درسته که بـــِــچـــِــه اِصفوهونــِـس منتها فکر نکنم بتونه یه استیک 150 دلاری رو با همچین قیمتی بخره! (پـُستش هم که صلواتی)حداقل 60 تومن
درسته که بـــِــچـــِــه اِصفوهونــِـس منتها فکر نکنم بتونه یه استیک 150 دلاری رو با همچین قیمتی بخره! (پـُستش هم که صلواتی)حداقل 60 تومن
درسته که بـــِــچـــِــه اِصفوهونــِـس منتها فکر نکنم بتونه یه استیک 150 دلاری رو با همچین قیمتی بخره! (پـُستش هم که صلواتی)
من همین جا اعلام می کنم که بنده هیچ نقشی در مراحل تولید این Estik Wannabe جذاب ندارم :d( if you know what i mean )
درسته که بـــِــچـــِــه اِصفوهونــِـس منتها فکر نکنم بتونه یه استیک 150 دلاری رو با همچین قیمتی بخره! (پـُستش هم که صلواتی)
90 دلار بدون هزینه پست!*
سلام به همگی دوستان.
من دنبال استیک Qanba 4raf هستم.جایی رو سراغ دارین که بتونم سفارش بدم واسم بیاره ؟
سلام
این مدل رو توی ایران نمیتونید پیدا کنید.باید از خارج کشور سفارش بدید بفرستن براتون و این کار خیلی هزینه بر هست چون قیمت خود استیک + قیمت بالای دلار+ هزینه ی ارسال،شاید یه 400 تومن براتون هزینه افتاد.
بنظر من اگه از همون DC بخرید خیلی خیلی خیلی بصرفه تره.ولی خب واسط هایی هستن که این چیزا رو میتون براتون بخرن و به آدرستون بفرستن.لینک نمیتونم اینجا بزارم چون بر ضد قوانینه،براتون پ.خ میکنم.
بعد از چند سال دوباره حسّ و حالش به سراغم اومد و یه استیک طراحی کردم و ساختم:
جنس این استیک از پلکسیگلاس هست. برای عکسها و اطلاعات بیشتر،به پست اول همین تاپیک راجعه کنید.
توی پست اول علاوه بر عکسها و اطلاعات این استیک، از یه استیک دیگه هم عکس گذاشتم که 4 سال پیش با پلکسیگلاس ساخته بودم و هیچوقت فرصت نشد عکسش رو اینجا بذارم. خوشحال میشم ببینین و نظر بدین.
بعد از چند سال دوباره حسّ و حالش به سراغم اومد و یه استیک طراحی کردم و ساختم:
جنس این استیک از پلکسیگلاس هست. برای عکسها و اطلاعات بیشتر،به پست اول همین تاپیک راجعه کنید.
توی پست اول علاوه بر عکسها و اطلاعات این استیک، از یه استیک دیگه هم عکس گذاشتم که 4 سال پیش با پلکسیگلاس ساخته بودم و هیچوقت فرصت نشد عکسش رو اینجا بذارم. خوشحال میشم ببینین و نظر بدین.