معما ها به Resident Evil 6 باز خواهند گشت!

• Thread starter Thread starter hmd2009
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

hmd2009

کاربر سایت

15379261388713475447.jpg

درود

در طی نمایش رزیدنت اویل 6 در E3 کارگردان بازی آقای Hiroyuki Kobayash در مورد درخواست فن ها برای برگرداندن بعضی از المان هایی که در رزیدنت اویل های کلاسیک استفاده شده بود اظهار داشت:

با توجه به گله و شکایات فن های قدیمی بازی نسبت به تمرکز بیشتر روی قسمت اکشن بازی در رزیدنت اویل 4 و 5 ما سعی کردیم در رزیدنت اویل 6 بعضی از المان های کلاسیک را به بازی برگردانیم برای همین منظور شما دوباره معما ها را در بازی خواهید دید! معماهایی که در سری های اولیه رزیدنت اویل بودند را به خاطر میاورید؟!!

به علاوه ما هیولایی بنام Ustanak در بازی خواهیم داشت که نمسیس جدید خواهد بود زیرا مبارزه ی آن با جیک و شری خیلی شبیه به صحنه هایی است که ما در مبارزات جیل و نمسیس در رزیدنت اویل 3 دیده ایم.
او با سرعت بسیار زیادی تقریبا در همه جای بازی بدنبال شما خواهد بود علاوه بر اینکه این هیولای جدید فوق العاده قوی سریع و خشن است که مناسب ترین گزینه در بسیاری از موارد اجتناب از درگیری با او میباشد !
Kobayashi در مورد سوال فن هایی که در مورد بازگشت جیل و کلر پرسیده بودند سکوت کرد و نظری نداد. اخبار بیشتر در مورد رزیدنت اویل 6 در آینده!

Ustanak یک اسلحه بایولوژیکی طبیعی B.O.W هست که در کنار Carla Radames برای شکار jake Muler کار میکنه این یک کلمه به زبان صربستانی است که از کلمه uprising به معنی قیام گرفته شده!

آخرین ویرایش:
موافقم اگه این ip مث مثلا mgs متعلق به خود سازنده بود این بلاها سرش نمیومد

از اول بی پدر مادر نبود از وقتی میکامی رفت اینجوری شد نمیرفت هم کلا خط سیر رزیدنت اویل بعد شماره ی 4 تغییر کرد اون که دیگه خود شینجی میکامی بود. همونم یکم اکشن شده بود کلا رزیدنت اویل بعد از اوتبریک ها دیگه خداحافظ!

آخرین ویرایش:
منم به شدت موافقم.هر وقت ip از دست خالقش در بیاد عمرا به روزای اوجش برگرده.الان نگاه کنید به مورتال کامبت و تویستد متال که علی رقم فراز و نشیب تونستن به اوج برگردن.ولی نینجا گایدن چه بلایی سرش اومد،سایلنت هیل از 4 به بعد دیگه سایلنت هیل دندونگیری نبود،دویل می کرای ببینید،همینه که هست.
حالا درسته بعضی از طرفدارا که هضم این مساله براشون سخته امیدشون رو زنده نگه می دارن.(مثل بعضی فیلم ها که طرف معشوقش می میره یارو مرگشو به این راحتیا باور نداره:d )

آقا منم تریلرها رو دیدم نظر اولم رو پس میگیرم بازی نابوده ! هوش مصنوعی پارتنر ها که به شدت گیج میزنه بازی هم که بزن در رو ـه ! کریس که فقط داشت درو می کرد ! ماشاا... ضراب خونه هم داشت ! 4 تا بطری هم زده بود ! یه دو پاکتی هم فکر کنم سیگار دود کرده بود ! خون رو هم که پارت بندی کردن هر پارتش اتومات پُر میشه ! جیک هم که اون یارو غوله رو کرده بود عین غول اول گیرز 1 ! که کور بود میدویید دنبالت میخورد توی در و دیوار ! کلاً اکشنی ساختن برای خودشون !

منم به شدت موافقم.هر وقت ip از دست خالقش در بیاد عمرا به روزای اوجش برگرده.الان نگاه کنید به مورتال کامبت و تویستد متال که علی رقم فراز و نشیب تونستن به اوج برگردن.ولی نینجا گایدن چه بلایی سرش اومد،سایلنت هیل از 4 به بعد دیگه سایلنت هیل دندونگیری نبود،دویل می کرای ببینید،همینه که هست.
حالا درسته بعضی از طرفدارا که هضم این مساله براشون سخته امیدشون رو زنده نگه می دارن.(مثل بعضی فیلم ها که طرف معشوقش می میره یارو مرگشو به این راحتیا باور نداره:d )

قا منم تریلرها رو دیدم نظر اولم رو پس میگیرم بازی نابوده ! هوش مصنوعی پارتنر ها که به شدت گیج میزنه بازی هم که بزن در رو ـه ! کریس که فقط داشت درو می کرد ! ماشاا... ضراب خونه هم داشت ! 4 تا بطری هم زده بود ! یه دو پاکتی هم فکر کنم سیگار دود کرده بود ! خون رو هم که پارت بندی کردن هر پارتش اتومات پُر میشه ! جیک هم که اون یارو غوله رو کرده بود عین غول اول گیرز 1 ! که کور بود میدویید دنبالت میخورد توی در و دیوار ! کلاً اکشنی ساختن برای خودشون !

ایشالا رزیدنت اویل 7 شاید همونطوری باشه که میخوایم:dاگر اونم اکشن بود که دیگه من خود کشی میکنم تحملم تموم شده دیگه!

ایشالا رزیدنت اویل 7 شاید همونطوری باشه که میخوایم:dاگر اونم اکشن بود که دیگه من خود کشی میکنم تحملم تموم شده دیگه!
حمید جون همین الان خود کشی کن بره!
این RE6 مثلا باید اوج این سری باشه.
یعنی هرچقدر هم ترسناک باشه به این ترجیح میدی؟:
s1q9x6b4pxh45g3oj3a.jpg
کفشا رو نیگا! واکس خورده و تر و تمیز! کاملا برای انجام ماموریت!
حالا کپکام میاد ما رو با یه Ustanak خر میکنه

s1q9x6b4pxh45g3oj3a.jpg

اوه اوه...آقا دمت گرم عجب مقایسه ای کردی...من که کم آوردم...قربونش برم عجب برو بازویی داره.....همین یه عکس به صدتا شات از این بزن و بکشها می ارزه....اصلا حرف میزنه باهات عکسه.....همین که چنین کارهایی بودنو نتونستن گند بزنن بهش خودش خیلیه...من که تا زندم با همینا دلخوشم....:((

یادش به خیر یادمه یک بازی بود قبلا بازی می کردم یک موجود ترسناکی هم به نام نمسیس توش بود اینقدر ترسناک بود 100 بار سکته قلبی می زدی،حیف اسمش رو یادم نیست

تا وقتی اين بازی بفروشه كپكام هم همينطوری نابودش می كنه...الان هم بازی های اينطوری می فروشن، اونم در حد چی جوری كه كپكام نمياد يه رزيدنت اويل 0 و 1 گيم كيوب رو تو كالكشن برای PS3 و 360 بده بيرون.
با اين وضع هيچ راهی برای برگشتن رزيدنت اويل به روزهای اوجش نيست:(

s1q9x6b4pxh45g3oj3a.jpg

نکته ی جالب غوله هم این بود بخش اصلی ترسناک صورتش که باید لب و لوچه ی خونی و دندانهای ترسناک باشه رو با پوز بند بسته بودن که یه وقت دندانهای مبارک معلوم نشه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or