معرفی و آموزش برنامه ها psp

دوستان سلام . کسی برنامه ای برای درست کردن پیکسل ها داره . اگه دارید لینکش را از MegaUpload بگذارید . چون مسئله سوختن پیکسل ها اعصابم را داغون کرده . :eek: :(
لطفا لینک برنامه ای برای گرفتن فیلم از بازی بگذارید . :biggrin1:

ممكنه يكي بگه چطوري بايد بازي هاي Pc رو روي PSP بريزيم؟ بايد از اونها Image بگيريم يا راه ديگه اي داره؟
من مي تونم با اين شبيه ساز بازي هاي كوچكي مثل Wik And The Fable Of Souls رو اجرا كنم يا نه؟ اصلا براي اجراي اينجور بازي ها روي PSP امكاناتي وجود داره؟
اين هم اسامي بازي هاي ديگه:
Jewel Quest 1.208
Treasure Machine 1.2
Alien Shooter 1.2
Crimsonland
Mahjong Towers II
Zuma Deluxe 1.0
Super Bounce Out
خواهش مي كنم يكي منو راهنمايي كنه. تو تاپيك هاي ديگه جوابم رو ندادند. لطفا يكي كمك كنه.
ممنون

سلام. کسی برنامه ای برای اجرای بازی های پلی استیشن رو پی اس پی داره . لطفا برنامه ای باشه که بیشتر بازی های PSONE را اجرا کنه . لطفا لینک مربوطه را از سایت megaupload بدهید . با تشکر:cheesygri :cheesygri :cheesygri

سلام ... ما هرچی سوال داخل ای تایپیک پرسیدیم کسی جواب مارو نداد ... !

پس خاهشا یکی جواب اینو بده ... دموی داخل بازی هارو بخام بردارم و به mp4 تبدیل کنم چکار باید بکنم

خاهشا کمممممکم کنید :((

درود بر دوست گرامی !

سلام. کسی برنامه ای برای اجرای بازی های پلی استیشن رو پی اس پی داره . لطفا برنامه ای باشه که بیشتر بازی های PSONE را اجرا کنه . لطفا لینک مربوطه را از سایت megaupload بدهید . با تشکر:cheesygri :cheesygri :cheesygri
دوست من
اگر منظور شما روش و برنامه ای برای اجرای بازیهای پلی استیشن 1 بر روی PSP هست به این تاپیک مراجعه کنید ;)

شما اول باید فایل تصویری خود را به فرمت MP4 مخصوص PSP تغییر بدین
می توانید از برنامه های مختلفی استفاده کنید مثل : MPEG4 Direct Maker و...
یکی از برنامه ها برنامه ی مخصوص این کار VEMODE09b است که می توانید از لینک زیر داتلود کنید:
http://www.psp-hacks.com/file/184
(پس از وارد شدن به سایت روی Download کلیک کنید)
.[/COLOR][/B]

دوست عزیز این لینکی که دادید کامل دانلود نمیشه و برنامه بعد از دانلود کردن اجرا نمیشه:(( :(

برنامه اي هست كه بشه باهاش تو psp فارسي تايپ كرد؟؟
اگر نيست لطفا يك برنامه براي تايپ كردن در pspمعرفي كنيد.
:confused: :confused: :confused:

نه خير نميشه فارسي تايپ كرد.

براي انگليسي از برنامه Notepad For Psp استفاده كن. لينكش هست اگه سرچ كني پيدا ميكني.

دوستان سلام . کسی برنامه ای برای درست کردن پیکسل ها داره . اگه دارید لینکش را از MegaUpload بگذارید . چون مسئله سوختن پیکسل ها اعصابم را داغون کرده . :eek: :(
لطفا لینک برنامه ای برای گرفتن فیلم از بازی بگذارید . :biggrin1:

اگه پيكسل سوخته باشه كه هيچ، اما اگه از كار افتاده باشه احتمال داره بشه درست كرد.

مثلا ميتوني از برنامه Screen Repair Set استفاده كني.

البته بگم هيچ تضميني وجود نداره كه درست بشه.

ممكنه يكي بگه چطوري بايد بازي هاي Pc رو روي PSP بريزيم؟ بايد از اونها Image بگيريم يا راه ديگه اي داره؟
من مي تونم با اين شبيه ساز بازي هاي كوچكي مثل Wik And The Fable Of Souls رو اجرا كنم يا نه؟ اصلا براي اجراي اينجور بازي ها روي PSP امكاناتي وجود داره؟
اين هم اسامي بازي هاي ديگه:
Jewel Quest 1.208
Treasure Machine 1.2
Alien Shooter 1.2
Crimsonland
Mahjong Towers II
Zuma Deluxe 1.0
Super Bounce Out
خواهش مي كنم يكي منو راهنمايي كنه. تو تاپيك هاي ديگه جوابم رو ندادند. لطفا يكي كمك كنه.
ممنون
راستش من چون اين بازي ها رو ندارم نميتونم تست كنم ولي Read me خود برنامه رو بخون حتما متوجه ميشي. اگه تو اون فايلي كه دانلود كردي نبود بگو برات بذارم.

احتياج به هيچ برنامه اضافي نيست. اگه از فريمور هاي OE استفاده ميكني خود PSP بدون هيچ برنامه اي برات اجرا ميكنه.

دوست عزیز این لینکی که دادید کامل دانلود نمیشه و برنامه بعد از دانلود کردن اجرا نمیشه:(( :(
براي تبديل فيلم به فرمت PSP برنامه ميخواي؟

از XviD4PSP استفاده كن. لينكش در تاپيك هست.

آخرین ویرایش:
یه فایل pdf فارسی
تو psp
129fs4027766.jpg

سلام به همه دوستان!
من یه شبیه ساز گیم بوی برای پی اس پی می خواهم اگه کامل باشه بهتره.
بعد یه سایت برای دانلود بازیهاش.
گفتم تو قسمت شبیهساز بزنم الان میگن چی شده تا یپک رو از صفه 2 آورده بالا.
اگه جواب بدین ممنون میشم.
مرسی;)

سلام به همه دوستان!
من یه شبیه ساز گیم بوی برای پی اس پی می خواهم اگه کامل باشه بهتره.
بعد یه سایت برای دانلود بازیهاش.
گفتم تو قسمت شبیهساز بزنم الان میگن چی شده تا یپک رو از صفه 2 آورده بالا.
اگه جواب بدین ممنون میشم.
مرسی;)
به اين تاپيك برو هست:
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=1163

براي رام هاش هم به اين تاپيك برو آدرس سايت هايي كه رام هاي كنسول ها رو براي دانلود گذاشته هست:
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=159

سلام دوستان این هم یک برنامه بسیار عالی و کاربردی برای تبدیل فایل های
Compress iso->dax
compress iso->cso
compress iso->jso

convert dax->cso
convert dax->jso
convert cso->dax
convert cso->jso
convert jso->cso
convert jso->dax

uncompress dax->iso
uncompress cso->iso
uncompress jso->iso

فقط کافی هست فایل مورد نظر را وارد کنید ... و compress را بزنید تا برنامه تمام کارها را انجام بده ;)

اینم اینک دانلود

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or