hamedp30central
کاربر سایت
چيزی به اسم گيم شارک وجود خارجی ندارهیک نفر لینک پی دی اف رو بزاره البته حجمش کم باشه
بعدش طریقه کارشو هم بزاره.
سلام . می خواستم بدونم گیم شارک برای PSP وجود داره . اگر هست لطفا لینکش را بگذارید .
یه درخواست دیگه هم دارم . میشه برنامه ای که از PSP هنگام بازی کردن فیلم گرفت را از سایت megaulpoad بگذارید .
مچکرم .
با عرض سلام دوست عزیز شما باید آدرس رو به صورت زیر وارد کنید:خب باز میکنم ولی آدرس رو که وارد میکنم conection faild و ارور میده!
من این طوری آدرس میدم: (مثلا یه فایل فلش در فولدر flash همون درایو psp ریختم)
این درسته؟
flash/1.swf
این برنامه ای که برای pdf گزاشتید توش هزار تا فایله!!!!
هر کدوم رو باید کجا بریزم؟
لطفا یکم توضیح بدید
از لینک بالا استفاده کن یه 500 مگ کمترهرضا جان من خودم دیدم بعدشک گفتم حجمش کن باشه اگر بخوای با دایل آپ اینو دانلود کنی پیر میشی عزیز.
نه، احتمالاً فايلت مشگلي نداره.فلش رو اکتیو کردم ولی این ارور رو میده:
the content cannot be displayed
لطفا لینکش رو بزارید!
فلش پلیر برای psp نیست؟
چند تا جوابچند تا سوال دارم
1-(مهم)من بازی رو اجرا می کنم ارور 80020148 می ده مشکل چیه؟(ورزن دستگام 3.3 oe c هست)
2-به کسی که دادم ورزن 3.3 برام زده اومده اسم خودشو اول دستگاه که روشن میشه نوشته چه جوری درستش کنم نه که ورش دارم
3-theme رو عوض کرده باز چه جوری می شه مثل اولش کرد
4-ممنون
1-بازیPirates_of_the_Caribbean_At_World's_End هستچند تا جواب
1.شما چه بازی رو اجرا کردین این ارور رو داد؟احتمالا مشکل از بازیه.
2.شما بزای اینکه مثل اولش بشه باید فایل های فلش 0 اورجینال رو به جای این فایل هایی که این یارو گزاشته بریزی(البته فقط قسمت vsh\resource).و برای ور داشتن باید به ریکاوری بری بعدبرو به configuration بعد skip SCE logo رو Enabled کن.
اینم لینک این قسمت از فلش 0 اورجینال برای 3.03 oe_c:http://www.megaupload.com/?d=6P62XNFD
3.اگه این فایل بالا رو جاگزین کنی تم دسگاه هم مثل اولش میشه (البته شاید فونت هم تغییر داده.اگه داده بگو تا برات آپلود کنم)
4.خواهش