دوست منسلام. کسی برنامه ای برای اجرای بازی های پلی استیشن رو پی اس پی داره . لطفا برنامه ای باشه که بیشتر بازی های PSONE را اجرا کنه . لطفا لینک مربوطه را از سایت megaupload بدهید . با تشکر:cheesygri :cheesygri :cheesygri
شما اول باید فایل تصویری خود را به فرمت MP4 مخصوص PSP تغییر بدین
می توانید از برنامه های مختلفی استفاده کنید مثل : MPEG4 Direct Maker و...
یکی از برنامه ها برنامه ی مخصوص این کار VEMODE09b است که می توانید از لینک زیر داتلود کنید:
http://www.psp-hacks.com/file/184
(پس از وارد شدن به سایت روی Download کلیک کنید)
.[/COLOR][/B]
برنامه اي هست كه بشه باهاش تو psp فارسي تايپ كرد؟؟
اگر نيست لطفا يك برنامه براي تايپ كردن در pspمعرفي كنيد.
:confused: :confused: :confused:
دوستان سلام . کسی برنامه ای برای درست کردن پیکسل ها داره . اگه دارید لینکش را از MegaUpload بگذارید . چون مسئله سوختن پیکسل ها اعصابم را داغون کرده .
لطفا لینک برنامه ای برای گرفتن فیلم از بازی بگذارید . :biggrin1:
راستش من چون اين بازي ها رو ندارم نميتونم تست كنم ولي Read me خود برنامه رو بخون حتما متوجه ميشي. اگه تو اون فايلي كه دانلود كردي نبود بگو برات بذارم.ممكنه يكي بگه چطوري بايد بازي هاي Pc رو روي PSP بريزيم؟ بايد از اونها Image بگيريم يا راه ديگه اي داره؟
من مي تونم با اين شبيه ساز بازي هاي كوچكي مثل Wik And The Fable Of Souls رو اجرا كنم يا نه؟ اصلا براي اجراي اينجور بازي ها روي PSP امكاناتي وجود داره؟
اين هم اسامي بازي هاي ديگه:
Jewel Quest 1.208
Treasure Machine 1.2
Alien Shooter 1.2
Crimsonland
Mahjong Towers II
Zuma Deluxe 1.0
Super Bounce Out
خواهش مي كنم يكي منو راهنمايي كنه. تو تاپيك هاي ديگه جوابم رو ندادند. لطفا يكي كمك كنه.
ممنون
سلام. کسی برنامه ای برای اجرای بازی های پلی استیشن رو پی اس پی داره . لطفا برنامه ای باشه که بیشتر بازی های PSONE را اجرا کنه . لطفا لینک مربوطه را از سایت megaupload بدهید . با تشکر:cheesygri :cheesygri :cheesygri
براي تبديل فيلم به فرمت PSP برنامه ميخواي؟دوست عزیز این لینکی که دادید کامل دانلود نمیشه و برنامه بعد از دانلود کردن اجرا نمیشه
خوب، منظورت چيه؟یه فایل pdf فارسی
تو psp
به اين تاپيك برو هست:سلام به همه دوستان!
من یه شبیه ساز گیم بوی برای پی اس پی می خواهم اگه کامل باشه بهتره.
بعد یه سایت برای دانلود بازیهاش.
گفتم تو قسمت شبیهساز بزنم الان میگن چی شده تا یپک رو از صفه 2 آورده بالا.
اگه جواب بدین ممنون میشم.
مرسی