معما ها به Resident Evil 6 باز خواهند گشت!

• Thread starter Thread starter hmd2009
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

hmd2009

کاربر سایت

15379261388713475447.jpg

درود

در طی نمایش رزیدنت اویل 6 در E3 کارگردان بازی آقای Hiroyuki Kobayash در مورد درخواست فن ها برای برگرداندن بعضی از المان هایی که در رزیدنت اویل های کلاسیک استفاده شده بود اظهار داشت:

با توجه به گله و شکایات فن های قدیمی بازی نسبت به تمرکز بیشتر روی قسمت اکشن بازی در رزیدنت اویل 4 و 5 ما سعی کردیم در رزیدنت اویل 6 بعضی از المان های کلاسیک را به بازی برگردانیم برای همین منظور شما دوباره معما ها را در بازی خواهید دید! معماهایی که در سری های اولیه رزیدنت اویل بودند را به خاطر میاورید؟!!

به علاوه ما هیولایی بنام Ustanak در بازی خواهیم داشت که نمسیس جدید خواهد بود زیرا مبارزه ی آن با جیک و شری خیلی شبیه به صحنه هایی است که ما در مبارزات جیل و نمسیس در رزیدنت اویل 3 دیده ایم.
او با سرعت بسیار زیادی تقریبا در همه جای بازی بدنبال شما خواهد بود علاوه بر اینکه این هیولای جدید فوق العاده قوی سریع و خشن است که مناسب ترین گزینه در بسیاری از موارد اجتناب از درگیری با او میباشد !
Kobayashi در مورد سوال فن هایی که در مورد بازگشت جیل و کلر پرسیده بودند سکوت کرد و نظری نداد. اخبار بیشتر در مورد رزیدنت اویل 6 در آینده!

Ustanak یک اسلحه بایولوژیکی طبیعی B.O.W هست که در کنار Carla Radames برای شکار jake Muler کار میکنه این یک کلمه به زبان صربستانی است که از کلمه uprising به معنی قیام گرفته شده!

آخرین ویرایش:
من موندم اون افرادی که دوست دارن همه بازیها به سمت اکشن شدن برن دقیقا کیا هستن ؟ :دی
همه بازیها دیگه دارن میرن تو کار اکشن !!! یعنی واقعا وقتی بازی رو اکشن کنی انقدر فروشش میره بالا که همه کمپانی ها افتادن به جون عناوینشون ؟

راستی یه سوال ، یه سایتی هست که با دسته بندی خوب و خیلی مرتب بازیها رو از نظر فروش دسته بندی کرده باشه ؟

به عنوان طرفدار که دیگه از طرفداری شماره های جدید هیچی ازش نمونده :d دوستان بیاین با این سن هاتون بترسین ترو خدا .:d

نه خواهش میکنم .:d خجالت بکشین سنی از همتون گذشته نکنه الان بشینین R 1,2,3 بازی کنین بازم بترسین .:d

الان بهترین تست اینه که شما بری یه بچه گیر بیاری بشونی بازی کنه بعدش شب ازش فیلم بگیری .:d

نمیگم شماره های جدید ترسناکن اما میگم .... هستن .:d جون مادرشون دیگه بازی رو نسازن خیلی بهتره به خدا من به عنوان طرفدار این بازی خوشحال میشم بازی ساخته نشه تا این وضع رو برای این بازی ببینم .:|

الان زمانی هستش خدا رو 1000000000 دفعه شکر میکنم که اینها دیگه اونیموشا یا داینو کرایسیس نمیسازن .:-$

این بازی از اولش هم بی پدر و مادر بود
حدودا فکر میکنم 15 نسخه مختلف برای کنسولهای مختلف و هر بار با کارگردانی متفاوت ساخته شده

این بازی باید تو همون سه یا 4 نسخه اول تموم میشد میرفت پی کارش
به نظر من دیگه نباید به این بازی به دید یک re نگاه کرد
اصلا باید با یک دید جدید بهش نگاه کرد و گرنه مجبوریم وسط بازی هی ناسزا به سازنده هاش بگیم

این سازنده های ژاپنی تا کی میخوان re ، mg و dmc بسازن ؟

نه خواهش میکنم .:d خجالت بکشین سنی از همتون گذشته نکنه الان بشینین R 1,2,3 بازی کنین بازم بترسین .:d
ببین بازم ربطی نداره.
ترس یه چیز ذاتیه و به بالا رفتن سن ربطی نداره.
توی این سن من وقتی Amnesia رو بازی کردم تا مرز خیس کردن پیش رفتم:|:d

ببین بازم ربطی نداره.
ترس یه چیز ذاتیه و به بالا رفتن سن ربطی نداره.
توی این سن من وقتی Amnesia رو بازی کردم تا مرز خیس کردن پیش رفتم:|:d

قبول دارم ترس یه چیز ذاتی هستش اما به مرور زمان وقتی بزرگ میشی کم میشه و فقط شاید آنی بترسی یک لحظه اما امکان نداره مثل بچگی هاتون دیگه بترسین شاید هیجانی بشین اما ترس دیگه نه .:d

هرچند امکان داره بازی بسازن که خود آدم بزرگش هم بترسه اما شما که با یه بازی بزرگ شدی که همه نوع ترس رو در خودش جا داده بوده دیگه با دیدن حتی صحنه های نزدیک بهش هم نمیترسی دیگه .

هرچند خودم با بازی siren وقتی بازی رو شروع کردم اولش یک شکه ای شدم با این سن اما بقیش نه دیگه .:d

چقدر منفی بافید باوووو
دعا کنید تا میتونن المان های ترس رو برگردونن به بازی
ما که از خدامونه
دیگه چه کاریه هی بگید نمیتونن ادم دیگه نمیترسه فلان بهمان !!!!

قبول دارم ترس یه چیز ذاتی هستش اما به مرور زمان وقتی بزرگ میشی کم میشه و فقط شاید آنی بترسی یک لحظه اما امکان نداره مثل بچگی هاتون دیگه بترسین شاید هیجانی بشین اما ترس دیگه نه .:d

هرچند امکان داره بازی بسازن که خود آدم بزرگش هم بترسه اما شما که با یه بازی بزرگ شدی که همه نوع ترس رو در خودش جا داده بوده دیگه با دیدن حتی صحنه های نزدیک بهش هم نمیترسی دیگه .

هرچند خودم با بازی siren وقتی بازی رو شروع کردم اولش یک شکه ای شدم با این سن اما بقیش نه دیگه .:d
نه ببین ترس همیشه هستش ولی آدم اعتقادش بهش کمتر میشه.
خداییش الان تو یه موقعیت وحشتناک قرار بگیری بازم به خودت میگی من چون بزرگ شدم دیگه نمیترسم؟:d
مسلما اون موقع داریم از ترس مثل چی بگم میدویم!!!!:d
اون ترس لحظه ای (شوک) جز دسته های زیرین ترس به معنای کلمه قرار میگیره!:d
مثلا اون زمان که RE بازی میکردیم به خودمون لعنت میفرستادیم که چرا رفتیم سراغش و از ترس نمسیس دستگاه رو خاموش میکردیم!:d
الان هم واقعا همینجوریه! وقتی Remake رو بازی میکنیم از دیدن یه زامبی کج و کوله بازم میترسیم!:d

این بازی از اولش هم بی پدر و مادر بود
حدودا فکر میکنم 15 نسخه مختلف برای کنسولهای مختلف و هر بار با کارگردانی متفاوت ساخته شده

این بازی باید تو همون سه یا 4 نسخه اول تموم میشد میرفت پی کارش
به نظر من دیگه نباید به این بازی به دید یک re نگاه کرد
اصلا باید با یک دید جدید بهش نگاه کرد و گرنه مجبوریم وسط بازی هی ناسزا به سازنده هاش بگیم

این سازنده های ژاپنی تا کی میخوان re ، mg و dmc بسازن ؟

این حرفت رو نفهمیدم واقعا!!! منظورت از اول بی پدر مادر بود چیه ؟ عزیزم این بازی اتقلاب کرد تو صنعت Survival - Horror حالا به اینجا کشیده شده اونم به خاطر فروش بیشتر! من هنوز به رزیدنت اویل امید دارم مطمعنام یک روزی دوباره به اوج بر میگرده گفتم ایت تاپیک و بزنم همه میان باز به رگبار میبندن رزیدنت اویل رو :d ولی باز گفتم شاید یه عده امیوار بشن یکم به بازی مثل خودم. حداقل معما هاش جالب و سخت باشه چیکار کنیم اکشنش رو کاریش نمیشه کرد دیگه باید کنار بیایم داستانو بچسبید شما!

من هنوز نفهمیدم چرا شما اون دو نقطه رو قبل از دی نمیزاری:دی===============================================================توی RE5 که معما وجود خارجی نداشت,RE4 هم شاخ ترین معماش این بود که باید اعداد 1234 رو به ترتیبی که اون می خواد می گفتی که جوابش می شد 1234:دیالبته هنوز نفهمیدم اون تلفن(:دی)ه که از توش یه الماس(:دی)ه و باید درش می اوردیم رو چه جور حل کردم:دیباید دید این یکی چه می کنه.
جوابش ميشد شما اگه نيمه اول يه ساعت رو فرض كنيد ميشه:ساعت 12,4,5

جوابش ميشد شما اگه نيمه اول يه ساعت رو فرض كنيد ميشه:ساعت 12,4,5
من بعد 4 دیگه با هیچ دوم حال نکردم.4 خوب بود حداقل تنها بودی. تو پنج یه سرخرم باهات بود اصلا یه ذره حس ترسم نداشت بازی.
این اخری رو هم ریختم رو هارد بازی کنم همون اولاش حالم بد شد اینقدر بیخورد بود اومدم از رو هارد پاکش کردم گفتم یه وقت هارد بد سکتور میگیره!!!!:d
عمرا دیگه مثل اون قدیما بشه.اون معماها کجا . کسی هنوز معماهایی مثل معمای سوپاپ تو رزیدنت 3 یا یه جا فکر کنم باید پیانو میزدی یادشه؟؟/ یا سالن تابلو ها تو رزیدنت 1؟؟؟ خدایی بازی بودن اونا.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or