معرفی و آموزش برنامه ها psp

ميشه لينك دانلود برنامه رو بزاري ، لطفا در مورد برنامه و ريختن اون روي پي اس پي بيشتر توضيح بده
winrar که واسه کامپیوتره معمولا هم همه دارن
اگه منظورت برنامه ای واسه psp هستش بگو تا یه راه بهت بگم ولی اول باید خودم تست کنم

M3hD1 ميشه شما لينكش رو بزار منظورم همون برنامه DJ PSP هست و لطفا بگو كه چجوري بريزم روي پي اس پي

اين لينك برنامه DJPSP هست.
http://rapidshare.com/files/26708689/DJSP.rar.html

در ضمن اگه داري از فريمور هاي OE استفاده ميكني اين فولدر رو بساز و آهنگ هاتو توي اون بريز تا برنامه بتونه بخونتشون:

X:\PSP\MUSIC

براي نصب برنامه هم بعد از اينكه دانلودش كردي از حالت زيپ خارجش كن و داخل فولدر 1.5 firmware برو و دوتا فولدري كه اونجا هست رو در داخل Game150 در مموري كپي كن.

دوستان راستي برنامه هست كه فايل هاي Iso رو باز كنه !؟ مثلا من توي يك بازي از يكي از آهنگهاش خوشم اومده ميخوام اون آهنگ رو از اون فايل بكشم بيرون ميشه !؟
بهترين برنامه به نظر من UMD Gen هست.

البته اينم بگم كه اگه از يه آهنگي خوشت اومده نميتوني ايزو رو باز كني و اونو بكشي بيرون چون فايل هاي صوتي به ندرت به صورت مجزا هستن و نميتوني به راحتي اونا رو بكشي بيرون.

بهترين راه استفاده از برنامه هست كه اون آهنگ رو ركورد ميكنه برات و بعد ميتوني از اون فايل ضبط شده استفاده كني.

2 تا سوال دارم
1-برنامه ای و آموزش برنامه ای که بشه بازی UMD رو کپی کنی
2-توی شیراز یک مغازه داره احمق که خیلی ها می رن ازش بازی می خرن اومده Movie اول بازی ها رو ور می داره بجاش مینویسه فروشگاه ... من می خوام درستون کنم این نوشته رو بردارم چی کار کنم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or