PEDRAMGOLCHIN
کاربر سایت
اون پایین سمت چپی، تایم کرایسس هست؟
فوتباله کدومه؟ گرافیکش خیلی خوبه برای ps1
فوتباله کدومه؟ گرافیکش خیلی خوبه برای ps1
کلن منتقدا به بازیایه ایزومتریکی مثل همین بازی یا مکس پین gba اعتقادی ندلشتنSONIC 3D بالاترین گرافیک فنی رو در بین عناوین سگا جنسیس داشت.
دموی سه بعدی اول این بازی به طور کامل از قدرت سگا جنسیس استفاده می کرد و گرافیک 2.5 بعدی بازی هم یه سروگردن از تمام بازی های سگا جنسیس بالاتر بود.
به جرات Sonic 3D اوج قدرت جنسیس رو نشون می داد، در این باره اصلا شک نکنید.
البته Sonic 3D با وجود گرافیکش نمرات خوبی نگرفت و اون زمان electronic gaming monthly بهش 7.25 از 10 داد و sega-16 هم 6 از 10 و مجموع نمراتش تو gamerankings هم 66.25% هست.
ولی این بازی عجب موزیکی داشت حتی از نسخه ی ساترن هم بهتر بود!SONIC 3D بالاترین گرافیک فنی رو در بین عناوین سگا جنسیس داشت.
دموی سه بعدی اول این بازی به طور کامل از قدرت سگا جنسیس استفاده می کرد و گرافیک 2.5 بعدی بازی هم یه سروگردن از تمام بازی های سگا جنسیس بالاتر بود.
به جرات Sonic 3D اوج قدرت جنسیس رو نشون می داد، در این باره اصلا شک نکنید.
البته Sonic 3D با وجود گرافیکش نمرات خوبی نگرفت و اون زمان electronic gaming monthly بهش 7.25 از 10 داد و sega-16 هم 6 از 10 و مجموع نمراتش تو gamerankings هم 66.25% هست.
یادش به خیر اورجینلشو داشتم
یادش به خیر اورجینلشو داشتم
منظورم به جنس خوبش بوداینا که اورجینال نداشتن , از اول ساخت چین بودن
من پک ست رو داشتم تو یه بسته پلمپی مایشن حساب - بریک گیم ( همین کنسل دستی ) - ساعت مچی داشت که همشون طرح لباس پلنگی بودن
بالایی رو یادته؟اینا که اورجینال نداشتن , از اول ساخت چین بودن
من پک ست رو داشتم تو یه بسته پلمپی مایشن حساب - بریک گیم ( همین کنسل دستی ) - ساعت مچی داشت که همشون طرح لباس پلنگی بودن
منظورم به جنس خوبش بود
اره مخصوصا مانیتورش.آره Game & Watch ه
سال 1980 اومد اون زمان 43 میلیون کنسول فروخت
خودم اون طرح تاشو همونی که ds از روی اون دوباره ساختن رو داشتم , سال 94 فروختم دونه ای 25 هزار تومن به یکی
اونام زود خراب میشدن اما آره جنس اونا از این جدیدیا بهتر بود