معرفی و آموزش برنامه ها psp

ممنونم دوست عزيز، ولي اينجا براي همه كنسول هايي كه من مي خوام شبيه ساز وجود نداره.

--------------------------------------

ممكنه يكي بگه چطوري بايد بازي هاي Pc رو روي PSP بريزيم؟ بايد از اونها Image بگيريم يا راه ديگه اي داره؟
ممنون
دوست عزيز تو همون تاپيك سوالاتتو مطرح كن.

پست اول رو من ويرايش ميكنم و تمام شبيه سازا رو قرار ميدم.

ممكنه يكي بگه چطوري بايد بازي هاي Pc رو روي PSP بريزيم؟ بايد از اونها Image بگيريم يا راه ديگه اي داره؟
من مي تونم با اين شبيه ساز بازي هاي كوچكي مثل Wik And The Fable Of Souls رو اجرا كنم يا نه؟ اصلا براي اجراي اينجور بازي ها روي PSP امكاناتي وجود داره؟
اين هم اسامي بازي هاي ديگه:
Jewel Quest 1.208
Treasure Machine 1.2
Alien Shooter 1.2
Crimsonland
Mahjong Towers II
Zuma Deluxe 1.0
Super Bounce Out
خواهش مي كنم يكي منو راهنمايي كنه. تو تاپيك هاي ديگه جوابم رو ندادند. لطفا يكي كمك كنه.
ممنون

کمممممممک

دوستان سلام . اگر میشه آموزش برنامه signal pixel fixer را بگذازید . من که هر کاری می کنم نتونستم پیکسل ها را درست کنم . :((
اگه هم میشه لینکه یه برنامه خوب برای درست کردن پیکسل های پی اس پی بگذارید . لطفا از سایت dl.qj نباشه .
با تشکر!:blushing:

لطفا جوابم را بدید !!! هیچ تاپیکی جوابم را نمیده . اصلا هیچ کی منو دوست نداره!!!

دوستان سلام . اگر میشه آموزش برنامه signal pixel fixer را بگذازید . من که هر کاری می کنم نتونستم پیکسل ها را درست کنم . :((
اگه هم میشه لینکه یه برنامه خوب برای درست کردن پیکسل های پی اس پی بگذارید . لطفا از سایت dl.qj نباشه .
با تشکر!:blushing:

لطفا جوابم را بدید !!! هیچ تاپیکی جوابم را نمیده . اصلا هیچ کی منو دوست نداره!!!
این برنامه ها اینجوری نیست که سریع واست درست کنه اینا رو باید بزاری حدود 5 ساعت کار کنه
همون قسمتیش که رنگای صفحه تند تند فلش میشه بدون اینکه lcd خاموش بشه باید 6 ساعت اون طوری شه که اگه psp خراب نشد شاید درست شه

دوستان من سيستم را از 3.1 به 3.4 آپگريد كردم تقريبا بيشتر برنامه هام مثل PDA و IRshellو Remout , .... ديگه كار نميكنه . جاشو بين پوشه هاي 150, 340 هم عوض كردم . نشد . آيا طبيعيه . يا يه جاي اين كار ميلنگه ؟

اقای golddante منظورتونه از سوختن به دلیل مدت زمان روشن بودن صفحه است .
به نظرتون برنامه ای هست که با آن بتونیم هنگام بازی کردن فیلم بگیریم . لطفا معرفی کرده و لینک دانلود آن را بگذارید . (از megaupload باشه ):biggrin1:

با سلام
اگر كسي توانسته از سايت http://dl.qj.net:blushing: برنامه اي دانلود كنه لطفا برنامه هاي TxtWriter و يكي از ورژن هاي PSPpaint را در جايي آپلود كنه و لينكش رو بذاره.:blushing: :blushing:

دوست من من لینک برنامه ی TxtWriter رو پیدا نکردم اما PSPpaint رو برات آپ کردم:

PSPpaint:>http://www.megaupload.com/?d=M0L4JKQF

اقای golddante منظورتونه از سوختن به دلیل مدت زمان روشن بودن صفحه است .
. ([[/ ):biggrin1:
نه فقط مثال زدم چیزی نمیشه
تازه هرجاش طوری بشه فکر نکنم lcd چیزی بشه
اگه امتحان کردی جواب داد ممنون میشم به منم خبرشو بدی چون منم یدونه دارم که خیلی اعصابمو خرد کرده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or