و خط لوله های پردازش شیدر هستن که در این دو کنسول تقریبا از قدرت یکسانی برخورداند. در ضمن مشکل ps3 پیچیدگی کار باهاشه و این هیچ ربطی به صحبتی که من کردم نداره.
اون مچ نبودن بازی با سخت افزار رو هم من بدم نمیاد و خیلی از بازی ها مخصوصا بازی های ps3 همچین مشکلی رو دارند ولی موضوع اینکه یسری هر مشکلی در گرافیک پیش میاد رو ربط می دن به مچ نبودن بازی با سخت افزار.
برای این می گم پست من رو متوجه نشدی چرا که من همونجا نوشته بودم که منظور من این نبود که الان mass effect ته گرافیک هست و دیگه از این بالاتر نداریم (من حتی بازی Rage رو هم که واقعا گرافیک خیلی بالایی داره و برای کنسول ها میاد رو مثال زدم) ولی امکان نداره تو این نسل شما بتونی بازی ای پیدا کنی که در همه زمینه ها گرافیک عالی داشته باشه. گرافیک رو در بازی های مختلف از قسمت های کم اهمیت تر می زنن و به قسمت های پر اهمیت تر اضافه می کنن برای همین بازی ها از نظر گرافیک با هم تفاوت دارن. خوبه مثال هم زدم!! یه شرکت تو یه زمینه خیلی عالی کار می کنه و باعث می شه گرافیک بازی خیلی به چشم بیاد ولی یه شرکت دیگه این کارو نمی تونه بکنه. بله مشکل بازی ساز هم هست و فقط مشکل سخت افزار نیست ولی سخت افزار قوی و بهینه کار را برای بازی ساز راحتتر می کنه تا اینطوری نشه که به فرض بازی یکسال فقط به خاطر مشکل در افت فریم و گرافیک بازی عقب بیوفته!
واقعا من هر چی در جواب شما می خوام بدم می بیینم که در صفحه قبل نوشتم ولی به دلیل اینکه شما مطالعه نکردی درست باید دوباره بنویسم. ببینم اگه مشکل بازی ساز هست فقط پس چرا مثلا ps2 دیگه گرافیک بالا نداره؟ الان همه دیگه بلدن با سخت افزار ps2 بهترین بازی ها رو بسازن.
mass effect سال بعد هم میومد همین بود چون عکس های سال پیش این بازی به جز تفاوت در AA هیچ فرقی خاصی با الان ندارن. البته mass effect بازیش وسعت خیلی زیادی داره محیط که در کمتر بازی ای همچین حالتی پیش میاد.
یه سوال و آخرین سوال البته ازت می کنم چرا هیچ کدوم از بازی های 360 در رزولوشن 1080p یا با 4XAA اجرا نمی شن؟ لابد سازنده بلد نیست اینارو تو بازی پیاده سازی کنه؟
پ.ن: من بازی ساز نیستم ولی حداقلش به دلیل رشتم با نحوه بازی سازی و اینکه از چه چیز هایی استفاده می شه و یا چگونه ساخته و نوشته می شه و کلا چجوری نرم افزار با سخت افزار هماهنگ می شه و کار می کنه آشنایی دارم.
من قصد هیچ توهینی به شما نداشتم ولی از بیان یسری مطاالب تکراری در اینجا خسته شدم. در هر صورت اگر کلمه ای توهین آمیز به نظر اومده عذر خواهی می کنم.میگن این مدیر ارشد ها جز توهین کردن چیز دیگه ای بلد نیستن همینه ( البته نه همشون ) ............ عزیز من از اول اومدم با شما منطقی صحبت کردم ولی شما هی با نمیفهمیو و اطلاعاتت همینه و.............. یه جوری توهین میکنی و نمیدونم چرا اینطوری میکنی . خوب اگه من اشتباه میکنم منو از اشتباه در بیار یه چیزی یاد بگیریم اگرم شما اشتباه میکنی بگو اشتباه کردی نمیدونم دلیل این توهین ها که واسه کسی هیچ کاری نداره چیه؟؟؟