معرفی و گفتگو درباره بازیهای قدیمی (Retro) (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

محبوب ترین کنسول خانگی کلاسیک

• Atari 2600

• NES

• Sega Genesis

• Super Nintendo

• Sega Saturn

• Playstation 1

• Nintendo 64

• Dreamcast

• Playstation 2

• Gamecube

• XBOX

Results are only viewable after voting.
MEGA TURRICAN

سبک : شوتر
ناشر : FACTOR 5
سال عرضه : 1994
پلتفرم : GENESIS - Wii
سری : Turrican

این بازی تو ایران بیشتر به خاطر کمیاب بودن کارتریجش چه برای کنسول سگا چه برای سپر نینتندو ( Super Turrican ) زیاد شناخته شده نبود.. یک بازی شوتر تیراندازی بسیار زیبا که با انواع باس ها و موجودات عجیب غریب مانند آلین ها و موجودات دریایی و انواع ربات ها مبارزه میکردی. با گیم پلی روان و گرافیک چشم نواز و انفجارهای دیدنی.. یک بازی بسیار دوست داشتنی که از لحاظ گیم پلی شباهت زیادی به بازیهای GUNSTAR و CONTRA داشت.

آخرین ویرایش:
نام بازی : Earthworm Jim

Earthworm Jim.jpg Earthworm Jim (2).jpg th (1).jpg th.jpg

نام بازی : Earthworm Jim 2

Earthworm Jim 2.jpg th (2).jpg th.jpg th (3).jpg

بازی معروف جیم که دو نسخه ازش اومد و هر دو شماره واقعا بی نظیر بود قدرت بالای این بازی تنوع گیم پلی بازی بود و صد البته طراحی مراحل و گرافیک بازی در زمان خودش به طرز دیوانه کننده ای بالا بود و شخصیت بازی هم وحشتناک محبوب بود و همین طور این بازی سبکی تازه از گیم پلی در زمان خودش به وجود آورده بود و خلاصه از دسته بازی هایی بود که تونست باعث پیشرفت بازی های پلتفرمر بشه بدون هیچ شکی ! موسیقی بازی هم واقعا در سطح بسیار بالایی قرار داشت . در آخر میتوان گفت هر دو نسخه از بازی رو به راحتی جز 10 بازی برتر کنسول سگا میشه قرارشون داد !

دانلود نسخه 1 بازی : Earthworm Jim ROM Download for Sega Genesis - CoolROM.com

دانلود نسخه 2 بازی : Earthworm Jim 2 ROM Download for Sega Genesis - CoolROM.com

این هفته 25 سالگی سری Streets Of Rage هستش <:-P

70vn1lpud8s921darzp9.gif

هنوزم باورم نمیشه Sega بیخیال این IP شده :((

بازی رو اضافه کردم قبلا هم این کار رو کردم واقعا کسی ندید ~X(:| فقط جای الکس کید تو تاپیک خالیه:D<:-P
شما رو فکر کنم یادم رفت بگم :دی

khosh.gif

بازیهایی رو به پست اول اضافه میکنیم که مشخصات کامل و تصویر (اگه ویدیو هم باشه خوبه) و یه توضیح مختصر داشته باشه. اون کامنت رو که ارسال کردین ویرایش کنید تا توی پست اول قرار بگیره . ممنون

• Like
Reactions: jhoobin

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or