بعد از دو روز بازی زامبی وار تونستم بازی رو تموم کنم
(البته بازی 5تا پایان داره 3تای دیگش رو میشه با آخرین چکپوینت رفت اما برای 5ی باید یکبار دیگه بازی رو با کاراکتر دوم تموم کنم :P
واقعا باید برای لول دیزاین این بازی سر تعظیم فرو آورد
تنوع اقلیم ها و دشمنان که چه ارز کنم عالی. تا قبل از اینکه قدرتتون از دشمنانتون بیشتر بشه برای هر کدومشون باید استرتژی خاصی موقع مبارزه به کار بگیرید. حجم آیتم ها و تنوع مبارزات و پاور آپ ها و ... هم کلا نگم توشون گم میشین
. بازی رو میشه بعد از 50% به پایان اول رسوند(البته اگه زورتون به باسش میرسه
). آدم موقع مبارزات بازی یاد SF میوفته
(شباهت اجرای Special Move ها)
بعد از دست یافتن پایان اول یه سر به YT زدم دیدم من چقد الکی لقمه دور سرم میگردوندم
و چه راه های آسونتری برای پیشبرد بازی بود
بازی نسخه Saturn هم داره که دو بخشه اما زبان ژاپنیه خیلی دوست دارم اونم بازی کنم فعلا میچسبم به همین رسشو میکشم بعد میرم سراغ اون
بازی دارای المان های RPG هم هست از جمله لول آپ و Attribute
چیزی که خیلی نظرمو جلب کرد نسبت به بقیه بازی های همسبکی که انجام داده بودم آزادی انتخاب پیشبرد بازی بود. یعنی بازی و باس های اونجوری نبود که ترتیب خاصی داشته باشه شما بعد از اینکه تونستین توی بازی پرواز کنید(3تا پاورآپ هست که این قدرت رو میده) میتونین همه جای قلعه رو بگردید و بازی اصن مجبورتون نمیکنه جایی برید که نمیخواید و میتونین با کلک و دور زدن بعضی موانع هر جایی که خواستین برین. بازی پر از مکان های مخفیه که هنوز همشون رو خودم پیدا نکردم(خیلی هاشو خودم پیدا کردم اما 2تاشو از YT
)
سرتونو درد نیارم
بازی رو همه جوره پیشنهاد میکنم :P. گیمپلی بازی که اصن قدیمی و کهنه نمیشه گرافیک بازی هم پیکسلیه و اونقدرا اذیت نمیکنه(من که خوراکمه
)
و اینم یادم OST بازی محشره حتی شده بازی هم نکردید OST رو دانلود کنید.
پ.ن: حالا فهمیدم ملت چجوری این همه تو یه پست مینویسن و خسته هم نمیشن