معرفی و آموزش برنامه ها psp

سلام
من یه برنامه خوب برای اجرای فایل های swf میخوام...
یکی دارم ولی اصلا خوب کار نمیکنه...
خود PSP فايل هاي swf رو ميخونه.

به منوي ريكاوري برو و اونو فعال كن بعد هم فايل مورد نظرت رو كپي كن داخل مموري و از طرريق Browser دستگاه اونو اجرا كن.

dostan aziz psp man fw 1.50 dare che barnameyi bayad bezaram ke betonam bazi haye download shodaro bazi konam:confused:
دوست عزیز شما بهتره که psp تو به فریم ور های oe آپدیت کنی;)
برای این کار به تاپیک زیر مرجعه کن:
نحوه دانگريد تمامي Psp ها (فريمورهاي زير 3.03)

dostan aziz psp man fw 1.50 dare che barnameyi bayad bezaram ke betonam bazi haye download shodaro bazi konam:confused:
دوست عزيز فارسي تايپ كن.

شما مگه قبل از اينكه عضو بشي قوانين سايت رو نخوندي؟

قانون شماره 26) زبان سایت با توجه به زبان رسمی ایران، فارسی می باشد و تمامی کاربران موظفند فقط به زبان و با فونت فارسی پست های خود را ارسال نمایند. نوشتن مطالب به صورت فینگلیش و یا سایر زبان های رایج در چت و ... در سایت ممنوع می باشد.

دوستان برنامه ای وجود داره که بشه فیلم ها رو با کیفیت همون فیلم هایی که تو بازیها (مثل god father ) هست کانورت کرد ؟

بله برنامه براي اين كار زياد هست يه نمونه مثلا XviD4PSP

كيفيت زياد بستگي به برنامه اي كه استفاده ميكني نداره چون اينا همشون از كدك هاي Mp4 استفاده ميكنن.

كيفيت بستگي به سورس فيلم شما داره كه ميخواي تبديل كني. مثلا شما اگه از DVِD تبديل كني كيفيت فوق العاده اي ميده بهت در صورتي كه اگه يه فايل Dat كه كيفيت جالبي نداره رو بخواي تبديل كني خوب معلومه كيفيت فايل خروجيت خوب نميشه.

بستگي به Bit Rate هم داره كه هر چي بيشتر باشه حجم فايلت بيشتر ميشه.

دوستان برنامه ای وجود داره که بشه فیلم ها رو با کیفیت همون فیلم هایی که تو بازیها (مثل god father ) هست کانورت کرد ؟
بله برنامه براي اين كار زياد هست يه نمونه مثلا XviD4PSP

كيفيت زياد بستگي به برنامه اي كه استفاده ميكني نداره چون اينا همشون از كدك هاي Mp4 استفاده ميكنن.

كيفيت بستگي به سورس فيلم شما داره كه ميخواي تبديل كني. مثلا شما اگه از DVِD تبديل كني كيفيت فوق العاده اي ميده بهت در صورتي كه اگه يه فايل Dat كه كيفيت جالبي نداره رو بخواي تبديل كني خوب معلومه كيفيت فايل خروجيت خوب نميشه.

بستگي به Bit Rate هم داره كه هر چي بيشتر باشه حجم فايلت بيشتر ميشه.

لطفا یکی لینک این دو تا برنامه رو برام میزاره؟
باور کنید کلی گشتم ولی پیدا نکردم!
1-نمایش فایل های pdf در psp
2-اجرای فایل های و بازیهای فلش در psp (خودم گزینش رو فعال کردم ولی چه طوری آدرس بدم؟ فکر کنم نرم افزار بهتر باشه!)

Gameshark

سلام . می خواستم بدونم گیم شارک برای PSP وجود داره . اگر هست لطفا لینکش را بگذارید .
یه درخواست دیگه هم دارم . میشه برنامه ای که از PSP هنگام بازی کردن فیلم گرفت را از سایت megaulpoad بگذارید .
مچکرم :love:.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or