این Comix Zone کلا یک افسانه است.یعنی بازی هست که یکبار ساخته شد و افسانه شد و دیگه هم تکرار نمیشه کلا توی تاریخ.جالبه بازی تقریبا 22 سال قبل اومده ولی بعد این همه مدت هیچ بازی سعی نکرده سبکش را کپی کنه.کلا چیز عجیب غریبی بود اون زمان.
این Comix Zone کلا یک افسانه است.یعنی بازی هست که یکبار ساخته شد و افسانه شد و دیگه هم تکرار نمیشه کلا توی تاریخ.جالبه بازی تقریبا 22 سال قبل اومده ولی بعد این همه مدت هیچ بازی سعی نکرده سبکش را کپی کنه.کلا چیز عجیب غریبی بود اون زمان.
شاید براتون جالب باشه که این بازی سازندش blizzard هستش که اون موقع با اسم Silicon & synapse شناخته میشد.امروز از سر بي حوصلگى گيتار برقيم رو برداشتم همينطورى شروع كردم به زدن تا به يه چيز مشخصى برسم مثلا! تا اينكه ديدم دارم يچيز اشنايى ميزنم با خودم گفتم اى خدا اينو كجا شنيدم يهو انگار مثل برق اومد تو ذهنم كه اقا اين چيزى كه دارم ميزنم چيزى شبيه اهنگ منوى بازى بازى Rock and Roll racing عه ( البته كه سرچ كردم تا اسمش درست يادم اومد)، خيلى حس جالبى بود.
اين از اون نوستاليژى هاستا برام.
پ.ن: اسم اهنگش هم Bad to the Bone هست.
پ.ن: اين لينك اهنگش خواستيد ، اهنگ هاى بيشتر بازى هم تو اين سايت هست
04 Bad To The Bone.mp3 MP3 - Rock n Roll Racing OST - Download Rock n Roll Racing Soundtracks for FREE!