معرفی و آموزش برنامه ها psp

ممنون اززحمتی که کشیدی وشبیساز سگارو اموزش دادی ولی تو بازار cd بازیهای سگا موجوده که هیچ زحمتی هم نداره وراحت روی psp نصب میشه وحدود 30 تا بازی تاپ سگارو داره

لطفا یه برنامه برای اجرای فایل فلش بدید در psp؟

برنامه لازم نداره با خود Internet Browser پی اس پی می تونی باز کنی فقط کافی فلش هارو توی یه جای مشخص کپی کنی مثلا root بعد تو browser تو قسمت address bar بنویس file:/*.swf(ستاره اسم فایلت هست)بعد باز میشه;) :cool:

از برنامه IR Shell استفاده كن.

لينكش در بالاي همين صفحه اولين پست هست.
میشه بگی تو 3.40oe چجوری میشه این کارو کرد چون فکر کنم فقط تو 1.5 میشه
اگه بلدی بگو لطفا چون من هر چی خودمو کشتم تو این ورژن برنامه مکملی واسه irshell پیدا نکردم

این کارو کردم ولی باز نشد
root کجاست؟

روت منظور همون شاخه اصلي مموري هست.

مثلا اين فايل:

X:\1.bmp

اين فايل الان در رووت كپي شده.

میشه بگی تو 3.40oe چجوری میشه این کارو کرد چون فکر کنم فقط تو 1.5 میشه
اگه بلدی بگو لطفا چون من هر چی خودمو کشتم تو این ورژن برنامه مکملی واسه irshell پیدا نکردم
روي 3.40 هم به راحتي اجرا ميشه.

وقتي بازش كردي پوشه IRSHELL رو در شاخه اصلي مموري ديسك كپي كن.

يه فولدر ديگه هم هست به اسم PSP برو داخلش بعد برو داخل Game و دو تا پوشه irshell150 و irshell150% رو كپي كن داخل GAme150 در مموري ديسك

بچه ها کسی با ti92 میدونه چجوری میشه معادله دیفرانسل حل کرد خودم هر چی گشتم یا نفهمیدم یا پیدا نکردم اگه کسی میدونه بگه لطفا
راستش من معادلات سه چهار ترم پيش پاس كردم الان زياد يادم نمياد.
مطمئني كه اين برنامه ميتونه معادلات رو حل كنه؟ اگه مطمئن هستي بگو من برم يكم باهاش ور برم شايد چيزي فهميدم.

2 تا سوال دارم
1-برنامه ای و آموزش برنامه ای که بشه بازی UMD رو کپی کنی
2-توی شیراز یک مغازه داره احمق که خیلی ها می رن ازش بازی می خرن اومده Movie اول بازی ها رو ور می داره بجاش مینویسه فروشگاه ... من می خوام درستون کنم این نوشته رو بردارم چی کار کنم؟

1.از برنامه USBSSS استفاده كن. لينكش هست تو تاپيك اگه نتونستي پيدا كني بگو برات بذارم.
2.بله ميشه، مهميشه ثابت نيست ولي ميتوني پيداشون كني پسوندشون معمولا pmf هست.
مثلا من دو نمونه برات ميذارم، نميدونم كدوم بازي رو ميگي ولي بگردي ميتوني پيدا كني.
براي NBA اينجاست :
H:\PSP_GAME\USRDIR\movies

براي SOCOM اينجاست:
H:\PSP_GAME\USRDIR\RUN\MOVIES\COMMON

سرچ كن پيدا ميكني.

آخرین ویرایش:
روي 3.40 هم به راحتي اجرا ميشه.

وقتي بازش كردي پوشه IRSHELL رو در شاخه اصلي مموري ديسك كپي كن.

يه فولدر ديگه هم هست به اسم PSP برو داخلش بعد برو داخل Game و دو تا پوشه irshell150 و irshell150% رو كپي كن داخل GAme150 در مموري ديسك

.

دستت درد نکنه جواب دادی ولی منظورمو نفهمیدی مشکلم تو اجرای irshell که نیست
برا این کار باید به وسیله یه برنامه دومی umd رو mount کنی که اون برنامه ها تو این ورژن هنگ میکنه هر چی هم برنامه ها رو گشتم یکی پیدا نکردم درست و حسابی این کارو بکنه

در مورد ti92 هم فکر کنم بشه آخه همه کار میکنه فقط باید بلد باشی ازش استفاده کنی که نیستم

بچه ها کسی با ti92 میدونه چجوری میشه معادله دیفرانسل حل کرد خودم هر چی گشتم یا نفهمیدم یا پیدا نکردم اگه کسی میدونه بگه لطفا

من که خودم با ti92 تا بحال معادله دیفرانسیل حل نکردم. الانم متاسفانه نمیتونم با psp امتحان کنم.(آخه psp از دستم ول شد تو آب و الان umd دیگه کار نمیکنه. دادمش تعمیر کنن.خدا میدونه میتونه درستش کنه یا نه:(( )
ولی تو manual خود ti92 تو قسمت حل معادله دیفرانسیلش کامل توضیح داده که چیکار باید بکنی. من از این قسمتاش 4 تا عکس با فرمت jpg تهیه کردم. امیدوارم با دقت بخونیش و مشکلت حل بشه.;)

Attachments

• 1.jpg
    1.jpg
    64.5 KB · مشاهده: 85
  • 2.jpg
    2.jpg
    63.1 KB · مشاهده: 82
  • 3.jpg
    3.jpg
    48.5 KB · مشاهده: 82
  • 4.jpg
    4.jpg
    59.6 KB · مشاهده: 79
خیلی ممنون از راهنمایتون M3hD1 جان برنامه Copy UMD رو برداشتم ممنون اما پسوند PMF رو چه جوری ببینم؟راهنمایی بیشتر ممنون می شم(اگه برنامه ای می خواد اگه می شه لینکشم برام بزارین

خیلی ممنون از راهنمایتون M3hD1 جان برنامه Copy UMD رو برداشتم ممنون اما پسوند PMF رو چه جوری ببینم؟راهنمایی بیشتر ممنون می شم(اگه برنامه ای می خواد اگه می شه لینکشم برام بزارین
با برنامه irshell از طریق خود psp لینکشم تو صفحه قبله همون بالاش

من که خودم با ti92 تا بحال معادله دیفرانسیل حل نکردم. الانم متاسفانه نمیتونم با psp امتحان کنم.(آخه psp از دستم ول شد تو آب و الان umd دیگه کار نمیکنه. دادمش تعمیر کنن.خدا میدونه میتونه درستش کنه یا نه:(( )
ولی تو manual خود ti92 تو قسمت حل معادله دیفرانسیلش کامل توضیح داده که چیکار باید بکنی. من از این قسمتاش 4 تا عکس با فرمت jpg تهیه کردم. امیدوارم با دقت بخونیش و مشکلت حل بشه.;)
اون علامته مشتقه هست
اونو نمیتونم تو دکمه ها پیدا کنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or