معما ها به Resident Evil 6 باز خواهند گشت!

• Thread starter Thread starter hmd2009
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

hmd2009

کاربر سایت

15379261388713475447.jpg

درود

در طی نمایش رزیدنت اویل 6 در E3 کارگردان بازی آقای Hiroyuki Kobayash در مورد درخواست فن ها برای برگرداندن بعضی از المان هایی که در رزیدنت اویل های کلاسیک استفاده شده بود اظهار داشت:

با توجه به گله و شکایات فن های قدیمی بازی نسبت به تمرکز بیشتر روی قسمت اکشن بازی در رزیدنت اویل 4 و 5 ما سعی کردیم در رزیدنت اویل 6 بعضی از المان های کلاسیک را به بازی برگردانیم برای همین منظور شما دوباره معما ها را در بازی خواهید دید! معماهایی که در سری های اولیه رزیدنت اویل بودند را به خاطر میاورید؟!!

به علاوه ما هیولایی بنام Ustanak در بازی خواهیم داشت که نمسیس جدید خواهد بود زیرا مبارزه ی آن با جیک و شری خیلی شبیه به صحنه هایی است که ما در مبارزات جیل و نمسیس در رزیدنت اویل 3 دیده ایم.
او با سرعت بسیار زیادی تقریبا در همه جای بازی بدنبال شما خواهد بود علاوه بر اینکه این هیولای جدید فوق العاده قوی سریع و خشن است که مناسب ترین گزینه در بسیاری از موارد اجتناب از درگیری با او میباشد !
Kobayashi در مورد سوال فن هایی که در مورد بازگشت جیل و کلر پرسیده بودند سکوت کرد و نظری نداد. اخبار بیشتر در مورد رزیدنت اویل 6 در آینده!

Ustanak یک اسلحه بایولوژیکی طبیعی B.O.W هست که در کنار Carla Radames برای شکار jake Muler کار میکنه این یک کلمه به زبان صربستانی است که از کلمه uprising به معنی قیام گرفته شده!

آخرین ویرایش:
نکته ی جالب غوله هم این بود بخش اصلی ترسناک صورتش که باید لب و لوچه ی خونی و دندانهای ترسناک باشه رو با پوز بند بسته بودن که یه وقت دندانهای مبارک معلوم نشه !
اره احسان جون! جالبی اینجاست که پوزه بند شبیه پوزه بند فیلم Silence Of Lambs (سکوت بره ها) هست.دقیقا همونه.
حالا شاید قبل از اینکه بمیره ماسکشو بر داره طبق یه سنتی رایج که هنوزم دلیل براش پیدا نشده، غوله دوچندان قوی میشه!:d
دیگه چراش معلوم نیست!

resident evil RC که یه آشغال بود ولی فک کنم این یه چیز خوب در بیاد :-/
از این خبرا نیست. :دی
کپکام رسما از همون اول گفت RE6 اکشنش بیشتره، حالا دیدن دارن گند میزنن گفتن جمع و جورش کنن که این حرفارو زدن.
آخر کار هم با دو تا معما مثلا پیدا کردن کلید و نهایتا در خفن ترین حالت ممکنه باز کردن یه گاوصندوق با پیچ گوشتی سر و ته قضیه رو به هم میارن.

من به بازی Zombie U کنسول wiiU بیشتر از Re امیدوارم چون واقعا هراس داشت
آقا ما اکشن نمیخواهیم به کی باید بگیم:((
ژاپنی های غرب زده خدانشناس:((

من به بازی Zombie U کنسول wiiU بیشتر از Re امیدوارم چون واقعا هراس داشت
دقیقا.
یعنی من داشتم نمایش ـه گیم پلیش رو نگاه میکردم کلی حال کردم.
در عوض موقع نگاه کردن گیم پلی جیک تمام مدت اینجوری بودم: :-&
تنها دلیلی که میشد به بازی امیدوار بود بخش Leon بود که نمایش اونم کلا ناامید کننده بود.
الان فقط میشه به دید یه TPS ـه به نظر خوب بهش نگاه کرد.

منم به شدت موافقم.هر وقت ip از دست خالقش در بیاد عمرا به روزای اوجش برگرده.الان نگاه کنید به مورتال کامبت و تویستد متال که علی رقم فراز و نشیب تونستن به اوج برگردن.ولی نینجا گایدن چه بلایی سرش اومد،سایلنت هیل از 4 به بعد دیگه سایلنت هیل دندونگیری نبود،دویل می کرای ببینید،همینه که هست.
حالا درسته بعضی از طرفدارا که هضم این مساله براشون سخته امیدشون رو زنده نگه می دارن.(مثل بعضی فیلم ها که طرف معشوقش می میره یارو مرگشو به این راحتیا باور نداره:d )
دقیقا باهات موافقم...
دقت کن بلایی که سرِ Max Payne و DMC اومد حالا داره سر رزیدنت اویل هم میاد... جالبه با گذشت زمان بدتر و بدتر هم میشه! DmC بدتر از DMC4...
RE4 بدتر از RE5 ... حالا هم RE5 رو با RE6 مقایسه کنیم می بینیم باید نسخه 5 رو ستایش کنیم!:| هر چی زمان میره جلو اوضاع داره بدتر میشه! کلا این نسل, نسل گند زدن به آی پی های محبوب هست! همه دارند از اصل و ریشه ی اصلی خودشون دور میشند. اون هایی هم که به قول خودشون دور نمیشند کپی پیست نسخه های قبل رو میکنند. مثل MW1.1 و MW1.2 و MW1.3 !!! :|

اصلا نوآوری ای توش وجود نداره... نمیدونم چرا این نسل اینجوری شده! یعنی اصلا حالت تعادلی وجود نداره! یا می بینی اینقدر یه چیز تکراری رو سالانه به خورد مردم میدن بدون تغییر... یا اینقدر توش تغییر تحول به وجود میارند که آدم یادش میره چی داره بازی می کنه... نمونش همون Max Payne 3 که همین اواخر بازی کردم! جدا فکر کردم دارم مخلوطی از GTA و Bully (چاشنی Stranglehold رو هم اضافه کنید! ;)) ) رو بازی می کردم!

نمیدونم دیگه چی بگم. یعنی اگه کپاک بیاد مثل نسخه های کلاسیک رزیدنت اویل بسازه فرووش اون قدر کم میشه که ضرر کنه؟! تا جایی که ما میدونیم RE فروشش بخاطر اسمش هست! نه اکشن بودنش...

دقیقا باهات موافقم...
دقت کن بلایی که سرِ Max Payne و DMC اومد حالا داره سر رزیدنت اویل هم میاد... جالبه با گذشت زمان بدتر و بدتر هم میشه! DmC بدتر از DMC4...
RE4 بدتر از RE5 ... حالا هم RE5 رو با RE6 مقایسه کنیم می بینیم باید نسخه 5 رو ستایش کنیم!:| هر چی زمان میره جلو اوضاع داره بدتر میشه! کلا این نسل, نسل گند زدن به آی پی های محبوب هست! همه دارند از اصل و ریشه ی اصلی خودشون دور میشند. اون هایی هم که به قول خودشون دور نمیشند کپی پیست نسخه های قبل رو میکنند. مثل MW1.1 و MW1.2 و MW1.3 !!! :|

اصلا نوآوری ای توش وجود نداره... نمیدونم چرا این نسل اینجوری شده! یعنی اصلا حالت تعادلی وجود نداره! یا می بینی اینقدر یه چیز تکراری رو سالانه به خورد مردم میدن بدون تغییر... یا اینقدر توش تغییر تحول به وجود میارند که آدم یادش میره چی داره بازی می کنه... نمونش همون Max Payne 3 که همین اواخر بازی کردم! جدا فکر کردم دارم مخلوطی از GTA و Bully (چاشنی Stranglehold رو هم اضافه کنید! ;)) ) رو بازی می کردم!

نمیدونم دیگه چی بگم. یعنی اگه کپاک بیاد مثل نسخه های کلاسیک رزیدنت اویل بسازه فرووش اون قدر کم میشه که ضرر کنه؟! تا جایی که ما میدونیم RE فروشش بخاطر اسمش هست! نه اکشن بودنش...
re5 از re6 بهتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ با اومدن بازیش همه چیز مشخص میشه

آخرین ویرایش:
capcom همین چند ماه پیش Resident Evil: Revelations رو برای 3ds عرضه کرد که با نمرات بسیار بالا و تعریف منتقدین و گیمر ها مواجه شد و به نوعی برگشت به حال و هوای رزیدنت اویل های کلاسیک بود

capcom اگه بخواد می تونه اما چرا gameplay اکشن توی e3 نشون دادن و این که آیا کل بازی همین سبک هست یا خیر رو خدا می دونه

به طور کل من از تریلر اش خوشم اومد اگه به عنوان resident evil و عنوان horror نگاهش نکنیم برای یک بازی اکشن تریلیر خوبی بود :D

اره احسان جون! جالبی اینجاست که پوزه بند شبیه پوزه بند فیلم Silence Of Lambs (سکوت بره ها) هست.دقیقا همونه.
حالا شاید قبل از اینکه بمیره ماسکشو بر داره طبق یه سنتی رایج که هنوزم دلیل براش پیدا نشده، غوله دوچندان قوی میشه!:d
دیگه چراش معلوم نیست!

البته این چیزی که گفتی بیشتر تو انیمه ها اتفاق میوفته.:d تو بازی ها یادم نمیاد چنین چیزی رو!
مثلا فرض کن یارو ماسکش رو ورداره اینطوری بشه:d
Zaraki109.jpg

واقعا! فکر کن! اصلا این رو چه حسابی قویتر میشه؟
yahoo_4.gif

ولی باور کن بعدی نی اینم همینجوری بشه!

فرض کن ماسکش رو ورداره، قدرتش بزنه بالا. خیلی باحال میشه.:d

آخرین ویرایش:
البته این چیزی که گفتی بیشتر تو انیمه ها اتفاق میوفته.:d تو بازی ها یادم نمیاد چنین چیزی رو!
مثلا فرض کن یارو ماسکش رو ورداره اینطوری بشه:d
Zaraki109.jpg
واقعا! فکر کن! اصلا این رو چه حسابی قویتر میشه؟:d
ولی باور کن بعدی نی اینم همینجوری بشه!
فرض کن ماسکش رو ورداره، قدرتش بزنه بالا. خیلی باحال میشه.
yahoo_4.gif
اونوقت میشه اوچیها مادارا و میتونه از شارینگان و رینگان استفاده کنه! دیگه گل ها چه گل میشه!
yahoo_4.gif

آخرین ویرایش:
re5 از re6 بهتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ با اومدن بازیش همه چیز مشخص میشه
هنوز نیومده اینه اوضاعش چه برسه به اینکه بیاد!

شما تریلر های بازی رو دیدید!؟ دیگه باید عین GeOW یه اسلحه دستت بگیری تیراندازی کنی! باز نسخه 5 اینجوری نبود! من گیم پلی نسخه 5 رو 100% به همین گیم پلی نسخه 6 ترجیح میدم.

باز تو شماره قبلی باید وای میستادی تیر میزدی! همین خودش یه استرس رو واست درست می کرد. اگه یادت باشه نسخه های کلاسیک هم به همین شکل بود باید وای میستادی اما حالا سازنده ها فراموش کردن این عنوان رزیدنت اویل هست نه CoD ! :|

تنها چیزی که من بهش امید دارم داستان بازی هست. وگرنه تو موارد دیگه به قول دوستمون بذار در کوزه و آبشو بخور!:d :|

آخرین ویرایش:
دو تا بحث هست

یکی اینکه این بازی رو جدا از اصل RE بررسنیم و به عنوان یک IP جدا بهش نگاه کنیم که قطعا موفقیت های روکسب خواهد کرد و از RE5 هم بهتر خوهد شد

ولی اگر بخوایم اون رو با اصل RE مقایسه کنیم قطعا خیلی از اصلش دور شده و تو این زمینه خیلی ضعیف عمل کرده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or