معما ها به Resident Evil 6 باز خواهند گشت!

• Thread starter Thread starter hmd2009
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

hmd2009

کاربر سایت

15379261388713475447.jpg

درود

در طی نمایش رزیدنت اویل 6 در E3 کارگردان بازی آقای Hiroyuki Kobayash در مورد درخواست فن ها برای برگرداندن بعضی از المان هایی که در رزیدنت اویل های کلاسیک استفاده شده بود اظهار داشت:

با توجه به گله و شکایات فن های قدیمی بازی نسبت به تمرکز بیشتر روی قسمت اکشن بازی در رزیدنت اویل 4 و 5 ما سعی کردیم در رزیدنت اویل 6 بعضی از المان های کلاسیک را به بازی برگردانیم برای همین منظور شما دوباره معما ها را در بازی خواهید دید! معماهایی که در سری های اولیه رزیدنت اویل بودند را به خاطر میاورید؟!!

به علاوه ما هیولایی بنام Ustanak در بازی خواهیم داشت که نمسیس جدید خواهد بود زیرا مبارزه ی آن با جیک و شری خیلی شبیه به صحنه هایی است که ما در مبارزات جیل و نمسیس در رزیدنت اویل 3 دیده ایم.
او با سرعت بسیار زیادی تقریبا در همه جای بازی بدنبال شما خواهد بود علاوه بر اینکه این هیولای جدید فوق العاده قوی سریع و خشن است که مناسب ترین گزینه در بسیاری از موارد اجتناب از درگیری با او میباشد !
Kobayashi در مورد سوال فن هایی که در مورد بازگشت جیل و کلر پرسیده بودند سکوت کرد و نظری نداد. اخبار بیشتر در مورد رزیدنت اویل 6 در آینده!

Ustanak یک اسلحه بایولوژیکی طبیعی B.O.W هست که در کنار Carla Radames برای شکار jake Muler کار میکنه این یک کلمه به زبان صربستانی است که از کلمه uprising به معنی قیام گرفته شده!

آخرین ویرایش:
RE دیگه بنظره من مرده;)
من که از گیم کیوب به اینور هیچ کدوم از نسخه هاش رو بازی نکردم تا اخر!
عجب حالی داد وقتی dead space آومدم بعد از چند سال یه حالی داد اونم مثل اینکه باید باهاش خدافظی کنیم با وجود تغییرات جدیدش!

من دمو E3 رو دیدم بشدت ناامید شدم. حرکات لیان و اینا اصلا عجیب غریب بود! یخورده تکامل گیم پلی در کنار جو ظاهرا قدیمی بازی میتونست جالب باشه این دیگه گیرز شده رسما!!

کلا این نسل, نسلِ گند زدن به آی پی های معروف بود.

خیلی تعدادشون زیاده... Splinter Cell و DMC و Max Payne و خیلی بازی های دیگه ...

شاید MGS IV به همراه یکی دو تا دیگه تنها بازی هایی باشند که اکثرا ازش راضی بودن.

بدون شینجی RE هیچی نیست!اصلا امیدی به آینده ی این عنوان ندارم ...
دیدید دیگه تو e3 بخش داستانی leon مثلا میخواست horror باشه این بود وای به حال jake و chris.

بخش کریس به معنای واقعی سردرد بود ، Jake رو هم کاپکام اشتباهی گذاشته توی RE6 این رو احتمالا داشتن برای DMC طراحی میکردن اشتباهی گذاشتنش توی RE :دی

یه نیمچه امیدی به لئون داشتیم که اونم با دیدن نمایش بازی توی E3 پرپر شد رفت :|

حرفهای احد هم کاملا تایید میشه من خودم اون قدیما چندباری کابوس نمیسس رو دیدم :دی

حالا ترسش تو سرشون بخوره. کلا بازی رو از ریشه زدن!
حداقل یه نکته ی مثبت نداره دلمونو بهش خوش کنیم. نه گرافیک شاخی داره ، نه هوش مصنوعی درست درمون داره ، حتی شوتینگش هم نمیتونه به گیرز نزدیک بشه...
گیم پلی لیون رو دیدم گفتم باز بدک نیست میشه تحملش کرد ولی دیگه کریس و جیک رو که دیدم واقعا حالم بد شد!

آقا من فقط لیان رو دیدم که خدایی انقدر هم بد نبود جیک و کریس رو ندیدم کسی لینکی چیزی داره ببینم چه خبره که همه دارن فحش میدن ؟ دی

آقا من فقط لیان رو دیدم که خدایی انقدر هم بد نبود جیک و کریس رو ندیدم کسی لینکی چیزی داره ببینم چه خبره که همه دارن فحش میدن ؟ دی

از من میشنوی اصلا نبینشون احسان بدطور ناامید میشی :| اینم لینکاش :

RESIDENT EVIL 6
E3 2012:CHRIS GAMEPLAY PART 1-CAM
HD
SD
RESIDENT EVIL6
E32012:CHRIS GAMEPLAY PART 2-CAM
HD
SD

RESIDENT EVIL 6
E 3 2012:JAKE GAMEPLAY-CAM
HD
SD

اوه باید ببینی احسان جون.
کریس مست کرده و عرق سگی میزنه بر بدن بطری بطری!
اون جیک هم که فقط داره میدوه!
بازم کریس بهتر از جیک هست.جیک افتضاحه کامل و جامعه!
======================
کجاش با ابهته این این انگشت کوچیکه نمسیس هم نمیشه!
حمید جون من غلط بکنم به نمسیس کبیر توهین کنم! البته که انگشت نمسیس هم نمیشه ولی حرکاتش به شدت یاد آور آن مرحوم از دست رفته هست:((

یه بنده خدایی گفت دویدنش مثل دخترا شده!:|:d
کلا ببینیم این ایدا چیکاره-س وگرنه ..........
==================
اسم این جونوره چیه؟ اوستا ناک؟ چه جور اوستایی هست؟ اوستا بنا؟ لول
ولی لامصب با ابهته!:d

دوستان نمیدونم شما این تریلر های جدید رزیدنت ویل 6 رو دیدید یا نه اما سناریو لیان قسمت پیدا کردن لیز فوق العادس. حالا خودتون ببیند.

باید ف شکن داشته باشید. بقیه ویدئو ها هم تو این سایت هست!

[video=youtube;_SWshrLp358]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=_SWshrLp358[/video]

دوستان نمیدونم شما این تریلر های جدید رزیدنت ویل 6 رو دیدید یا نه اما سناریو لیان قسمت پیدا کردن لیز فوق العادس. حالا خودتون ببیند.

باید ف شکن داشته باشید. بقیه ویدئو ها هم تو این سایت هست!

[video=youtube;_SWshrLp358]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=_SWshrLp358[/video]
حمید جان سر خوردن لیان رو خون زامبی ها باحال بود یا تنه زدنش به زامبی ها ؟؟! :|

آخرین ویرایش:
ما سعی کردیم در رزیدنت اویل 6 بعضی از المان های کلاسیک را به بازی برگردانیم برای همین منظور شما دوباره معما ها را در بازی خواهید دید!
به علاوه ما هیولایی بنام Ustanak در بازی خواهیم داشت که نمسیس جدید خواهد بود زیرا مبارزه ی آن با جیک و شری خیلی شبیه به صحنه هایی است که ما در مبارزات جیل و نمسیس در رزیدنت اویل 3 دیده ایم.

71325161517019935170.gif

آره جون خودشون معما هه هه!! خيلي هم به اون قسمت اكشنش مياد معما!!ا:dاحتمال زياد با بزرگترين و چالش برانگيزترين معماهاي قرن طرف هستيم :))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or