Lich King
Administrator
کسی همچنین چیزی نگفت چون قرار نیست تمام بازی ها تو تمام زمینه ها بهترین باشن. (تا حالا فقط یک بازی اینطور بوده اونم crysis بوده که البته اونم دیدیم پدره تمام سیستما رو دراورده تا اجرا شه.) و البته قرار نیست گرافیک بازی ها هرروز تغییر کنه و ما هر سال انتظار یه نسل جدید داشته باشیم. خیلی وقتا پیش میاد که سازنده از یه قسمت بازی می زنه و در عوض قدرتشو می زاره روی گرافیک یه بخش دیگه دقیقا مثل GT5 که طراحی ماشین ها فوق العاده هست ولی نور پردازی بازی پر از اشکاله و همچنین محیط static بازی. همین mass effect سعی کرده اکثر ویژگی ها رو در حد خوب در بازی قرار بده. مثلا چهره پردازی خیلی عالی در این بازی انجام شده که در کمتر بازی ای در این نسل دیده شده و یا draw distatnce خیلی بهتر از بازی ای مثل gears of war داره و نور پردازی هم خیلی عالی هست ولی مثلا تکسچر های بازی خیلی با دقت و کیفیت خیلی بالا نیستند. mass effect در حال حاضر از خیلی از بازی های 360 گرافیک بالاتری داره ولی این دلیل نمی شه که بهترین باشه و بخوایم سقف برای 360 تعیین کنیم. چون ممکنه پس فردا اصلا یه موتور حدید ساخته بشه که بسیار بهینه تر از موتور bioware روی 360 کار کنه چرا که unreal 3 دقیقا همین گونه هست ولی این موضوع به مچ بودن با سخت افزار زیاد ارتباط پیدا نمی کنه اون دیگه به قدرت موتوری که نوشته شده و انعطاف پذیریش ربط پیدا می کنه.خیلی ببخشید ولی من با این توضیحات احساس می کنم می خواهید بگید که دیگه بازی با کیفیت تر از این بازی نخواهد آمد درسته ؟ چون 360 نمی کشه . ؟
اگه اینطوریه پس بعد از این بازی پولارو جمع کنید برای نسل بعد . یا ps3 که بروزتره.
مگه کارمک نیست که بازی فوق العاده rage رو قراره روی کنسول ها بیاره با 60 فریم (که البته من بعید می دونم و بعدا می شه 30 فریم). این کار به توانمندیه این شخص و گروهش ربط داره. شما 100 تا شرکت رو هم جمع کنی ممکنه نتونن بازی با این گرافیک بسازن که روی این کنسول ها بتونه درست اجرا شه.
پ.ن: فکر کنم اون پست اول من رو درست برداشت نکردن یسری. منظور من این نبود که دیگه الان این mas effect ته گرافیک و عمر 360 هم تموم شد ولی اینطوری هم نیست که مثلا بگیم اگه bioware بیشتر زحمت می کشید بازی بهتر اجرا می شد. اونا تمام سعی خودشونو کردن تا بازی رو به اینجا رسوندن وگرنه بازی انقدر تاخیر نمی خورد، همین نشون می ده که به شدت داشتن با بازی و سخت افزار 360 سرو کله می زدن ولی ممکنه یه گروه توانا تر می تونستن بهتر از این درش بیارن. اون چه که مسلمه هر چی سخت افزار قوی تر باشه دست سازنده در ساخت بازی بازتره و خیلی سریع تر و راحت تر می تونه بازی خودشو به حد مطلوب برسونه.