بـــَــه بـــَــه... بسیار عالی! خیلی خوب شده! خسته نباشید. طرح Berserkــش هم بسیار مناسب شده. بهت قدرت میده که آدما رو از وسط نصف کنینتیجه ی کار شد این...
چندین Layout برای دکمه و جوی استیک وجود داره، و بستگی به سلیقه طرف داره که کدوم رو استفاده کنه.فقط به نظرم جای joystick و دکمه ها یکم نزدیکن.بهتر نبود یکم فاصله شون بیشتر باشه ؟
فقط به نظرم جای joystick و دکمه ها یکم نزدیکن.بهتر نبود یکم فاصله شون بیشتر باشه ؟
بــَــه بــَــه بسیار عالی.نوشته شده توسط [MR.47];907814:خوب گفتنی ها رو دوستان گفتند منم فقط عذر خواهی میکنم به خاطر تاخیر در واقع دو سه ماه پیش استیک من اماده بود اما بدنه ی فلزیشو میخواستم رنگ استاتیک(رنگ کوره ای) بکنم به خاطر همین خیلی تو نوبت موند و دیگه دیر شد
قربون شماتبریک می گم به هر سه نفر، کارتون خیلی درسته.
فقط مواظب باشید در تب و تاب بازی بلایی سر این استیک ها نیاد، من خودم با این استیک ها (روی دستگاه های Neo-Geo) زیاد بازی کردم و می دونم چه فشاری بهشون وارد می شه.
نمیدونم این جویاستیک شما چهجوریه که هم تو و هم Astaroth از سفتیاش مینالین! من خودم با Hori FS3 هم بازی کردم و مشکلی از نظر سفتبودن نداشت. نمیدونم داستان استیک شما چیه.میگم این joystick ها مدل نرم تر ندارن؟ یکمی سفت ـن..یکم نرم تر میساختن اینا رو, آدم سرعت عملش بیشتر میشد تو بازیا fighting..نه؟
نمیدونم..شایدم من هنوز عادت نکردم و دستم فیت نشده.
فک کنم با این جوی استیک های امریکایی راحت تر باشی مثلا :-؟ Circle Gate خور . چی چی بود اسمش Octagram :-؟میگم این joystick ها مدل نرم تر ندارن؟ یکمی سفت ـن..یکم نرم تر میساختن اینا رو, آدم سرعت عملش بیشتر میشد تو بازیا fighting..نه؟
نمیدونم..شایدم من هنوز عادت نکردم و دستم فیت نشده.
خو یچیزش هست که حتما می گفتم خو :Sنمیدونم این جویاستیک شما چهجوریه که هم تو و هم Astaroth از سفتیاش مینالین! من خودم با Hori FS3 هم بازی کردم و مشکلی از نظر سفتبودن نداشت. نمیدونم داستان استیک شما چیه.
:-لخرابه:biggrin1:
نه..از اونا خوشم نمیاد..احساس میکنم خوب تو دست چِـفت نمیشن..بعدشم sqare باشه که بهتره که..واسه کاراکترا chargeـی هم بهتره..آمریکاییا به نظرم واسه zangief بازا و خانوادش(اسم استایل اینا رو یادم رفت) خوبه.منم که اصن اون تیریپی ـا رو بر نمیدارم هیچوقت.(حالا شاید در آینده امتحان کردم)فک کنم با این جوی استیک های امریکایی راحت تر باشی مثلا
تو اون اولا که تازه با استیک شروع کرده بودی همین احساس سفتی رو نداشتی؟من خودم با Hori FS3 هم بازی کردم و مشکلی از نظر سفتبودن نداشت. نمیدونم داستان استیک شما چیه.