Little John
کاربر سایت
خودشههمونی که عکسش روی پروفایل من بود برای مدت ها میگی
کاور نسخه mega drive از نظر سلیقه من خوشگلتره
خودشههمونی که عکسش روی پروفایل من بود برای مدت ها میگی
کاور نسخه mega drive از نظر سلیقه من خوشگلتره
واااای چقدر این بازی رو دوست داشتم
همون طور که احسان جان گفت گیر آوردن دیسکهای این بازیها اون هم کپی و بدون ایراد شاید مشکل باشه.آقا میخوام parasite eve 2 رو به یاده قدیما بخرم جایی رو میشناسید داشته باشه کاملش رو
چون بعضی دیسک های الان یا یه جایی گیر میکنه یا دیسک دو اجرا نمیشه
جایی رو میشناسید
دمت گرم داداشهمون طور که احسان جان گفت گیر آوردن دیسکهای این بازیها اون هم کپی و بدون ایراد شاید مشکل باشه.
اما راحت می تونید اونها رو دانلود کنید و با شبیه ساز مربوطه در کامپیوتر یا گوشی با امکانات بسیار بیشتر اجرا کنید:
بازیهای پلی استیشن 1: سری Parasite Eve
خواهش میکنم.چندین سال هستش که دیگه دیسک رایت نکردم اما برای ps1 معمولا در رایت بازیها باید از پایین ترین سرعت رایتر استفاده بشه. رایتر قدیمی و خوب اگر باشه با سرعت 1x هم داره اما رایترهای جدیدتر از 16x پایین تر معمولا گزینه ای ندارند و اون نرم افزارهای رایت کردن هم اگر احیانا عدد رایت پایین تر رو هم با رایترهای جدید نشون بدن باز هم رایت با سرعت پایه رایتر انجام میشه. البته بماند که یادم هست با 16x هم رایت کرده بودم کنسول خونده بود. بستگی به لنز دستگاه داره.دمت گرم داداش
فقط من توی این کار آماتورم بدجور
میشه بهم بگی بعد از اینکه دانلود کردم چطوری روی cd بریزم که راحت روی ps2 اجرا بشه؟
فایل دانلودی رو باید توی پوشه خاصی بریزم و اینکه با چه سرعتی رایت بشه روی cd
یه توضیح میدی در این موارد قدم به قدم
ممنونم ازتخواهش میکنم.چندین سال هستش که دیگه دیسک رایت نکردم اما برای ps1 معمولا در رایت بازیها باید از پایین ترین سرعت رایتر استفاده بشه. رایتر قدیمی و خوب اگر باشه با سرعت 1x هم داره اما رایترهای جدیدتر از 16x پایین تر معمولا گزینه ای ندارند و اون نرم افزارهای رایت کردن هم اگر احیانا عدد رایت پایین تر رو هم با رایترهای جدید نشون بدن باز هم رایت با سرعت پایه رایتر انجام میشه. البته بماند که یادم هست با 16x هم رایت کرده بودم کنسول خونده بود. بستگی به لنز دستگاه داره.
فایلهای بازیها معمولا پس از خارج کردن فایل بازی از حالت فشرده چیزی به شکل
Iso
Bin Cue
یا فایلهای متناسب با برنامه کلون هستند.
انواع برنامه هایی که قبلا برای رایت بازیها استفاده میکردیم:
الکل ۱۲۰%
کلون (همون که آرم گوسفند داره)
Isoburn
و چیزهایی از این دست بودند. کلا هر برنامه رایت که بتونه فرمت بازی رو بخونه مناسب خواهد بود.
بین اینها یادمه برنامه الکل دارای گزینه های پیش فرض رایت بازیهای کنسول ها بود که پلی استیشن ۱ رو هم برای بازیهای این کنسول داشت. در برنامه در قسمت انتخاب فایل رایتی، آدرس فایل استخراج شده بازی که یکی از فرمتهای بالا هستش رو بده و گزینه پلی استیشن ۱ رو انتخاب کن. پایین ترین سرعتی که رایتر اجازه میده رو هم انتخاب و بعد رایت. گزینه های آنچنانی دیگه ای نداره.
موفق باشی
@Sega_genesis
این کنسول اپل که معرفی کردی منم به شخصه نمیشناختمش. اتفاقا طراحی جالبی هم داره (یا دستکم من خوشم اومد). جای تاسفه که چندان موفق نبوده. سوالم اینه که شما خودت این دستگاه رو داشتی؟ بیشتر میخوام بدونم ایران هم اومده بوده (ولو به شمار کم) یا خیر؟