مقايسه کنسول ها از لحاظ گرافیکی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
Pro Evolution Soccer 2007

علی جان خیلی زحمت کشیدی . خسته نباشی . میشه لطف کنی مقایسه نسخه pes2007 360 رو با نسخه pes2007 ps3 بزاری ؟ ازت ممنون میشم :love: .
خواهش ميکنم.
متاسفم هنوز نسخه ي ps3 اين بازي(Pro Evolution Soccer 2007) نيومده.
ميتوني به لينکهاي زير بري و ببيني:
گيم اسپات :‌ TBA 2007
لينک
To The Game : که اصلا نسحه ي ps3 رو تو ليستش نداره!
لينک

گفتم که اين عکسها رو خودم با هزار زحمت تهيه کردم .

29dftw5.jpg

43mscq1.jpg

29g1hk0.jpg

30tl3wz.jpg

میگم اونقدر ها هم که میگفتی سخت نبود ها "زحمت زیادی نداشت ها " ولی در کل ممنونم و خسته نباشی... :biggrin1: :cool:

29dftw5.jpg

میگم اونقدر ها هم که میگفتی سخت نبود ها "زحمت زیادی نداشت ها " ولی در کل ممنونم و خسته نباشی... :biggrin1: :cool:
مگه من 360 يا ps3‌ يا xbox‌ يا wii دارم که خودم ازشون عکس بگيرم؟؟!!! :punish:
امين گفت اين عکسها تو gamespot هست و من گفتم که اينها رو خودم تهيه کردم. :angry:
حالا اين حرف يعني چي.
الان ميگم :
يعني اينکه من اين تصاوير رو از روي تريلرها تهيه کردم.
يعني اين تصاوير رو از سايتهاي ديگه اي کپي نکردم.
بايد از خداتونم باشه که من اين همه وقت ميزارم براتون اين تريلرها رو با حجم بالا دانلود ميکنم و کلي وقت ميزارم ازشون عکس ميگيرم و بعد همرو به يه سايز تبديل ميکنم و آپلود ميکنم و ...
اي بابا اينم به جاي تشکر :crying1:

• Like
Reactions: BLODSEKKER
من نمیخواستم کار شما رو بی اهمیت جلوه بدم ولی فکر کردم اون عکسهاست که اشتباه کردم!
شرمنده...

من نمیخواستم کار شما رو بی اهمیت جلوه بدم ولی فکر کردم اون عکسهاست که اشتباه کردم!
شرمنده...
خواهش ميکنم امين جان من منظورم به اين دوستمون بود که فکر کردند چه خبره ...
يکم بي لطفي کردند ايشون.

نه به این نمیگن بی مهری.....
مگه خودت نگفتی جایزه میدی؟؟؟؟
خب منم دانلود کردم با یه POWER DVD ازشون عکس گرفتم.... " خودشم تو یه سایز میزنه " :biggrin1: بعدش هم آوردم آپلود کردم ... کلا بدون در نظر گرفتن دانلود تریلر 5 دقیقه هم نمیخواد.... اصلا میدونی چیه اگه میخوای لینک بده من دانلود میکنم عکس میگرم آپلود میکنم تو هم براشون متن بنویس و بزن تو تاپیک!!! خوبه ؟ در ثانی من در آخر پستم گفتم که ازت خیلی خیلی ممنونم نگفتم؟؟؟ :(

کاری به گرافیک ندارم ولی در کل تموم عکس هایی که در مقایسه Ps3 و Xbox 360 دیدم تماما تصاویر Xbox 360 شارپنس(sharpness) تر بوده

مگه خودت نگفتی جایزه میدی؟؟؟؟
به پست قبلي توجه نکردي!
يعني اينکه من اين تصاوير رو از روي تريلرها تهيه کردم.
يعني اين تصاوير رو از سايتهاي ديگه اي کپي نکردم.
خب منم دانلود کردم با یه POWER DVD ازشون عکس گرفتم....
آفرين
اصلا میدونی چیه اگه میخوای لینک بده من دانلود میکنم عکس میگرم آپلود میکنم تو هم براشون متن بنویس و بزن تو تاپیک!!!
نه نيازي نيست.

در ثانی من در آخر پستم گفتم که ازت خیلی خیلی ممنونم نگفتم؟؟؟
چرا گفتي ولي فکر نميکني يکم بد گفتي؟
"میگم اونقدر ها هم که میگفتی سخت نبود ها "زحمت زیادی نداشت ها " ولی در کل ممنونم و خسته نباشی... "

سلام

دوستان خواهشا اين بحثو تموم كنيد.

موضوع تاپيك رو ادامه بديد.

با تشكر.

Splinter Cell Double Agent

Xbox 360 vs PS3: Splinter Cell Double Agent Comparison
دوستان خوب توجه کنید تفاوت بین نسخه x360 و ps3 زمین تا آسمون هست :cheesygri

40388.jpg

40390.jpg

40392.jpg

34302.jpg

دوست خوبمون ninja_gaiden :love: اينو تو تاپيک اخبار داغ کنسولها قرار داده بودن که براي کامل شدن اين تاپيک اينجا قرار دادم.

علی جان اینطوری نمیشه.
مخصوصا شما bazicenter.با این کیفیت عکسات که نمیشه مقایسه کرد.
دوما در خصوص این عکسای آخری کاملا مبرهن و مشخصه که نسخه PlayStation3 تکمیل نشده و از کیتهای اولیه سونی استفاده کردن برای ساختنش. یا شایدم این آی جی ان مرضی چیز داره!
ولی در کل سعی کنید عکسهای با کیفیت بسیار بالا بزارید.مثل عکسهای اولی که darkman گذاشت.

Xbox 360 vs PS3: Splinter Cell Double Agent Comparison
دوستان خوب توجه کنید تفاوت بین نسخه x360 و ps3 زمین تا آسمون هست :cheesygri

40388.jpg

40390.jpg

40392.jpg

34302.jpg

دوست خوبمون ninja_gaiden :love: اينو تو تاپيک اخبار داغ کنسولها قرار داده بودن که براي کامل شدن اين تاپيک اينجا قرار دادم.

darkman جان،

به نظر شما کيفيت کدوم بهتره ؟ والا xbox به نظرم بهتر مياد !!!

خب معلومه تو این عکس ماله xbox360 بهتر هست سوال کردن نداره دیگه:)
دقيقا همينطوره :)
البته PS3 هنوز اول راهه و چند وقت طول ميکشه تا بازيسازا بتونن از تمام قدرتش استفاده کنن.
نورپردازي بازيهاي 360 مخصوصا همين splinter cell double agent زمين تا زير زمين با PS3 فرق ميکنه.

دقيقا همينطوره :)
البته PS3 هنوز اول راهه و چند وقت طول ميکشه تا بازيسازا بتونن از تمام قدرتش استفاده کنن.
نورپردازي بازيهاي 360 مخصوصا همين splinter cell double agent زمين تا زير زمين با PS3 فرق ميکنه.
البته Ubi همیشه با نسخه ی ps بازیه splinter cell لطف داشته فکر کنم واسه همینه که این طوری شده:)
نورپردازی تو بازیهای مشترک همیشه تو 360 بهتر بوده...

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or