DarkSoroush
کاربر سایت
ممنون از کمکت.ببين جناب شما حتما فن بوي دو آتيشه PC هستي و به خاطر همينه كه كوركورانه و از روي ساده لوحي اين حرفها رو زدي و هيچ كس جوابت رو نميده .....چون از حرفات معلومه كه هيچ اطلاعاتي نداري........
بازي Crysis هم همچين گرافيك خيلي بالايي نداره و گرافيكش اصلا به شاهكارهاي گرافيكي مثل Lair و Gears of War عمرا نميرسه....
دليل اينكه سازنده هاي اين بازي گفتند كه اجراي اين بازي روي كنسول ها زياد مطلوب نيست به خاطر ضعف سازنده هاش بوده نه ضعف كنسول ها (البته منظورم PS3 و xbox360 هست)
اين رو ديگه هر گيمر آماتوري ميدونه.......:laughing:
در كل برو يه كم اطلاعاتت رو بيشتر كن و بعد بيا نظر بده......
من فن بوی هیچی نیستم. اشتباه نکن. شما تا حالا انجین نوشتی؟؟ کد چند تا انجین رو دیدی؟؟ آیا بازی ساختی؟؟ پس نمیتونی بفهمی من در مورد انجین ها چی گفتم. توقعی هم نمیره
بازی Crysis از منابعی خیلی بالاتر از من و شما عنوان بهترین بازی گرافیکی سال رو گرفته و بازم به دلایل بالا نمیتونی بفهمی مال نسل بعدی هستش نه الان.
اینکه نمیشه کرایسیس رو روی ps3 و xb360 ساخت چند علت داره که خود کرایتک هم تایید کرده:
1. مموری کم کنسول
2. ضعف کارت گرافیکی
موضوع سوم اینه که اگر شما فهمیدید سل چیه من باید بگم .....
هیچی نمگیم. :laughing: ولی اصولا سل برای بازی جالب نیست. اگر چه جریان ممیز شناور خوبی داره و همین هم باعث شده تا سل بتونه محاسبات ریاضی رو زودتر انجام بده ولی این همه ماجرا نیس. نمیخوام بیشتر در این مورد توضیح بدم چون اینجا جاش نیست. موفق باشی.