مقايسه کنسول ها از لحاظ گرافیکی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
خیلی ببخشید ولی من با این توضیحات احساس می کنم می خواهید بگید که دیگه بازی با کیفیت تر از این بازی نخواهد آمد درسته ؟ چون 360 نمی کشه . ؟
اگه اینطوریه پس بعد از این بازی پولارو جمع کنید برای نسل بعد . یا ps3 که بروزتره.
کسی همچنین چیزی نگفت چون قرار نیست تمام بازی ها تو تمام زمینه ها بهترین باشن. (تا حالا فقط یک بازی اینطور بوده اونم crysis بوده که البته اونم دیدیم پدره تمام سیستما رو دراورده تا اجرا شه.) و البته قرار نیست گرافیک بازی ها هرروز تغییر کنه و ما هر سال انتظار یه نسل جدید داشته باشیم. خیلی وقتا پیش میاد که سازنده از یه قسمت بازی می زنه و در عوض قدرتشو می زاره روی گرافیک یه بخش دیگه دقیقا مثل GT5 که طراحی ماشین ها فوق العاده هست ولی نور پردازی بازی پر از اشکاله و همچنین محیط static بازی. همین mass effect سعی کرده اکثر ویژگی ها رو در حد خوب در بازی قرار بده. مثلا چهره پردازی خیلی عالی در این بازی انجام شده که در کمتر بازی ای در این نسل دیده شده و یا draw distatnce خیلی بهتر از بازی ای مثل gears of war داره و نور پردازی هم خیلی عالی هست ولی مثلا تکسچر های بازی خیلی با دقت و کیفیت خیلی بالا نیستند. mass effect در حال حاضر از خیلی از بازی های 360 گرافیک بالاتری داره ولی این دلیل نمی شه که بهترین باشه و بخوایم سقف برای 360 تعیین کنیم. چون ممکنه پس فردا اصلا یه موتور حدید ساخته بشه که بسیار بهینه تر از موتور bioware روی 360 کار کنه چرا که unreal 3 دقیقا همین گونه هست ولی این موضوع به مچ بودن با سخت افزار زیاد ارتباط پیدا نمی کنه اون دیگه به قدرت موتوری که نوشته شده و انعطاف پذیریش ربط پیدا می کنه.
مگه کارمک نیست که بازی فوق العاده rage رو قراره روی کنسول ها بیاره با 60 فریم (که البته من بعید می دونم و بعدا می شه 30 فریم). این کار به توانمندیه این شخص و گروهش ربط داره. شما 100 تا شرکت رو هم جمع کنی ممکنه نتونن بازی با این گرافیک بسازن که روی این کنسول ها بتونه درست اجرا شه.

پ.ن: فکر کنم اون پست اول من رو درست برداشت نکردن یسری. منظور من این نبود که دیگه الان این mas effect ته گرافیک و عمر 360 هم تموم شد ولی اینطوری هم نیست که مثلا بگیم اگه bioware بیشتر زحمت می کشید بازی بهتر اجرا می شد. اونا تمام سعی خودشونو کردن تا بازی رو به اینجا رسوندن وگرنه بازی انقدر تاخیر نمی خورد، همین نشون می ده که به شدت داشتن با بازی و سخت افزار 360 سرو کله می زدن ولی ممکنه یه گروه توانا تر می تونستن بهتر از این درش بیارن. اون چه که مسلمه هر چی سخت افزار قوی تر باشه دست سازنده در ساخت بازی بازتره و خیلی سریع تر و راحت تر می تونه بازی خودشو به حد مطلوب برسونه.

با اينكه اشكان جان توضيحاتش جامع و كافي بود .
خیلی ببخشید ولی من با این توضیحات احساس می کنم می خواهید بگید که دیگه بازی با کیفیت تر از این بازی نخواهد آمد درسته ؟ چون 360 نمی کشه . ؟
اگه اینطوریه پس بعد از این بازی پولارو جمع کنید برای نسل بعد . یا ps3 که بروزتره.

منظور اين نيست كه بهتر از اينها ديگه بازي نمياد روي كنسولها . خوب سخت افزار كنسولها يه قدرت محدود دارن و بروز نميشن وقتي بازي سازها به مشكلي برميخرن بايد حق داد بهشون .
مثلا به طور مثال وقتي يه حافظه 1 گيگا داريم و طرف ديگه يه حافظه 512 مگي خوب بازي ساز تو اون حافظه بيشتر راحتر ميتونه كاراش را انجام بده و ديگه مجبور نيست با هزار بدبختي و با برنامه نويسي هاي پيچيده و انواع اقسام كلك ها ! بتونه بازي را در حافظه كمتر جا بده .
وگرنه بازي ها بهتري هم مياد .
يا به عبارت ديگه:
بهتر ولي خيلي سخت تر و با وقت و زحمت بيشتر ولي ديگه اينو نبايد انتظار داشت كه كنسولها هميشه ميتونن همپاي pc ها برن .
یا ps3 که بروزتره.

شما هم هي از اين تيكه ها بندازين ها !
جاش نيست اينجا

آخرین ویرایش:
این عکس ها مگه ماله رسیستانس نیست؟!
امين جان جاي تصاوير Resistance ، مقايسه ي The Darkness بود که به دلايلي روي اون لينک ها تصاوير Resistance‌ رو آپلود ( Overwrite ) کردم.
پست رو هم ديگه نميتونم ويرايش کنم و اون تصاوير رو پاک کنم...

به نظر من این Kill Zone 2 که میگید گرافیک بالاییی داره همینطوره اما ......
نظر شخصی : سه مودر گرافیک Kill Zone2 مورد توجه قرار داده :
1.رنگ امیزی عالی و واقعی گرا (مثل PS2 بیشتر خاکستری)
2.انیمیشنهای زیبا و طراحی عالی کارکترها
3.نور پردازی عالی بازی که فکر کنم بعد از عرضه Orange bOx بخوان پیشترفته ترش کنن

اما همه موقع ها که تبلیغهای HD بازی نگاه میکنم میبینم جزییات مدلها زیاد نیست و فقط شکل واقعی دارند.
Gameplay بازی Kill Zone هنوز کامل مشخص نیست اما اگه بخوان فقط سطوح Kill Zone 1 بالا ببرن زیاد موفق نمیشن و در سبک FPS به عناوینی چون Call Of Duty 4-Halo3-Bioshock-Project Orogin نمیرسند.

آخرین ویرایش:
بابا چرا قبول نمی کنید ps3 از نظر نور پردازی و گرافیک نسبت به xbox 360 بهتره ؟اگه قبول ندارید killzone 2 رو ببینید ؟توی تمامی بازیها سرتر؟چون سی پی یو قوی داره ؟همین بسه؟قدرت حرف اول رو میزنه که متاسفانه xbox 360 نداره؟:biggrin1:

قدرت ؟
PS3 ?
پس XBOX360 ?
به Kill Zone 2 که قدرت نمیگن . به نظر من گرافیک بالایی نداره و تا زمان عرضه خودش بازی های فراتر از اونم میاد.
قدرت به این میگن : >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>َALAN WAKE <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
928006_20060927_screen008.jpg

اخه اينم ديگه بحث داره
اونايي كه ميگن گرافيك Ps3 بهتره برن Mass Effect رو ببينن بد بيان
صحبت ميكنيم
ضمنن پردازنده گرافيكي ما بيشترررررررررررررره

اخه اينم ديگه بحث داره
اونايي كه ميگن گرافيك Ps3 بهتره برن Mass Effect رو ببينن بد بيان
صحبت ميكنيم
ضمنن پردازنده گرافيكي ما بيشترررررررررررررره
شما درست می گید ولی ماهم درست می گیم در خقیقت حرف شما درست اما ماهم درست می گیم .:biggrin1:
بابا بیخیال نمیشید شماها ؟ به جای اینکه بشینین از بازیا لذت ببرین نشستین باهم جنگ کنسولارو می کنین .آخرشم این نسل عمرش تموم میشه همه هنوز تو جنگ نسل قبل گیرن :-":biggrin1:

ولی ممکنه یه گروه توانا تر می تونستن بهتر از این درش بیارن.[/quote]

lich king جان . این یه جملت کل حرف هایی رو که تا الان زدیو نقض کرد :biggrin1: پس میشه یه ایراداتی از بازیساز ها هم گرفت دیگه ؟؟؟؟؟؟؟؟ درسته؟؟؟؟ چون من فکر میکنم این حرف شما که میگی اشکال از 360 هست که دیگه نمیکشیده اشتباه هست . چون به قول یکی از دوستان اگه بخوایم اینطوری فکر کنیم دیگه باید قید اینکه گرافیکی بهتر از این توی 360 ببینیم رو بزنیم ;) و خوب طبیعتا بریم سراغ ps3 ...........
البته شاید به قول شما یه سری چیزا که توی این بازی خوب نبوده مثل تکسچرهای توی بازی هایی اینده بهتر بشه و این پیشرفت رو ببینیم ولی مثلا چهره و شخصیت افراد چی؟ یعنی دیگه این تهشه؟؟؟؟ یعنی دیگه تا سال 2011 یا 2012 همینه؟؟ :-"

ولی ممکنه یه گروه توانا تر می تونستن بهتر از این درش بیارن.

lich king جان . این یه جملت کل حرف هایی رو که تا الان زدیو نقض کرد :biggrin1: پس میشه یه ایراداتی از بازیساز ها هم گرفت دیگه ؟؟؟؟؟؟؟؟ درسته؟؟؟؟ چون من فکر میکنم این حرف شما که میگی اشکال از 360 هست که دیگه نمیکشیده اشتباه هست . چون به قول یکی از دوستان اگه بخوایم اینطوری فکر کنیم دیگه باید قید اینکه گرافیکی بهتر از این توی 360 ببینیم رو بزنیم ;) و خوب طبیعتا بریم سراغ ps3 ...........
البته شاید به قول شما یه سری چیزا که توی این بازی خوب نبوده مثل تکسچرهای توی بازی هایی اینده بهتر بشه و این پیشرفت رو ببینیم ولی مثلا چهره و شخصیت افراد چی؟ یعنی دیگه این تهشه؟؟؟؟ یعنی دیگه تا سال 2011 یا 2012 همینه؟؟ :-"
شما به کل پست منو اشتباه متوجه شدی پس من بیخیال بحث کردن با شما می شم چون این پستا هم یکم قدیمیه. فقط یک نکته رو دوباره بیان می کنم سخت افزار قوی دست بازیساز رو باز می زاره تا خیلی راحتتر بازی خودشو بسازه ولی سخت افزار محدود کار رو برای بازی ساز سخت می کنه. شما هر وقت این جمله رو متوجه شدی پست منو رو هم متوجه می شی. اینو هم نفهمیدم چرا سری همه به این نتیجه می رسن که پس ps3 بهتره!
اون بهتر در آوردن هم از نظر افت فریم بود نه اینکه گرافیک بهتری در بیارن!
در مورد چهره هم این بازی تقریبا تو این نسل به قول شما تهشه اینو خیالت راحت باشه شما.

پ.ن : حالا بزارید re5 بیاد اونوقت فرق سلطان شرکت ها ( capcom ) با شرکتی مثل Bioware معلوم میشه
اطلاعات شما در همین جمله کاملا واضح و مشخص هست که در چه سطحی قرار داره.

با اينكه اشكان جان توضيحاتش جامع و كافي بود .

منظور اين نيست كه بهتر از اينها ديگه بازي نمياد روي كنسولها . خوب سخت افزار كنسولها يه قدرت محدود دارن و بروز نميشن وقتي بازي سازها به مشكلي برميخرن بايد حق داد بهشون .
مثلا به طور مثال وقتي يه حافظه 1 گيگا داريم و طرف ديگه يه حافظه 512 مگي خوب بازي ساز تو اون حافظه بيشتر راحتر ميتونه كاراش را انجام بده و ديگه مجبور نيست با هزار بدبختي و با برنامه نويسي هاي پيچيده و انواع اقسام كلك ها ! بتونه بازي را در حافظه كمتر جا بده .
وگرنه بازي ها بهتري هم مياد .
يا به عبارت ديگه:
بهتر ولي خيلي سخت تر و با وقت و زحمت بيشتر ولي ديگه اينو نبايد انتظار داشت كه كنسولها هميشه ميتونن همپاي pc ها برن .

شما هم هي از اين تيكه ها بندازين ها !
جاش نيست اينجا
قرار نیست کنسول ابدیت بشه ... قراره بازیساز ها ابدیت بشن :biggrin1: منظورم اینه که هر چی میگذره بازیسازها بیشتر با سخت افزار کنسول اشنا میشن ( البته شما هم همینو گفتی :biggrin1: ) ولی این حرف که 360 نکشیده که گرافیک بیشتری ببینیم یا چمیدونم کم اوردن 360 باعث افت فریم میشه . اشتباهه و این قضیه فقط بر میگرده به بازیساز و تمام .

پ.ن : حالا بزارید re5 بیاد اونوقت فرق سلطان شرکت ها ( capcom ) با شرکتی مثل Bioware معلوم میشه :boxing:

پ.ن : حالا بزارید re5 بیاد اونوقت فرق سلطان شرکت ها ( capcom ) با شرکتی مثل Bioware معلوم میشه
شما میخوای بازی که الان منتشر شده رو با RE5 که اصلا معلوم نیست کی بیاد مقایسه بکنی. بابا دمت گرم :biggrin1:.

شما به کل پست منو اشتباه متوجه شدی پس من بیخیال بحث کردن با شما می شم چون این پستا هم یکم قدیمیه. فقط یک نکته رو دوباره بیان می کنم سخت افزار قوی دست بازیساز رو باز می زاره تا خیلی راحتتر بازی خودشو بسازه ولی سخت افزار محدود کار رو برای بازی ساز سخت می کنه. شما هر وقت این جمله رو متوجه شدی پست منو رو هم متوجه می شی. اینو هم نفهمیدم چرا سری همه به این نتیجه می رسن که پس ps3 بهتره!
اون بهتر در آوردن هم از نظر افت فریم بود نه اینکه گرافیک بهتری در بیارن!
در مورد چهره هم این بازی تقریبا تو این نسل به قول شما تهشه اینو خیالت راحت باشه شما.

اطلاعات شما در همین جمله کاملا واضح و مشخص هست که در چه سطحی قرار داره.
البته من کاملا متوجه شدم یا شایدم شما متوجه پست من نشدی و نمیدونمم چرا توی فروم ملت عادت کردن برای اینکه بحث نکنن میگن شما برو بخون یا متوجه نشدیو از این حرف ها.........................

عزیز سخت افزار 360 قوی هست منتهی بازیسازه که باید بتونه ازش استفاده کنه .....این مسئله خیلی تابلو هستش ببین الان شما به قدرت سخت افزار پی اس 3 که شک نداری؟؟؟؟؟؟؟؟ ولی پس چرا الان نمیتونی یه بازی به درد بخور واسش پیدا کنی ؟؟؟؟؟ مگه شما نمیگی سخت افزار قوی دست بازیساز رو باز میزاره خوب این بازیسازها با این همه دست باز چرا اینطوری میکنن هر چی بازی مشترک واسه 2 تا کنسول میاد هم حتی برای 360 بهتره . چرا ؟؟؟؟ چون بازیساز با سخت افزار پی اس 3 اشنا نیست یا به قول بعضیا مچ نیستن ( البته میدونم از این کلمه مچ بدت میاد :biggrin1: ) خلاصه حرف اخر اینه که اگه مس افکت مثلا سال دیگه میومد مسلما هم گرافیک بازی خیلی بهتر بود و هم اینکه این افت فریم هم دیده نمیشد تو بازی دلیلش هم اینه که توی این یه سال هم با سخت افزار بیشتر اشنا میشدن و هم وقت بیشتری میزاشتن واسه کار ......... در ضمن یعنی واقعا دیگه ما توی چهره پردازی و این صحبت ها گرافیکی از این بیشتر نمیبینیم ؟؟؟ یعنی تا سال 2012 که فرض کنیم پایان این نسل هست دیگه از این بهتر نیست . این حرف منطقی نیست عزیز .

شما میخوای بازی که الان منتشر شده رو با RE5 که اصلا معلوم نیست کی بیاد مقایسه بکنی. بابا دمت گرم :biggrin1:.
اقا دمه شما گرم :biggrin1: منم حرفم همینه اخه الان بحث سر اینه که میگن دیگه گرافیکی بالاتر از مس افکت نخواهیم دید ولی من میگم با گذر زمان و اشنا تر شدن بازیساز ها به سخت افزار 360 از این بیشتر میبینیم خوبم میبینیم .
اسمت هم بگو لطفا از این به بعد به اسم صدات کنیم منم سورنا هستم موفق باشی. :love:

اطلاعات شما در همین جمله کاملا واضح و مشخص هست که در چه سطحی قرار داره.[/quote]

میگن این مدیر ارشد ها جز توهین کردن چیز دیگه ای بلد نیستن همینه ( البته نه همشون ) ............ عزیز من از اول اومدم با شما منطقی صحبت کردم ولی شما هی با نمیفهمیو و اطلاعاتت همینه و.............. یه جوری توهین میکنی و نمیدونم چرا اینطوری میکنی . خوب اگه من اشتباه میکنم منو از اشتباه در بیار یه چیزی یاد بگیریم اگرم شما اشتباه میکنی بگو اشتباه کردی نمیدونم دلیل این توهین ها که واسه کسی هیچ کاری نداره چیه؟؟؟

من به osos هم گفتم واسه چی این حرفو زدم .........میتونستی اونو بخونی .......... چیه میخوای بگی این دیرتر میاد پس چی شد ؟ شما که میگفتی انتهای گرافیک در 360 همونه و دیگه سخت افزار کم اورده و..................... اطلاعات شما هم معلوم شد در چه حدیه؟؟؟؟؟ ;)

ولی ممکنه یه گروه توانا تر می تونستن بهتر از این درش بیارن.

قرار نیست کنسول ابدیت بشه ... قراره بازیساز ها ابدیت بشن :biggrin1: منظورم اینه که هر چی میگذره بازیسازها بیشتر با سخت افزار کنسول اشنا میشن ( البته شما هم همینو گفتی :biggrin1: ) ولی این حرف که 360 نکشیده که گرافیک بیشتری ببینیم یا چمیدونم کم اوردن 360 باعث افت فریم میشه . اشتباهه و این قضیه فقط بر میگرده به بازیساز و تمام .

پ.ن : حالا بزارید re5 بیاد اونوقت فرق سلطان شرکت ها ( capcom ) با شرکتی مثل Bioware معلوم میشه :boxing:

ببين دوست عزيز شما مثل اينكه اشتباه متوجه شديدن منظور من يا اشكان اون چيزي نيست كه شما فكر ميكنين مثلا بگم كه ديگه نميشه بازي هاي بهتر از اين بياد .
در واقع هنوز مونده تا از قدرت نهايي كنسولها استفاده كنند .

البته يه چيزي را بگم كه ممكنه بعضي ها با من كاملا موافق باشن . خيلي ها اينجا فكر ميكنن مثلا وقتي ميگن از قدرت نهايي كنسولها استفاده نشده منظور از قدرت سخت افزاري . بايد بگم نخير اينطور نيست يعني تا حدود كمي ميتونه درست باشه ولي درستش اينه كه منظور از قدرت نهايي به نرم افزار يا خود بازي بر ميگرده . الان توضيح ميدم كه چطور .

همين مثلا ممكنه بازي gears of war از 90 يا 100 درصد قدرت xbox360 استفاده كنه يا مثلا يه بازي حتي ضعيفتر از اون به فرض half life episode 2 از 90 يا 95 درصد قدرت كنسول استفاده كنه !
وقتي شما در اينده ميبيني كه مثلا gears of war 2 اومد و گرافيكش به مراتب بهتر از نسخه ي 1 اون شد اين دليل نميشه كه از قدرت بيشتر كنسول استفاده كرده بلكه بيشترين دليلش اينه كه بازي را بسيار بهينه تر درست كردند مثلا خيلي از تغييرات در موتور يا برنامه نويسي انجام بدن كه بهينه تر اجرا بشه يا مثلا فشرده سازي جزئيات بازي تا حافظه زياد پر نشه .
وقتي بازيسازها يه سخت افزار واحدي دارند مثل كنسول فقط روي اون سخت افزار انرژي خودشون را صرف ميكنند تا بازي را و موتور بازي را به صورت بهينه ترين روي سخت افزار اجراش كنند .

ولي pc اونطور نيست ازادي عمل زيادي سخت افزارهاش متفاوته بازيسازها نميتونند روي فقط يه سخت افزار متمركز بشند .

الان pc ها به مراتب قويتر از كنسولها هستند مثلا يكي از مهمترين هاش داري حافظه بيشتر از كنسولها هستند كه همين باعث ميشه بازيساز راحتتر بتونه خواسته هاش رو روي pc پياده كنه ولي وقتي در كنسول با مشكل حافظه بر ميخوره مجبور به تغييرات در موتور و انواع اقسام فشرده سازي ها و تغيرات در تكسچرها و ...............

يا برات يه مثال خوب كه ربطي به بازي سازي نداره ميزنم البته مثال زياد صحيح نيست و خودم ميدونم ;)
اگه به تلويزيون ها نگاه كني يك شركت سازنده تلويزيون رزوليشن بيشتر خيلي راحتر ميتونه در اندازه هاي بيشتر قرار بده تا اندازه كمتر . مثلا شما وقتي يه يه تلويزيون 32 اينچ داريد تعداد پيكسل ها كمتر هست مثلا 720p ولي ميبيني كه در 42 اينچ يا بالاتر تا 1080p بالا ميره. ولي هستند تلويزيون 32 اينچ كه از 1080p استفاده كنند ولي هم ساختنشون سختر هست و هم قيمت به نسبت در مقايسه بالاتري هم دارند .
وقتي شركت سازنده در اندازه هاي كمتر ميتونه رزوليشن بيشتري به كار ببره و به اين تكنولوژي دست پيدا ميكنه همين تكنولوژي را ميتونه در اندازه هاي بزرگتر هم به كار ببره و بازم رزوليشن بالاتر بره نميدونم گرفتي چي ميگم يا نه ;)

الان در بازي سازي هم همينطور وقتي بازي سازها در يه حافظه كمتر كنسولها ميتوند چنين جزئيات گرافيكي را به كار ببرن چون علمش را پيدا كردند فردا كه ميرند روي pc هم اين بازي را بسازن همون تجربه هايي كه از كنسول بدست اوردند را روي pc پياده ميكنند و حالا فرقش اينه كه حافظه بيشتري هم در اختيار دارند كه ميتونه دست بازي سازها را بازتر كنه و باز كيفيت بازي را بالا ببرن .
ولي خوب بعضي وقت تا يه حد ميشه جزئيات بازي را پيشرفت داد و ميبيني كه حافظه بيشتر هم فرقي نكرد يعني در واقع نه اينكه بگم حافظه بيشتر نميتونه فرقي بزاره منظورم اينه كه تا اين حد تونشتند گرافيك بازي يا هر چيز ديگه را پيشرفت بدن, بازم نميدونم گرفتي چي گفتم يا نه :biggrin1:

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or