m.punisher
کاربر سایت
ممنون اززحمتی که کشیدی وشبیساز سگارو اموزش دادی ولی تو بازار cd بازیهای سگا موجوده که هیچ زحمتی هم نداره وراحت روی psp نصب میشه وحدود 30 تا بازی تاپ سگارو داره
لطفا یه برنامه برای اجرای فایل فلش بدید در psp؟
از برنامه IR Shell استفاده كن.ممنون میشم یه برنامه برای اینکه همزمان بشه اهنگ گوش کرد و بازی کنیم معرفی کنید
میشه بگی تو 3.40oe چجوری میشه این کارو کرد چون فکر کنم فقط تو 1.5 میشهاز برنامه IR Shell استفاده كن.
لينكش در بالاي همين صفحه اولين پست هست.
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بچه ها کسی با ti92 میدونه چجوری میشه معادله دیفرانسل حل کرد خودم هر چی گشتم یا نفهمیدم یا پیدا نکردم اگه کسی میدونه بگه لطفا
این کارو کردم ولی باز نشد
root کجاست؟
روي 3.40 هم به راحتي اجرا ميشه.میشه بگی تو 3.40oe چجوری میشه این کارو کرد چون فکر کنم فقط تو 1.5 میشه
اگه بلدی بگو لطفا چون من هر چی خودمو کشتم تو این ورژن برنامه مکملی واسه irshell پیدا نکردم
راستش من معادلات سه چهار ترم پيش پاس كردم الان زياد يادم نمياد.بچه ها کسی با ti92 میدونه چجوری میشه معادله دیفرانسل حل کرد خودم هر چی گشتم یا نفهمیدم یا پیدا نکردم اگه کسی میدونه بگه لطفا
2 تا سوال دارم
1-برنامه ای و آموزش برنامه ای که بشه بازی UMD رو کپی کنی
2-توی شیراز یک مغازه داره احمق که خیلی ها می رن ازش بازی می خرن اومده Movie اول بازی ها رو ور می داره بجاش مینویسه فروشگاه ... من می خوام درستون کنم این نوشته رو بردارم چی کار کنم؟
روي 3.40 هم به راحتي اجرا ميشه.
وقتي بازش كردي پوشه IRSHELL رو در شاخه اصلي مموري ديسك كپي كن.
يه فولدر ديگه هم هست به اسم PSP برو داخلش بعد برو داخل Game و دو تا پوشه irshell150 و irshell150% رو كپي كن داخل GAme150 در مموري ديسك
.
بچه ها کسی با ti92 میدونه چجوری میشه معادله دیفرانسل حل کرد خودم هر چی گشتم یا نفهمیدم یا پیدا نکردم اگه کسی میدونه بگه لطفا
با برنامه irshell از طریق خود psp لینکشم تو صفحه قبله همون بالاشخیلی ممنون از راهنمایتون M3hD1 جان برنامه Copy UMD رو برداشتم ممنون اما پسوند PMF رو چه جوری ببینم؟راهنمایی بیشتر ممنون می شم(اگه برنامه ای می خواد اگه می شه لینکشم برام بزارین
اون علامته مشتقه هستمن که خودم با ti92 تا بحال معادله دیفرانسیل حل نکردم. الانم متاسفانه نمیتونم با psp امتحان کنم.(آخه psp از دستم ول شد تو آب و الان umd دیگه کار نمیکنه. دادمش تعمیر کنن.خدا میدونه میتونه درستش کنه یا نه )
ولی تو manual خود ti92 تو قسمت حل معادله دیفرانسیلش کامل توضیح داده که چیکار باید بکنی. من از این قسمتاش 4 تا عکس با فرمت jpg تهیه کردم. امیدوارم با دقت بخونیش و مشکلت حل بشه.