هر بازی که معرفی کامل داشتهباشه، یعنی تصویرهای متنوع از گیم پلی و کاور بازی (اگر ویدیو هم باشه چه بهتر)، مشخصات مثل ژانر و ... و یه توضیح مختصر من خودم به پست اول اضافه میکنمیه راهنمایی بکنید چحوری بازی ها رو به پست اول اضافه کنم
نام بازی : pocahontas
پلتفرم : SEGA GENESIS
شاهکار به تمام معنا ! بازی بود که بر اساس کارتونی بسیار معروف که در سال 1995 توسط کمپانی دیزنی ساخته شده بود و بازیش در سال 1996 منتشر میشه گیم پلی بازی در زمان خودش انقلابی به پا کرده بود و گرافیک بی نظیر بازی در کنار طراحی مراحل حیرت انگیز بازی شما رو میخکوب میکرد در زمان خودش ! گیم پلی بازی به شدت متنوع بود و طراحی گیم پلی بازی و طراحی مراحل بازی به صورت کامل بر اساس اتفاقات درون کارتون طراحی شده بود و من هر چی از این بازی بگم کمه و موسیقی این بازی نفس شما رو بند میاورد و خلاصه بازی که به شدت توصیه میکنم و بازی انقلابی و بسیار بسیار خوش ساخت در زمان خودش بود .
View attachment 63194 View attachment 63195 View attachment 63196 View attachment 63197 View attachment 63198 View attachment 63199 View attachment 63200 View attachment 63201 View attachment 63202 View attachment 63203
دانلود بازی : Pocahontas ROM Download for Sega Genesis - CoolROM.com
يادمه يه چيت هم داشت كه هيچوقت نميمردم خيلي خاطره باهاش دارم
این عکس دیدم , کلی از خاطراتم زنده شد بازی خیلی ساده ای بود اما واقعا سرگرم کننده بودش
حسابی ادمو درگیر میکرد بازی محبوب موبایل ها نوکیا
البته نسخه 3d هم داشت که واقها جذاب بود
دوستان یه بازی توی ذهنمه که سالهاست دنبالشم ولی حتی اسمش رو هم پیدا نمیکنم
اینو توی کلوپ محله پسرخاله م بازی میکردن
اونموقع تازه پلی استیشن اومده بود ولی این بازی که مد نظر من هست روی یه کنسول غیر از ps1 بود که اون زمان گرافیکش بالاتر از ps1 بود و میگفتن که صاحب کلوپ از ژاپن اورده!!!
سبک بازی اول شخص بود و از نکات بارز بازی این بود که وقتی دشمن تیر میخورد به پاش شروع به خونریزی میکرد و لنگ لنگان حرکت میکرد و یارانش میومدن میکشیدن میبردن پشت سنگر
هوش مصنوعی بازی خیلی خیلی عالی بود و اسنایپر هم جزو صلاح های اصلی بود
فکر میکنم نینتندو 64 یا نیوجیو(تلفظش رو نمیدونم) بوداین بازی ندیدم ولی برات میگردم پیدا کردم خبرت میکنم گ
اون کنسول احتمالا سگا ساترن بوده Sega Saturn
کنسول nintendo 64 ام ممکنه باشه هم چنتا عنوان شوتر و اول شخص درجه ۱ داشت مثل پروجکت دارک و ....
هر دو این ۲ کنسول ها قدرتمندتر از ps1 و با هوش مصنوعی بالاتری بودن
اگر کنسول موبع شکل بود درش مثل از بالا باز میشد دیسک میخورد سگا ساترن هستش
اگر کارتریج میخورد nintendo 64
شما مطمئنی سگا ساترن قدرت بیشتری داشت؟این بازی ندیدم ولی برات میگردم پیدا کردم خبرت میکنم گ
اون کنسول احتمالا سگا ساترن بوده Sega Saturn
کنسول nintendo 64 ام ممکنه باشه هم چنتا عنوان شوتر و اول شخص درجه ۱ داشت مثل پروجکت دارک و ....
هر دو این ۲ کنسول ها قدرتمندتر از ps1 و با هوش مصنوعی بالاتری بودن
اگر کنسول موبع شکل بود درش مثل از بالا باز میشد دیسک میخورد سگا ساترن هستش
اگر کارتریج میخورد nintendo 64
شما مطمئنی سگا ساترن قدرت بیشتری داشت؟
فکر میکنم نینتندو 64 یا نیوجیو(تلفظش رو نمیدونم) بود
یادمه همین کنسول یه فوتبال داشت که یه سر و گردن گرافیکش بالاتر از فوتبال ps1 اون زمان یعنی eleven 98 بود، عکس صورت بازیکنا کنار اسمشون بود و نورپردازی در شبش یه چیزی بود که تا آخر عمرم یادم نمیره، واسه زمان خودش عالی بود
کنسول لامصبش جلوی چشم نبود، یادته کلوپای قدیمو که چجوری بود، یه میز بزرگ و یه نیمکت به طول مغازه، تلویزیونا روی میز، دسته از سوراخای میز اومده بود بیرون
ضمنا پلی استیشن ساعتی 400تومن بود دو دسته، ولی اون کنسوله یه دسته 800 دو دسته 1200 اصن لاکچری بود واسه خودش و ما هم وسعمون نمیرسید بهش