مقايسه کنسول ها از لحاظ گرافیکی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
مقایسه ی نسخه ی X360 و PS3 بازی Def Jam Icon :

i2362_31729med.jpg

مقایسه ی نسخه ی X360 و PS3 بازی NBA Street Home Court

i2366_31731med.jpg

منبع : تاپیک اخبار داغ کنسول ها - صفحه ی 378

;)

به نظر من در عکسهای بالا نسخه بازی برای Ps3 دارای شفافیت نور بهتریه . اما از لحاظ گرافیک و جزییات داخل بازی هر دو نسخه بازی در یک سطح هستند .

در عکس بازی Def jam برای PS3 شفافیت بهتر هستش و Object های دور دست شفافتر هستند ولی در نسخه 360 کمی مات هستند . اما اگه به زمین زیر پای مبارزان دقت کنید کیفیت بافتها در نسخه X360 بهتر است و میشه گفت زیاد با هم فرقی ندارن هر کدوم در یه مقوله از دیگری برتری دارن . :)

پست هاي بيهوده تاپيك پاك شدند.

از اين به بعد نياين بگين كه اين بهتره يا اون بهتره، عكس ها رو نگاه كنيد و نظرتونو براي خودتون نگه داريد، چون با ابراز اون هيچ دردي دوا نميشه.

فقط اگه بحث منطقي و استدلالي دارين اينجا بحث كنيد.

از اين به بعد هم پست هايي كه صرفا ميگه 360 بهتره يا Ps3 بهتره رو نديد، چون در كمترين زمان پاك خواهند شد.

موفق باشيد

آخرین ویرایش:
میگم چطوره نظر کسایی که صبح تا شب با کنسول سر و کار دارند هم بپرسیم. مثلا game one که من قبلا از اون ها راجع به ps3 و x360 پرسیدم که کدوم را ترجیح می دهند و بیشتر از آن لذت می برند. ای هم جواب:

Lefebvre, Johann" <jlefebvre@gameone.net>

Hello iranian friend!

The one that i prefer is the xbox 360!

Lefebvre Johann
Unité Programmes Divertissement
T : 01 49 49 13 84 / P : 06 03 90 46 73
60/62 rue d'hauteville - 75010 PARIS
F : 01 58 18 34 76

در عکسهایی که از oblivion گذاشتین نسخه ps3 دارای رنگبندی و تونالیته رنگ واقعی تری هست و در نسخه 360 رنگها بیش از حد اشباع هستند و نیز بصورت قابل توجهی شاهد روشن تر بودن بازی در ps3 هستیم , البته نورپردازی در 360 پیشرفته تر است. همچنین فکر میکنم در تصاویر دوردست مانند درختان روی کوه ها در xbox 360 به طرز مصنوعی و غلو شده شاهد جزئیات و شفافیت بیشتری هستیم در حالیکه در ps3 مناظر کاملا طبیعی به نظر میرسند و تصاویر دوردست به زیبایی بلور داده شده اند ...

نمیخوام طرفداری کنم ولی ps3 هم تازه اومده،باید یکم بهش بیشتر زمان بدیم.
نه بازی آنچنانی براش اومده،نه هنوز درست امتحان شده و یک مشکل هایی داره.
تا تابستون صبر کنید(خدا بخواد تا اون زمانps3 رو دور افتاده)بعد بگید کدوم بهتره.

sorry ke english neveshtam injafarsi nadare

Riddge Racer 6 ba 7

mibinid ke male 360 dar in axe camel tar hast ab va kashti

62oke4w.jpg

4t7m7av.jpg

Tiger Words 07

52p9qv8.jpg

dar kol ps3 behtare chon chaman ha vazeh taran

dar kol ps3 behtare chon chaman ha vazeh taran

من درست بر عکس شما فکر می کنم، چون چمن ها در 360 شارپتر هست و نور پردازی هم بهتره ولی در مورد ابر و آسمان ps3 بهتر جزئیات رو نشون داده.

عزیز من این دو تا عکسی که گزاشتی از یه ورژن (xbox 360 یا PS3) و هیچ فرقی بینشون نیست و نمیتونه باشه

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or