معرفی و گفتگو درباره بازیهای قدیمی (Retro) (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

محبوب ترین کنسول خانگی کلاسیک

• Atari 2600

• NES

• Sega Genesis

• Super Nintendo

• Sega Saturn

• Playstation 1

• Nintendo 64

• Dreamcast

• Playstation 2

• Gamecube

• XBOX

Results are only viewable after voting.
نام بازی : Demolition Man

پلتفرم : SEGA GENESIS

بازی بود که سال 1994 در استرالیا منتشر شد و در اروپا البته سال 1995 منتشر شد که برگرفته از فیلمی بود که ساخته شده و بازی بود به شدت هیجان انگیز و سریع بود و گرافیک بسیار بالایی در زمان خودش داشت و نکته جاب این بود شخصیتی ( سیلوستر استالونه ) که شلیک میکرد برخلاف بازی های اون دوران دیگه شکل گلوله رو نمیدیدین و مثل واقعیت فقط آتش گلوله از تفنگ نمایان بود و بازی طراحی مراحل بسیار زیبایی داشت و خلاصه شدیدا پیشنهاد میشه ......

View attachment 63182 View attachment 63179 View attachment 63180 View attachment 63182 View attachment 63183

دانلود بازی : Demolition Man ROM Download for Sega Genesis - CoolROM.com
خیلی وقت بود دنبالش بودم :x

• Like
Reactions: Romell
@Romell
آقا خسته نباشی و دستت درد نکنه. این Demolition یادش بخیر فیلمش خیلی جالب بود خود بازی هم کمی شبیه Terminator Vs Robocop بود :دی
پ.ن : در اسرع وقت تمام بازیها به پست اول اضافه میشه :دی

• Like
نام بازی : Jurassic Park

بازی پارک ژوراسیک که برگرفته از همین فیلم هستش که توسط استیون اسپیلبرگ ساخته شده بود و بازیش هم مثل خود فیلمش خیلی خیلی خوش ساخت بود و تنوع بازی بسیار بالا بود شخصیت بازی هم تنوع سلاح بسیار خوبی داشت و طراحی مراحل و گیم پلی بازی وحشتناک اعتیاد آور بود و گرافیک بازی هم در زمان خودش یکی از بهترین ها بر روی کنسول سگا بود . توصیه میکنم حتما بازیش کنین واقعا عالی بود .

Jurassic Park.jpg Jurassic Park (2).jpg th.jpg

دانلود بازی : Jurassic Park ROM Download for Sega Genesis - CoolROM.com

آخرین ویرایش:
بیشتر این بازی ها رو ما ندیدیم کلا نمیدونیم چی هست ما دوران اواخر سگا و اغاز Ps1 بودیم از اون دوران قرقره میرزا فقط یک شورش در شهر بود خوب بود از زمان سگا هنوز خوب تو ذهنم حک شده

نام بازی : Jungle Book

چقدر این بازی خوب بود !!! :x دیوانه وار این بازی خوب بود =D> گیم پلیش آدمو میخکوب میکرد و بازی سختی هم بود و خیلی خیلی عالی از روی کارتونش ساخته شده بود و نقطه قوت بازی گیم پلی بازیش بود و موسیقی به شدت عالی این بازی ! تا جایی که موسیقی منوی اول بازی شما رو میخکوب میکنه و موسیقی مراحل بازی واقعا دیوانه کنند بود :x . این بازی هم در زمان خودش از دسته بازی های خوش گرافیک زمان خودش بود . انیمیشن های شخصیت در زمان خودش به شدت تحسین شد و تنوع گیم پلی بی نظیر و طراحی مراحل هم وحشتناک عالی بود . من هر چی از این بازی بگم کمه . هنوز که یادم میاد این بازی رو خاطرش رو کلی کیف میکنم . به شدت توصیه میشه .

Jungle Book (2).jpg Jungle Book.jpg th.jpg th (1).jpg th (2).jpg th (3).jpg th.jpg

دانلود بازی : Jungle Book ROM Download for Sega Genesis - CoolROM.com

آخرین ویرایش:
بیشتر این بازی ها رو ما ندیدیم کلا نمیدونیم چی هست ما دوران اواخر سگا و اغاز Ps1 بودیم از اون دوران قرقره میرزا فقط یک شورش در شهر بود خوب بود از زمان سگا هنوز خوب تو ذهنم حک شده
واقعا اگه این دسته از بازی ها رو هنوز بهش علاقه داری حتما اینایی رو که میذارم دانلود کن و لذتش رو ببر چون دارم بهترین ها رو میذارم برای شما دوستان .

alex kidd و شینوبی و کمیکس زون هم بذار بازی های خفنی بودن :D
کامیکس زون یکی از بهترین بازی های تمام عمرم هستش و به راحتی جز 5 بازی برتر سگا قرار میگیره ........

انیمیشن های شخصیتش بهترین انیمیشن هایی بود که ساخته شده بود بر روی سگا و یا حداقل یکی از بهترین ها بود ....

برای من که به شخصه جز سه بازی اول برتر تمام دوران گیمریم هستش ........ :x:x:x

این بازی هایی رو که نام بردین به روی چشم حتما میذارم ......

نام بازی : Vectorman

بازی که تو سال های پایانی کنسول سگا منتشر شد و گرافیک و گیم پلی و خصوصا انیمیشن ها ربات بازی به طرز عجیبی عالی بود و طراحی مراحل عالی و هیجان بالای بازی و شخصیت دوست داشتنی ربات بازی این بازی رو به یکی از بهترین ها تبدیل کرد تا جایی که نسخه دوم این بازی هم ساخته شد ......

th.jpg th (2).jpg th (1).jpg Vectorman.jpg Vectorman (2).jpg

دانلود بازی : Vectorman ROM Download for Sega Genesis - CoolROM.com

نام بازی : Vectorman

بازی که تو سال های پایانی کنسول سگا منتشر شد و گرافیک و گیم پلی و خصوصا انیمیشن ها ربات بازی به طرز عجیبی عالی بود و طراحی مراحل عالی و هیجان بالای بازی و شخصیت دوست داشتنی ربات بازی این بازی رو به یکی از بهترین ها تبدیل کرد تا جایی که نسخه دوم این بازی هم ساخته شد ......

View attachment 63387 View attachment 63388 View attachment 63389 View attachment 63390 View attachment 63391

دانلود بازی : Vectorman ROM Download for Sega Genesis - CoolROM.com
من چند سال پیش این بازی رو بازی کردم همیشه دنبالش بودم ممنون واقها گرافیکشم برای اون زمان خوب بود :x

• Like
این سایت کول رام واقعا خوبه من خاص ترین بازی های سگا رو از اونجا دانلود کردم:D بازی های سگا مستر سیستم هم عالی بود مثل الکس کید ( مستر سیستم ) wonder boy وشینوبی مستر سیستم:D تاپیک شده تاپیک باری های سگا نه قدیمی=)) از کنسولای دیگه هم بازی بذارین بد نیست

• Like
این سایت کول رام واقعا خوبه من خاص ترین بازی های سگا رو از اونجا دانلود کردم:D بازی های سگا مستر سیستم هم عالی بود مثل الکس کید ( مستر سیستم ) wonder boy وشینوبی مستر سیستم:D تاپیک شده تاپیک باری های سگا نه قدیمی=)) از کنسولای دیگه هم بازی بذارین بد نیست
از کنسول های قدیمی دیگه هم بازی میذارم به خصوص بازی های پلی استیشن 1 .......

سگا رو دارم میذارم دلیلش اینه که چون بیشتر رای آورده گفتم یکم خاطرات رو زنده کنم ولی خب پلی استیشن 1 هم کلی بازی خفن داره و در ضمن خب این جا دوستان کم سن و سال تری هستن که خیلی از بازی های سگا اطلاعاتی ندارن و خیلی از این بازی ها رو بازی نکردن ولی با این همه چشم بازی های پلی استیشن 1 رو هم میذارم که کلی بازی عالی داره که باید گذاشت این جا ......

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or