مقايسه کنسول ها از لحاظ گرافیکی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
ببين جناب شما حتما فن بوي دو آتيشه PC هستي و به خاطر همينه كه كوركورانه و از روي ساده لوحي اين حرفها رو زدي و هيچ كس جوابت رو نميده .....چون از حرفات معلومه كه هيچ اطلاعاتي نداري........
بازي Crysis هم همچين گرافيك خيلي بالايي نداره و گرافيكش اصلا به شاهكارهاي گرافيكي مثل Lair و Gears of War عمرا نميرسه....
دليل اينكه سازنده هاي اين بازي گفتند كه اجراي اين بازي روي كنسول ها زياد مطلوب نيست به خاطر ضعف سازنده هاش بوده نه ضعف كنسول ها (البته منظورم PS3 و xbox360 هست)
اين رو ديگه هر گيمر آماتوري ميدونه.......:laughing:
در كل برو يه كم اطلاعاتت رو بيشتر كن و بعد بيا نظر بده......
ممنون از کمکت.
من فن بوی هیچی نیستم. اشتباه نکن. شما تا حالا انجین نوشتی؟؟ کد چند تا انجین رو دیدی؟؟ آیا بازی ساختی؟؟ پس نمیتونی بفهمی من در مورد انجین ها چی گفتم. توقعی هم نمیره
بازی Crysis از منابعی خیلی بالاتر از من و شما عنوان بهترین بازی گرافیکی سال رو گرفته و بازم به دلایل بالا نمیتونی بفهمی مال نسل بعدی هستش نه الان.
اینکه نمیشه کرایسیس رو روی ps3 و xb360 ساخت چند علت داره که خود کرایتک هم تایید کرده:
1. مموری کم کنسول
2. ضعف کارت گرافیکی

موضوع سوم اینه که اگر شما فهمیدید سل چیه من باید بگم .....
هیچی نمگیم. :laughing: ولی اصولا سل برای بازی جالب نیست. اگر چه جریان ممیز شناور خوبی داره و همین هم باعث شده تا سل بتونه محاسبات ریاضی رو زودتر انجام بده ولی این همه ماجرا نیس. نمیخوام بیشتر در این مورد توضیح بدم چون اینجا جاش نیست. موفق باشی.

اينجوري شما بيشتر ضايع ميشي نه من
100 تا هسته هم داشته باشه هيچ فايده اي نداره ، Performance ـي كه يك PC High-End ميتونه بده قابل قياس با كنسول هاي بازي مثل 360 و PS3 نيست !
كنسول ها از نظر گرافيكي هم اصلا قابل مقايسه با PC نيستند ، PC هيچ محدوديتي رو براي بازيساز بوجود نمياره اما اين كنسول ها هستند كه حد و مرز دارند شما 480 مگابايت حافظه داخلي PS3 رو ميتوني با 8GB رم PC مقايسه كني ؟
مثلا بازيساز در كنسول بيشتر از 4X AA نميتونه داشته باشه چون اصلا اين كنسول ها بيشتر از اين قدرت ندارن
اولا PC ها به درد بازي نميخورن و براي همين هم هست كه بازي هاي مسخره و بي خودي براشون مياد.....
دوما قدرت cell PS3 هونطور كه گفتم با سوپر كامپيوترها هم برابري ميكنه چه برسه به PC هاي خز شماها..........سوما شما PC High -End از كجا ميخواي گير بياري اگر هم گيرت بياد قيمتش كم تر از 10 ميليون نيست و خريدن اين PC كار خيلي اشتباهيه چون وقتي PS3 با اين قدرت سخت افزاري كه چيزي از PC هاي 10 ميليون توماني كم نداره و اين همه امكانات و بازي هاي فوق العاده فقط 400 500 هزار تومان هست ديگه كي ميره PC ده ميليون توماني بخره ......چهارما من PS3 رو مثال زدم كه قدرتش مثل يك سوپر كامپيوتره نه 360.....پنجم خود شما اينقدر مايه داري كه ميخواي كامپيوتر 10 ميليوني بخري؟؟؟؟در صورتي كه قدرت با PS3 برابره.......ششم اصل بازي سازي اينه كه بازي بايد با دستگاه يا كنسول مورد نظر Match بشه و افت فريم بعضي بازي هاي PS3 به خاطر ضعف اين كنسول نيست بلكه به خاطر نا آشنا بودن سازنده ها با اين كنسول بوده و در آينده هم اين مشكل حل خواهد شد..........
حالا باز شما حرف خودتو بزن ......از رو نري يه وقت .....
تعجبي هم نداره چون شما فن بوي PC هستي....;)

اولا PC ها به درد بازي نميخورن و براي همين هم هست كه بازي هاي مسخره و بي خودي براشون مياد.....
دوما قدرت cell PS3 هونطور كه گفتم با سوپر كامپيوترها هم برابري ميكنه چه برسه به PC هاي خز شماها..........سوما شما PC High -End از كجا ميخواي گير بياري اگر هم گيرت بياد قيمتش كم تر از 10 ميليون نيست و خريدن اين PC كار خيلي اشتباهيه چون وقتي PS3 با اين قدرت سخت افزاري كه چيزي از PC هاي 10 ميليون توماني كم نداره و اين همه امكانات و بازي هاي فوق العاده فقط 400 500 هزار تومان هست ديگه كي ميره PC ده ميليون توماني بخره ......چهارما من PS3 رو مثال زدم كه قدرتش مثل يك سوپر كامپيوتره نه 360.....پنجم خود شما اينقدر مايه داري كه ميخواي كامپيوتر 10 ميليوني بخري؟؟؟؟در صورتي كه قدرت با PS3 برابره.......ششم اصل بازي سازي اينه كه بازي بايد با دستگاه يا كنسول مورد نظر Match بشه و افت فريم بعضي بازي هاي PS3 به خاطر ضعف اين كنسول نيست بلكه به خاطر نا آشنا بودن سازنده ها با اين كنسول بوده و در آينده هم اين مشكل حل خواهد شد..........
تعجبي هم نداره چون شما فن بوي PC هستي....;)
بابا تو ديگه آخره ... !:laughing:
آره من مايه دارم ، دارم ميتونم PC ده ميليوني كه سهله 50 ميليوني ميخرم !:laughing:
جوك يكم زياد ميگي سعي كن يكم جدي باشي !:laughing:
انقدرم PS3 ، PS3 نكن اين كنسول جون جونيه شما هيچي نيست !
اصلا مشكل از سازنده نيست ، مشكل از ابر رايانه ي آشغال شماست:laughing:
PS3 تو بچسپ باد نبره يوقت :laughing:

ديگه هم اين فرمايشات گهربار شما نقل قول نميكنم
خوش باشي Mr PS3 Fanboy
آره با Cell موشك هم ميشه هوا كرد
فقط نميدونم اين موشكش چرا هوا نميره !:laughing:
تا اين بياد هوا بره يك ابر رايانه ي آشغال ديگه از سوني مياد :laughing:

جناب مثل اين كه اصلا شما نميدونيد كه PS3 از Cell استفاده ميكنه و اين يعني يك CPU هشت هسته اي كه با قدرت يك سوپر كامپيوتر برابري ميكنه و PC هاي 10 ميليون توماني هم همچين قدرتي ندارن
شما قبل از اينكه بياي يه حرفي بزني اول روش فكر كن تا اينجوري ضايع نشي
واقعا این شرکت های بزرگ چه اشتباه بزرگی میکنند و میلیون ها دلار خرج میکنن تا SuperComputer بسازن. میرن یه PS3 با قیمت 500$ میخرن و این کار همون SuperComputer رو میکنه.

اگه از نظر هسته هست الان Apple Mac Pros هم Cpuش 8 هسته ای هست ! البته که استدلالت در مورد هسته های Cell کاملا غلط هست.

ممنون از کمکت.
من فن بوی هیچی نیستم. اشتباه نکن. شما تا حالا انجین نوشتی؟؟ کد چند تا انجین رو دیدی؟؟ آیا بازی ساختی؟؟ پس نمیتونی بفهمی من در مورد انجین ها چی گفتم. توقعی هم نمیره
بازی Crysis از منابعی خیلی بالاتر از من و شما عنوان بهترین بازی گرافیکی سال رو گرفته و بازم به دلایل بالا نمیتونی بفهمی مال نسل بعدی هستش نه الان.
اینکه نمیشه کرایسیس رو روی ps3 و xb360 ساخت چند علت داره که خود کرایتک هم تایید کرده:
1. مموری کم کنسول
2. ضعف کارت گرافیکی

موضوع سوم اینه که اگر شما فهمیدید سل چیه من باید بگم .....
هیچی نمگیم. :laughing: ولی اصولا سل برای بازی جالب نیست. اگر چه جریان ممیز شناور خوبی داره و همین هم باعث شده تا سل بتونه محاسبات ریاضی رو زودتر انجام بده ولی این همه ماجرا نیس. نمیخوام بیشتر در این مورد توضیح بدم چون اینجا جاش نیست. موفق باشی.
دليل اينكه سازنده هاي Crysis نميتونن بازي رو روي PS3 بسازند(360 كه از نظر من از رده خارجه)به خاطر بي عرضگي سازنده هاش هست نه ضعف گرافيكي PS3 آقاي فن بوي.....
شما خودت تا حالا چند تا انجين نوشتي؟ چند تا بازي ساختي؟كه به من ميگي..
برو بچه تو اينقدر متعصبي كه اصلا حرفاي منو نمي فهمي....

بابا تو ديگه آخره ... !:laughing:
آره من مايه دارم ، دارم ميتونم PC ده ميليوني كه سهله 50 ميليوني ميخرم !:laughing:
جوك يكم زياد ميگي سعي كن يكم جدي باشي !:laughing:
انقدرم PS3 ، PS3 نكن اين كنسول جون جونيه شما هيچي نيست !
اصلا مشكل از سازنده نيست ، مشكل از ابر رايانه ي آشغال شماست:laughing:
PS3 تو بچسپ باد نبره يوقت :laughing:

ديگه هم اين فرمايشات گهربار شما نقل قول نميكنم
خوش باشي Mr PS3 Fanboy

فقط نميدونم اين موشكش چرا هوا نميره !:laughing:
تا اين بياد هوا بره يك ابر رايانه ي آشغال ديگه از سوني مياد :laughing:
نقل قول نكن چه بهتر ...ديگه لازم نيست جواب شما فن بوي ها رو بدم معلومه كه حرفاي من براي شما فن بوي ها قابل فهم نيست و ميگيد كه جوك ميگم...قافل از اين كه حرفهاي خودتون از جوك هم خنده دارتره....... از اين موضوع اصلا تعجب نمي كنم چون شما فن بوي ها هيچي رو قبول نمي كنيد و فقط حرف خودتون رو ميزنيد....واقعا براتون متاسفم......

دليل اينكه سازنده هاي Crysis نميتونن بازي رو روي PS3 بسازند(360 كه از نظر من از رده خارجه)به خاطر بي عرضگي سازنده هاش هست نه ضعف گرافيكي PS3 آقاي فن بوي.....
شما خودت تا حالا چند تا انجين نوشتي؟ چند تا بازي ساختي؟كه به من ميگي..
برو بچه تو اينقدر متعصبي كه اصلا حرفاي منو نمي فهمي....

نمیدونم آیا بعد از شروع این بحث در مورد سل بن میشم یا نه. :laughing: ولی دیگه چه میشه کرد
در مورد ps3 شما اصلا اطلاعات نداری. یک سری بزن به:
http://www.baziline.com/article-39.html
البته مطالب مقایسه ps3 با xb360 هستش ولی برای شما fan ها بد نیست. ببینید که ps3 زیادم اینکاره نیست. بعد بیا ....
در مورد بازی بله. (متاسفم) ما داریم میسازی. انجین هم نوشتیم ولی زیاد باهاش حال نکردیم (در مقابل نسخه های خارجی سوسکی بیش نبود) الان در ساخت بازیمون نتیجه گرفتیم از یک انجین خارجی استفاده کنیم. برای توسعه اون تا حالا 4000 خط کد نوشتیم که یک چهارم کار هم نمیشه. پس زیاد از موضوع دور هم نیستم.
در مورد جمله آخرت بهتر نبود به خودت میگفتی؟؟

آخرین ویرایش:
نمیدونم آیا بعد از شروع این بحث در مورد سل بن میشم یا نه. :laughing: ولی دیگه چه میشه کرد
در مورد ps3 شما اصلا اطلاعات نداری. یک سری بزن به:
http://www.baziline.com/article-39.html
البته مطالب مقایسه ps3 با xb360 هستش ولی برای شما fan ها بد نیست. ببینید که ps3 زیادم اینکاره نیست. بعد بیا ....
در مورد بازی بله. (متاسفم) ما داریم میسازی. انجین هم نوشتیم ولی زیاد باهاش حال نکردیم (در مقابل نسخه های خارجی سوسکی بیش نبود) الان در ساخت بازیمون نتیجه گرفتیم از یک انجین خارجی استفاده کنیم. برای توسعه اون تا حالا 4000 خط کد نوشتیم که یک چهارم کار هم نمیشه. پس زیاد از موضوع دور هم نیستم.
در مورد جمله آخرت بهتر نبود به خودت میگفتی؟؟
خوشم مياد كه مثل بقيه فن بوي هاي 360 توهين يا حرف الكي نميزني
ايول پس تو اين كاره اي....از كدوم انجين داريد استفاده مي كنيد
كلك بگو چه بازي داريد ميسازيد....;)

یعنی فقط و فقط میشه تاسف خورد به حال سطح فکری بعضیا

کاربر Ultimate Gamer

اگه فقط 1 کلمه دیگه از این مزخرفاتت اینجا بنویسی برای همیشه از سایت بن میشی

میتونی بری با PS3ت خوش باشی و پرتسشش کنی ولی شدیدا بهت توصیه می‌کنم دیگه این حرفای احمقانه رو توی این فروم تکرار نکنی چون سطح فرومو به شدت داری میاری پائین و کسایی هم که باعث پائین اومدن سطح کیفی فروم بشن به سرعت اخراج میشن

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or