مقايسه کنسول ها از لحاظ گرافیکی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
Resident Evil 4

سلام
ببخشيد دوستان اين چند وقت که نبودم درگير کارهاي سايت و امتحانات بودم.

Resident Evil 4

4896-re4pcbox.jpg

بالاخره نسخه ي Ubisoft اويل 4 اومد و سايت GameTrailers مقايسه اي بين اين نسخه که براي PC هست با نسخه ي GameCube انجام داده.

20139-t_residentevil4_pcgamecube_compare_gt.jpg

حجم اين تريلر 28 مگابايت هست که از لينک مقابل ميتونيد دانلود کنيد : لينک

سلام دوستان عزیزم اینجا میخوام براتون یه مقاله ر رابطه با مقایسه دو کنسول پی اس 3 و ایکس باکس 360 رو بزارم
در اول صحبت هام بگم که من هیچ ادعایی ندارم در زمینه کنسول ها ندارم و هرچی هم که میدونم از تاپیک مختلف و دوستان عزیز در بازی سنتر یاد گرفتم
مقایسه خودمو با بازی ها شروع میکنم اینا لیست بازی های درست و حسابی کنسول ها به نظر من هستن و در ضمن بازی های مشترک با پی سی و مشترک بین دو کنسول هم ذکر شده البته این بازی ها به نظر من پهترین بازیهاست و ممکنه که نظر من با شما فرق کنه اما اینها بازی های اصلی هستن

X360:

Fable-2
mass effect
Halo-3
halo Wars
Gears Of War-2
Too Human
Lost Odyssey
SC5
Tenchu Z

X360 & PC:

Alan Wake
Kane & Lynch: Dead Men
Two Worlds
BioShock
Shadowrun

PS3

Lair
MGS4
Getaway 3
Monster kingdom
Warhawk
Gran Turismo 5
FF-13
Afrika
Ratcher & clank
Teken-6
CodedArms Assault
Write Night nine
Eight Days
Heavenly Sword
Kill Zone-2
God Of War-3
Ninja Gaiden Sigma
Next Gen J&D
Soccer pro
( اسم کاملش یادم نیست شرمنده )

X360 & PS3:

Grand Theft Auto IV
resident evil 5
silent hill 5
Army of Two
Virtua Fighter 5
The Darkness
Burnout 5
Fatal Inertia
Dark Sector
Golden Axe
Indiana Jones

X360 & PS3 & PC:

Devil May Cry 4
Assassins Creed
Alone in the Dark
Brothers in Arms: Hell's Highway
Stranglehold
Harry Potter and the Order of the Phoenix
Pirates of the Carribean: At World's End

باید از اقای سونی ( احسان خان ) به خاطر گذاشتن اسم این بازی ها تشکر کنم

من اینجا راجع به برتری یه بازی برابر بازی دیگه هیچ حرفی نمیزنم چون این کار از پایه غلط هست اما باید اینجا به یه نکته اشاره کنم که باید قبول کرد که عنوان های اختصاصی 360 بیشتر هست نگید نیست چون 360 حدود 48 عنوان اختصاصی داره که شاید همش به درد بخور نباشن اما تعداد زیادیش خوب هستن پس تا اینجا شرکت سونی ضعیف عمل کرده و اگه شما میگید که باید صبر کرد من هم در عوض میگم سونی هیچ وقت در راضی کردن شرکت ها برای دادن بازی اختصاصی موفق نبوده به جز چند بازی خاص که اونها رو تا حالا اختصاصی حفظ کرده و باید گفت که توی این قسمت سونی هرچه قدر هم پول خرج کنه به پای ماکرو نمیرسه
اگه میخواید لیست بازی های احتصاصی 360 رو ببینید به این تاپیک مراجعه کنید ( اخرین صفحه های تاپیک رو نگاه کنید )
معرفی بازی های اینده همراه با عکس و تریلر

خوب حالا میرسیم به بخش بازی های مشترک
تا اینجا که همه شاهد بودن که 360 در چند بازی مثل اسپلینترسل قوی تر بوده البته پی اس 3 هم در ابلیوین برتری داشته که میشه گفت برتری در لودینگ بود همون هم به خاطر پردازنده ی سل بودش حالا باید منتظر بازی مشترک اینده باشیم تا ببینیم که وضع چطور خواهد بود تا اون موقع هم صد در صد سازنده های بازی با سیستم پی اس 3 اشنا شدن
اما اگه بازی ها اومدن لطفا بازی هایی رو در نظر بگیرین که با هم برای دو کنسول ریلیز بشن نه مثلا یه بازی امسال برای 360 بیاد بعد ساله دیگه نسخه پی اس 3 وارد بازار بشه و شما بگید که پی اس 3 برتره این جوری نه فقط بازی هایی که با هم ریلیز بشن میتونن برتری یه کنسول رو در زمینه بازی های مشترک نشون بدن

سخت افزار

دیگه این بر همه واضح هست که پردازنه ی سل از پردازنده 360 برتره ولی در زمینه گرافیک 360 برتره که این برتری خیلی محسوس نیست ولی برتری سل محسوس هست
در این زمینه باید به برتری پی اس 3 در داشتن بلوری نیز اشاره کرد که البته این برتری فعلا به درد ما ایرانی ها نمیخوره چون نه فیلم داریم روی بلوری و نه دیسک خام و نه رایترش ارزونه
اما یه چیزی که یادم رفت اچ دی ام ای هست که پی اس 3 ورژن 1.3 هست و در الیت 1.2 پس اینم یه برتری دیگه در زمینه سخت افزار برای پی اس 3
در مورد سایر لوازم جانبی کنسول ها چیزی نمیگم چون سلیقه ای مثلا به سلیقه من دسته 360 خیلی بهتره و خوش دست تره تازه ویبره ی خیلی باحالی هم داره اما شاید یکی دیگه بگه دسته پی اس 3 بهتره که موشن سنسینگ داره و اون برتره پس می بینید که سلیقه ای هست

بازی انلاین
فکر کنم همتون میدونید که ایکس باکس لایو سرتر از محیط انلاین پی اس 3 هست پس روش بحثی نمیکنم

قیمت کنسول ها :
قیمت الیت بدون اچ دی دی وی دی رام : $ 479
قیمت پی اس 3 : $ 599
میبینید که 360 در حدود 120 دلار ارزون تره

در مورد استفاده های مولتی مدیا هم تقریبا برابر هستند مثلا 360 avi ساپورت میکنه که پی اس 3 نمیکنه یا
بر عکس پی اس 3 ی سری فرمت صوتی و تصویری رو ساپورت میکنه که 360 ساپورت نمیکنه یا اینکه
مثلا میشه روی هارد پی اس 3 عکس ریخت و نگاه کرد که با 360 نمیشه ( البته اینم بگم که روی 360 هم میشه عکس ریخت و به عنوان والپیپر ازش استفاده کرد )
اگه بلوری رو در نظر نگیریم ( گفتم که بلوری فعلا به درد ما نمیخوره اما اچ دی وی دی رام ممکنه در اینده نزدیک توی ایران جا بیفته ) تقریبا برابر هستن اما کمی زور پی اس 3 در این زمینه می چربه
اگر به اطلاعات بیشتر در زمینه مولتی مدیا نیاز داشتین اقای واکاشیزوما ( wakashizuma ) میتونن شما رو در این زمینه یاری کنند که اطلاعات بسیار کاملی دارند و یا میتونید از مقالشون استفاده کنید

و یه نکته دیگه شاید که طرفدارای پی اس 3 بگن لایو دیگه یه برتری به حساب نمیاد چون با کنسول هک شده نمیشه وارد شد اما باید اینم در نظر داشت که تازه در این زمینه فعلا برابر هستن چون هم برای ورود به لایو باید بازی اریجینال داشته باشی و هم برای بازی با پی اس 3 به بازی اریجینال نیاز هست پس این دو مورد پای هم مساوی میشن ولی هنوز هم که مدت زیادی مونده تا پی اس 3 هک بشه و شاید هم تا موقعی که 360 هک بشه هکر ها راهی برای ورود به لایو پیدا کرده باشند

نتیجه گیری نهایی : اگه شما براتون مهم هست که بازی های اختصاصی پی اس 3 رو حتما بازی کنید و در این زمینه عزم راسخی دارین پی اس 3 انتخاب شماست
اما اگه شما طرفدار بازی های متنوع مخصوصا بازی های اکشن هستید و شرایط بازی انلاین رو هم دارین و هم بودجه کمتری دارین بهترین انتخاب شما 360 خواهد بود به دلیل محیط برتر انلاین و بازی های اکشن بهتر و قیمت ارزان تر
و اینم اضافه کنم که در اخر برنده در زمینه سخت افزار و مولتی مدیا پی اس 3 و در زمینه بازی و بازی انلاین و قیمت با ایکس باکس 360 هست
امیدوارم خسته نشده باشید
کاری داشتین یا توی فروم بگین یا توی پیام خصوصی
خدا نگهدار

Resident Evil 4 wii

Resident Evil 4

boxshot_us_large.jpg

سايت GameTrailers مقايسه اي بين نسخه ي wii با نسخه ي GameCube انجام داده.

20271-t_residentevil4_wii_gctowii_comp_gt.jpg

حجم اين تريلر 14.6 مگابايت هست که از لينک مقابل ميتونيد دانلود کنيد : لينک

میخواستم نظر خودمو درباره دو کنسول xbox360 , ps3 بنویسم.
در ابتدا باید بگم من کمی طرف دار سونی هستم و این بی دلیل هم نیست.
برای نو آوری های سونی خیلی ارزش قائلم. شاید براتون جالب باشه بدونید که خیلی از وسائل صوتی و تصویری قابل حمل، ابدا یا بهتر بگم اختراع سونی هستند. نمونه اون walkman , handycam هست. البته اینها نام تجاری هستند ولی اصولا همچین دستگاه هایی برای اولین بار توسط سونی عرضه شدند. بر کسی پوشیده نیست که سونی با وجود رقبای بسیار زیاد، همچنان یکی از بزرگترین و موفق ترین تولید کنندگان لوازم الکترونیکی در دنیاست.
در مقابل، ماکروسافت، به نظر من اصلا لایق جایگاه فعلی خودش نیست. در مورد ساخت سخت افزار هم احتمالان پیچیده ترین وسیله ای که تا حالا ساخته ماوس لیزری هست. به همین دلیل هم xbox360 هر چند که از ساختار اولیه بسیار خوب و متعادلی برخورداره ولی از نظر ساخت واقعا ضعیفه.

- بازی، بازی، و باز هم بازی . . .
مهم ترین چیز برای یک کنسول بازیه. و این رو سونی و مایکروسافت خیلی بهتر از منو شما میدونه چون سونی فروش بیش از 110 میلیون PS2 رو مدیون بازیهاست و ماکروسافت هم شکست xbox رو مدیون نداشتن بازی هاست.
در زمینه بازی فعلا x360 وضعیت بسیار بهتری نسبت به نسل قبل داره و حتی تونسته بسیاری از بازی های اختصاصی سونی رو به طرف خودش جذب کنه.
اما نباید فراموش کرد که ps3 یک سال از x360 عقب تره و هنوز نیاز به فرصت داره. مطلب دیگه اینکه بخش سرگرمیهای کامپوتری سونی ( SCE ) خود یکی از بزرگترین سازنده های بازی در دنیاست ( اگر اشتباه نکنم بعد از UBI soft , ???? سومین تولید کننده هست) که استودیو های متعددی رو در سراسر دنیا در اختیار داره که برای PS2 بازی های موفقی ساختند و در حال حاضر هم با تمام توان در حال کار بر روی پروژه های ps3 هستن.

- سخت افزار
کنسول ها به خودی خود یک ابزار هستند تا سازنده های بازی بتونن نرم افزار خودشون رو به وسیله اون ارائه بدن. در این میان از نظز من ps3 بسیار قدرتمند تر از x360 هست که بعدا توضیح خواهم داد اما این قدرت مشکلات و پیچیدگی هایی رو هم برای سازنده های بازی به وجود میاره. همونطور که سواری با یک ماشین سوپر اسپرت کار هر راننده ای نیست.

x360 کنسولیه با طراحیه بسیار خوب، قدرت بالا، گرافیک بسیار قدرتمند و پیشرفته و راحتی کار برای سازنده های بازی ازین جهت که با pc شباهت های زیادی داره و از DX10 استفاده میکنه که برای تمام سازنده های بازی آشناست.

PS3: اگر گفتم x360 یک محصول خیلی خوبه، باید بگم ps3 یک محصول فوق العاده هست. یک نو آوری کامل، نسل جدید به تمام معنا. پردازنده ps3 که طی یک پروژه تحقیقاتی 5 ساله توسط سه شرکت IBM, toshiba, sony طراحی و ساخته شده از قدرت واقعا بالایی برخورداره که در برتری اون بر x360 هیچ گونه تردیدی نیست.
از نظر گرافیکی، اطلاعات کامل و دقیقی از پردازنده گرافیکی دو کنسول که به xenon و RSX مشهورن منتشر نشده اما تکنولوژی پردازنده x360 از پردازنده ps3 بالاتره و به نظر نمیرسه که در این زمینه Ps3 برتری واضحی داشته باشه. در اینجا 2 نکته لازم به ذکره.
1. طراحی ps3 به گونه ای هست که سازنده های بازی میتونن برای پردازش های گرافیکی بازی تا حد زیادی از پردارنده مرکزی هم کمک بگیرم و نمونه گسترده این کار رو در بازی killzone شاهد خواهیم بود.

2. مسئله بعد به اهمیت قدرت گرافیکی یک کنسول در مقایسه با سایر پردازش ها بر میگرده.
درسته که گرافیک در بازی از اهمیت زیادی برخورداره و در نگاه اول بسیار موثره اما به خودی خود به هیچ وجه باعث نو آوری و تضمین موفقیت نمیشه. نمونه های اون ps2 , xbox هستند که با وجود برتری واضح گرافیکی xbox بر ps2 ، باز هم PS2 تونست با ارائه مجموعه بی نظیری از بازیها برد رو از آن خود بکنه. نمونه دیگه بازیه gears of war هست که با وجود گرافیک بسیار بالا و عالی، هیچ نو آوری خاصی نداره. این بازی رو میشه با تغییر موتور گرافیکی بر روی یک ps2 هم ساخت.
در مقابل گرافیک، عوامل پردازشی متعدد دیگری در یک بازی حضور دارند از قبیل هوش مصنوعی، فیزیک، پردازش صدا و . . .با توجه به قدرت بسیار بالای پردازنده مرکزی ps3، به نظر میرسه که ps3 از پتانسیل بسیار بالایی برای ساخت بازی هایی از هر جهت نو و بی نظیر برخورداره.
شرکت سونی طول عمر 10 سال رو برای PS3 در نظر گرفته که با توجه به توان این دستگاه منطقی به نظر میرسه و من بعید میدونه x360 بتونه در اون سالهای آخر رقابتی با ps داشته یاشه.
البته نکته شماره 2 بیشتر نطر شخصی من هست.

در کل به نظر من تا 2 سال آینده با وجود اینکه مایروسافت سهو قابل توجهی رو از بازار در اختیار خواهد داشت، برنده نهایی PS3 خواهد بود.

یک نکته رو در آخر ذکر کنم و اون اینکه برای ما مصرف کننده ها، برد یا باخت و تعصب روی یک کنسول به هیچ وجه معنا نداره. ما یک کنسول رو میخریم، از بازی با اون لذت میبریم و مهم نیست که این وسیله ps3 باشه یا x360 یا حتی یه PSone . مهم ما هستیم و لذت بردنمون از بازی.

.
2. مسئله بعد به اهمیت قدرت گرافیکی یک کنسول در مقایسه با سایر پردازش ها بر میگرده.
درسته که گرافیک در بازی از اهمیت زیادی برخورداره و در نگاه اول بسیار موثره اما به خودی خود به هیچ وجه باعث نو آوری و تضمین موفقیت نمیشه. نمونه های اون ps2 , xbox هستند که با وجود برتری واضح گرافیکی xbox بر ps2 ، باز هم PS2 تونست با ارائه مجموعه بی نظیری از بازیها برد رو از آن خود بکنه. نمونه دیگه بازیه gears of war هست که با وجود گرافیک بسیار بالا و عالی، هیچ نو آوری خاصی نداره. این بازی رو میشه با تغییر موتور گرافیکی بر روی یک ps2 هم س.

دوست عزیز والا اگه میگفتی طرفدار ps3 هستم هیچ اتفاقی نمی افتاد شما مطمئنی gears of war بازی کردی gameplay بازی خودش یه نواوری اساسی هست شما بهتره همون ps2 بازی کنی و کنسول جدید نگیری چون همه بازی ها با تغییر موتور گرافیکی بر روی یک ps2 هم اجرا میشه :laughing: ضمنا شما اگه خیلی دنبال نواوری هستی بهتره بری wii بخری یا نه بهتره صبر کنی تا killzone 2 بیاد که حتما یه نواوری خفن وجدید داره
ایکس باکس کنسولیه با طراحیه بسیار خوب، قدرت بالا، گرافیک بسیار قدرتمند و پیشرفته و راحتی کار برای سازنده های بازی ازین جهت که با pc شباهت های زیادی داره و از DX10 استفاده میکنه که برای تمام سازنده های بازی آشناست
اقا خسته نباشی DX10 کجا بود 360 از dx9.0c استفاده میکنه

آخرین ویرایش:
من طرفدار کنسول خاصی نیستم. در آخر پستم هم اشاره کردم. البته مشخصه منظور کلی منو از بحث گرافیک متوجه نشدید. انگار کلا به مطالبی که من نوشتم توجه نکردید و فقط قصد دارید ایراد بگیرید.
مسلما killzone 2 هم نو آوری خاصی مگر در زمینه گرافیک نخواهد داشت. wii هم مثال خیلی خوبی بود چون کنسول واقعا متفاوت و فوق العاده ای هست. شک دارم تا حالا باهاش بازی کرده باشید که اینطور دست کم میگیریدش.
در ضمن اینطور نیست که تمام بازیهارو بشه با تغیرر موتور گرافیکی بر روی PS2 پیاده کرد.
در یک بازی پردازشهای بسیار زیادی غیر از گرافیک وجود داره.
در مورد DX هم شما تا حدودی درست میگید و من اصلاح میکنم. xbox 360 از dx 10 استفاده نمیکنه بلکه یک ورژن کاملا ویژه از Dx برای X360 طراحی شده ( نه dx 9.0c ) که به هر حال منظور اینه که به PC خیلی شبیه هست.
در اینکه gears بازی با ارزشیه شکی نیست و منم قصد نداشتم اونو کوچیک کنم فقط به عنوان مثالی در ضمینه اهمیت گرافیک بود. اگر به نظر شما Gameplay gears of war یه نو آوری اساسیه، میتونم نظرتون رو راجع به بازیهای
fight night, skate,shadow of colossus,okami,resident evil 4 یا مانند اینها بپرسم؟

آخرین ویرایش:
من طرفدار کنسول خاصی نیستم. در آخر پستم هم اشاره کردم. البته مشخصه منظور کلی منو از بحث گرافیک متوجه نشدید. انگار کلا به مطالبی که من نوشتم توجه نکردید و فقط قصد دارید ایراد بگیرید.
مسلما killzone 2 هم نو آوری خاصی مگر در زمینه گرافیک نخواهد داشت. wii هم مثال خیلی خوبی بود چون کنسول واقعا متفاوت و فوق العاده ای هست. شک دارم تا حالا باهاش بازی کرده باشید که اینطور دست کم میگیریدش.
در ضمن اینطور نیست که تمام بازیهارو بشه با تغیرر موتور گرافیکی بر روی PS2 پیاده کرد.
در یک بازی پردازشهای بسیار زیادی غیر از گرافیک وجود داره.
در مورد DX هم شما تا حدودی درست میگید و من اصلاح میکنم. xbox 360 از dx 10 استفاده نمیکنه بلکه یک ورژن کاملا ویژه از Dx برای X360 طراحی شده ( نه dx 9.0c ) که به هر حال منظور اینه که به PC خیلی شبیه هست.
در اینکه gears بازی با ارزشیه شکی نیست و منم قصد نداشتم اونو کوچیک کنم فقط به عنوان مثالی در ضمینه اهمیت گرافیک بود. اگر به نظر شما Gameplay gears of war یه نو آوری اساسیه، میتونم نظرتون رو راجع به بازیهای
fight night, skate,shadow of colossus,okami,resident evil 4 یا مانند اینها بپرسم؟

شما با دقت خط اول پست قبلیت بخون خودت داری میگی طرفدار سونی ام لابد طرفدار تلویزیون هاشی نه کنسولش:) در مورد wii هم من جدی گفتم این برداشت شما بود در مورد تغییر موتور گرافیکی هم من دارم شوخی میکنم یعنی نگرفتی چی شد این حرف ها چیه دیگه اخه در مورد dx من کاملا درست میگم نه حدودا همون dx 9.0c هست

نمونه دیگه بازیه gears of war هست که با وجود گرافیک بسیار بالا و عالی، هیچ نو آوری خاصی نداره. این بازی رو میشه با تغییر موتور گرافیکی بر روی یک ps2 هم ساخت.

البته به نظر من اگه یه کم بیشتر تو موتورگرافیکیش تغییر بدن حتما این بازی روی آتاری و کمودور 64 هم اجرا میشه. البته من یه کامیوتر 386 با CPU که سرعتش 33 MHz هست دارم که ماله عهد بوقه! احتمالا اگه یه کم بیشتر موتورشو تغییر بدن رو اونم اجرا بشه. میگن قراره با یه کم تغییر بیشتر این بازی روی موبایل هم اجرا بشه! البته احتمال اینکه رو نوکیا 3310 اجرا بشه کمه چون صفحه نمایشش سیاه سفیده!

در مقابل، ماکروسافت، به نظر من اصلا لایق جایگاه فعلی خودش نیست. در مورد ساخت سخت افزار هم احتمالان پیچیده ترین وسیله ای که تا حالا ساخته ماوس لیزری هست.​

البته دوست عزیز درسته مایکروسافت مثلا LCD و یخچال ساید بای ساید و گوشت چرخ کن و آبمیوه گیری نمیزنه! ولی خب خوب بود اشاره میکردی که تو زمینه نرم افزار الان حرف اولو میزنه، میخوام بدونم سونی در این زمینه حرف چندومو میزنه؟ البته من با سونی مشکلی ندارم و فکر میکنم تو زمینه لوازم الکترونیکی یکی از بزرگترین کمپانیهاست ولی خب شما هم یکم همچین کم لطفی کردی به مایکروسافت. حالا اگه 360 رو حساب نکنیم... تو زمان خودش Xbox که منظورم همون اولین نسخش هست، کنسول خیلی خوب و قوی بود و فقط از لحاظ تنوع بازیهای انحصاریش که کم بود قافیه رو به PS2 باخت.

البته مایکرو سافت تو زمینه نرم افزار حرف اول رو میزنه و چقدر خوب بود که از این قدرتش برای ساخت بازی برای x360 استفاده بیشتری میکرد. الان سونی در زمینه تولید بازی برای playstation خیلی فعال تر از مایکروسافت عمل میکنه.
در مورد خود 360 هم گفتم که به نظرم کنسول خوبیه و طراحی بسیار خوبی داره. مشکل اصلی من کیفیت پایین ساخت اونه

اگر ps3 يك سال ديرتر مي امد:1-هزينه توليد بلو ري كاهش مي يافت و در نتيجه محصول نهاي ارزانتر ميشد 2- تعداد بازي هاي قابل اعتناي بيشتري براي برايش وجود داشت 3-فرصت كافي براي بازگرداندن rumble به دسته هايش وجود داشت .4-تنش هاي ناشي از هم زماني عرضه با wii وجود نداشت. با اين رويه كه sony پيش گرفته ممكن است تاسال 2009 به مايكروسافت برسد البته ممكن است.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or