W00T1991
کاربر سایت
این یه مقایسه بین پی اس 3 و ایکس باکس 360 هرکی خواست دانلود کنه بخونه
http://www.badongo.com/file/3210893
http://www.badongo.com/file/3210893
.
2. مسئله بعد به اهمیت قدرت گرافیکی یک کنسول در مقایسه با سایر پردازش ها بر میگرده.
درسته که گرافیک در بازی از اهمیت زیادی برخورداره و در نگاه اول بسیار موثره اما به خودی خود به هیچ وجه باعث نو آوری و تضمین موفقیت نمیشه. نمونه های اون ps2 , xbox هستند که با وجود برتری واضح گرافیکی xbox بر ps2 ، باز هم PS2 تونست با ارائه مجموعه بی نظیری از بازیها برد رو از آن خود بکنه. نمونه دیگه بازیه gears of war هست که با وجود گرافیک بسیار بالا و عالی، هیچ نو آوری خاصی نداره. این بازی رو میشه با تغییر موتور گرافیکی بر روی یک ps2 هم س.
اقا خسته نباشی DX10 کجا بود 360 از dx9.0c استفاده میکنهایکس باکس کنسولیه با طراحیه بسیار خوب، قدرت بالا، گرافیک بسیار قدرتمند و پیشرفته و راحتی کار برای سازنده های بازی ازین جهت که با pc شباهت های زیادی داره و از DX10 استفاده میکنه که برای تمام سازنده های بازی آشناست
من طرفدار کنسول خاصی نیستم. در آخر پستم هم اشاره کردم. البته مشخصه منظور کلی منو از بحث گرافیک متوجه نشدید. انگار کلا به مطالبی که من نوشتم توجه نکردید و فقط قصد دارید ایراد بگیرید.
مسلما killzone 2 هم نو آوری خاصی مگر در زمینه گرافیک نخواهد داشت. wii هم مثال خیلی خوبی بود چون کنسول واقعا متفاوت و فوق العاده ای هست. شک دارم تا حالا باهاش بازی کرده باشید که اینطور دست کم میگیریدش.
در ضمن اینطور نیست که تمام بازیهارو بشه با تغیرر موتور گرافیکی بر روی PS2 پیاده کرد.
در یک بازی پردازشهای بسیار زیادی غیر از گرافیک وجود داره.
در مورد DX هم شما تا حدودی درست میگید و من اصلاح میکنم. xbox 360 از dx 10 استفاده نمیکنه بلکه یک ورژن کاملا ویژه از Dx برای X360 طراحی شده ( نه dx 9.0c ) که به هر حال منظور اینه که به PC خیلی شبیه هست.
در اینکه gears بازی با ارزشیه شکی نیست و منم قصد نداشتم اونو کوچیک کنم فقط به عنوان مثالی در ضمینه اهمیت گرافیک بود. اگر به نظر شما Gameplay gears of war یه نو آوری اساسیه، میتونم نظرتون رو راجع به بازیهای
fight night, skate,shadow of colossus,okami,resident evil 4 یا مانند اینها بپرسم؟
نمونه دیگه بازیه gears of war هست که با وجود گرافیک بسیار بالا و عالی، هیچ نو آوری خاصی نداره. این بازی رو میشه با تغییر موتور گرافیکی بر روی یک ps2 هم ساخت.
در مقابل، ماکروسافت، به نظر من اصلا لایق جایگاه فعلی خودش نیست. در مورد ساخت سخت افزار هم احتمالان پیچیده ترین وسیله ای که تا حالا ساخته ماوس لیزری هست.